Kızlarrrr listenin yarısı bile okunmadı dahaaaa bugün perşembeee ne zman tamamlıcaz kızlar sarkmasın bu haftaaa okumayanlardan haber bekliyorum bu arada listede ki,
seminay84
m_fairy
redhair redgırl
arkadaşlar 3 haftadır gelmiyolar okumuyolar sizlerden haberi olan varmı yoksa bu hafta silicem listeden
canım ananas yiyebilrsin ama sadece 1 dilim ayrıca kabak çekrideği de yiyebilirsin günde sadece 1 avuç ama sakın ay çekirdeği yem o kasların fazla kasılmasına sebep oluyormuş oda bebeğin tutunmasını engelliyormuş hatta hamileliğin ilk aylarında düşüğe son ayında ise erken doğuma sebep oluyormuş benden uyarması.bu arada inşallah yumoşların 1.kalite olur ve annelerine sıkı sıkı tutunur amininsallah heyirlisiylada kucagina almak nasip olur canim darisida bize olur aaa bende ananas yemeyi dusunuyordum bol bol tutunmasina yardim ediyo diye biliyordum dediklerini yaparim canim sagol..simdi ben ananas yesemmi yemesemmi bilemedim yemeyim bari yaa sut iciyim
ıns hayırlı haberler alırız canım rabbım nasıp etsın ınsamin canım ya. çok güzel haberlele gelir inşaallah. sonra sönmezden haberbekleyecegiz.
amın amın canım ne guzel dua etmıssınsa arkadaşlar nasılsınz umarım hepiniz iisinzdir.. hz Allah hepimize afiyetler versin inşaallah.. çok fazla giremiyorum nete o yüzden geçmişi okuyamıyorum sönmezden habr var mı? vetedaviye başlayan diğer arkadaşlardan inşaallah herkesin her işi yolunda gider vee bende bu ay o emaneti taşıyanlar arasına katıırım inş. dualarmdasınz arkadaşlar.... Hz Allah sevdiği kullar listesine alsın inşaalah bizleride ve sevdikleri hürmetine dualarımızı kabul etsin ve kendisine hakiki kul habibine hakiki ümmet ve büyüklerimze hakiki evlat olcak iki düyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah bizlere Allaha emanet olun....
canım benım gonlumuz dualarımız senınle rabbım bu defa nasıp edecek ınsselam canlarim ben opu oldum 5 tane yumos cikti biraz az ama oneli olan kalitesi,ben bayagi bi bekliyodumsigara felan icmedimya,nasip iste sok sukur,biz bu sabah 6 da hastahanede olduk doktor bana zamani bildirken ben yanlis anlamisim esime senin 6 da orda olman lazim diye 2 saat sonrada benim opu guyaaa.neyse gittik bekledik...bekledik.....bekledik.....kimseler yok bende bi kizdim hem 6 diyolar hem kimse yok..meyerse 8 deymis yarim saat conrada benimopu oldu,dun gece uyuyamadim sabaha kadar oturdum,esime iki saat onceden sert bi turk kahvesi verdim ayiktiriyormus,spermler daha iyi hareket ediyormus onuda yaptik...sonra esim 1 aydir yumurta beyazi ictiya sperm kvami ve rengi koyulasmis bu iyi demek insallah...boyle iste ama hiic acimadi cunki bilitordum birileri(sizler) benim icin dua ediyor ve cook rahattim..cumartesi transferim var insallh kaliteli olurlar...hepini cook opuyorum hersey gonlunuze gore olsun canlarim
canım ıns hayırlı haberlerını alırız bu aykızlaaaar nasılsınız bakayım.okuduğum kadarıyla keyifler pek bi yerinde.aman Allah bozmasın ağzınızın tadını.şu yumurtlama dönemine gelince benimde ayın 4 ünde başlıyor.zaten aylardıranladınız siz onu.. .muhatçım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.eşinde sıra.şimdi.inş.ondada çıkmaz bir sorun da en kısa zamanda uğraşmadan dolar kucacığın..nekadarzor seninde sayın 5.hiç kötü değil.önemli olan kaliteleri.inş.embriyoların yani yumoşların çok kaliteli olurlar bir tutunurlar bırakmazlar seni.ecrin07 seninde endometrioziszedelerden olduğunu bilmiyordum.amaaaaaaan takma bende 2 kez ameliyet oldum.o kistlerlen bile hamile kalan o kadar çokki.dularını ve hatimlerini yetiştirmende de yardımcı oluruz canım merak etme.eeeeeee kızlar bu ara pek görüşemicez galiba..
hamdolsun ıyıyım canım ..tesbıhler fazladan oldu ama mutlaka okumayanlarda olacaktır onlara eklerız artıkCanımmm nasılsın esmanın tesbihlerini bende çekmiştim hatta yazdım gözden kaçmış olabilir :)
canım aramıza hoşgeldın .. evet sukurkı burda bırbırımıze dua edıyoruz .. rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ıns.. yenı lıstemıze ekler ecrın arkadaşımızBen konuya tam hakim olamadım ama anladım kadarı ıle dua okuyorsunuz galiba
bende duanıza ortak olmak ıstıyorum .
ne okunulacaksa okuyabılırım.
canım merhaba bende çok duydum kıstle hamıle kalanları hakkında hayırlısı ıns guzel haberlerını alırız..hayırlı akşamlar
ben tesbıhlerımı ve enbıya suremi okudum yasın suremıde yarın perşembe diye yarına nıyetlendım bıtınce tekrar yazarım inşallah..bıraz hastayım grıp olmusum olurda kkya gelemessem okundu yazabılırsınız.mutlaka okurum cunku
geçmişe tam bakamadım ama hamişlerimiz varsa rabbım kucaklarına almayı nasıp etsın.
tedavıye baslayanlara rabbım emeklerını bosa cıkartmasın meleklerını gondersın inşallah.
bende gıttım bu arada doktora.
kistim hala duruyo 4 aydır hep aynı buyuklukte kaldığı için kist tedavısını bıraktık.doktorum bu senınlede kalabılır kalacaktırda dedi.bundan sonra kistle hamile kalmaya çalışıcam.çok şükürki d.kontrol haplarını bıraktık.bu ay progestana başladık.eğerki bu ayda olmassa adetın 12.ci günü çagırdı duruma göre doppler rahım fılmı cekılebılırım.bakalım ne olucak.rabbım hayırlısını nasıp eder inşallah
allah senden de razı olsun canım rabbıe sukurler olsun baban ıyı daha da ıyı olur ıns..canım 100 kaldı onuda ben alimmm 250 okim tam olsunnn
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN GÜZEL ARKADAŞLARIMM GÖNLÜNÜZDE NE VARSA ALLAH EN KISA ZAMANDA VERSİNN İNŞŞŞ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM DUALRIMIZLA AYAĞA KALKTI BABAMM İNŞŞŞ HEMDE 2 HAFTADA İNŞŞŞ DAHADA İYİ OLUR ÇOK DUYGULANDIM BENN
aramıza hoşgeldın dılerım allahım en yakın zamanda nasıp eder canımHerkese selam arkadaşlar, bu ne güzel bir topic böyle, beni buraya a.sena arkadaşımız davet etti,
Bende duanın gücüne çok inanırım , 6 yıldır bebek istiyorum sebepsiz inferitliteyiz bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor. Yumurta takipleri klomenler, sayısını bilmediğim bitkisel kürler, 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim sonuç olumsuz, 2,5 yıldır bıraktım dra gitmeyi, kayınvalideme 500 yasin okuyun demişler onu uyguladık, şimdi cuma günü reglim bitince meryem suresi okumaya başlıcam,
sizde benim için dua edermisiniz arkadaşlar ve eğer aranıza kabul ederseniz bende dualarınıza katılmak isterim.
gunaydın canım nasılsın..canlarım günaydın
6tane yasinimi okudum tesbihlerim kaldı inşallah bu akşamda onları bitirip haber vericem
Kızlarrrr listenin yarısı bile okunmadı dahaaaa bugün perşembeee ne zman tamamlıcaz kızlar sarkmasın bu haftaaa okumayanlardan haber bekliyorum bu arada listede ki,
seminay84
m_fairy
redhair redgırl
arkadaşlar 3 haftadır gelmiyolar okumuyolar sizlerden haberi olan varmı yoksa bu hafta silicem listeden
merhaba. canim ayse gercek adin mi? benim kizimin da adi ayse, genelleme olacak ama ayse ismini de ayseleri de cok severim. bu topigi iyi ki açmissin, arkandan ne çok hamile kalan olmus , hem terapi hem de ibadet topiği
lp
selam çalışkan arkadaşlarım benimbu arada dikkatli beslenin güçten kuvvetten düşmeyin sakın.kızlar dün geceyarısı uykum kaçtı herkes için dua ettim aslında çok unutkanımdır ama aklıma çoğunuzun ismi geldi Rabbimin hikmeti işte demekki sizlerede dua etmem icabet ediyormuş Rabbim hepinizi aklıma getirtti.birde çok güzel bir rüya gördüm rüyamdada sizlere ve kendime dua ediyordum inşallah gerçek olur ve hepimiz kucaklarımıza biran evvel bebişlerimizi alırız
merhaba. canim ayse gercek adin mi? benim kizimin da adi ayse, genelleme olacak ama ayse ismini de ayseleri de cok severim. bu topigi iyi ki açmissin, arkandan ne çok hamile kalan olmus , hem terapi hem de ibadet topiği
lp
merhaba canım.. evet gercek adım ayse..Rabbım kızını sıze bağışlasın hayırlı saglıklı omur nasıp etsın ıns..
bu topik gercekten sızlerın katılımınızla çok guzel oldu..çok sukurkı tanımadan bırbırımıze dua edıyoruz.. rabbım kabul eder ıns.
canım senın ıkncı olmuyo demı..
Canımm bana bazı doktorlar ameliyat dedi bazıları gerek yok dedi son kontrollerimde de ortada yoklar kayboldular nereye gittilerse artıkk ama yumutalıklarda değilde diğer yerlerde yapışıklık var dedi doktor benimde aklma patlamış olabliceği geldi tabi bu benim fikrimm kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı doktorda histeroskopi yapıcam dedi ve ben o gün bugündür doktora gitmiyorum( hsg çok zorlu geçmişti ne bilim buna dayanabilirmiyim emin değilim tabi bide eş faktörü var bizde onda da problem var bakalım hayırlısı artık beklemek ve dua etmekten başka elimizden bişe gelmiyo
cnmmm teşekkür ederim yaa ben 850 okudum şimdi 150 daha okim tam 1000 olsun inşş babacığım bu kadar duayla şifa bulurr..amaa bugün keyfim yerinde çünküüüü babamda gelişmelerrr var çok şükürrr ayağa kalkabildi yalnız hemdee..binlerce şükürrr inşş kolu ve yüzüde iyileşir
canım ne güzel ya. ben de bi kere gece 3 gübü birden uyanıp bi kız var 6 yıldır bebeği olmuyordu ona dua edesim geldi. 2 haftaya kalmadı hamile haberini aldıkselam çalışkan arkadaşlarım benimbu arada dikkatli beslenin güçten kuvvetten düşmeyin sakın.kızlar dün geceyarısı uykum kaçtı herkes için dua ettim aslında çok unutkanımdır ama aklıma çoğunuzun ismi geldi Rabbimin hikmeti işte demekki sizlerede dua etmem icabet ediyormuş Rabbim hepinizi aklıma getirtti.birde çok güzel bir rüya gördüm rüyamdada sizlere ve kendime dua ediyordum inşallah gerçek olur ve hepimiz kucaklarımıza biran evvel bebişlerimizi alırız
kizlar benim yasinlerde tesbihlerde tamam, son yasini regl oldugum için teyzemden istedim sagolsun 1 tane de o okudu tamamladik, arkadaşlarimiza Rabbim tez zamanda gönüllerindeki muradi versin, rabbim bu okunanlari vesile eylesin.Topigimiz hamiş dolsun, hem de çift çift inşallah Amin.?
ayşecim sönmezin bugün transferi mivardı?dün gene hatırlayamadık da
merhaba canım.. evet gercek adım ayse..Rabbım kızını sıze bağışlasın hayırlı saglıklı omur nasıp etsın ıns..
bu topik gercekten sızlerın katılımınızla çok guzel oldu..çok sukurkı tanımadan bırbırımıze dua edıyoruz.. rabbım kabul eder ıns.
canım senın ıkncı olmuyo demı..
Allah razi olsun. evet 2. hatta 3.istiyorum.. kaldim birincide.... hemen çogalmamiz lazim, nüfus hizimiz giderek düşüyor.
Selammm kizlarr ben 3 Yasinimi okudum, Ya Varislerimide cektim ve Enbiya suresinide 89. ayetide okudum .. Geri 3 Yasinim kalmisti onuda Allah razi olsun Hayalotum okuyacak , rahatsiz oldugum icin okuyamadim hepsini ..
amin canım, bu aralar müjde alamadıkcanım bende bılemedım sımdı ..
eger oyleyse rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın ..ınş bebıs tutunur
Allah razi olsun. evet 2. hatta 3.istiyorum.. kaldim birincide.... hemen çogalmamiz lazim, nüfus hizimiz giderek düşüyor.
biz 5 kardeşiz zaten 2 3 çocuk bile bana az geliyo. gerçişidi bi taneye hasretizrabbim ol diyecek bizim sıpa gelecek:)ben küçükken yaramazmışım, sanırım anasına çekmiş, saklandı gelmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?