Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Telden bakiyorum anca parca parca yazabildim. Saol seyyancim. Aminnn diyorum icten duana

hadi hayirlisi canim test gununu nezamana verdiler ?canim dinlen sakin yorulma emi insallah bebisin sana tutunacak annesi

ohh masallah canim cok guzel; yumos sayin dikkat et kendine Rabbim saglikla sihhatle kucaginada aldirsin

hadi hayirlisi canim insallah guzel sonucla sonlansin

Arkadaşının rüyası hayırlara çıksın inşallah.En önemlisi zaten yüksek moral prensesi al gel inşallah canım

Merhaba kizlar
Doktora gittik kafam daha cok karisti bu doktor okadar ciddiye alincak birsey deil diyor .benin doktorum bu ay gittigimde igne vurcakti ama bu doktor igne icin cok erken diyo suan hersey normal diyo.napcami bilemedim ya 3. Doktoradami gitsem

3.doktora gitsen kafan daha çok karışır diyecem ama zaten karışmış doğal olarak.Rabbim korusun prensesimizi inşallah.Sen yine de 3.doktora da görün bence

hayirli olsun tedavin insallah sonunda bebeyini kucagina almak nasip olsun....insallah bir daha tedaviye gerek kalmasin...bu sikintilari yasatmadan herkesin bebeyini versin yuce rabbim

yeterim son olsun inşallah yüzün tez zamanda gülsün dualarım seninle canım

sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnnn ilk iğnemi oldummmmm rabbim yüzüme baksınnn inşşş hayırlı olanı nasip etsinnn

canım eğer gönlün mutmain olmadısya bir doktora daha git.ne bileyim bende ne desem ki.hakkında hayırlısı olsun.Allahın izniyle birşey olmaz korkma.tam teslimiyetle dua et ve bizde ediyoruz senin için.

Allah razi olsun kizlar.ya gercekten ne yapcMi bilemedim esim kendi doktorumu birakmami istemiyo neden oldugunu bilmiyorum. Acaba ikisininde bahsettigi igne ayni ignemi onuda bilmiyorum en iyisi bir doktora daha gidiyim.ne yapicagimi bilmiyorum bende inanin

esma noldu ben kaçırdım sanırsam ne dediki snin doktorun.cnm valla sorun herneyse ben kaçırdım sanırım ama sen iyisimi 1 doktora daha git emin olmak içinn.

evet canım sen bir doktora daha görün.hangisiyle aynı şeyleri söylerse zaten olay çözülür.ama geciktirme yarın pazar pazartesi hemen git canım da için rahatlasın en azından.çok endişelenip kızımızı içerde korkutma rahat olmaya çalış.annesine bak kızını al boşuna dememişler.oda senin gibi güçlüdür eminim.

canim baska doktorda karistiracak kafani cunku her doktorun kendine gore gorus farki var ama bence ilk once bir arastir iyi bir doktorda karar kil ve oyle git canim

sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnnn ilk iğnemi oldummmmm rabbim yüzüme baksınnn inşşş hayırlı olanı nasip etsinnn

hadi ya bismillah insallah canim insallah olacak ister bundan istersende bundan yada insallahikisi birden......hayirlisiyla elbetteki

görenler olsun diye tekrar paylaştım yazını:) ama yeter, sönmez,nekadarzor,esmacvs ve anticosial için toplamda 5 tane okuyak kızlar.

o salı bu salıymış:) karıştırdık:)

bu ay güzel haber patlaması yaşıycaz inşaallah:)

Son düzenleme:
Kizlar 1yasin okuyabildim telden zor okunuyor.707yerine 716 ya varis okumusum birileri 9 tane az okusun. 100enbiya suresinin89.ayetinide okudum Allah kabul etsin.kusuruma bakmayin baska okuyamayabilirim haokkinizi helal edin.bana dua edin.

Muhatim mesajini okudum bitanem.sagolasin cok sukur iyiyim.sen nasilsin?

Antisocial canim insallah gorusebiliriz.ama gorusrmezsek rabbim yardimcin olsun.ist.a gelince nerde mkalacaksiniz.yer ayarladiniz mi?eger ayarlamadiysaniz bahcecinin anlastigi klinihe cok yakin mim otel var.bizlmemnun kaldik
Klinikte ahmet var eczanede calisiyor.ilaclari daha uyguna aliyorsun.disaridan alma onlar sana yardimci olurlar.bol sanslar bitanem.dualarim seninle.hasan beye akapunktura gidecekmisin.tavsiye ederim.en azindan transferden oncegit derim cok memnun kalacaksin..gorusmek dilegiyle.

Allah razı olsun canım iyi yaptın :) yeter sönmez ve anticosial için de okudum Rabbim kabul etsin inşallah

esma noldu ben kaçırdım sanırsam ne dediki snin doktorun.cnm valla sorun herneyse ben kaçırdım sanırım ama sen iyisimi 1 doktora daha git emin olmak içinn.

Cnm benim doktprum cift rahimden dolayi erken dogum olabilir diye igne yapicagini soyledi ama bugunki gittigim doktor igne yapmaya simdilik gerek yok henuz erken dedi rahimde acilma baslayinca vurulursun dedi.ama ikiside ayni ignedenmi bahsediyo bilemiyoruz iste.esimde diyo o seni kendine cekmek icin oyle dedi sana diyo pek guvemedi doktora nie bilmiyorum. En iyisi bir doktoradaha gitmek ozellere guvenemiyo insan iste devlette ilgilenceklerini bilsem devlete gitmek istiyorum.bugun doktorun ozel muayanesine gitmeme ragmen cihazlar cok eskiydi oyuzdende gitmek istemiyorum ona.off ne yapcami gercekten bende bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

ALLAH A emanet canım içine sakın kuşku düşürme ALLAH ın izniyle bişecikler olmaz bebişine sen iyisimi araştır iyi bir doktora git bakalım o ne dicek eger oda şuan gerek yok derse ona göre karar verirsiniz

Kendi doktorumu dusuk yaptigim zaman arastirip bulmustum cok iyi doktor dediler nettende arastirdim cok memnun gidenler bende cok memnundum ama iste ikinci doktora gidip soru isaretlerimi cozuyim dedim ama malesef dahada cogaldi soru isaretlerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…