kızlarrrr bu günn tedavime başladımmmm dualrınız eksik etmeyin
amiiin canim insallah..transferim oldu canimbugun saat ikide...5 hucreliymis,gecen seferkide 5hucreliymis...dun dergahta hepinize dua ettim bazilari ve seninde sahis ismin ilde dua ettim zikir halkasinda......insallah kabul olmustur insallah....esinden spermler ciksin....bizim bebekler cok nazli yaaa....popolarini dovmek lazim gelince
Kizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun
hepinize merhabalar öncelikle katılımınıza çok sevindim dua dolu günle bizi bekliyor.daha tanışmadık ama aramızda hamile olup duaya katılan arkadaşımızda var alllah senden de razı olsun ..inşallah yavaş yavaş tanışacağız..bu arada bende çalışıyorum ve biraz daha katılım olursa ilk partiye bu hafta başlarız inşallah öpüyorum allaha emanet olun
Kizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun
oh oh maşallah bol bol yumoşlar canım şimdiden hayırlı olsun hiç stres yapma bol bol dinlen allaha emanet canımKizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun
bebişini almış gelmişsin inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine hücre sayısını düşünme rabbim ol dedikten sonra bi bakarsın ikiye bölünür ve tek yumurta ikizi bile olur çok dikkat et kendine allah emanet olamiiin canim insallah..transferim oldu canimbugun saat ikide...5 hucreliymis,gecen seferkide 5hucreliymis...dun dergahta hepinize dua ettim bazilari ve seninde sahis ismin ilde dua ettim zikir halkasinda......insallah kabul olmustur insallah....esinden spermler ciksin....bizim bebekler cok nazli yaaa....popolarini dovmek lazim gelince
kızlarrrr bu günn tedavime başladımmmm dualrınız eksik etmeyin
Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben oglenden sonra farkli bir doktora gidicem bakalim oda ayni seylerimi soyliycek. Bir umut belki soylemez dua edin kizlar bana.
Bu arada eksikyasin varsa gecen haftadan okuyabilirim
Kizlar, pazartesi basliyoruz tedaviye. İstanbul maceramiz basliyor. Bana dua edin ne olur bu son guzel son olsun. SonmeZ yumoslarin masallah cok guxel. Yetercim sana da hayirli olsun. Ayni zamanlarda guzel haber alalim ins. Yalniz benim yasinler bu hafta yetismez kizlar. Ecrin, aysecim listede duzenleyebilir misiniz bu hafta okuyamicak diye. Zikirler yapilabiliyo muydu hastayken?
Allah razi olsun canim canlarim benim valla iyi ki varsiniz iyiki burayi bulup sizi tanimisim...bana cok destek oluyosunuz.....Allahim hepinizin ne muradi varisa versin
Kizlar, pazartesi basliyoruz tedaviye. İstanbul maceramiz basliyor. Bana dua edin ne olur bu son guzel son olsun. SonmeZ yumoslarin masallah cok guxel. Yetercim sana da hayirli olsun. Ayni zamanlarda guzel haber alalim ins. Yalniz benim yasinler bu hafta yetismez kizlar. Ecrin, aysecim listede duzenleyebilir misiniz bu hafta okuyamicak diye. Zikirler yapilabiliyo muydu hastayken?
Evet durucum hayirlisiyla basliyoruz ins.canım başlıyomusun hadi hayırlı olsun inşallah şubat ayında hepiniz güzel haberler vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?