Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nekadarzor canım transferin yapıldımı canım hadi hayırlı uğurlu olsun sana sıkı sıkı tutunsun bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah bebişine 2 sene sonra kardeş yaparsın tekrardarısı benim ve isteyen herkesin başına ben bir taneye bile razıyım yeterki eşimde sperm çıksın inşallah

amiiin canim insallah..transferim oldu canimbugun saat ikide...5 hucreliymis,gecen seferkide 5hucreliymis...dun dergahta hepinize dua ettim bazilari ve seninde sahis ismin ilde dua ettim zikir halkasinda......insallah kabul olmustur insallah....esinden spermler ciksin....bizim bebekler cok nazli yaaa....popolarini dovmek lazim gelince

Son düzenleme:
Kizlar selam ben nete giremrdim kocoste zaten uzak durmamdan taraf isim var anlayacaginiz. iyiyim.persembe toplama oldu iyi gecti.16yumosumuz var 11i olgunmus 8i dollenmis.rabbim hayirlisini versin.durum boyle.5subat sali gunu transferim var bana dua edin.gecmisi okuyamadim telden cok zor.allaha emanet olun.nekadarzor transferin hayirli olsun

cnmmm hayırlı olsun bebişinnnnnn inşşş 9 ay sonrada alırsın kucagınaaaa...morelini yüksek tut 15 gün sonra güzel haberlerini alacaz inşşş

cnm sanada hayırlı olsunnn inşş bu ayyyy çoookkk hamile haberi alacaz

ne güzel ya inşan topık açıp şonra hamıle gorunce cok mutlu oluorum umut oluoşunuz bızım gıbılere bendde 9 aydır ıştıorum ınş olur benımde neler yaptınız bebiş için banada şoleyin :26:

canım hadi hayırlı olsun.inşaallah yumoşlar tutunurlar da güzel haberlerinizi alırız hepinizin.hepiniz için dua ediyoruz.ayyyyy bu ay bebiş haberlerimiz çok olcak Allahın izniyle..........kızlar halaya hazır olun he........

oh oh maşallah bol bol yumoşlar canım şimdiden hayırlı olsun hiç stres yapma bol bol dinlen allaha emanet canım

bebişini almış gelmişsin inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine hücre sayısını düşünme rabbim ol dedikten sonra bi bakarsın ikiye bölünür ve tek yumurta ikizi bile olur çok dikkat et kendine allah emanet ol

Kizlar, pazartesi basliyoruz tedaviye. İstanbul maceramiz basliyor. Bana dua edin ne olur bu son guzel son olsun. SonmeZ yumoslarin masallah cok guxel. Yetercim sana da hayirli olsun. Ayni zamanlarda guzel haber alalim ins. Yalniz benim yasinler bu hafta yetismez kizlar. Ecrin, aysecim listede duzenleyebilir misiniz bu hafta okuyamicak diye. Zikirler yapilabiliyo muydu hastayken?

canım başlıyomusun hadi hayırlı olsun inşallah şubat ayında hepiniz güzel haberler vereceksiniz

Gecmisi tam okuyamadim, nekadarzor transferin olmus. Hic moralini bozma canim. İnsallah hayirlisini nasip etsin rabbim. Esmacim senin de guzel haberlerle donmeni bekliyoruz canim.

Allah razi olsun canim canlarim benim valla iyi ki varsiniz iyiki burayi bulup sizi tanimisim...bana cok destek oluyosunuz.....Allahim hepinizin ne muradi varisa versin

Allah senden de razı olsun canım inş bebişin sana sımsıkı tutunur bizde halaya hazırlanalımmmm :)

Dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel inşallah

İnş bu defa herşey istediğin gibi olur canım Alah yar ve yardımcın olsun hepiniz dualardasınız.Rabbim hüsrana uğratmasın sizleri inşallah

oh oh maaşallah bu ay herkesler tedavi oluyor.inş.son tedavileriniz olur yumoşlar tutunur anneciklerine hepberaber sevinir eğleniriz.sonrada darısı başımıza inş.kızlar sizleri Allaha emanet ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.!OL!emriyle icabet etsin dualarınıza ve emeklerinize.

Saol EMA, bu defa icimde guzel bir his var, dualarin etkisi sanirim. İstihare namazi kilmistim, birsey goremeyince tekrar kildim ben goremiyorum cevremden arkadaslarimdan birine goster allahim diye dua etmistim. Hamile bir arkadasim ruyasinda bir kizim oldugunu gormus. Nasil duygulandim, heyecanlandim anlatamam. Kizimi almaya gidiyorum diye dusunuyorum. Eskiden opu olcak transfer nasi olcak diye stresle baslardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…