- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
muhatçım topiğe girdim ve okudum.ama gözden kaçan ya da akıla gelmeyen önemli birşey var ki oda adet tam manasıyla bitmeden cinsel ilişki haramdır.bunu belirtmeden geçemicem.
muhatçım topiğe girdim ve okudum.ama gözden kaçan ya da akıla gelmeyen önemli birşey var ki oda adet tam manasıyla bitmeden cinsel ilişki haramdır.bunu belirtmeden geçemicem. dikkat dikkat dikkat
ben en başını okuyup hemen çıktım topikten.şimdi baktım ve gördüm cevabını içler acısı.Bende okudum şimdi ama gözden kaçan bişey yok seyyancım bir arkadaş o hamile arkadaşa yanlış olduğunu yazmış ama hamile olan arkadaşın verdiği cevap çok acı üzüldüm şahsen.
canim baska doktorda karistiracak kafani cunku her doktorun kendine gore gorus farki var ama bence ilk once bir arastir iyi bir doktorda karar kil ve oyle git canim
hadi ya bismillah insallah canim insallah olacak ister bundanistersende bundan yada insallah ikisi birden......hayirlisiyla elbetteki
ELEKTRİĞİMİZ KESİKKKK :26::26::26ÜN İLAÇ ALMAYA GİTTİM:26::26::26: (TEDVİNİM İLK GÜNÜ CMRT ECZANE YOK İLACA BAŞLAMALIYIMM NÖBETİ ECZANE ARIYORUM VS VS )AYAĞIMI AYAKKABI VURDU (hemde düz taban ayakkabı vurdu )ŞU ANDA ÇOK AĞRIYOR :18::18::18::18:BEN SE AĞLIYORUM AMA AYAĞIMIN ACISINDAN DEĞİL :44::44::44::44::44 ÜNKİ YORGUNLUKTAN DEĞİLLLL BURADA BENİM İÇİN YAZDIKALRINIZDANNNNN ÇOK DUYGULANDIRDINIZ BENİİİİİİİ RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞ Eki Görüntüle 623235
nerdesiniz ya.giriyorum bakıyorum kimse yok.anladım
aynen tatlım bende geliorum bakıyorum hiç kimseler yok nirdeeeeee bu millettttttttttttttttttttt
aynen bende geliyorum kimse yok...cok sikillldiiimmmm
nasıl gidiyorr tazee anniş adayıı kendini yormuyorsun inşş keyifler nasılll bende kendime bir doktor buldum heyecan içerisindeyim tedaviye başlamk içinn bakalım ama dr hakkında nasıl daha fazla bilgi edinebilirim diye düşünüyorum açıkcasıhoş daha zamanım var ama merkez konusunda net karara varmam lazım
inşaallah gözyaşların sevinç gözyaşlarına dönüşür canım.ama sen yine de ağlama
aklinda hic bi soru kalmadan basla canim kendini iyi hissetmen icin cok iyi....doktorun cevaplari seni tatmin etrsin guven cok onemli,ama oyle doktorda zor bulunuyor...benim buda olmazsa insallah istanbul memorile gitmeyi dusunuyur...insallah gerek kalmazda....canim ben sadece yatiyorum..namazlarimida kilmiyorum yaa uff
selamlaaar...ben yatiyorum kizlar yani transferden sonra bildiginiz hasta gibi yatiyorum...oturma odasina yatak attik bana bakiyolar esim,kvmde sagolsun...birisi turkiyede benimle birlikte transferi olmus kv min tanidigi hiz kalkmadan yatmis bebeyi tutmus....bu sefer sende yatt diyo hatta evime goturuyum seni orda bakiyim diyor..yazik kendisi zaten hasta seker kelp bonrek yok yok yani,daha o haliyle gelip bana hizmet ediyor koca kadin eriyorum resmen vallah...o yuzden onun istegi icin bu kadar caba gosteriyor insallah tutarda onlarinda emekleri bosa cikmaz........kucuk gorumcemin kizinin dun dogum gunu vardi,,bende transferden once biseyler hazirlayip yolladim,bi kart aldim icine cok guzel bi dua yazdim,onu okurken duygulanmis zatende hamileya hormonlarda var,sonra paketteki turk sakizini gorunce aglamiz,cunki kizi tam bir turk sakizi hastasi mavi falim sakizi bende unutmayinca agmis,sonra herkez aglamis bende gitmedimya yoktum..bebyi de yok insallah olur diye dusunmuslerdir..onlarin bile psikojisi bozuldu biz ne yapalim...insallah olurda herkez sevinir herkez benim hamishaberimi bekliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?