Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tam yerindesin ...hassaslaşmanda çook normal bu evrelerin hepsini bende dahil tüm arkadaşlar geçirdi...ayakta durmak için savaş veriyoruz.. rabbim güç versin herkese....

kistle ilgili konuları kafana takma bizim bir tanıdıkda da vardı evlenmeden önce tabii evlendii... hemende aldırdı....doktor hiçbişey yokk hamile kalabilirsin demiş bildiğim kadarıyla kist hamileliği engelleyip yada onunla birlikte büyüyüp sıkıntı yaratıyor çocuk durmuyor düşüyor.....1 yıl kadar süre vermiş sanırım hamile kalma yasak...1 yıl dolmadanda denedikleri ay hamile kaldı....canım seninde olurr...

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz

canım bizler iyii sanada çoook geçmiş olsun kendine iyi bakk....nasıl oldukii yoksa benim gibii eve sığamayanlardanmısın

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

hadi hayirlisi canim...benim 5.gun embriyosu dondurulmustu 14. gun test verdiler ama ben ilkini evde 9.gun yaptim silik cift cizgiydi iki gun sonra tekrarladim tam cift cizgiyi gordum sonra kan testinden bhcg 1674 cikmisti seninde insallah hamilelik haberini aliriz......

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz

ayyy canim gecmis olsun simdi nasil oldun daha iyicemisin?

az onca bir arkadasimin hamile haberini aldim...1 oglu normal oldu sonrada olmadi..asagi yukari 2 yildir ikinci ugrasiyordu dondurulmus embrioyla hamis kaldi...mikroyla hemde insallah darisi bize olsun Yarabbiimm
Amin canım aminnnnnnnn

ayy canim yaa gecmis olsun dikkat lutfen..nasilsinya simdi agrin varmi hala

olmaz mı canım yaa arada vuruyor hele dışarda hiç duramıyorum sağolasın

kapı yerine duvardan geçmeye çalışınca öyle oldu canım

şiş bir burunla dolaşıyorum ama ağrım biraz daha hafif canım çok sağolun

şiş bir burunla dolaşıyorum ama ağrım biraz daha hafif canım çok sağolun[/QUOTE]

burun acisi cok kotu bisey bende biliyorum o aciyi seni okuyunca benim bile canim yandi....

şiş bir burunla dolaşıyorum ama ağrım biraz daha hafif canım çok sağolun

burun acisi cok kotu bisey bende biliyorum o aciyi seni okuyunca benim bile canim yandi....[/QUOTE]

Canımmm sağolasın berbat yaa ağladım bütün haftasonu nerdeyse yine çok şükür halime bir kaç güne düzeleceğim inşallahhh

Nasılsınzı iyi misiniz

merhaba canım çok çok gçmiş olun rabim şifa versin inşaallah...

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

inşaallah senin güzel haberlerini alırız mutlu oluruz.bende transferden 8 gün sonra idrar testinde silik çift çizgi görmüştüm hadi hayırlısı inşaallah...

bitanemmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

Tum arkadaslarim dualarimdasiniz

Allah razı olsun canım sağol...

sağol canımcımmm

bhv

gecmis olsunnnn cnm

tşk ederim canım kimseye vermesin Rabbim

Geçmiş olsun canımmm

Allah cümlemizden razı olsun bitanem

mrb arkadaslar nasilsiniz

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın

Aslıcımmmm duru arkadaşımın yerine 6 yasin ve 100 defa 89.ayeti okudum Allah kabul etsin AMİN

canım yeni işin hayırlı olsun rabbim seninde sevgini verebileceğin kendi evlatlarını sana versin tez zamanda inşallah....rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnnn
Aminn canım Allah sanada nasip eder inşallah
Hoşgeldin aramıza canım Rabbim inşllh sanada bizlerede nasip etsin.bende de pko var kolay değil biliyorum ama dua edip Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok
Sağol canım teşekkür ederim evet güzel bir meslek meslekten ziyade sevgi var içindeSende bulursan çalış derim çok zevkli bana göre
baharcım canım yeni işin hayırlı olsun minicik bi bebeğe bakacaksın ne güzel eminim çokda güzel anlaşaksınız çünkü sendeki sevgiyi hissedecek
Sağol canım inşllh hayırlı olur yinede hayal kurmakta istemiyorum.hayırlısı olsun ama minicik bir bebeğe bakmak çok güzel bir duygu olmalı
Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh
merhaba canım aminn inşallah
Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...
Sağol canım tabiki hepimiz birbirimiz için duacıyız
Nasılsınzı iyi misiniz
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Ne güzel sen baktığın için tabiki senin değerini biliyordur.Sevgiyle yaklaştığın zaman hissederler zaten.Benimde hoşuma giden bebekken bakıp büyütmek ozman aradaki bağ daha bir güçlü oluyorEn azından nankörlük etmemiş olur işten ayrılsam bile

Sağol canımcım ara ara ağrı vuruyor biraz da şiş onun dışında iyiyim çok şükürrrr

Sağol canım inşallah daha da iyi olacağım inşallah sağolasın
kötü bir tecrübeyle öğrendim ama ışıkları açmalıymış insan karanlıkta dolaşmamalıymış

İnşallah canım haklısın hayatta çoğu kötü dediğimiz acı veren olaylar tecrübe oluyor bizlere.Canın yanmıştır tabi kolay değil özellikle burun hassas zaten:2::18:.Allah beterinden korusun ben çıkıyorum görüşürüz kib evde biraz işler var beni bekler

hemde nasıl canımmm kolay gelsin sana keşke bende evde olsam da ev işi yapsam yaaaaa

hanımlar merhaba bi süre giremedim ve 2 gün daha giremeyebilirim. dua sırasında bende vardım. okuyan okuyamayan herkese çooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum. dualarınızın kabul olduğuna gökteki güneş kadar inancım var. asbecim geçmiş olsun bu arada. nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun:) bahar... hoşgeldin aramıza. ema gene hızlıca okumuşsun duaları:)antikdeniz ayın 6sına az kalşdı ceviz yiycektik hani
hepinizi çok öpüyorum. rabbime emanetsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…