canımm inşallah iyii haberlerinide alırız...sen iğneleri popodan mı oldun kii oturamıyorum demişsin

...bebiş için herşey değer dimii
aminnn ..sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallahhh...kızlar avatar değişince tanıyamıyorum sizi ismende bakmak gerekiyor artık ezberlemişiz....

yakışmış bebişlerde maşşallahhh pek güzell..
oooooo süper olmuşşş ....bu arada gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun yeni yaş sana bebeğini getirir inşallahh..laf aramızda çiğ köfte partilerinize beni de çağırın bayılırım her gün yesem bıkmamm...

anam tarihleriniizde yakınmışş hadi bakalım sabırlı olun...hayırlı haberleriniziide alıcaz allahın izniylee herşey güzel olucak rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...
o jeli bende kullanmıştım ama benimki crinone mi neydii inşallah doğru yazmışımdır neysee pis mi pis bi jelll ...sonra vajinadan topak topak düşüyorr...
canlarım ben iyiyimm ...muhatımda merak etmiş herkeslerii...ondan alıntı yapmamışımm

...dün bügün temizlik işleriyle başım yoğunduu ...bebiş gelir diye cam bile silmiyordum...hastalanmışken onlarıı halledi vereyim dedim ...anlarsınız yapacak adama iş çokkk evin işi yap yap aynı bitmez...
sen nasılsın
iyi ayşe sen nasılsın ....iyi haberlerle gelmişsinn...sağlıkla kucağınada alırsın hayırlısıyla inşallahh....

inşallahh rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün..kızlar nerde bizde o kadar yumurta gerçi benim normal di sayısı bunada şükür ama... bebişşler yaşayamadığındada dondurulamıyorr...yada yaşayan bir tane bile olsa onu dondursalar iyi diyecemm ama neden yapmıyorlarr başından itibaren..ufff bu doktorlara hep kzııyorumm ...yine gitmek zorunda kalıcammm hadi hayırlısıı..
aynen canım hastayız....kusura bakmayınn artık
hayırlı cumalar...üzülme canım...herşeyde vardır bir hayır...hem doktorunda demiş tek tüp yeterli diye...rabbim ol dedimii olur canım...
dualarımız seninle canım inşallah herşey yolunda gider...
merhaba nasılsın... yine kafan karışmış.... belkide kendi doktorunun diğerlerinden farklı bilgi vermesii seni tedirgin eden... iğnelerin sakıncası var mı kii yada pahalımı ne bileyim faydası için vurulacaksın önlem olsun diyee...içinden gelmiyorsada sen bilirsin canım...