Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

eslemliva, canım aynı duygular o kadar aşinayım ki bu duygulara. neyse ki daimi değiller. böle arada gelip gidiyorlar. yoksa hayat çekilmez olurdu. ben de bu tedavime başlayana kadar son 2 aydır senin gibiydim. umutsuz, mutsuz. ama inanki tedavi başlayınca uçup gidiyor bunlar. yeniden bir umut başlıyor. ne olur kendine çok yüklenme.olabildiğince açık havalarda yürüyüş yap. sosyal hayatına geri dön. yapamayacağını düşündüğün anda bile kendini zorla at dışarıya. yoksa daha fena inssanı ele geçiriyor bu hal.

seyyancım, ilk 1-2 denemede olmayınca hemen bakılmalıydı pıhtılaşmaya ve karyotipe. bazen bu doktorlar inanılmaz oluyorlar. sonuçlar umarım güzel çıkar. bu 4 denemede hep 3. gün 8 hücreli mi transfer edildi embriyolar? ben bu tedavimde de olumsuz sonuç alırsam pgt ya da lenfosit aşısı denemeyi düşünüyorum sonrakinde. tabi onunn için 1 yıl para biriktirmem lazım. umarım hiç gerek kalmaz. bu son olur.

iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn

Canim hayirlisi olsun hakkinda insallah yuzun guler seninde seyyan senin adinada cok sevindim bu sefer olacak insallah seni ruyamda hamis tablosunda gordum diye yazmistim ama sen farketmedin neyse insallah kucaklariniz dolsun

Canim lutfen sakin ol bak baslarda nekadar pozitiftin yine oyle ol ve dua et olacaktir insallah karamsarliga dusersen bebisinde oyle hissdecek sen onunla konus ona tutunmasini soyle dedeler niniler bekliyor seni de...ve Rabbime sigin yine bende oyle hissettim hep olmayacak diye hatta test gunum kahverengi bir akinti geldi (evde kendim yaptigim transferin 9.gunu)test sonucuna bile zaman dolduktan sonra baktim belki yoktur adet oluyorum diye ama ordaydi vardi insallah seninde olacak bize veren Rabbim sanada verecek insallah seninleyiz sakin korkma ve bol bol ayetel kursi oku

Son düzenleme:
nekadarzor, canım napıyosun sen ya! hani ne oldu pozif eneji saçan anneye?
canım dikkat edersen çogu arkadaşımızda adet hissi olmuştu bak hamiş hamiş geldiler.
sakin ol ve duanı et canım. koy elini göbüşe hz.zekeriyya duasını yâ vârisi oku canım.bak enbiya suresinin 89. ayetini de okuyabilirsin.

bugun test yaptim 9. gunum negatif..eyer olsaydi silikde olsa cikmazmiydi

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

cnmm adett sancısı genelde olmuyormuu benim bildiğim adet olacakmışın gibi sancın oluyoo ya lütfennnn böyle yapmaa dualarımızz seninleee cnmmm

canım tabiki de çıkmazdı.geç döllenme diye bişi var hem. bi topikte aşılama yapptırmış arkadaş sonuç negatif çıkmış. üzerinden bir iki hafta geçince anlamışlar hamile olduğunu. geç çıkabiliyormuş.
zaten sönmezi de merak ediyorum. bak moralini bozma bizim de moralimiz bozuluyor

Canim benim baxen cikmayabiliyor cogu kisininde cikmiyor ve umutsuzluga surukluyor Insani muhatin dedigi gibi cok oyle hamile kalanlar senin kacinci gun embriyosuydu ? Bazen gec tutunuyor bazilarininda test gunu degerleri 35 40 oluyor yani korkma bitanem dualarim seninle potitif olki melegin iyice yapissin sana

teste az once baktim 2.cizgi silik cikmis??? testi yapip 1 2 dk sonra atmistim simdi baktim ikinci cizgi silik cikmis...bilmiyorum ne kadar dogru...canlarimuzulmeyin siz benim en buyuk destekcimsiniz...hepinizden Allah razi olsun

insallah canim yaa..ne biliyim baska degisik agrilarimda var...beni rahatsiz eden butun akrabalar komsular herkez birbirinden duymus,herkez seferber oldu bana ikram hizmet ediyolar Allah razi olsun,sanki olmazsa bi suclu gibi onlara nasil diyecegimi dusunuyorum...guyaa kimseye demedim herkez duymus

Ilk basta sen hicbir sekilde suclu degilsin sonucu ne olursa olsun sevilen birisi olmasan kimsee sana izzti ikramda bulunmazdi sen simdi kisileri akrabari unut kendine ve bebegine odaklan hem bak testinde silik cizgi cikmis bu demek oluyorki guclu olmalisin ayyy bebisin seninle canim hadi artik mutlu ol ve test gununu bekle bir hamisimiz daha var diyebiliriz artik insallah

kandan baktır yaaaaa:18::18::18::18::18: heycanlandım bak iiinnnşşşşşşşşşşşşş

Canım lutfen olumsuz dusunme ..bende her an adet olacakmısım gıbı sancı cektım sabahları adet sancısıyla uyandım..yenı yenı kesıldı sancılarım
olumlu dusun canım rabbım nasıp etmıstır ıns

canım kıyamam sana ben.. uzme canını rabbımın sevgılı kullarındansın senı sınıyor bı gun verecek ıns..
hep dualarımdasınız

Canım bilgilerin için teşekkürler ama sanırım bunun sayısıda sınırlı.Ve sgk prim bazı şartlar aranıyor
Canım geçmiş olsun,benimde bir tüpüm kapalı çıktı.Çekilirken kendini kastınmı bana kendi doktorum kastıysanda kapalı çıkabilir demişti.Üzme kendini bende ogün çok üzülmüştüm.Çorbacıya gitmiştik hatta boğazım düğümlenmiş gözümden yaşlar gelerek yemek yiyemedimAma sonra öğrendimki tek tüplede olabiliyormuş.Anestezisiz çektirmiştim ben.İnşallah olur canım üzme kendini
Canım çok geçmiş olsun inşllh atlatırsın kısa sürede bu durumunuda

Aminnn canımm
Aminnnn
Gözün aydın canım sevindim inşllh sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Teşekkür ederim canım sağolAaaa nedemek bekleriz buyur gel
Gözün aydın geçmiş olsun
Hiç sorma bende bayılırım bebek sesine ağlamasına çok tatlı oluyorlar
Candan ablacım ben iyiyim hamdolsun ama eşim rahatsız 2 gündür eşimle ilgileniyorum.Rabbim bir an önce şifa versin çok üzülüyorum öyle görünce

Amin seyyanım
Canım geçmiş olsun eşine Allah şifa versin
Canımm gözün aydın çok sevindim bendede pko var biliyorsun.Umut oldun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de oluyor öyle bazen.Allah çıkmazlara sokmasın vesveseden uzak tutsun kötülerlede karşılaştırmasın.Geçen doğum günümün ertesi günü kayınvaldemler gelmişti.Oturma odasını yenilemiştik biz. O gün onlar gittikten sonra eşimle yatağa düştük.Yerimizden kalkamadık resmenBen getirdikleri hazır pastadan olabilir diye düşündüm ama baktım bizden başkasına bişey olmamışGöze geldiğimizi düşündüm eşimlede paylaşmak isteyince yanlış anlayıp biraz tartıştık dünden beri moralim bozuk keyfim yoktu.Şimdi biraz daha iyiyim.Allah hepimizi kem gözlerden korusun.
Aminn Ablacığım inşallah
Canım hadi sıra sende inşallah güzel haberlerini alırız inşallah.Dualarım seninle hepinizle.Bu arada belki bizde senin dediğin yere gidebiliriz
iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn
İyi pazarlar canım aminnn inşallah

Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir.Güzel haberlerini bekliyoruz kandan baktırsan

nasılsınız
sızlerı çooooook ozledım fazla gıremıyorum
ıns hepiniz iyisinizdirı..
listemız tamamlandımı?

merhaba arkdaşlar asılsınız???

yoktum 3-4gündür baağı ilerlemiş çoğunu okudum ama okuyamadıklarımda var yeni bir liste yok mu dua için bulamadım da .

ne adar zor canım benim bende ilk gebeliğmde 9. gün yapmıştım negatifti çöpe atmıştım iki saat sonra baktım ikinci silik çizgi kadı doğumcu tanıdığım ikinci çizgi silikte olsa geçte çıksa vardır bişy deişti ve hamileydim ayy çok heyecanlandm inşaallah bebiin seninledir canımm:):)

hamile olan arkadaşlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah bizleride duanızdan unutmayın...

Allah'a emanet olun:):)

geçmiş olsun canım yazını sımdı gordum.eşin ıyılesmıstır ıns
allahım sıfasını versın ins

Son düzenleme:
Kızlar bugün bakacağım bebişin evine gittik, evlerine davet etmişlerdi bebeği evlerini görmek için.Allah'ım bu kadarmı tatlı olur maşallah Allah esirgesinAldım sevdim kokladım bebişi.Annesi yarın bir gün bizi unutur sizin arkanızdan ağlar anne bile derse hiç şaşmam dediHenüz 45 günlükKüçük bir bebeğe bakıp emek verip büyütmek en güzel şey olmalı.Anne dersede sanırım çok hoşuma gider.Allah kendi evladımıda nasip ederde anne olurum inşallah ve tüm isteyen herkezMart ayında belli olacakmış işe gideceği gün, marta kadar beklemedeyim yani.Ama o küçük meleği sevip bakmak için sabırsızlanıyorumSalı günüde günü varmış beni de davet etti komşularıyla tanıştırmak için.Hatta benden sonra komşuların gününe sende gidersin bebekle dedi.Ama sanırım çekinirim gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…