Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Amin cnm insallahh. Rabim isteyen herkeze nasip etsin insallah..

Orlicccccccc gözünaydın tatlım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki dostum 2 gündür bende aynı ruh hali içindeyim

İnşallah ablacım

Allah razı olsun canımıniçi önemli bir problemi yok ama ağır grip hala kendine gelemedi

iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn

Amin canımmm

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

İnş bebişin seninledir canım olumsuz düşünme olur mu herşey güzel olacak bu defa inşallah dualarımız seninle

Amin baharcım Allah razı olsun

geçmiş olsun canım yazını sımdı gordum.eşin ıyılesmıstır ıns
allahım sıfasını versın ins

Hala hasta canım ama bugününe şükür.Onunla beraber bende mahvoldum kaç gündür

Rabbim bir an önce kendi bebeğine bakmayı nasip etsin canımmmmm

Cnm cok gecmis olsun.suan iyidir ins. esin. Sen nasilsin canim

Allah razı olsun canım uyuyor şimdi iyi olacak inşallah bitanem.Bende iyiyim hamdolsun siz nasılsınız bakalım

Mutluluğun 6 yasini okundu canım ama okundu yazmıyor gözünden kaçmış olabilir.Listeyle ilgilenmek kolay değil Allah razı olsun canım ilgilendiğin için.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Sukur cnm bizde iyiyiz.

iyi pazarlarrrr kızlarrrrr alahım açılan ellerimizi boş çevirmesinnnn
iyi pazarlar canım
bugun test yaptim 9. gunum negatif..eyer olsaydi silikde olsa cikmazmiydi

ikl baslarda iyiydi ama ama zaman geldikce adet sancisini hissattikce yine olmadi diye bir his geldi icime...Allah bilir nasip kismet insallah vardir

canım benim zaten hamilelik belirtisi aynı adet olacakmış gibi hissetmen
bende 9.gün 3saat sonra görmüştüm çok silik 10.gün daha net belli olmuştu hadi inşallah güzel anne halayı çekicez kısmetse dinlenmeye devam stres yok olacak inşallah

baharcım inşallah yüreğin gibi güzel olacak herşey maşallah bak ailede olumlu demekki komşularla bile tanıştırıyorlar ay çok güzel canım ya çok sevindim

ema canım çok geçmiş olsun
esmacım dr.kontrolün iyi geçmiş hadi hayırlı olsun canım
sönmezden haber yok sanırım annesine gidecekti gelmedi sanırım

ay canım ya çok tatlı olur kedileri bende çok severim.ama aşılı falanmı acaba dikkat etmen gerekir senin.merhametine karşılık Allah sanada merhamet etsin inş.
tedavin hayırlı olsun canım.güzel düşün güzel olacak inş.
evet canım benim dr.sen doktorunumu değiştirdin kime gidiyorsun bu testleri istedi
canım ben şahin beye ilk defa gittim.çokta memnun kaldım.inş.hayırlı olur daha önce bursa tüp bebek,rentıp ve gürkan hoca yapmıştı tedavilerimi.sanırım bu sefer daha iyi olacak.
evet canım maalesef bana hiç bir araştırma yapılmadı.gittim geldim sadece şimdiye kadar.3 tedavimde 3.gün hüceresini hatırlamıyorum bir tanesinde de5.gün transfer yapıldı.senin de inş.bu son olur canım ya.çok zor ve yıpratıcı oluyor çünkü.hepimizin son olsun ,göbüşler şişsin,kucaklar dolsun
bugun test yaptim 9. gunum negatif..eyer olsaydi silikde olsa cikmazmiydi
ama olmadı şimdi bak.pozitif düşünecektik hani.herşey güzel olacak canım.içimden bir ses senin için oldu diyor Allahın izniyle inş.
nasılsınız
sızlerı çooooook ozledım fazla gıremıyorum
ıns hepiniz iyisinizdirı..
listemız tamamlandımı?
bizde seni özledik ayşecim.hepimiz iyiyiz arada dalgalanmalar yaşasakta birbirimize verdiğimiz güçle çabuk toparlıyoruz.seninde arada iyiy haberlerini okuyoruz.sen ve bebiş iyi olsun da önemli olan o şimdilik sonra bol bol özlem gideririz.

çok sevindim canım hayırlısı olsun inş.Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin.

canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah yeni bebiş sana uğur getirir...

orliccc bende bir pkolu olarak bu şeilde hamiş olmana çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşaallah...

ema bitanemmm çok geçmiş olsun eşin hastaymış rabbim şifa versinn..

GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDE OLSUN İNŞAALLAH...:)

Senden de Allah razı olsun canımAminn inşallah hepimizin bebeği olurda inşllh kendi bebeklerimize bakarız
Canımm benim çok teşekkür ederimAllah razı olsunSen nasılsın nasıl gidiyor
Canım üzüldüm yaİnşallah iyi olmuştur ayağı.Bendede muhabbet kuşu var çok hassas tatlı oluyorlar yaKedini sevsinler.Bende severim ama uzaktan evde beslemek istemem temizlik yönündenn:18:Eşim bazen derdi ben istemezdim

Canım Allah razı olsun.Seninde en kısa sürede gönlünce olsun bebeğin olsun inşallah

kızlar liste tamamlandımı ne alemde kaç eksiğimiz var yarına tamamlıyalımda yeni listeye geçelim.

Canım çok teşekkür ederim.Allah hepimize nasip eder inşallahSendemi pkolusun ben gibi:18:Bu pko dan çektiğimiz nedir böyle:18:Bu arada bende 3 yıllık evliyim.Eşimdede sperm sayısında sorun var.İnşallah sizde bir sorun yoktur:44:

kız bak kızmaya başladım ha. hamişsin işte bırak sen milleti.bi tadını çıkar yaw. yarın kan tahlili yaptırsan aslında:

kandan baktır yaaaaa:18::18::18::18::18: heycanlandım bak iiinnnşşşşşşşşşşşşş

kan testi yapmiyolar canim..ben yurt disinda yasiyorum insafsizlarin eline dustuk bi defa...insalla bebeyim tutunur ama olmazsa daha burda bisey yaptirmam...Allah hidayete erdirsin vicdanlari yok bide yabanciyiz ya hic cekemiyolar iyi olmamizi.....

kızlar iyi akşamlar.umarım herkes iyidir.ben payıma düşen 6 yasinimi okudum.allah kabul etsin.ama diğerlerini okuyamadım kusura bakmayın.

kan testi yapmiyolar canim..ben yurt disinda yasiyorum insafsizlarin eline dustuk bi defa...insalla bebeyim tutunur ama olmazsa daha burda bisey yaptirmam...Allah hidayete erdirsin vicdanlari yok bide yabanciyiz ya hic cekemiyolar iyi olmamizi.....

sen nedesin ki canım?

kızlar liste tamamlandımı ne alemde kaç eksiğimiz var yarına tamamlıyalımda yeni listeye geçelim.

Canım ben adet olucam sanırım lekelenme oluyor.Yoksa yardımcı olurdumHem neden arkadaşlar okuruz deyip okunmuyor .Yani tam olarak okunacaksa listeye dahil edilsin böyle olmuyorki hem liste yetişmiyor, hem hak geçiyor herkez payına düşeni okusa çok iyi olucak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…