Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız bak kızmaya başladım ha. hamişsin işte bırak sen milleti.bi tadını çıkar yaw. yarın kan tahlili yaptırsan aslında:

bakmiyolarki ozel oluyomus sigortam hersyi karsiliyor ama gerek yok diyolar....insallah hamisimdir ya inanki ben daha kolay karsilarim,olmasa bile nasip olmadi diyebilirim,akrabadan olumsuz bisey diyende yok,ama uzulecekler herkez o kadar umutluki...gorumcemin kucuk kizi var bugun buraydi kedi varya evde,tuyu yok ama iyi kediymis,onu sevmeye gelmis,diyoki yenge senin sindi bebeyin kucuk,bebeyin buyuyunce senin karnin buyuyecek diyo,bende dedimki ne biliyon hadi yoksa,,yenge Allah bilir ama ben biliyom senin bebek var diyo kesin var diyo,bunu diyen 6 yasindaki kelebeyimiz tambir laf ebesi derlerya oyle cook tatlii

hollandadayim canim yani etrafinin 4 te 3 suyla kapli bi sel bassa gittik yani

Canım olumlu düşünde olumlu olsun inşallah.Hem çocukların kalbine doğarmış.Umarım dediği gibidir ve bebeğin seninledir.Ayy Hollandadasın demek uzaklardaymışsınSağlık olsun canım huzurun yerinde olsunda ama memleket hasretide vardır tabikiAllah korusun selden depremden felaketten:18:

hakkatten pek uzak ve çukurdaymışsın.Allah yardımcın olsun. ama bozma kalbini. bence de var bebeğin:) hatta sönmezde hamile.

26 yasin eksikti en son derinsuberfu 2 tane eksikler için okumuş sardunyada 6 yasinini okumuş.6+2=8 kaldı 18 yasinimiz.kaçırdığım yoksa eğer.ecrin yarın girer bakar.ona göre tamamlarız inşaallah.

‎1 - Fatiha Suresi;_____Allahin Gazabini önler...
2 - Yasin Suresi;______Kiyamet... Gününde Ki Susuzlugu önler...
3 - Duhan Suresi;_____Kiyamet Korkusunu Ve Dehşetini önler...
4 - Vakia Suresi;______Fakirligi Ve Miskinliği önler...
5 - Mülk Suresi;______Kabir Azabini önler...
6 - Kevser Suresi:_____Hısımlarının Kinini önler...
7 - Kafirun Suresi;_____Ölüm Halinde Küfrü önler...
8 - İhlas Suresi;_______Iki Yüzlülügü Ve Samimiyetsizliği önler...
9 - Felak Suresi;______Haset Edenlerin Hasedini önler...
10 - Nas Suresi;_______Vesveseyi Engeller...
11- İnşirah Suresi;_____Sıkıntıyı Giderir.

26 yasin eksikti en son derinsuberfu 2 tane eksikler için okumuş sardunyada 6 yasinini okumuş.6+2=8 kaldı 18 yasinimiz.kaçırdığım yoksa eğer.ecrin yarın girer bakar.ona göre tamamlarız inşaallah.

canım EMA mutluluk için okuduğunu yazmıştı sanki. orlic de okuyacagını yazmıştı bugün.

eveet olmazmi burnumda tutuyor ben burayi zaten hic sevmedim sevmiyorum sevmeyeceyimm
[UOTE=muhat;28760334]hakkatten pek uzak ve çukurdaymışsın.Allah yardımcın olsun. ama bozma kalbini. bence de var bebeğin:) hatta sönmezde hamile.[/QUO

Canım sen nerdendin?:44:Geçende Candan ablayla kulağını çınlatmıştıkta Senin Bursa'da olduğunu sanmış bende bilmiyorum sorayım dedim

ema canım çok geçmiş olsun
esmacım dr.kontrolün iyi geçmiş hadi hayırlı olsun canım
sönmezden haber yok sanırım annesine gidecekti gelmedi sanırım

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Hiç sorma kuzum ya dayısı soruyo ne yaptın gelin adamı nasıl bu hale getirdin diyo :) Ben hiç ona kıyabilir miyim?

canım EMA mutluluk için okuduğunu yazmıştı sanki. orlic de okuyacagını yazmıştı bugün.

canım ecrin07 yarın bakar bizlerede haber verir.ben hatırlatma amacıyla yayınladım.daha da kalırsa eksik yarın tamamlamaya çalışırız da yeni liste yayınlanır.

selam arkadaşlar nasılsınız
sizden Allah rızası için birşey istiycem inşallah yapabilirsiniz.
ben takip etmiş olduğum başka bir topikte bir arkadaşımın eşi yarın ameliyat olacak eşinde sperm çıkması için 4444tefriciye okumaya karar vermişler
fakat topiğe haftasonu olduğu için kimse girmiyor ve arkadaşımızın eşi yarın ameliyat olacağı için yarın sabaha kadar 2250 tefriciyemiz eksik okuyabilirseniz lütfen haber verin
okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun, Allah kavuştursun canım ne diyeyim

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Hiç sorma kuzum ya dayısı soruyo ne yaptın gelin adamı nasıl bu hale getirdin diyo :) Ben hiç ona kıyabilir miyim?

emacım çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.ay çok üzülüyo insan benimde eşim yeni iyileşti.hiç kıyamıyoz biz bu kocişlere ya.....

Ben kahramanmaraştayım canım neler kaynattınız bakalım :)

Hımm keşke Bursada olsaydın sendeNemi kaynattık canım fazla birşey kaynatmadık senin tatlı cana yakın biri olduğunu düşündük yorumlarından yazılarından yola çıkarak

emacım çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.ay çok üzülüyo insan benimde eşim yeni iyileşti.hiç kıyamıyoz biz bu kocişlere ya.....

Amin kuzum.Ay evet kıyamıyoruz yaaa.Bir de öyle nazlı oluyor ki hasta olunca.Eminim sizin eşlerde öyledir :)

Canım hastalık dedinizde bizde geçen eşimle ikimiz birden çok kötü rahatsızlandık acile gittik gece artık.Doğum günümün ertesi gün oldu bu olay:18:Ve eşimde hala halsizlik var.Dün biz Bursalı topiğindeki arkadaşlarla görüştük bu arada oraya bile söz verdiğim için geçte olsa gittim sabah öğlen arası kendimi kötü hissediyordum çünkü.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…