Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hımm keşke Bursada olsaydın sendeNemi kaynattık canım fazla birşey kaynatmadık senin tatlı cana yakın biri olduğunu düşündük yorumlarından yazılarından yola çıkarak

Sizin kadar tatlı ve cana yakın biri olabilirsem ne mutlu bana :)

bizde konuşurken adın geçmişti candan ablayla canım.bende senin bursa da olmanı temenni etmiştim ama üzüldüm şimdi.

Canımsın :) Geçen yaz boğazköy diye bir yere gitmiştik eşimle yine gelirim belki.Sürpriz yaparım size.Hem belki bebek görmeye gelirim süper olur

bizde konuşurken adın geçmişti candan ablayla canım.bende senin bursa da olmanı temenni etmiştim ama üzüldüm şimdi.

Bende üzüldüm şimdiGeçen Bursa merkeze geldik eşimle.Ben seni arayıp ikimiz bir yerde buluşalım dicektim.Sonra çarşı burnumuzdan geldi eve kendimizi zor attık:18:Rahatsızlanma çarşıda başladı evde daha kötü olduk.Ama dua okuya okuya hafifledik biliyormusunYoksa aklımdan geçtin kaç kere Bursadayken

canım benim, 2 gün içerisinde 2000 e yakın tefriciye yetiştirmam lazım. çok üzülerek söylüyorum yardım edemeyeceğim niyetsiz okumuştum okuduğum 300 tane daha onları versem sonra benim için tekrar okur mu arkadaş
2000 değilde daha olsaydı ya da zamanım çok olaydı seve seve okurdum.

hayırdır canım ya ikiniz birden grip mi ?geçmiş olsun canım havalardan ve salgında varmış dikkat etmek lazım.

sağol canım Allah razı olsun aciliyeti olduğu için rica ettim haberi bile yok arkadaşımın okunursa haber veririm diye düşündüm
canım sen istersen bağışla ben senin yerine 2 gün içerisinde tefriciye okurum inşallah Allah'ın izniyle

Canım benim teşekkür ederim o senin tatlılığın.Bursaya yolun düşerse beklerim mutlaka
hayırdır canım ya ikiniz birden grip mi ?geçmiş olsun canım havalardan ve salgında varmış dikkat etmek lazım.

Canım grip değil nazar desem inanırmısın?Birileri tarafından olan oldu ve o günden beride canım sıkkın konuşuruz bir araO yüzden evinizi kendinizi eşinizi bol bol dua edip okuyun.

Geçmiş olsun canım kimi duysam rahatsız havalar malum dikkat edin kendinize

ben bu hafta gelmeyi düşünüyordum sana canım.ama vakıf hocamız ümrede.bu gün telefon açtı.vakıfta öğrencilere hergün birşeyler yapıp götürmemi ve ilgilenmemi istedi.ama yine fırsat bulursam arıcam seni.olmazsa haftaya inş.görüşücez( kısmetse) artık karşılıklı sohbet etme zamanı geldi yani.

siz benim gıcımamı yapıyosunuz bakim. daha bi tane bile benim ilden birini bulamadım yaw buluşmak şöyle dursun artık. amaa kıskanıyorum

Bende 150 tane alayım canım.Zaman kısıtlı yoksa daha fazla alırdım inan.Rabbim şifa versin inşallah

İnşallah canım bende beklerim burada bir eviniz olduğunu unutmayın :)

Canım çok sevinirim her zaman beklerim.Sağlık olsun işlerini hallet görüşürüz inşallahEvet bencede geldide geçiyor bile

ay inş canım ya kimbilir bebişi gezdirmeye gelirsiniz belki hepimiz birgün bebişlerimizle buluşsak ne güzel olurdu dimi?hayal bu ya:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…