Hımm keşke Bursada olsaydın sendeNemi kaynattık canım fazla birşey kaynatmadık senin tatlı cana yakın biri olduğunu düşündük yorumlarından yazılarından yola çıkarak
bizde konuşurken adın geçmişti candan ablayla canım.bende senin bursa da olmanı temenni etmiştim ama üzüldüm şimdi.
bizde konuşurken adın geçmişti candan ablayla canım.bende senin bursa da olmanı temenni etmiştim ama üzüldüm şimdi.
selam arkadaşlar nasılsınız
sizden Allah rızası için birşey istiycem inşallah yapabilirsiniz.
ben takip etmiş olduğum başka bir topikte bir arkadaşımın eşi yarın ameliyat olacak eşinde sperm çıkması için 4444tefriciye okumaya karar vermişler
fakat topiğe haftasonu olduğu için kimse girmiyor ve arkadaşımızın eşi yarın ameliyat olacağı için yarın sabaha kadar 2250 tefriciyemiz eksik okuyabilirseniz lütfen haber verin
okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun
Canım hastalık dedinizde bizde geçen eşimle ikimiz birden çok kötü rahatsızlandık acile gittik gece artık.Doğum günümün ertesi gün oldu bu olay:18:Ve eşimde hala halsizlik var.Dün biz Bursalı topiğindeki arkadaşlarla görüştük bu arada oraya bile söz verdiğim için geçte olsa gittim sabah öğlen arası kendimi kötü hissediyordum çünkü.:18:
sağol canım Allah razı olsun aciliyeti olduğu için rica ettim haberi bile yok arkadaşımın okunursa haber veririm diye düşündümcanım benim, 2 gün içerisinde 2000 e yakın tefriciye yetiştirmam lazım. çok üzülerek söylüyorum yardım edemeyeceğimniyetsiz okumuştum okuduğum 300 tane daha onları versem sonra benim için tekrar okur mu arkadaş
2000 değilde daha olsaydı ya da zamanım çok olaydı seve seve okurdum.
Canım benim teşekkür ederim o senin tatlılığın.Bursaya yolun düşerse beklerim mutlakaSizin kadar tatlı ve cana yakın biri olabilirsem ne mutlu bana :)
Canımsın :) Geçen yaz boğazköy diye bir yere gitmiştik eşimle yine gelirim belki.Sürpriz yaparım size.Hem belki bebek görmeye gelirim süper olur
hayırdır canım ya ikiniz birden grip mi ?geçmiş olsun canım havalardan ve salgında varmış dikkat etmek lazım.
Bende üzüldüm şimdiGeçen Bursa merkeze geldik eşimle.Ben seni arayıp ikimiz bir yerde buluşalım dicektim.Sonra çarşı burnumuzdan geldi eve kendimizi zor attık :18:Rahatsızlanma çarşıda başladı evde daha kötü olduk.Ama dua okuya okuya hafifledik biliyormusun Yoksa aklımdan geçtin kaç kere Bursadayken
Bende üzüldüm şimdiGeçen Bursa merkeze geldik eşimle.Ben seni arayıp ikimiz bir yerde buluşalım dicektim.Sonra çarşı burnumuzdan geldi eve kendimizi zor attık :18:Rahatsızlanma çarşıda başladı evde daha kötü olduk.Ama dua okuya okuya hafifledik biliyormusun Yoksa aklımdan geçtin kaç kere Bursadayken
senden 300aldım 1950kaldı canımtamam canım rabbim kabul etsn. kaç tane kaldı
Geçmiş olsun canım kimi duysam rahatsız havalar malum dikkat edin kendinize
sağol canım Allah razı olsun aciliyeti olduğu için rica ettim haberi bile yok arkadaşımın okunursa haber veririm diye düşündüm
canım sen istersen bağışla ben senin yerine 2 gün içerisinde tefriciye okurum inşallah Allah'ın izniyle
Canım benim teşekkür ederim o senin tatlılığın.Bursaya yolun düşerse beklerim mutlaka
Canım grip değil nazar desem inanırmısın?Birileri tarafından olan oldu ve o günden beride canım sıkkın konuşuruz bir ara O yüzden evinizi kendinizi eşinizi bol bol dua edip okuyun.
ben bu hafta gelmeyi düşünüyordum sana canım.ama vakıf hocamız ümrede.bu gün telefon açtı.vakıfta öğrencilere hergün birşeyler yapıp götürmemi ve ilgilenmemi istedi.ama yine fırsat bulursam arıcam seni.olmazsa haftaya inş.görüşücez( kısmetse) artık karşılıklı sohbet etme zamanı geldi yani.
Bende 150 tane alayım canım.Zaman kısıtlı yoksa daha fazla alırdım inan.Rabbim şifa versin inşallah
evet canım ne yazıkki zaman kısıtlı Allah razı olsun hepinizden tekrar teşekkür ederim
Sizin kadar tatlı ve cana yakın biri olabilirsem ne mutlu bana :)
Canımsın :) Geçen yaz boğazköy diye bir yere gitmiştik eşimle yine gelirim belki.Sürpriz yaparım size.Hem belki bebek görmeye gelirim süper olur
iyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?