Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli

okursanız bende katılırım arkadaşım... özelden yaz bana

ayyy yasasin hemserimi buldum biz koray lisesi yakinlarinda oturuyorduk anneannemler dayimlarda orda hala sen ne taraftasin?

bende yakın sayılırım canım o tarafa ...bak dünya çook küçük deme nerden nereye akraba falan çıkıcaz az sonra heee

hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli

ben varim canim cok guzel olur baslanirsa yaz beni 5 bin tane okurum yada daha fazla

kızlar tedavi olacak olan arkadaşlar varsa onlara ayrıca okusak nasıl olur?
muhat..............5000
krizantem83.......5000
kaldı 60000 çabuk bitecek gibi geldi nedense.

evet canım nasıpse bebıslerımız aynı hafta gelebılır
benıde ruyasında görmus akrabalarım oğlan dıyorlar
kayınvalıdemde oglan dıyor
Nasıp rabbım saglıklı etsın ıns
kacıncı ayda cınsıyet bellı oluyo

suan aslinda cinsiyeti belli bebegimizin ama doktorlar kesin soyleyemiyorlar 12.hafta randevunda belki doktorun soyleyebilir ama 16 ile 17 gebelik haftasinda net izlenebiliyormus hayirlisi olsun kizida erkegide bir ama benim kiz olursa esimin ailesi sevincten ucar heralde cunku sulalede hic kiz yok suan....

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
geçen gün doğum günüydü. hem hediye gibi olacak:)

melekcim benim okuduğum 3000 tane ile mi bitti senin zikirler.
benimkilersiz bittiyse buraya ekleyelim diyecektim de:)

kizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum

yanlış doktorlara denk gelmişiz demekki canım çünkü hiç bir araştırma yapılmadı şimdiye kadar.şimdi şahin bey karyotip ve trombofili paneli testi verdi yaptırmamız için.yarın yaptırıcam bunları inş.evet kesinlikle şahinbeye devam edicem.hayırlısı bakalım .
katılıyorum canım önce takip edelim devamlılığı açısından arkadaşları.çünkü hastalık harici bir haftada çok rahat tamamlanması gereken dualar bunlar.ama girip çıkan ve habersiz bırakan arkadaşlarımızdan dolayı aksıyor hep.

canım nasılsın merak ettim seni.moralin iyidir inşaallah.

canım ya varis çekeyim bende arkadaşımız için inş.ama çekince sayısını yazssam olurmu yada ona göre dağıtacağım dersen şimdilik bana 2000 yaz canım.fazla olursa yazarım yine.vck için di değilmi.

evet canım vck için. eşinin 2 hafta içinde tahlili olacak diye biliyorum. 2 haftada 10000 bile çekebiliriz ama malum iş güç. canım ben sana 5000 yazayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…