evet merkezdeyim canım....
hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli
ayyy yasasin hemserimi buldum biz koray lisesi yakinlarinda oturuyorduk anneannemler dayimlarda orda hala sen ne taraftasin?
hanımlar vck arkadaşımızın eşinin 2 hafta sonra tedavisi var. biz de onun için 70000 ya varis okuyalım mı?
o listede olmadığı halde çok yardım bize.tabi sizin fikriniz de önemli
bende yakın sayılırım canım o tarafa ...bak dünya çook küçük deme nerden nereye akraba falan çıkıcaz az sonra heee
evet canim kesinlikle hemseriyiz bende balikesirliyim ama ailem otarafta yasiyor sen merkezdenmisin?
Sanirim canim zaten seninle beraber doguracagiz heralde yada bir kac gun arayla bana herkes kizin olacak diyor ne ye dayanarak diyorlar ama bilmiyorum sana bisey diyen varmi iyi hos zaten herkesin %50 tahmin hakki var
kızlar tedavi olacak olan arkadaşlar varsa onlara ayrıca okusak nasıl olur?
muhat..............5000
krizantem83.......5000
kaldı 60000çabuk bitecek gibi geldi nedense.
evet canım nasıpse bebıslerımız aynı hafta gelebılır
benıde ruyasında görmus akrabalarım oğlan dıyorlar
kayınvalıdemde oglan dıyor
Nasıp rabbım saglıklı etsın ıns
kacıncı ayda cınsıyet bellı oluyo
melekcim benim okuduğum 3000 tane ile mi bitti senin zikirler.
benimkilersiz bittiyse buraya ekleyelim diyecektim de:)
kizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum
yanlış doktorlara denk gelmişiz demekki canım çünkü hiç bir araştırma yapılmadı şimdiye kadar.şimdi şahin bey karyotip ve trombofili paneli testi verdi yaptırmamız için.yarın yaptırıcam bunları inş.evet kesinlikle şahinbeye devam edicem.hayırlısı bakalım .şükür esmacım iyiyim senin için çok sevindim canım
seyyancım şahin bey benim ilk negatifte genetiğe baktırmıştı şahin bey senin niye vermedilerki bu testleri sonrada pıhtılaşmaya bakıldı hepsi temiz çıkmıştı ama u.üniversitesinde başka testlerde kanla ilgili bi testim orta pozitif çıkınca hem coraspin hem clexana başladık tedavide ve pozitif sonuç aldım coraspine hala devam ediyorum canım.şahin beyle mi devam edeceksin hayırlısı olsun inşallah
çok şükür canım bakalım tedavi için gün sayıyorum cuma yine kontrolüm var
katılıyorum canım önce takip edelim devamlılığı açısından arkadaşları.çünkü hastalık harici bir haftada çok rahat tamamlanması gereken dualar bunlar.ama girip çıkan ve habersiz bırakan arkadaşlarımızdan dolayı aksıyor hep.Bu haftaki listeyi 5 kişiye okunacak şekilde ayarladım zaten 2 günümüz gittiği için en azından cumaya kadar bitirebiliriz inşallah.
Arkadaşlar öncelikle listeye yeni eklenecek kişileri hemen eklemicez sürekli aktifmi takip edelim çünkü listeye isimlerini yazıp gidiyolar ve okumuyolar buda bizi zor durum da bırakıyor.Listemiz tamamlanması gereken zaman da tamamlanamıyo...
Diğer konu perşembe akşamına kadar okuyup tamamlarsak yada en geç öğle vaktine kadar Ayşe arkadaşımızda tam cuma vaktinde dualar bu çok daha iyi olur ve cuma öğleden sonra da diğer listeye başlarız.
Bide bi ricam daha var listede size düşen duaların hepsini tamamlayınca haber verirseniz daha iyi olur takip etmem açısından :)
Hepinizi öpüyorummmmm
canım ya varis çekeyim bende arkadaşımız için inş.ama çekince sayısını yazssam olurmu yada ona göre dağıtacağım dersen şimdilik bana 2000 yaz canım.fazla olursa yazarım yine.vck için di değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?