canım nasılsın merak ettim seni.moralin iyidir inşaallah.
suan aslinda cinsiyeti belli bebegimizin ama doktorlar kesin soyleyemiyorlar 12.hafta randevunda belki doktorun soyleyebilir ama 16 ile 17 gebelik haftasinda net izlenebiliyormus hayirlisi olsun kizida erkegide bir ama benim kiz olursa esimin ailesi sevincten ucar heralde cunku sulalede hic kiz yok suan....
canım inşaallah o topraklara gitmen nasip olur.taa ben heycanladım:) sen nasılsındır kim bilir? güzel haber verirsin inşaallah caım yaaaaSelamün aleyküm kader arkadaşlarım
Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.
Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..
Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
canım benımde kızm olursa kayınvalıdemınde hıc kızı yok onlarda çok sevınırler
evet canım vck için. eşinin 2 hafta içinde tahlili olacak diye biliyorum. 2 haftada 10000 bile çekebiliriz ama malum iş güç. canım ben sana 5000 yazayım mı
Allah razi olsun Seyyancım...Pek keyfim yok ama elhamdülillah düne göre iyi sayılırım.Canım arkadaşım benim,inşaallah sizlerde iyisinizdir,çok teşekkür ederim
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............2000
canım inşaallah o topraklara gitmen nasip olur.taa ben heycanladım:) sen nasılsındır kim bilir? güzel haber verirsin inşaallah caım yaaaa
Amin canım benim,nolur dua et benim için,hayırlsıyla nasip olsun...Şuandaki halime,ancak oraya gitmem teselli olur,büyük bir ümit-şifa kaynağı olur inşaallah...Nasıl heyecanlanmam,Efendimizle(s.a.v) buluşma adeta..Hep aklımda,hayaller kuruyorum gitsem görsem;herkese dua etsem;dualarım kabul olmuş şekilde dönsem...
Bu ay sonundaki alacağımız habere bağlı canım.Nasip kısmet,inşaallah hayırlısı olur hakkımızda...
Annemle babam gidecekler inşaallah canım..Bize nasip olur mu olmaz mı bilmiyorum ama...İnşaallah ben Kuran-ı Kerim hatimine başlıyacam.Biz gidemesek dahi annemlerle göndericem,onlar duasını yapsınlar,yaptırsınlar orda...Aklınızda olsun canım;eğer başladığınız hatimler falan varsa bitirirseniz,isminizle sizinkilerde hediye edilir inşaallah..
İnşaallah nasip olur hayırlısıyla ama ya gidemezsek çok üzülücem çok
bizlerde iyiyiz canım ama burada birisi üzgün olunca hepimiz üzülüyoruz.hadi toparla artık kendini ne olur.ümreye gitmek gibi bir durumunuz varmış.ne güzel bak yeni bir heyecan.inşaallah nasip olurda gidersiniz.bizleri unutma dualarında.
aynen ben hıc bı ıs yapmıyorum yaakizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum
canım 2000 yazar mısın son gunu ne zamanmuhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
geçen gün doğum günüydü. Hem hediye gibi olacak:)
aleykum selam canım rabbım sendnde razı olsun ınsselamün aleyküm kader arkadaşlarım
Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.iyi ki varsınız,rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.
Hala keyifsizim..üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.dün sancılandım baya.elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.oda geçicidir inşaallah..
Kızlar umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.inşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
ne iş yapıyorsun canımallahımm sana geliyorum yaffff.... Pazartesi günlerinden nefret ediyorum bu günlerde çalışmak beni öldüreeceeekkkk.... Yoğunluktan vakit bulupta yazamıyorum bile.. Ne konuşmalar dönmüş:)
canım hayırlısı bu zamandır inşaallah. güzel haberi alır gidersiniz:)
aslında benimde hatmim var14 cüzüm kaldı. bitirirsem sana haber versem sen annenlere söylersin demi orda hatmin dualanacak deseler inanmazdım haa. gerçi nasip olurda bititsem olur o da
aynen ben hıc bı ıs yapmıyorum yaa
ne iş yapıyorsun canım
aleykum selam canım rabbım sendnde razı olsun ıns
ayyy çok heyecanlandım ıns oraları gormen bıze de anlatman nasıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?