İnşaallah canım inşaallah,çok istiyorum...Yüreğime su serpilecek nasip olursa.
Canım tabiki söylerim;biz gidemezsek eğer;hatimlerinizi ve isimlerinizi kağıda yazıp teslim ederim anneme....Bitirirsin canım,az kalmış zaten;Rabbim bitirmeni nasip etsin...
Ordaki dualarda inşaallah kabul olur...Aslında benim başladığım Kuran-ı Kerim hatimi vardı ama bebek için yeniden başlıcam birazdan nasipse....Başka hatimlerde düşünüyorum;123 Yasin,İhlas hatimi;Meryem Suresi,La Havle hatimi gibi,bakalım artık...Rabbim başlamayı ve hakkıyla bitirip,duasınında kabul olmasını nasip etsin...
canım mutlaka kevset hatmi de yap. peygamber efendimize soyu kesik dmelerinin üzerine inmiştir bu sure.
ben sana yardım ederim. ama şu 4 gün yogun biraz. elimden geleni yaparım canım.istersen sureleri ben okuyayım.
Muhat ne topluyosun canım
canım vck nın eşinin tahlili var canlı sperm çıkması için. bu arada vck'nın doğum günüydü 2 si birden aradan çıkıyor
14 gün sonra tahlil.51000 tane kaldı.
Canım Kevser hatimini duymadım daha önce;kaç adet oluyo...Onuda yapayım inşaallah canım..
Canım sağolasın;Surelerden hangisini okuyacaksın canım;okuyacak olursan benim adıma değil kendi adına niyetlen canım;senin adına gitsin hatimler...Ben benimkileri inşaallah bitiricem....Sen başla kendine mesela istersen;bitiremem diye korkma hiç;eşimle bende yardım ederiz sana
Ne okuyosunuz peki canım,bende yardım edeyim inşaallah
canım kevserin kaç tane okunduğunu bilmiyorum. sen yetiştiremez gibi olursan ben de yardımcı olurum.
ya varis okuyoruz canım.
eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.
eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.Kevser suresi: 100 defa okuyan muradına nail olur. Peygamber efendimizi rüyasında görür.
ihlas suresi 10 000 tane okunanca dilekleri kabul olur diyo
afiyet bal şeker olsun canım bebişe yarasın inşallahkizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum
hayırlı olsun seyyancım inşallah şahin beyle kavuşursun bebeğine ne zaman başlıcaksın belki birlikte başlarızyanlış doktorlara denk gelmişiz demekki canım çünkü hiç bir araştırma yapılmadı şimdiye kadar.şimdi şahin bey karyotip ve trombofili paneli testi verdi yaptırmamız için.yarın yaptırıcam bunları inş.evet kesinlikle şahinbeye devam edicem.hayırlısı bakalım .
katılıyorum canım önce takip edelim devamlılığı açısından arkadaşları.çünkü hastalık harici bir haftada çok rahat tamamlanması gereken dualar bunlar.ama girip çıkan ve habersiz bırakan arkadaşlarımızdan dolayı aksıyor hep.
canım rabbim yüreğine ferahlık versinSelamün aleyküm kader arkadaşlarım
Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.
Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..
Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
canım benımde kızm olursa kayınvalıdemınde hıc kızı yok onlarda çok sevınırler
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............2000
eslemlivacım canım çok sonradan gördüm yazdığını:d
arkadaşlar ya varis çekmek isteyen arkadaşlar aşagıdaki listeyi kopyalayıp altına adını ve sayısını ekleyerek devam etsin. 51 000 eksiğimiz var. 1 000 er tane bile alınsa tamamlıyoruz.
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000
hemşerim niye gurbet gelini oldun ya anlatsana
Selamün aleyküm kader arkadaşlarım
Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.
Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..
Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000 hanımlar 14 gün var daha.rahat rahat okuruz demi?
51000 tane kaldı.
afiyet bal şeker olsun canım bebişe yarasın inşallah
sagol durucum Allah razi olsun Rabbim en yakin zamanda sizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?