Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasılsınz arkadaşlar
A.s hamdolsun sen nasılsın nasıl oldun?

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN.canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.

iyiyiz canım sen nasılsın
vck'nın eşinin anneannsi vefat etmiş. o sebepten girememiş topiğe.

muhatçım vck için okunan ya varisi(8000) adet çektim canım Allah kabul etsin ve sonuçları hayırlısıyla çok iyi olsun inş.

Canımmm benim inş herşey istediğin gibi olur

Amin baharcım Rabbim hiç birimizin evini bebek sesinden mahrum etmesin inşallah

Bende 5000 alayım diyecektim kiiii

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

Umre mi?Ay inşallah gidersiniz canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

canım merhaba evet bulantılarım çok yıyemıyorum halsızm hep
ıns gecer
aman onemlı degıl tektas olunca da degısen bısey yok allah huzur gecım versın ıns
bu arada sen nasılsın

Bulantıların geçince öyle bir yersin ki :) Tektaşında hayırlı olsun canım güle güle kullan

Hayırlara çıksın inşallah

melek181 arkadaşımız 2600 ya varis okumuş, geriye 400 tane kalıyor. bunu da vck okusun diyorum. tahlil günü okur.

Bana kalmamış ((

iyiyiz canım sen nasılsın
vck'nın eşinin anneannsi vefat etmiş. o sebepten girememiş topiğe.

Mekanı cennet olsun inşallah

kızlar ben çıkıyorum duramayacam daha fazla dua edin bir an evvel ayaklanayım inş. aeo

muhatçım vck için okunan ya varisi(8000) adet çektim canım Allah kabul etsin ve sonuçları hayırlısıyla çok iyi olsun inş.

canım biz sayıyı tamamladık. ama sıkıntıda olan arkadaşlarımız var istersen fazlasını ona ekleyelim mi?

ben geldimmmmm:)))))
nasılsınız arkadaşlar keyifler iyidir umarım..
ben çok büyükkk bir kararsızlık içerisindeyim kızlar yaaa bana bir el atınn zaten her gün kendime düşünecek bişeler buluyorum(
şimdi ben dün burdaki tüp bebek merkezindeki doktora mail attım korkularmı vs vs vs yazdımda yazdım anlayacagınız..adam beni maille bile rahatlattı hatta transfer işleminden çok korktugumu bile anlattım onada aneztesi verebilirz dedii aşırı korku etkiliomuş aşırı korku olanlara hafif sakinleştirici verebiliyolarmışş..aynı şekilde ben rahim flimdende korkuyorum demiştimm((iyi adam bana sen çocugu nasıl doğuracan dememiş:)))))neyse onun içinde bu adetinizle birlikde gelin 3 boyutlu vajinal ultrasyonla bakalım zaten bi sorun varsa ordan anlayabiliyoruz demiş o zaman gerek kalmıyo filme demiş...neyse bu da rahatlattı beni :))

şimdi eşimin doktoru kaan aydos oda bize mart nisanda tüpe geceriz demişti ama bir yandanda oda mail atmış tedavi düşündüğümüz gibi gidiyor diyee çünkü degerlerimiz arttıı maşallaa:)

eee birde benimm bitmek tükenmek bilmeyen stresimm varrr sabırsızlığımmm takıntımmm bu çoçuk mevzusunun hayatımın odagı haline getirdim maleseff başkada birşey düşünemez oldummm...

sözün kısasııı ben şimdi ne yapsammmmmm başlasam mı tedaviyeee yoksa 2 ay dahamı diişimi sıksammm deli oldummmm sabah beri düşünüyorummm:)))

canım biz sayıyı tamamladık. ama sıkıntıda olan arkadaşlarımız var istersen fazlasını ona ekleyelim mi?

canım benimkilerle tamamlandı.ben 5000 almıştım ya ilk önce bugün ecrin eksik sayısını yazmıştı bende arkasında 3000 daha alayım dediydim.geçmişi bir kontrol et istersen.

kız bi sakin ol hakkında ne hayırlıysa o olsun. hengisini denerseniz ihtimaliniz daha yüksek oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…