Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hanımlar birşey sordum ama gözden kaçtı heralde.bugün kime ne yazdıysam cevapsız kaldı.neyse ssönmezin tahlili yarınmıydı ben 14 ü diye hatırlıyorum ama yanlışmıyım acaba.

canım çok aradık benım halıda tuylu makına tuttum yok malesef
halıyıda yıkamıstım yanı halıda değılde ıns bı yerlerden cıkar

kız mı dıyorsun hayırlısı ıns ne tatl olur demı suslerım onu
rabbım hepinize nasıp etsın ıns

Kızlar ssönmezin tahlil günü 14 ünde değilmiydi ben yanlışmı hatırlıyorum nekadarzor seninki 18 indeydi değilmi?
canim benim tahlil gunum 16 ssonmezinkide 18 insallah ikimizde hayirli haberler vecegiz....

ayyy hayr olsun insallah...krizantemde liste gormus kimin ismiydi bilmiyorum oda isim gormustu....insallah hayirlara ciksin....yazini okumadan Fatiha ve Ihlaslari okudum sonra bi baktim ruyada bende varim....

Hayır olsun canım...

Hanımlar birşey sordum ama gözden kaçtı heralde.bugün kime ne yazdıysam cevapsız kaldı.neyse ssönmezin tahlili yarınmıydı ben 14 ü diye hatırlıyorum ama yanlışmıyım acaba.

Bilmiyorum canım ama inşaallah hayırlı haberlerle döner bize arkadaşımız

İnşaallah canım çıkar bulursun

Evet öyle doğdu içime.Bide önceki sayfalarda demişsin ya,biraz çirkinleştim diye...Bence hala çok güzelsindir.Daha önce duydun mu bilmem ama kız çirkinleştirir,oğlan güzelleştirir anneyi derler.Çünkü kız güzelliğini annesinden alırmış

Bana kız gibi geldi nedense.Canım inşaallah hayırlısı olur.Mevlam gönlünüze göre versin,hayırlı sağlıklı salih saliha olsun

.................

Bende çıkıyorum,görüşmek üzere kızlar Allaha emanetsiniz

canlarim ben cikiyorum Yasinlerimi okuyum ya varislerimi cekiyim Meryem suremi okuyum cook dua etmem lazim....insallah vck danda guzel haberler aliriz Rabbim ya Varis ismiyle tecelli etsin amiiin

aysecim Allahim hayirla kucagina almak nasip etsin 200 kac gun sonra kucaginda melegin insallah...gunlerde gecmez yaa....ama olsun onu hissetmekte ayri bi mutluluktur...Allahim mutlulugunu daim etsin insallah...

evet canım ya can daha önemlı mal herzaman gelır

CANIM BILIYORUM KAYINVALIDEMDE OYLE DIYO AMA CIRKINLESTIM GERCEKTEN
NEYSE BENDE CIKIYORUMM ÇOOOOK ÖPTUM Allaha emanetsiN

Vckya tam hediye olacak insallah muhatcim ben ya varislerimi bitirdim sifa olur insallah

Aslicim Dualarim tamamladim Rabbim kabul be makbul eylesin insallah

sevgililer gününden çok tahlil günlerini heycanla bekliyorum. yawww hadi. buhafta bişi farkettiniz mi. bu hafta muayenesi olan çoktu, 3arkadaşın doğum günüydü, yarısının bat günü,diğer yarısınında ovü günüydü
Vckya tam hediye olacak insallah muhatcim ben ya varislerimi bitirdim sifa olur insallah

Aslicim Dualarim tamamladim Rabbim kabul be makbul eylesin insallah

Allah razı olsun canım. ben 2 gündür vck ya denk de gelemiyorum. sıkıntılı arkadaşlara böyle yapalım yaaa.ihtiyaçları var. eminim çok mutlu olacak. rabbimd de kabul eder inşaallah.

melek181 arkadaşımız 2600 ya varis okumuş, geriye 400 tane kalıyor. bunu da vck okusun diyorum. tahlil günü okur.

canım ben 1000 tane alıyım yazmıştım ama okunmuş sanırım Allah kabul etsn şifa bulsun arkadaşımız inşaallah...

okuruz tabiii ayırdır inşaallah .umarım hem sönmez hem de nekadar zordan güzel haberler alacağımıza işarettir:):)

Amin canlarım Allah kabul etsin....Ağzınıza nefesinize yüreğinize sağlık yeni listede Allah nasip ederse bende seve seve eşlik edeceğim.:)

saol canım Allah razı olsunn aminn inşaallahh herkesin gönlünün muradı olurr:):)

Son düzenleme:

merhaba kızlarnasılsınız
bugün topiğe pek uğramamışsınız bende biraz müsait olunca bakayıkm dedim ama

muhatcım ben vck için 1000ya varisi okudum canım
Merhaba canım nasılsın?Allah kabul etsin canım
Kızlar bıara burda konu açılmıstı tektasım yok demıstım amaaaaaaaaa
artık var
esim bugun almıs sevgılıler gunu hedıyesı
Güle güle kullan canım hayırlı olsun
Sağlık olsun canım üzülme önce sağlık huzur yerinde olsunda diğerleride olur
Allah kabul etsin canım
İnşallah ikinizinde tedavisi çok güzel olumlu sonuçlar verirde sizin ardınızdanda kısmet olursa ben yaptırırım tüp bebek
İlginç aynı yerde bulmuşsun ama sonradan yine kaybolmuşKısmetten çıktımı olmuyor canımSağlık olsun haklısın üzülmekte ama giden gelmiyor canın sağolsunBenim eşimde gümüş takıyor yüzüğünü

hamdolsun eslem kardeşim şükür ağır ağır kalktım ne menem bişey bu hastalık böle hiç bişey kar etmiyo... ağrı halsizlik öksürük.... aman siz dikkat edin yakaladımı bırakmıyo.....
Allah şifa versin
Kısmet canım üzme kendini canın sağolsun benimde kaybolan altın yüzüklerim olmuştu
Hayır olsun inşallah

Ben 1000 daha alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…