Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bilemiyorum ki.senin gönlün hangisine ağır basıyorsa onu yap.2 ayda çok bir zaman değil ama.

canım benimkilerle tamamlandı.ben 5000 almıştım ya ilk önce bugün ecrin eksik sayısını yazmıştı bende arkasında 3000 daha alayım dediydim.geçmişi bir kontrol et istersen.

tamam canım pardon bi karıştım ben. bu arada yarın vck gilde mevlüt varmış. 400 tanesi kalştı onu da o duaların içinde okur. tezden kabul olur inşaallah. 2 gün sonra güzel haberler almaya başlayacagız demi hanımlarrrrrrrr

kız bi sakin ol hakkında ne hayırlıysa o olsun. hengisini denerseniz ihtimaliniz daha yüksek oluyor?

ayyyy muhattt içim kıpırr kıpırrrrrr durduramıyorum ben kendimi:)))eşimide deli ettim bugünden beri başının etini yiyorum yapsakmmı yapmasak mı hayırlı olur diee ay nebilim istiareye yatayım diorummm

doktoor yanii eşimin doktoru en 4 ay tedavi demişti 2 aydayızz :))belki söylemişimdir fsh düşüklüğü vardı eşimde oda yükselmeye başladıı şükürler olsun rabbimee

İlahi şu sözüne çok güldüm Allah'ta seni güldürsün.:)Doktor çocuğu nasıl doğurucan dememiş diye yazmışsın yaCanım bu kararsızlık çok kötü bendede oluyor bazen.Az önce eşime sordum yinemi diyor aynı şeyleri soruyosun konuşuyoruz sürekli dedi.Yorgun gelmiş uyudu uyuyacak bende öyle çocuk işini karıştırınca gerildiBende mart gelince yine ertelersen görüşürüz o zaman dedim.Kısmetse martta sperm testi yaptırıp ona göre aşılama yaptırmayı düşünüyorum tutmazsada hiç ikinciye uğraşmadan tüp bebek düşünüyoruz.İnşallah gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun.Sende sıkıntı yapma.Bazen bazı şeylerin vaktini zamanını beklemekte hayır vardır diye düşünüyorum Bu dediğin yer neresiydi ?:44:

6 yasin 707 ya varis 100 enbiya suresi ayeti okudum Allah kabul etsin amin
İyi geceler herkese

canım madem devam eden bir tedaviniz var tamamla bence yarıda bırakmayın.heyecanını anlıyorum bu aralar bende öyleyim yatsam kalksam yatsam kalksam tedavim başlasa diyorum.ama sakin olmak gerekir.

Son düzenleme:

kız senin ovün geçti ama bıktırma adamı canım çoook sevindim. her yönüyle iyiye gidiyor desene
kızlar ben arada bi kuran açar çıkan ayete göre günümü yorarı. antikdeniz istihare yazmışsın ben de bi kurana bakıyım dedim bak ne çıktı:
" sen şimdi sabret. çünkü Allah'ın vaadi mutlaka haktır. sakın imanı sağlam olmayanlar seni hafifliğe sevk etmesin"
rum suresi 60, ayet

bak şimdi ben hiçç aşılama düşünmemiştimmm bendemi aşılama yaptırsam kiii ama sayının vs iyi olması lazım(bu dediğim yer siyeeee çok uzaggggg((urfaca tatlım bu))urfada osm hastanesi var orası zaten tek merkezz oo ...başkada merkez yokk

:18
canım madem devam eden bir tedaviniz var tamamla bence yarıda bırakmayın.heyecanını anlıyorum bu aralar bende öyleyim yatsam kalksam yatsam kalksam tedavim başlasa diyorum.ama sakin olmak gerekir.
:18::18::18::18::18:
ahhh kuzummm bu dediğin bende yokk bayılıyorum sakin insanlaraa deneyecegim cnmmm

ahhhh canım benimm yaa işteee bu ayet adamı sabırlı ederr inşşş inşşş ALLAHIM DUYUYOR ELBET SESİMİZİ SABRI VERSİN İNŞ GÖNLÜMÜZE HAYIRLI OLANA YÖNLENDİRSİN BİZİİ ...

KIZLARR BU ARADA BEN YARİN MERYEM SÜREMİİ BİTİRİYORUMMM ALLAH IN İZNİYLEE İNŞŞ:)

:18
:18::18::18::18::18:
ahhh kuzummm bu dediğin bende yokk bayılıyorum sakin insanlaraa deneyecegim cnmmm

sakin mi ben mi.kızım içim içime sığmıyor benimde.işte seni rahatlatmaya çalışıyorum.terzi kendi söküğünü dikemez hesabı...

kız yapsakmı yapmasak mı derkennn yani bu ay tüp bebişş yapsak mı yapmasakmı anlamında:))))anladığın şey değilll şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…