valla gece sohbet ediyolar ediyolar gündüzleride kimse yok olmazki ama demi :))))
Niye beğenmedin parfümü çokmu kötü :) adam gönlünü almak istiyo demekki :)))
canım ne portkalı ben su bile içemiyorum((
niye için bi hoş oldukine:) sende paylaşsana resmini senide görelim :)
hadı ya kıyamam allah sıfa versın canım
begendım ya ıcım o yuzden bı hoş oldu
bende resmımı paylasmak ısterdım ama esım ızın vermez ve ızınsız paylassamda gorur
Inş bıgun o ımkanım olur canım
evet ben kayseriliyim yukari hasinli koyunden...benimilk okul ogretmenim pinarbasiliydi...hicunutmam bi baba gibi sevkati vardi
kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
Kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.
sağol canım benimmmm eşine söle zaten ayarları kendin yapıyosun yalnızca arkadaş oldukların görebiliyo
duruuuuuu şimdi siz bursadamı buluşuyorsunuz?
sağol canım benimmmm eşine söle zaten ayarları kendin yapıyosun yalnızca arkadaş oldukların görebiliyo
Duruuuuuu şimdi siz Bursadamı buluşuyorsunuz?
kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.
fazla kimse olmayinca kendi kendime konusuyom gibi geliyor bana ama olsun:))
kizlar biz burda aramizda konusuyor gibiyiz ama aslinda yazdiklarimizi ve özelimizi binlerce kişi okuyor, hatta erkeklerde...
Hasta ruhlu bir sürü insan var...
Diyorum ki facebook üzerinden herkese kapali bir grup sayfasi açsak ve sadece bu topictekilerin girisine izin versek ne dersiniz?
Bu topigide devam ettiririz tabiki...
canım bu jel ne ıse yarıyo kı
bu arada parfum begenılmezmı hıc dusunmus sana almıs
demi yaaa bende o hasta ruhlu insanlardan çok korkuyorumfazla kimse olmayinca kendi kendime konusuyom gibi geliyor bana ama olsun:))
kizlar biz burda aramizda konusuyor gibiyiz ama aslinda yazdiklarimizi ve özelimizi binlerce kişi okuyor, hatta erkeklerde...
hasta ruhlu bir sürü insan var...
diyorum ki facebook üzerinden herkese kapali bir grup sayfasi açsak ve sadece bu topictekilerin girisine izin versek ne dersiniz?
bu topigide devam ettiririz tabiki...
canım ıns soyleyecegım sonrasında da paylasırım
bu arada meltem abla nasıl oldu
o zaman siz buluşmadan bi hafta önce söleyinki ben iş çıkışı anca gelirimevet tatlım bursada
canım ya face den gorusursenız ben katılamam cunku facem yok
hım kosusunu begenmedın anladım canımyok canim düşüncesini çok begendim ama kokusu agir, ama tabi ona çok begendim dedim.
Benim telefon gostermiyormus, meger herkes burdaymis...:))
ben de kendi kendime konuşuyorum diyorum sayfayi yenileyince gordum.
sagolun cnm arkadaslarim gercekten buyuk umut veriyorsunuz...bugun test yaptin yine bozuk cikti...artik cumartesi yaparim bende cumartesi test gunum....insallah cift cizgiyi gorurum
sagol canim, benim de tek tüp kapali bu ay geçti artik bir dahaki ay alayim bari...ben getirtmistim kullandim bi umut diye,ama benim tupum tikali ve tikali tupun yumurtasi iyi yani bende olmadi ama tavsiye ederim...dunyada bir ilk bu,rahim akintisiiyla birabir yapilmis,gayet natuur,hatta buda doktorlarda oneriyor....tupun felan acikca kullan bi dene
canim kadinlar kulubunde nasil sayfa actiysan ayni sekilde aciyorsun, burdaki gibi takma isim bile yazabiirsin, ama burda herkes bizi goruyor ordaysa sadece biz bize olabiliriz.canım ya face den gorusursenız ben katılamam cunku facem yok
demi yaaa bende o hasta ruhlu insanlardan çok korkuyorum( ayyy allah korusunnn
inşallahh
canım meltem ablam şükürler olsun iyi hastaneden çıkalı çok oldu bu hafta sonu almanyaya dönüyooo çok dua ettiniz allah razı olsunnn birinin duası kabul oldu heralde
o zaman siz buluşmadan bi hafta önce söleyinki ben iş çıkışı anca gelirimNe güzel sazan gibi atladımmm olsun bizde muhatla buluşcaz :))
sagol canim, benim de tek tüp kapali bu ay geçti artik bir dahaki ay alayim bari...
Canim kadinlar kulubunde nasil sayfa actiysan ayni sekilde aciyorsun, burdaki gibi takma isim bile yazabiirsin, ama burda herkes bizi goruyor ordaysa sadece biz bize olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?