Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

valla gece sohbet ediyolar ediyolar gündüzleride kimse yok olmazki ama demi :))))
Niye beğenmedin parfümü çokmu kötü :) adam gönlünü almak istiyo demekki :)))

ben baharatli kokulari hiç sevmem, kokulara karşi çok hassasim, sadece çiçek kokularini severim, aldigi koku herhalde piyasanin en agir kokusu :)) ona bişey demedim tabi bariştik bu vesileyle :))

canım ne portkalı ben su bile içemiyorum ((
niye için bi hoş oldukine:) sende paylaşsana resmini senide görelim :)

hadı ya kıyamam allah sıfa versın canım
begendım ya ıcım o yuzden bı hoş oldu
bende resmımı paylasmak ısterdım ama esım ızın vermez ve ızınsız paylassamda gorur
Inş bıgun o ımkanım olur canım

kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.

sağol canım benimmmm eşine söle zaten ayarları kendin yapıyosun yalnızca arkadaş oldukların görebiliyo
Duruuuuuu şimdi siz Bursadamı buluşuyorsunuz?

fazla kimse olmayinca kendi kendime konusuyom gibi geliyor bana ama olsun:))
kizlar biz burda aramizda konusuyor gibiyiz ama aslinda yazdiklarimizi ve özelimizi binlerce kişi okuyor, hatta erkeklerde...
hasta ruhlu bir sürü insan var...
diyorum ki facebook üzerinden herkese kapali bir grup sayfasi açsak ve sadece bu topictekilerin girisine izin versek ne dersiniz?
bu topigide devam ettiririz tabiki...

kizlar pre-seed jel kullanan var mi aranizda?
kaç gündür karar veremedim alsam mi diye
bir de nerden alsam ki, her siteye güvenemiyorum.

ben getirtmistim kullandim bi umut diye,ama benim tupum tikali ve tikali tupun yumurtasi iyi yani bende olmadi ama tavsiye ederim...dunyada bir ilk bu,rahim akintisiiyla birabir yapilmis,gayet natuur,hatta buda doktorlarda oneriyor....tupun felan acikca kullan bi dene

canım ya face den gorusursenız ben katılamam cunku facem yok

canım bu jel ne ıse yarıyo kı
bu arada parfum begenılmezmı hıc dusunmus sana almıs

yok canim düşüncesini çok begendim ama kokusu agir, ama tabi ona çok begendim dedim.
benim telefon gostermiyormus, meger herkes burdaymis...:))
ben de kendi kendime konuşuyorum diyorum sayfayi yenileyince gordum.

sagolun cnm arkadaslarim gercekten buyuk umut veriyorsunuz...bugun test yaptin yine bozuk cikti...artik cumartesi yaparim bende cumartesi test gunum....insallah cift cizgiyi gorurum

demi yaaa bende o hasta ruhlu insanlardan çok korkuyorum ( ayyy Allah korusunnn

canım ıns soyleyecegım sonrasında da paylasırım
bu arada meltem abla nasıl oldu

inşallahh
canım Meltem ablam şükürler olsun iyi hastaneden çıkalı çok oldu bu hafta sonu Almanyaya dönüyooo çok dua ettiniz Allah razı olsunnn birinin duası kabul oldu heralde
evet tatlım bursada
o zaman siz buluşmadan bi hafta önce söleyinki ben iş çıkışı anca gelirim ne güzel sazan gibi atladımmm olsun bizde Muhatla buluşcaz :))

yok canim düşüncesini çok begendim ama kokusu agir, ama tabi ona çok begendim dedim.
Benim telefon gostermiyormus, meger herkes burdaymis...:))
ben de kendi kendime konuşuyorum diyorum sayfayi yenileyince gordum.
hım kosusunu begenmedın anladım canım
sağlık olsun ne dıyelım
Telden gırmeyı ben bı turlu becerememıstım sadece zıyaretcı olarak takıp etmıstım

sagolun cnm arkadaslarim gercekten buyuk umut veriyorsunuz...bugun test yaptin yine bozuk cikti...artik cumartesi yaparim bende cumartesi test gunum....insallah cift cizgiyi gorurum

canım pozıtıf dusun
rabbım nasıp etmıstır ıns yaa

sagol canim, benim de tek tüp kapali bu ay geçti artik bir dahaki ay alayim bari...
canım ya face den gorusursenız ben katılamam cunku facem yok
canim kadinlar kulubunde nasil sayfa actiysan ayni sekilde aciyorsun, burdaki gibi takma isim bile yazabiirsin, ama burda herkes bizi goruyor ordaysa sadece biz bize olabiliriz.

canım çok sevındım rabbım tum hastalara sıfa versın ıns
buluşun oh ne guzel bende kendı kendımle bulusucam

allah kabul ederse butün dualarımı okudum allah bütün arkadaşlarıma hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

anladım canım da eşim ızın vermıyor o yuzden msn de facede kullanmıyorum
sadece burası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…