canım çok sevındım rabbım tum hastalara sıfa versın ıns
buluşun oh ne guzel bende kendı kendımle bulusucam
anladım canım da eşim ızın vermıyor o yuzden msn de facede kullanmıyorum
sadece burası var
merhaba kızlar.. Naasılsınız?
Aysecım hayırlı olsun cnm tektasın
aslıcım ben 6 adet yasınımı okudum cnm.rabbım kabul etsin inşallah...
sağol canım ben ıyıym sen nasılsın gorusemıyoruz
kalan ya varis 3.000 yokmu alan?
kolay gelsın canım ıns ema hamıs olur bu aybende iyiyim cnm çok şükür.ütü yapmam lazım ama hiçbişey yapasım yok ya.. Geçmişide pek okuyamadım emayı gordum ruyamda topıkten hamıle oldugunu yazıyodu inş. Hamiledir..
selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız
Geç kaldım galiba muhabbete ama tembelliğim hala devam ediyo,hiç bişe yapasım yok
Bi geçmişi okuyum bakalım
kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin
hoşgeldin canımmmm
ben hiç iyi değilim bugün başımın dönmesinden duramıyorum((
amanın sendemi gördün sağl canım benim o senin güzelliğin :)
fazla kimse olmayinca kendi kendime konusuyom gibi geliyor bana ama olsun:))
kizlar biz burda aramizda konusuyor gibiyiz ama aslinda yazdiklarimizi ve özelimizi binlerce kişi okuyor, hatta erkeklerde...
hasta ruhlu bir sürü insan var...
diyorum ki facebook üzerinden herkese kapali bir grup sayfasi açsak ve sadece bu topictekilerin girisine izin versek ne dersiniz?
bu topigide devam ettiririz tabiki...
sagolun cnm arkadaslarim gercekten buyuk umut veriyorsunuz...bugun test yaptin yine bozuk cikti...artik cumartesi yaparim bende cumartesi test gunum....insallah cift cizgiyi gorurum
allah kabul ederse butün dualarımı okudum allah bütün arkadaşlarıma hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
bende iyiyim cnm çok şükür.ütü yapmam lazım ama hiçbişey yapasım yok ya.. geçmişide pek okuyamadım emayı gordum ruyamda topıkten hamıle oldugunu yazıyodu inş. hamiledir..
kolay gelsın canım ıns ema hamıs olur bu ay
ya canım benım temızlık yapmam lazım cumartesı abım ve yengem gelecek daha hıcbısey yapmadım
bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
yatılı mı gelecekler canım,yakın olsaydık yemeklerine yardım ederdim
Canım hamileliktendir...sıkma o güzel canını,vesveseye kapılma...uzaklaştır kötü düşünceleri lütfen.allah'ın izniylee herşey yolunda gidecek,hamileliğinin keyfini çıkar,meleğinle konuş emin ol hisseder;bol bol dua et,bizim içinde dua et....
Hadi bozma artık moralini,bak görmesekte birbirimizi kader arkadaşı olduk.bizler her zaman yanındayız.dualarımızdasın.üzülme,herşey güzel gidecek...rabbim ferahlık versin,miniğimize de sana da sağlık versin,hayırlısıyla kavuşmanız ve bir ömür sağlıkla beraber olmanız dualarımla
evet canım nasıpse kalıcaklar 1 bucuk yıllık evlıyım ılk defa gelıyorlar bı de yegenım var kız 6 aylık yıcem onu hepinizin yeerıne
bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
kolay gelsin canım ozaman,eşinde yardımcı olur halledersinizHem yabancıda değillermiş,yaparsın haftasonuna yavaş yavaş
Yerim ben onu,doya doya öp bizim için de
cnm sana hic echo yapilmadimi daha gormedinmiki bebisi???ayse gordu ama onunki senden kucuk,sizin orda gecmi bakiyolar,burda 10.hafta bakiliyo ilk echoyla...canini sikma canim sen hala inanamiyosun gibi ondandir belki,bide sen hamissinya seytan sana uylar buna izin verme,cok oku gerci zaten okuyosun ayetelkursi velan biliyorum,at aklindan bunlari agrin ve leken ikisi ayni anda olmadigi surece korkma...bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?