Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba kızlar.. naasılsınız?
aysecım hayırlı olsun cnm tektasın
aslıcım ben 6 adet yasınımı okudum cnm.rabbım kabul etsin inşallah...

bu arada ben de dualarimi tamamladim, ins. rabbim hepimizin gonlune gore versin.
bu hafta benim de ismim var, okuyan herkesten Allah razi olsun,
okunanlara da okuyanlara da Allah muradini versin insallah

kizlar benim işlerim yiğildi. biraz iş yapayim. Aksama ben de muhabbete katilirim insallah. aeo.

sağol canım ben ıyıym sen nasılsın gorusemıyoruz

bende iyiyim cnm çok şükür.ütü yapmam lazım ama hiçbişey yapasım yok ya.. geçmişide pek okuyamadım emayı gordum ruyamda topıkten hamıle oldugunu yazıyodu inş. hamiledir..

canım sa ben yasini şerifleri yakınlarıma okuttum... geriye sadece enbiyaz suresi ve Ya Varis c.c kaldı yarına biter inş. ben gelemzsem haberin olsun.... aeo

Selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız

Geç kaldım galiba muhabbete ama tembelliğim hala devam ediyo,hiç bişe yapasım yok

Bi geçmişi okuyum bakalım

bende iyiyim cnm çok şükür.ütü yapmam lazım ama hiçbişey yapasım yok ya.. Geçmişide pek okuyamadım emayı gordum ruyamda topıkten hamıle oldugunu yazıyodu inş. Hamiledir..
kolay gelsın canım ıns ema hamıs olur bu ay
selamün aleyküm hanımlar,nasılsınız

Geç kaldım galiba muhabbete ama tembelliğim hala devam ediyo,hiç bişe yapasım yok

Bi geçmişi okuyum bakalım

ALEYKUM SELAM CANIM ya canım benım temızlık yapmam lazım cumartesı abım ve yengem gelecek daha hıcbısey yapmadım

Son düzenleme:
bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......

Canım bana bu yöntem çok mantıklı geldi,kesinlikle denicem;olma şansı daha yüksek gibi nedense Ahh kadın zekası neler düşündürüyo insana

Şişşş sakın sakınn umutsuzluğu sil aklından,bool boll dua et;inşaallah hamilesindir arkadaşım,meleğin seninledir,dualarımdasın canım
hoşgeldin canımmmm
ben hiç iyi değilim bugün başımın dönmesinden duramıyorum ((
amanın sendemi gördün sağl canım benim o senin güzelliğin :)

Canım tansiyonun mu düştü ki..Yada yoksaaa olabilir mi bişi

Güzel olur aslında,tamamen kapalı bir grup olursa sorun olmaz diye düşünüyorum

sagolun cnm arkadaslarim gercekten buyuk umut veriyorsunuz...bugun test yaptin yine bozuk cikti...artik cumartesi yaparim bende cumartesi test gunum....insallah cift cizgiyi gorurum

Amin inşaallah görürsün canım,Rabbim gönlünden geçen her ne varsa hayırlısıyla nasip etsin

allah kabul ederse butün dualarımı okudum allah bütün arkadaşlarıma hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

Aminnn Allah razi olsun

bende iyiyim cnm çok şükür.ütü yapmam lazım ama hiçbişey yapasım yok ya.. geçmişide pek okuyamadım emayı gordum ruyamda topıkten hamıle oldugunu yazıyodu inş. hamiledir..

Bende aynen öyleyim,bi tembellik uyuşukluk var üstümde

Rüyan hayra çıksın inşaallah canım,Ema inşaallah bu ay yada en geç bir iki aya hamile olduğu müjdesini verir bize,Rabbim arkadaşımın ve hepinizin güzel gönüllerinize göre nasip etsin

kolay gelsın canım ıns ema hamıs olur bu ay

ya canım benım temızlık yapmam lazım cumartesı abım ve yengem gelecek daha hıcbısey yapmadım

Yatılı mı gelecekler canım,yakın olsaydık yemeklerine yardım ederdim

Canım hamileliktendir...Sıkma o güzel canını,vesveseye kapılma...Uzaklaştır kötü düşünceleri lütfen.Allah'ın izniylee herşey yolunda gidecek,hamileliğinin keyfini çıkar,meleğinle konuş emin ol hisseder;bol bol dua et,bizim içinde dua et....

Hadi bozma artık moralini,bak görmesekte birbirimizi kader arkadaşı olduk.Bizler her zaman yanındayız.Dualarımızdasın.Üzülme,herşey güzel gidecek...Rabbim ferahlık versin,miniğimize de sana da sağlık versin,hayırlısıyla kavuşmanız ve bir ömür sağlıkla beraber olmanız dualarımla

evet canım nasıpse kalıcaklar 1 bucuk yıllık evlıyım ılk defa gelıyorlar bı de yegenım var kız 6 aylık yıcem onu hepinizin yeerıne

evet canım nasıpse kalıcaklar 1 bucuk yıllık evlıyım ılk defa gelıyorlar bı de yegenım var kız 6 aylık yıcem onu hepinizin yeerıne

Kolay gelsin canım ozaman,eşinde yardımcı olur halledersiniz Hem yabancıda değillermiş,yaparsın haftasonuna yavaş yavaş

Yerim ben onu,doya doya öp bizim için de

canım neden durduk yere canını sıkıyorsun olumsuz seylerıde okuma lutfen bebıs etkılenmesın
rabbım herseyı yolunda gıtmesnı nasıp etsın ıns sımdı ara annenı haber ver konus rahatla

kolay gelsin canım ozaman,eşinde yardımcı olur halledersiniz Hem yabancıda değillermiş,yaparsın haftasonuna yavaş yavaş

Yerim ben onu,doya doya öp bizim için de

canım esım bana ıs yapma dede aksam gelınce ben camları sılerım makına tutarım makınadan perdelerı cıkarır asarız dedı bende perdeelerı utuluyorum genelde hayır dıyo bu defa utuleme allahım yarabım yaa

cnm sana hic echo yapilmadimi daha gormedinmiki bebisi???ayse gordu ama onunki senden kucuk,sizin orda gecmi bakiyolar,burda 10.hafta bakiliyo ilk echoyla...canini sikma canim sen hala inanamiyosun gibi ondandir belki,bide sen hamissinya seytan sana uylar buna izin verme,cok oku gerci zaten okuyosun ayetelkursi velan biliyorum,at aklindan bunlari agrin ve leken ikisi ayni anda olmadigi surece korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…