bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
canım esım bana ıs yapma dede aksam gelınce ben camları sılerım makına tutarım makınadan perdelerı cıkarır asarız dedı bende perdeelerı utuluyorum genelde hayır dıyo bu defa utuleme allahım yarabım yaa
canım esım bana ıs yapma dede aksam gelınce ben camları sılerım makına tutarım makınadan perdelerı cıkarır asarız dedı bende perdeelerı utuluyorum genelde hayır dıyo bu defa utuleme allahım yarabım yaa
cnm bozma moralını lutfen oyle kotu yazılarda okuma.senı cok iyi anlıyorum bende aynı sekıldeyım halada kotu bısey olcak dıye cok korkuyorum. ister istemez insan korkuyor ya kotu bısey olursa dıye ama inşallah rabbımın ıznıyle hıc bısey olmuycak saglıcakla alıcagız bebişlerimizi kucagımıza.
kolay gelsın canım ıns ema hamıs olur bu ay
ALEYKUM SELAM CANIM ya canım benım temızlık yapmam lazım cumartesı abım ve yengem gelecek daha hıcbısey yapmadım
dogru soylemis kardesim...lutfen dinle kocani utulemeyi ver hatt yikamayi ver ne olucak.lutfen dikkat et sen annne adayisin.....sakin bisey yapma bak..bana biraz oyle geliyoki sen yakinda gizli gizli temizlik yapacaksin.....valla tapik acarim aysenin kocasi dikkat diye...karin temizlik yapiyo diye
cnm ya 132 guncugun kalmis...melegini kucana almana,kipirdiyormi hissediyormusun
dogru soylemis kardesim...lutfen dinle kocani utulemeyi ver hatt yikamayi ver ne olucak.lutfen dikkat et sen annne adayisin.....sakin bisey yapma bak..bana biraz oyle geliyoki sen yakinda gizli gizli temizlik yapacaksin.....Valla tapik acarim aysenin kocasi dikkat diye...karin temizlik yapiyo diye
maşaalllah enişteye,hamilelik yaradı deseneRabbim hep mutlu etsin ayşecim
Canım ben perdeleri hiç ütülemem,ilk yıkadığında ütülersen hep ütü istermiş sanırım,oyüzden hiç ütülemedim ben..ihtiyaçta olmadı asıyom perdeleri çıkınca,eşim asıyo yaniöyle salınıyo kuruyo,buruşukluk olmuyo
dogru soylemis kardesim...lutfen dinle kocani utulemeyi ver hatt yikamayi ver ne olucak.lutfen dikkat et sen annne adayisin.....sakin bisey yapma bak..bana biraz oyle geliyoki sen yakinda gizli gizli temizlik yapacaksin.....Valla tapik acarim aysenin kocasi dikkat diye...karin temizlik yapiyo diye
amın canım cumlemızın evıne mutluluk huzur dolsun ıns
ben haata ettım bastan utledım artık utlemesem de olurmu sence
evet cnm şükürler olsun hıssedıyorum hele bazen oyle bı kıprasıyokı mumkun olsa dısarıya cıkıcak
Rabbım isteyen herkeze nasıp etsın inşallah
Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz
kurban olsun teyzesı ...
Ya esmacım bende gecelerı uzanınca elımı karnıma koyuyorum kalp atımı gıbı bısey hıssedıyorum bebısmıdır bu sence
Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz
Merhaba canım,hoşgeldin...
Hamdolsun iyiyiz,birazcık tembeliz ama olsun
Sen nasılsın
Daha iyi olduğum günler olmuştu ama buna da şükür canım
Yarın eşimin testi ile benim amh sonucum çıkacak acaip heyecanlıyım
olsun canım tembellik iyidir salın gitsin bende tembellik yapmak istiyorum ama müsaade etmiyorlar
bilmiyorum canım bildiğim tek şey çok üşüttüm galiba ama hamilelik mümkün değil :))))Canım bana bu yöntem çok mantıklı geldi,kesinlikle denicem;olma şansı daha yüksek gibi nedenseAhh kadın zekası neler düşündürüyo insana
Şişşş sakın sakınn umutsuzluğu sil aklından,bool boll dua et;inşaallah hamilesindir arkadaşım,meleğin seninledir,dualarımdasın canım
Canım tansiyonun mu düştü ki..Yada yoksaaa olabilir mi bişi
Güzel olur aslında,tamamen kapalı bir grup olursa sorun olmaz diye düşünüyorum
Amin inşaallah görürsün canım,Rabbim gönlünden geçen her ne varsa hayırlısıyla nasip etsin
Aminnn Allah razi olsun
Bende aynen öyleyim,bi tembellik uyuşukluk var üstümde
Rüyan hayra çıksın inşaallah canım,Ema inşaallah bu ay yada en geç bir iki aya hamile olduğu müjdesini verir bize,Rabbim arkadaşımın ve hepinizin güzel gönüllerinize göre nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?