Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm bozma moralını lutfen oyle kotu yazılarda okuma.senı cok iyi anlıyorum bende aynı sekıldeyım halada kotu bısey olcak dıye cok korkuyorum. ister istemez insan korkuyor ya kotu bısey olursa dıye ama inşallah rabbımın ıznıyle hıc bısey olmuycak saglıcakla alıcagız bebişlerimizi kucagımıza.

dogru soylemis kardesim...lutfen dinle kocani utulemeyi ver hatt yikamayi ver ne olucak.lutfen dikkat et sen annne adayisin.....sakin bisey yapma bak..bana biraz oyle geliyoki sen yakinda gizli gizli temizlik yapacaksin.....Valla tapik acarim aysenin kocasi dikkat diye...karin temizlik yapiyo diye

Maşaalllah enişteye,hamilelik yaradı desene Rabbim hep mutlu etsin Ayşecim

Canım ben perdeleri hiç ütülemem,ilk yıkadığında ütülersen hep ütü istermiş sanırım,oyüzden hiç ütülemedim ben..İhtiyaçta olmadı asıyom perdeleri çıkınca,eşim asıyo yani Öyle salınıyo kuruyo,buruşukluk olmuyo

cnm ya 132 guncugun kalmis...melegini kucana almana,kipirdiyormi hissediyormusun

canım çok guldum zaten burdan ne yaazıyorsam okuyo bazen dıyo oyle yazıyorsun kı yetısemıyorum
tabı allah razı olsun sızlerın ne ıyı ınsanlar oldugunuzu bılıyo ve hıç bısey demıyo

amın canım cumlemızın evıne mutluluk huzur dolsun ıns
ben haata ettım bastan utledım artık utlemesem de olurmu sence

harikasın tatlımmm güldüm vallaaa
sen nasılsın canım ne zaman yapacaksın testi ne zamandır gelemedim beyannameleri falan hallettik bi de ben yine hastayım yaa neden bilmiyorum 2haftada bi hasta oluyorum ben çok sinir oluyorum bu duruma valla

amın canım cumlemızın evıne mutluluk huzur dolsun ıns
ben haata ettım bastan utledım artık utlemesem de olurmu sence

Amin canım..

Bilmiyorumki canım,hiç ütülemedim şuana kadar çünkü.Makineden çıkınca bi dene istersen bakalım,buruşursa ütülersin...Aman canım eşin assın,uzanma sakın,büyükler derler ya hep uzanma yükseğe diye nedense,dikkat et kendine...Detaya inme temizlikte,hiçbirşey bebeğinden önemli değil

Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz

evet cnm şükürler olsun hıssedıyorum hele bazen oyle bı kıprasıyokı mumkun olsa dısarıya cıkıcak
Rabbım isteyen herkeze nasıp etsın inşallah

kurban olsun teyzesı ...
Ya esmacım bende gecelerı uzanınca elımı karnıma koyuyorum kalp atımı gıbı bısey hıssedıyorum bebısmıdır bu sence

kurban olsun teyzesı ...
Ya esmacım bende gecelerı uzanınca elımı karnıma koyuyorum kalp atımı gıbı bısey hıssedıyorum bebısmıdır bu sence

sanmıyorum cnm bende oyle olmamıstı.hem daha cok erken 3 aylıkken hıssetmıstım ben hatta kımse ınanmamıstı erken dıye doktor 3 aylıkken hıssedılebılır demıstı. kv demde 3 aylık hıssettıysen kesın kız dedı erkekler 4. aydan sonra hıssedılır dedı. tasadufmu bılmıyorum ama bana uydu kızmıs

Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz

cok gecmıs olsun cnm.bız ıyıyız sukurler olsun.en son hamılemız orlıc rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ıns.

Merhaba canım,hoşgeldin...

Hamdolsun iyiyiz,birazcık tembeliz ama olsun

Sen nasılsın

Daha iyi olduğum günler olmuştu ama buna da şükür canım
Yarın eşimin testi ile benim amh sonucum çıkacak acaip heyecanlıyım
olsun canım tembellik iyidir salın gitsin bende tembellik yapmak istiyorum ama müsaade etmiyorlar

Hadi hayırlısı canım,Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah

Sanki tüm işleri bitirmiş gibi,oturdum bide çay keyfi yapıyorum

Adet olucam sanırım oyüzden bu sıkkınlık birazda

bilmiyorum canım bildiğim tek şey çok üşüttüm galiba ama hamilelik mümkün değil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…