BENDE bende gelmek istiyorum ama olmazki böyle bana sölemiyosunuzİyi canım çok yorma kendiniEvet öyle olucak umarım iyi olur yarın işe başlamıyorum ama martın başında dediler yarın gün için davet edildim
canım hafta içi derseniz akşam üstü 6da k.meydanının orda oluyorum tabi sizin içinde uygunsa candan ablada çalışıyor değilmi bu cumarteside olabilir(( ama ben 6 buçuk ta kızılayda oluyorum :)))
he valla. neyse Allah tan ecrinin buraya geleceğini duydum da o kadar çok kıskanmıyorum artık:S hııhh
ewet en kısa zamnada gelicem ve buluşcaz Muhatcım inşallahhhhhhh
Kızlarrrrr günaydınnnnnn dualar ne alemde acaba???
kimsecikler yok, tabi gece yarilarina kadar muhabbet etmişsiniz, sabah da buralar boş. ben mesaideyim, evde olsam da uyusam
eşim sabah parfüm hediye almiş onu verdi, benim için sevgililer günü anlamsiz, ben birsey almadim. birkac gundur küstük, barişmak için vesile yapmiş anlayacağiniz, laf aramizda hic begenmedim ama napalim düsünmesi yeter. aksam da yemeğe gidelim dedi, bu adama neler oluyor kafasina kesin bişey düştü
sağol canımgüle güle kullan canım benimmmmm
sağol canım..merhaba canım nasılsın?allah kabul etsin canım
Güle güle kullan canım hayırlı olsun
Sağlık olsun canım üzülme önce sağlık huzur yerinde olsunda diğerleride olur
Allah kabul etsin canım
Inşallah ikinizinde tedavisi çok güzel olumlu sonuçlar verirde sizin ardınızdanda kısmet olursa ben yaptırırım tüp bebek
Ilginç aynı yerde bulmuşsun ama sonradan yine kaybolmuşkısmetten çıktımı olmuyor canım sağlık olsun haklısın üzülmekte ama giden gelmiyor canın sağolsun benim eşimde gümüş takıyor yüzüğünü
Allah şifa versin
Kısmet canım üzme kendini canın sağolsun benimde kaybolan altın yüzüklerim olmuştu
Hayır olsun inşallah
ns o yıyecegım gunlerı beklıyorum ıns[sıze=3][ı]canımmm benim inş herşey istediğin gibi olur [/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]amin baharcım rabbim hiç birimizin evini bebek sesinden mahrum etmesin inşallah[/ı][/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3][ı]bende 5000 alayım diyecektim kiiii[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]as canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın [/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]umre mi?ay inşallah gidersiniz canım rabbim bizlere de nasip etsin inşallah[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]bulantıların geçince öyle bir yersin ki :) tektaşında hayırlı olsun canım güle güle kullan [/ı][/sıze]
[sıze=3]hayırlara çıksın inşallah [/sıze]
[sıze=3][ı]bana kalmamış(([/ı][/sıze]
[sıze=3]mekanı cennet olsun inşallah [/sıze]
Nasılsınız
oh masallah aksam ne guzel kaynatmıssınız yaa
muhat da dersınden olmus..
Ayyy bahar ben resmını göremedım merak edıyorum
ammaaaaaaaa aslıııııııııııııı senı gordum çok guzelsın masallah arkadasıma yaaa
süpermen imdatlarına yetişir hemencik inşaallah.ben ya Varislerimi okudum Allah vck ya yardim etsin insallah esinden sperm cikisi olur....vck spermlere bizim supermenlerimiz diyodu..insallah supermenleri ucarak gelsin bol bol
Allah senin canını almasın. yerleşme kanaması okizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin
tamam canım saolsaınMUHATCIM
ben kvc için dün 2000 daha okudum
akşam giremedim, haber vermeye
siz tamamlamişsiniz bu arada
eğer alipta henüz tamamlamayan varsa 2000 eksik okusun
muhatcim, bu arada ben de ankaradayim.
birkaç arkadaş daha vardi, bizde ilerde ankara buluşmasi yapabiliriz.,
hoşgeldin canımmmm
ben hiç iyi değilim bugün başımın dönmesinden duramıyorum((
amanın sendemi gördün sağl canım benim o senin güzelliğin :)
hoşgeldin canımmmm
BENDE bende gelmek istiyorum ama olmazki böyle bana sölemiyosunuz(( ama ben 6 buçuk ta kızılayda oluyorum :)))
ewet en kısa zamnada gelicem ve buluşcaz Muhatcım inşallahhhhhhh
Kızlarrrrr günaydınnnnnn dualar ne alemde acaba???
aaaaa canım sen bursadamıydın ???
benim sadece 1yasin ve 707 ya varis kaldı kısmetse bu akşam biter
kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin
hoşgeldin canımmmm
gecmiş olsun canım bol portakal suyu iç
ay resmını gorunce ıçım bı hoş oldu
BENDE bende gelmek istiyorum ama olmazki böyle bana sölemiyosunuz(( ama ben 6 buçuk ta kızılayda oluyorum :)))
aaaaa canım sen bursadamıydın ???
benim sadece 1yasin ve 707 ya varis kaldı kısmetse bu akşam biter
yooo ankaradayım siz Bursadamısınız ? o zaman ben 6 buçukta olamam ankara bursa arası ne kadrsa sabaha karşı artık
canım tansiyonmu bilemedim zaten bir haftadır var ama bugün daha fena yerimden bile kalkamıyorum
canım benim artık karşında çocuklarını görmemiş gibi sevenlere bakıp benimde var diye güleceksin,boğazına düğümlenen düğümleri yutmaya çalışacaksın ufaklık yaramaz olacak çünkü,evde sessizlik sadece ufaklık uyuduğunda olacak,geceleri ağlamadan değil yorgunluktan uyuyacaksın,insanlar acıyarak değil gıpteyle bakacaklar sana,dudaklarını ısırıp yara yapmak zorunda kalmayacaksın ama ufaklığın yanakları öpmekten yara olabilir dikkat et,kaybolacaksın maalesef ufaklığı uyurken seyredip onun güzelliğinde kaybolacaksın.veeee bizim için dua etmeye devam edeceksinnnnnnnn........kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin
kimsecikler yok, tabi gece yarilarina kadar muhabbet etmişsiniz, sabah da buralar boş. ben mesaideyim, evde olsam da uyusam
eşim sabah parfüm hediye almiş onu verdi, benim için sevgililer günü anlamsiz, ben birsey almadim. birkac gundur küstük, barişmak için vesile yapmiş anlayacağiniz, laf aramizda hic begenmedim ama napalim düsünmesi yeter. aksam da yemeğe gidelim dedi, bu adama neler oluyor kafasina kesin bişey düştü
yooo ankaradayım siz Bursadamısınız ? o zaman ben 6 buçukta olamam ankara bursa arası ne kadrsa sabaha karşı artık
canım tansiyonmu bilemedim zaten bir haftadır var ama bugün daha fena yerimden bile kalkamıyorum
kız Allah iyiliğini versin kızılay demişsin ya ben bursa anladım
baktır bi tansiyonuna eczanede
canım benim artık karşında çocuklarını görmemiş gibi sevenlere bakıp benimde var diye güleceksin,boğazına düğümlenen düğümleri yutmaya çalışacaksın ufaklık yaramaz olacak çünkü,evde sessizlik sadece ufaklık uyuduğunda olacak,geceleri ağlamadan değil yorgunluktan uyuyacaksın,insanlar acıyarak değil gıpteyle bakacaklar sana,dudaklarını ısırıp yara yapmak zorunda kalmayacaksın ama ufaklığın yanakları öpmekten yara olabilir dikkat et,kaybolacaksın maalesef ufaklığı uyurken seyredip onun güzelliğinde kaybolacaksın.veeee bizim için dua etmeye devam edeceksinnnnnnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?