Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kimsecikler yok, tabi gece yarilarina kadar muhabbet etmişsiniz, sabah da buralar boş. ben mesaideyim, evde olsam da uyusam
eşim sabah parfüm hediye almiş onu verdi, benim için sevgililer günü anlamsiz, ben birsey almadim. birkac gundur küstük, barişmak için vesile yapmiş anlayacağiniz, laf aramizda hic begenmedim ama napalim düsünmesi yeter. aksam da yemeğe gidelim dedi, bu adama neler oluyor kafasina kesin bişey düştü

valla gece sohbet ediyolar ediyolar gündüzleride kimse yok olmazki ama demi :))))
Niye beğenmedin parfümü çokmu kötü :) adam gönlünü almak istiyo demekki :)))

güle güle kullan canım benimmmmm
sağol canım
sağol canım..
Oyle cana gelmesınde gııden mal halledılıyo bı sakılde
ns o yıyecegım gunlerı beklıyorum ıns
sağol canım allah razı olsun

Nasılsınız
oh masallah aksam ne guzel kaynatmıssınız yaa
muhat da dersınden olmus..
Ayyy bahar ben resmını göremedım merak edıyorum
ammaaaaaaaa aslıııııııııııııı senı gordum çok guzelsın masallah arkadasıma yaaa

hoşgeldin canımmmm
ben hiç iyi değilim bugün başımın dönmesinden duramıyorum ((
amanın sendemi gördün sağl canım benim o senin güzelliğin :)

ben ya Varislerimi okudum Allah vck ya yardim etsin insallah esinden sperm cikisi olur....vck spermlere bizim supermenlerimiz diyodu..insallah supermenleri ucarak gelsin bol bol
süpermen imdatlarına yetişir hemencik inşaallah.
Allah senin canını almasın. yerleşme kanaması o
tamam canım saolsaın tamam bu yaz ankara buluşuyoruz o zaman gittikçe sayımız artıyo. şu bursalıları geçelim
hoşgeldin canımmmm
ben hiç iyi değilim bugün başımın dönmesinden duramıyorum ((
amanın sendemi gördün sağl canım benim o senin güzelliğin :)

dün kaçırdınız
ayşe canım bi tek benimki kaldı zannımca. bide vck kendi okusun diye 400 tane ona bıraktık. şuan sıkıntıda olan arkadaşlarımız varsa başlayalım.

Son düzenleme:
ben bu yöntemi düşünmüştüm, acaba enjektörde sperm ölürmü ya da zarar görür mü diye unutmaya karar vermiştim:) ama çok güzel bi paylaşım olmuş.

canim kalbini ve kendini ve bebisini yoruyorsun bence biliyorum icin yine rahat etmeyecek ama bak bence o yerlesme kanamasi....senin yaramaz calisma yapiyor icerde kucucuk boyuyla benim 3 hafta surdu kanamalarim ve kahverengi lekeler korkma hicbirsey olmayacak insallah.....bebisim benimle seninkide seninle canim

canım benim artık karşında çocuklarını görmemiş gibi sevenlere bakıp benimde var diye güleceksin,boğazına düğümlenen düğümleri yutmaya çalışacaksın ufaklık yaramaz olacak çünkü,evde sessizlik sadece ufaklık uyuduğunda olacak,geceleri ağlamadan değil yorgunluktan uyuyacaksın,insanlar acıyarak değil gıpteyle bakacaklar sana,dudaklarını ısırıp yara yapmak zorunda kalmayacaksın ama ufaklığın yanakları öpmekten yara olabilir dikkat et,kaybolacaksın maalesef ufaklığı uyurken seyredip onun güzelliğinde kaybolacaksın.veeee bizim için dua etmeye devam edeceksinnnnnnnn........

seninki seni fazla kızdırmış anlaşılan ki şaşırtmış seni.keyfini çıkaaaaaaaaaaaar.parfümde çirkin bile olsa hayat arkadaşın almış dünyanın en güzel kokusu de sık gitsin....

seyyannn amin diyorum inşallahhhhhhhhhh güzel haberler alacak arkadaşımız inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…