Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bazen dusunuyorum. yenıden hamıle kalırsam nasıl gecırıcem o gunlerı. nasıl dayanırım dıorum ama

rabbım ıns hayırla bır daha nasıp ettıgınde
korkmycam hıc bıseyden. canı veren, ruhu ufleyen rabbım ..en zor gorunen sartlarda bıle yasayacaksa omur verdıyse oluyo.
ama hersey normal ,mukemmlken bıle vermedıyse ,nas,p etmedıyse olmuyo. o yuzden
kendıme soz verdım.
yenıden emanetıne ev sahıplıgı yaptırısa rabbım korkmıycam hıc

sa arkadaşım mesajımı adınmı? bu arada herkese hayırlı cumalar burada acaip dolu yağıyor ve ben herkes için dua ettim inş... hayırlı bi şekilde hayırlı ve kısa zamanda kabul olur..... aeo

canim ya Rabbim sabir versin insallah dogru soyluyorsun verecek olan Rabbim alacak olanda Rabbim ben hep hayirli ve saglikli evlat icin dua ettim ve etmeye devam ediyorum bende senden ornek alip bende korkmuyorum insallah

işi birakip evde otursan bebek kendiliğinden mi gelecek? :))

karbonat testi ne işe yariyor ki
canım kimse bilmiyorki bebek isteyip de sahip olmadığımızı. kimseye demedik. şimdilik yapabileceklerimiz nelerse onları yapmaya çalışıyoruz. kps yi bahane ediyorum:)

ecrin bu arkadaş da bursalı. hani almasan mı acaba diyorum şaka şaka
canım 2 tane yasinim kaldı. namazımın ardından hemen okuyup yazıyorum. istersen okundu diye yaz.

hah işte böyle enerji dolu mesajlar atın. su sıkıntıyı götürür. rahat ol canım.

canım sönmez arkadaşımız henüz dönmedi,
sardunya okudum diye msj atmıştı sanki.

Hadi hayırlısı canım,Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah

Sanki tüm işleri bitirmiş gibi,oturdum bide çay keyfi yapıyorum

Adet olucam sanırım oyüzden bu sıkkınlık birazda

Hayırlısı canım hakkımızda Rabbim bilir verir herşeyi napalım her ay yeni bir umutla başlıyoruz serüvenimize ama benimki hep 28gün sürüp bitiyor nedense

Canımmmm Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim boğazımda düğüm düğüm oldu istemeden de olsa üzdüm seni

Allah razı olsun canım inşallah düzeleceğim ama ne zaman bilmiyorum valla

masallah..demek cok hareketli olacak

cnm benimcumartesi gunum test gunu...herkez gozunu dikti beni bekliyor...insallah herkese guzel haberler veririm......ssonmezinki de ayin 18 insallah hamistir arkadasim,

hadi hayırlı haberler verirsin inşallah mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eder Rabbimmm
Arkandan da ssonmez gelir ohhh mis mis

İnşallah canım birazdan çıkıyorum sonuçları almaya hayırlısıyla inşallahhhhh

Allah razı olsun arkadaşım hoşgeldin

selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri

Canım bilmiyordum başın sağolsun hayırdır yakın biri bayağı sanırım Allah rahmet eylesin

canımmmm çok özür dileyerek söylüyorum ama bu hafta iş yoğunluğu hastalıuk derkern okuyamadım
akşama okundu bilin hayırlısıyla özelden 10dk engeline takıldım cevaplayamadım kusuruma bakma

anladım canımmm akşama kadaar tamamlanır inşallahhh sen haber verirsinnn

bayag dediğin ne kadar canım.
canim bi sefer kagidi silince geldi kirmiziydi....aglarim gozlerim kizarmis esim agladinmi dedi.yok diye basimi sallarken tekrar agladim.oda uzuldu balkona sigara icmeye cikti oda agladi belli oldu..sabah igne kadar yine geldi.ama simdi bisey yok,insallahda olmaz bisey
nekadarzor canım moralini bozma belki yerleşme lekeleridir çok kişide defalarca şahit olduk inşallah Rabbim seni korktuklarından emin eylesin
insallah canim amiin

hadi bakalim insallah,yalniz karbonati bende denedim,sabah idrari acayip kopurdu sonra kopurmedi....sabah idrariylami yaptin yoksa normalmi

kızlar sönmezin facesi yok mu sizde. bi tevafuk sonucu sönmezin adını öğrendim ama 2 soyadı kullanıyor. diğer soyadını unuttuğum için faceden de bulamıyorum.

kız var ya Allahtan aynı yerde değiliz. ciddi diyom evini basar epey fırçalardım seni.Allah Allah sen ne inatçı çıktın ya. yerleşme kanamasıdır o yerleşme!!!!!!
hayır o değil gündüz burda gece rüyalarda rahat bırakmıyon insanları bak kaç kişi seni görmüş rüyasında. ve bu insanlar hemen her gün dua ediyor. dilleri dualı insanlar. biraz sabret tamam mı:
canım aç karnına yapılıyo bu karbonat testi ondan 2. köpürmemiştir
ilki köpürmüş teyze oluyozzzzzzzzzz

Kızlar yeni listeyi hazırladım ancak eski listemiz de çok eksiğimiz var inşallah akşama kadar biterde bende yeni listeyi paylaşırım çünkü hafta sonu buralara gelemem pazartesiye kalır oda çok gecikmiş olurrr (((
Okumayan arkadaşlar inşallah bugün gelip haber verirlerrr ....

ecrinesma okumak için çıktı netten, bende 2 saate kalmaz bitiriyorum. bi arkadaşın babaannesi vefat etmiş dün tefriciye topiğinde görmüştüm sanki. ama rumuzunu hatırlayamıyorum.
bi arkadaş dün mesaj yazmıştı eksikler için 2 tane yasin okudum diye. onu da düştün mü?

hayırlı cumlar kızlar

cnm korkma dıycem ama ınsanın elınde olan bısey deıl bende hala doktora gıderken kotu bısey soylıycek dıye korkuyorum..
inş. goruceksın cnm kesenı.. hayırlı haberlerını beklıyoruzz

nasip artık, hayırlısı olsun. eee buay kampa girdik resmen olursa çok seviriz
kızlar ben bi kahvaltı hazırlayıp geliyorum.
cumamız hayırlar getisin tüm müslüman alemine
Aminn canım seninde
Stres herşeye zarar neye faydası varki:18:
Teşekkürler hemşomSeninde cuman mübarek olsun dün yazmıştım görmedin sanırım bende Bursadan
Canlarım ben ismimi göremedim bende hepsini tamamlamıştım ama?Hepinize hayırlı cumalar hayırlı haberler gelsin inşallah.:)
Aminnn sanada canım
SEninde cuman mübarek olsun canım teyzesi öpsün onu
Hayırlı haberler al canım inşllh bir sorun çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım iyi bilirim çok zordur:18:

Boşverin şu karbonatı felan ya dualara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…