suan bebek bekleyen hamıle arkadaslarımadır bu yazım...
nolur korkamyın .rabbımden baska hıc bıseyden korkmayın .endıse etmeyın nolur.
kaderden emın olan kederden emındır.
gozunuzu seveyım...
gecen sen bu zamanlar hamıleydım. ilk gebelıgım ıngtredydık. 9 haftalıktı kalp atısını duyamamıstık. sonraki
hamılelıgımde her doktor gunu hem sevınır hem uzulurdum.
once kalp atıslarını duyar, var mı die doktora sorar. sonra rahat ederdım.
hep yuregım agzımdaydı. hamılelgımn son zamanları.hıssettıklerımı
yazdıgım gunluklerı okusam roman olur.
neyden nasıl korktyusam neyi evham yaptıysam ole olmus.
sımdı donup bakınca hayretle ızlıyorum.
doguma gıtmden bır once akımetımden korkuyorum yazmısım. hıcbısey yokken nıe ole yzdım bılmıtorum.
BU SIZE GUC VERMESI ICIN, UZMEK ICIN DEGIL
AMA LUTFEN KORKMAYIN.OLUMSUZ DUSUNUP OLUMSUZU CAGIRMAYIN cunku ole ıbret kı benım kızımın gıdısı ...mukemmeldı cunku herset
ama rabbım ol demeden olmadı. korkmayın lutfenn
iyi ıcın dua edın, iyiyi dusunun
ole olcak ıns
bazen dusunuyorum. yenıden hamıle kalırsam nasıl gecırıcem o gunlerı. nasıl dayanırım dıorum ama
rabbım ıns hayırla bır daha nasıp ettıgınde
korkmycam hıc bıseyden. canı veren, ruhu ufleyen rabbım ..en zor gorunen sartlarda bıle yasayacaksa omur verdıyse oluyo.
ama hersey normal ,mukemmlken bıle vermedıyse ,nas,p etmedıyse olmuyo. o yuzden
kendıme soz verdım.
yenıden emanetıne ev sahıplıgı yaptırısa rabbım korkmıycam hıc
ANTİKDENİZ
SARDUNYA
ORLİC
RAINSUN
SEVİL61
MUHAT
ASBELOVE
ECRİN23
SSÖNMEZ
REYYAN1984
SEYBİLL
ESMA
VCK
İLKNURAY( ARKADAŞ İSMİNİ YAZDIRDI VE YİNE YOK listeden siliyorum)
Kızlar sizlerden haber bekliyorummmmmmm 50 eksiğimiz varrrrrr
canım kimse bilmiyorki bebek isteyip de sahip olmadığımızı. kimseye demedik. şimdilik yapabileceklerimiz nelerse onları yapmaya çalışıyoruz. kps yi bahane ediyorum:)işi birakip evde otursan bebek kendiliğinden mi gelecek? :))
karbonat testi ne işe yariyor ki
ecrin bu arkadaş da bursalı. hani almasan mı acaba diyorumCanım hoşgeldin aramızaa yaşadıklarını okudum Allah sabırlar versinnn
listeye gelince tabiki eklerim ama haftaya olan listeye bu haftanın listesi hazır bide çok sorunlar yaşadık sürekli gelecem deyip gelmeyenler oldu ve dualarımız sarktıı ve geçen hafta en azından bir hafta arkadaş geliyomu die takip edip sonra listeye almaya karar verdikk ben listeye eklenecek die not alıyorummm seniii
canım 2 tane yasinim kaldı. namazımın ardından hemen okuyup yazıyorum. istersen okundu diye yaz.ANTİKDENİZ
TONDORA
SARDUNYA
ORLİC
RAINSUN
SEVİL61
MUHAT
ASBELOVE
ECRİN23
SSÖNMEZ
REYYAN1984
SEYBİLL
ESMA
VCK
İLKNURAY( ARKADAŞ İSMİNİ YAZDIRDI VE YİNE YOK)
Kızlar sizlerden haber bekliyorummmmmmm 50 eksiğimiz varrrrrr
ayyy muhatcim insallah ya sende surpriz hamilelerden olursun bu ay ,cok sevindim ya oh oh halay cekecegiz insallah yakinda bolca....nekadarzor canim insallah geldi senin gunun yarin buyuk gun dimi kirmizilar gelmediyse bundan once dahada gelmez korkma artik o bebis gelecekinsallah hayirlisiyla tabiki
dun ne kadar kotuysem bugunde icim bir kipir kipir gunes ilk defa bu kadar guzel disarda ve hava sicacik inanilmaz derece ingilterede bu havalar malesef sayiyladadelirme etkisi yapabiliyor yani yan etkili dun ruyamda kol kalinliginda yokus yukari ve yokus asagi akan cesitli yonlere ayrilan su gordum kendi memleketimde insallah hayirlara ciksin......daha yeni uyandim ben simdi kahvalti zamani kizlar hadi bana gelin hepiniz beraber kahvalti yapalim
kızlar iyi akşamlar.umarım herkes iyidir.ben payıma düşen 6 yasinimi okudum.allah kabul etsin.ama diğerlerini okuyamadım kusura bakmayın.
Hadi hayırlısı canım,Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah
Sanki tüm işleri bitirmiş gibi,oturdum bide çay keyfi yapıyorum
Adet olucam sanırım oyüzden bu sıkkınlık birazda
herkese merhabalar
ben melek annesiyim. yaklasık 5 ay once kızım uctu...
takıp ettıgım bıkac topık var bugunde bu topıge bakıyodum...
senın avatarın latındakı ayet...zaten burnumun ucunda beklyen goz yaslarımı akıttı...9 ay boyunca
karnımı seve bu ayetı tekrarladım. sımdı 5 ay sonra gorup gayri ihtiyari okuyunca dayanamadım...
aleyküm selam canım.bu tembellik bulaşıcı birşey sanırım bende kaçgündür bugün süpürdüm.istemeye istemeye
bizler iyiyiz canım senin işler fazla yoğun heralde bu sıralar.neyse sağlık olsun.hastalığında tamamen geçmiştir inş.dikkat et kendine.
canım tez zamanda Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın.ve sıkıntılarını alsın inş.sınav dünyası işte.dualarımızdasın.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM NE İSTİYORSAN.
Allah sabır versin.çok zor ve acı bir durum ama bir şefaatçi yollamışsın ahirete.Rabbim güzel günler yaşatsın bundan sonra size inş.
masallah..demek cok hareketli olacak
cnm benimcumartesi gunum test gunu...herkez gozunu dikti beni bekliyor...insallah herkese guzel haberler veririm......ssonmezinki de ayin 18 insallah hamistir arkadasim,
canım ben kullandım jel bu ayda kullanmayı düşünüyorum ben siteden almamıştım burda eczaneden almıştım ama gg den al istersen bence güvenilir orsa
canım yapma böylee tadınııı çıkarrr aklına kötü şeyler getirmee sen mutluu ol ki bebişinde göbüşünde huzur bulsunn cnmm
canım hayırlı sonuçlarla gel inşş bakalım nasıl çıkacak inş iyii çıkarr..al bendede o kadar bendee çok tembellik yapmak istiyorummm amaa nerdeeee yapamıyormmm
bana gelincee ben gercekden artıkk kendimii tanıyamıyorumm bu nasıl bir ruh halii yaaa(bir gün iyiyimm morelimm süper mücadelemde yorulmuyorum ama gün geliyor sanki kolumm kanadımmmm kırılıyorrrr..bugünde öyle bir günümdeyim
keyifsizimmm ve ağlıyorumm herbişeeye günüm günümü tutmaz oldu((
adet belirtilerim başladı hatta cok erken başladı buda beni iyice strese koydu
kızlarr sevgililer gününde ne yapıyosunuzzz:)))biz kocamla kararımız hep sabittiii sevgililer günü ve yılbaşıı kutalamak hediyeleşmek yokk.öylede oluyor zatennn protesto ediyoruzzz biz karı kocaa 14 şubatııı :))))))
ben henüz bekarım ama size moral olsun diye yazmak istedim.cocugum olmuyor diye üzülüyorsunuzdur mutlaka yengeminde olmuyordu neler yaptı neler içmediki.ne doktorlara gitti.25 yıl boyunca cocugu olmadı tüp bebek denedi ve 3.sünde 25 yıl sonra cocugu oldu.cok dua etti ama.48 yasında dogurdu yengem.şimdi cocugu 12 yasında o kadar akıllı yakısıklı bi oğlu varki.sakın umudunuzu kaybetmeyin ne zaman olacagını allah bilir sonuçta.o ol derse olmayacak hiçbirşey yok.demekki daha zamanı var yada allah sizin ne kadar sabretcek ne yapıcak isyan edicekmi yoksa ısrarla istemeye devammı edicek gibi imtihan ediyordur sizi belkide.herkesin bir imtihanı var bu dünyada bi şekilde.ne okuyorsunuz bende duanıza katılmak isterim kulun kula duası kabul olur kimin duasının kabul olacagını bilemeyiz.
selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
canım sönmez arkadaşımız henüz dönmedi,
sardunya okudum diye msj atmıştı sanki.
ecrin 10 şubatta atmış bu mesajı sardunya
kızlarrrrrr haber verinnnnnnnn
canımmmm çok özür dileyerek söylüyorum ama bu hafta iş yoğunluğu hastalıuk derkern okuyamadım
akşama okundu bilin hayırlısıyla özelden 10dk engeline takıldım cevaplayamadım kusuruma bakma
canim bi sefer kagidi silince geldi kirmiziydi....aglarim gozlerim kizarmis esim agladinmi dedi.yok diye basimi sallarken tekrar agladim.oda uzuldu balkona sigara icmeye cikti oda agladi belli oldu..sabah igne kadar yine geldi.ama simdi bisey yok,insallahda olmaz biseybayag dediğin ne kadar canım.
insallah canim amiinnekadarzor canım moralini bozma belki yerleşme lekeleridir çok kişide defalarca şahit olduk inşallah Rabbim seni korktuklarından emin eylesin
kızlar amcam aradı sabah sabah ne kaiyer yapıyon işi bırak bebek yap dedi. yaş 30 oldu dedi, fırça attı koca adambende 2 gündür farklı hisler içindeyim karbonatla test yaptım az evvel bi köpürdü sormayın. öncede yapmıştım böyle olmamıştı.
canim bi sefer kagidi silince geldi kirmiziydi....aglarim gozlerim kizarmis esim agladinmi dedi.yok diye basimi sallarken tekrar agladim.oda uzuldu balkona sigara icmeye cikti oda agladi belli oldu..sabah igne kadar yine geldi.ama simdi bisey yok,insallahda olmaz bisey
insallah canim amiin
hadi bakalim insallah,yalniz karbonati bende denedim,sabah idrari acayip kopurdu sonra kopurmedi....sabah idrariylami yaptin yoksa normalmi
bugun inşallah keseyi görmeye gideceğiz. çok korkuyorum hele doktor kontrol günleri,keşke doktora gidilmese sevıncem yani ...çok evham yapıyorum her an tetikte gibiyim
inşallah keseyı gorürüz ve sağlıklıdır. ne kadarda yıpranmışız yaşayamıyor insan sevincini korkudan geçmiştenn.
dualarınızda unutmayın.
cumanız mübarek olsn
Aminn canım senindenasip artık, hayırlısı olsun. eee buay kampa girdik resmenolursa çok seviriz
kızlar ben bi kahvaltı hazırlayıp geliyorum.
cumamız hayırlar getisin tüm müslüman alemine
Stres herşeye zarar neye faydası varki:18:t
ama su bir gercekki stress engelliyor bu isi ve calisma haysti maleseff bir takim streside beranerinde getiriyor hele hele anlayissiz bir amirin vsrsa al sana stresin buyugu(( canim ksrbonat testi hamis olup olmafini gosteriyor . muhatimm ben elde olmayan sebeblerden oturu cokkk calisamadimmmm
Teşekkürler hemşomtum topıke ve bursalılara selam olsuncumanız mubarek olsun..
ben yenii bursalııı
ecrincm lısteyi sen tutyomussun galiba. bende okumak ıstıorum kımın ıcın ve hangi duayı okuyosnaız?
benimde henuz yasayan evladım yok. 5 ay once dogum yaptım ama kızım melek oldu.
Aminnn sanada canımCanlarım ben ismimi göremedim bende hepsini tamamlamıştım ama?Hepinize hayırlı cumalar hayırlı haberler gelsin inşallah.:)
SEninde cuman mübarek olsun canım teyzesi öpsün onuHepinize gunaydınlar
umarım ıyısınızdır
cumalarınız mubarek tum dualarınız kabul olsun ıns
ben kahvaltı yapıyorum temızlık yapmam lazım aksama doğru gırerım
hepinizi çok opüyorum
Allaha emanetsınız
Hayırlı haberler al canım inşllh bir sorun çıkmazbugun inşallah keseyi görmeye gideceğiz. çok korkuyorum hele doktor kontrol günleri,keşke doktora gidilmese sevıncem yani ...çok evham yapıyorum her an tetikte gibiyim
inşallah keseyı gorürüz ve sağlıklıdır. ne kadarda yıpranmışız yaşayamıyor insan sevincini korkudan geçmiştenn.
dualarınızda unutmayın.
cumanız mübarek olsn
Çok geçmiş olsun canım iyi bilirim çok zordur:18:günaydın.cumanız mübarek olsun hayırlıs cumalar herkese
eksiklerigördüm ama yardım etcek halim yok diş ağrısı çekiyorum dün geceden beri
eğerki biraz hafiflerse yardım etmeye çalışırım .
kız var ya Allahtan aynı yerde değiliz. ciddi diyom evini basar epey fırçalardım seni.Allah Allah sen ne inatçı çıktın ya. yerleşme kanamasıdır o yerleşme!!!!!!
hayır o değil gündüz burda gece rüyalarda rahat bırakmıyon insanlarıbak kaç kişi seni görmüş rüyasında. ve bu insanlar hemen her gün dua ediyor. dilleri dualı insanlar. biraz sabret tamam mı:
canım aç karnına yapılıyo bu karbonat testiondan 2. köpürmemiştir
ilki köpürmüşteyze oluyozzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?