Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hosbuldum canım

haklısın tabi. eksik oldugunda zor...herkes verdıgı sozde durmalı. tammdır siz prosedur neyse ole yaparsınız.
ben topıge gırmedkte ve okumakta bır sorun yasamıyorum ıns sımdılık.

en iyisi faceden eklemek birbirimizi

nasip artık, hayırlısı olsun. eee buay kampa girdik resmen olursa çok seviriz
kızlar ben bi kahvaltı hazırlayıp geliyorum.
cumamız hayırlar getisin tüm müslüman alemine

ayyy muhatcim insallah ya sende surpriz hamilelerden olursun bu ay ,cok sevindim ya oh oh halay cekecegiz insallah yakinda bolca....nekadarzor canim insallah geldi senin gunun yarin buyuk gun dimi kirmizilar gelmediyse bundan once dahada gelmez korkma artik o bebis gelecek insallah hayirlisiyla tabiki

dun ne kadar kotuysem bugunde icim bir kipir kipir gunes ilk defa bu kadar guzel disarda ve hava sicacik inanilmaz derece ingilterede bu havalar malesef sayiylada delirme etkisi yapabiliyor yani yan etkilidun ruyamda kol kalinliginda yokus yukari ve yokus asagi akan cesitli yonlere ayrilan su gordum kendi memleketimde insallah hayirlara ciksin......daha yeni uyandim ben simdi kahvalti zamani kizlar hadi bana gelin hepiniz beraber kahvalti yapalim

Hepinize gunaydınlar
umarım ıyısınızdır
cumalarınız mubarek tum dualarınız kabul olsun ıns
ben kahvaltı yapıyorum temızlık yapmam lazım aksama doğru gırerım
hepinizi çok opüyorum
Allaha emanetsınız

Canım lıstemız cuma saatıne yetısmedı yıne eksıkte çok ıns tamamlanır ben ıslerımı bıtırınce gırecegım
sonra gorusuruz

hepiniz hosgeldiniz eminim hepiniz manen cok mutlu olacaksiniz topigimizde dua okumak en iyi agri kesici ve sakinlestiricidir.....

zelalperd canim yanlis hatirlamiyorsam melegini kaybetmissin dun okudum ama cevap yazamadim senin haberin gibi bir kac haber daha aldim ve inanilmaz uzuldum dun Rabbim birdaha yasatmasin insallah ama melegin ahirette seni ilk karsilayacaklardan ve sefaat dileyecek olanlardan insallah......

bu arada ben londradayim arada gidiyorum demissin gelirsen gorusuruz insallah evimde misafir etmekten onur ve mutluluk duyarim...esinin isi ne tatlim burdan yazamazsan ozelden yaz devlet yoluylami geldiniz.....

selam
ben yeni bursalı
gecmıste okumussundur belkı. dun geldım bende. galıba ıngtrde olan arkadas sensın.
bende hem ıngltrde hem almanyada geziciyimde... bı tanısayım dedım.
2 sene kadar londrada yasadık...canarywharf ta oturdum ben. suan stutgarttym ama ıngltryede gelyoruz.
ayrıca cokte sewıyorum ıng. cok ozledım yıne.

en iyisi faceden eklemek birbirimizi

Canım arkadaşım ben daha çok sizler için katılmak istedim. Benim yetişkin 2 oğlum var onlar için birine hayırlı bir işe girmesi için diğerine bu yaz gireceği sınavda başarısı için birlikte dua edersek çok sevineceğim.Güzel arkadaşlarım benim zamanım ve okuma hevesim çok bende sizler gibi bütün içtenliğimle,her hafta katılırım sizin hayırlı bebek haberlerini de aynı sizin gibi büyük bir sevinçle karşılarım.Bende ikinci oğlumu 8 sene beklemiştim doktor bile şaşırmıştı çok süpriz bir bebek oldu Allah sizlere de hayırlısıyla anneliği tatıracakdır.

bugun inşallah keseyi görmeye gideceğiz. çok korkuyorum hele doktor kontrol günleri,keşke doktora gidilmese sevıncem yani ...çok evham yapıyorum her an tetikte gibiyim
inşallah keseyı gorürüz ve sağlıklıdır. ne kadarda yıpranmışız yaşayamıyor insan sevincini korkudan geçmiştenn.
dualarınızda unutmayın.
cumanız mübarek olsn

günaydın.cumanız mübarek olsun hayırlıs cumalar herkese
eksiklerigördüm ama yardım etcek halim yok diş ağrısı çekiyorum dün geceden beri
eğerki biraz hafiflerse yardım etmeye çalışırım .

londranin guzel yerinde yasamissin canim ben 7 yildir burdayim insan alisiyor buraya ama memleket bambaska bende balikesirliyim yani bir ayagim bursada halacim yasiyor orda onun icin bulusursaniz bide ben turkiyede olursam kacariniz yok benide araniza alacaksiniz 1 gunlugune......

canim sakin ol insallah kese orda olacak bende senin gibiyim hala daha cokca sevinemiyorum hamileligime soktan cikamadim daha dualarim seninle canim

Güzel kardeşim Allah sabırlar versin,benim de öyle bir kayıbım olmuştu çok zordur bilirim,benim karınımda ölmüştü.Ama yüce rabbim 2 evlatla sevindirdi Allahın hazinesi bol mutlaka vakti saati gelince herkese verecektir çokça isteğen sevgili kullarına.Sevgiyle kalın...:)

amin canım ya ıns...ıns bu dunyada da anne olmayı nasip eder.

suan bebek bekleyen hamıle arkadaslarımadır bu yazım...

nolur korkamyın .rabbımden baska hıc bıseyden korkmayın .endıse etmeyın nolur.
kaderden emın olan kederden emındır.
gozunuzu seveyım...

gecen sen bu zamanlar hamıleydım. ilk gebelıgım ıngtredydık. 9 haftalıktı kalp atısını duyamamıstık. sonraki
hamılelıgımde her doktor gunu hem sevınır hem uzulurdum.
once kalp atıslarını duyar, var mı die doktora sorar. sonra rahat ederdım.
hep yuregım agzımdaydı. hamılelgımn son zamanları.hıssettıklerımı
yazdıgım gunluklerı okusam roman olur.
neyden nasıl korktyusam neyi evham yaptıysam ole olmus.
sımdı donup bakınca hayretle ızlıyorum.
doguma gıtmden bır once akımetımden korkuyorum yazmısım. hıcbısey yokken nıe ole yzdım bılmıtorum.

BU SIZE GUC VERMESI ICIN, UZMEK ICIN DEGIL
AMA LUTFEN KORKMAYIN.OLUMSUZ DUSUNUP OLUMSUZU CAGIRMAYIN cunku ole ıbret kı benım kızımın gıdısı ...mukemmeldı cunku herset
ama rabbım ol demeden olmadı. korkmayın lutfenn
iyi ıcın dua edın, iyiyi dusunun
ole olcak ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…