Canım hoşgeldin aramızaa yaşadıklarını okudum Allah sabırlar versinnn
listeye gelince tabiki eklerim ama haftaya olan listeye bu haftanın listesi hazır bide çok sorunlar yaşadık sürekli gelecem deyip gelmeyenler oldu ve dualarımız sarktıı ve geçen hafta en azından bir hafta arkadaş geliyomu die takip edip sonra listeye almaya karar verdikk ben listeye eklenecek die not alıyorummm seniii
canım ben şimdi okumaya başlıyorum okuyunca haber veririm
canım topiğe renk oldu işteaslında bendeçok istiyorum. aklıma gece şu geldi; hepimiz birer resim yollayalım, montajlayıp bi araya getirsinler bizi güzel olmaz mı
yasin suresinin ilk 4 ayetini oku canım,geçiyo kesin
nasip artık, hayırlısı olsun. eee buay kampa girdik resmenolursa çok seviriz
kızlar ben bi kahvaltı hazırlayıp geliyorum.
cumamız hayırlar getisin tüm müslüman alemine
ayyy muhatcim insallah ya sende surpriz hamilelerden olursun bu ay ,cok sevindim ya oh oh halay cekecegiz insallah yakinda bolca....nekadarzor canim insallah geldi senin gunun yarin buyuk gun dimi kirmizilar gelmediyse bundan once dahada gelmez korkma artik o bebis gelecekinsallah hayirlisiyla tabiki
dun ne kadar kotuysem bugunde icim bir kipir kipir gunes ilk defa bu kadar guzel disarda ve hava sicacik inanilmaz derece ingilterede bu havalar malesef sayiyladadelirme etkisi yapabiliyor yani yan etkili dun ruyamda kol kalinliginda yokus yukari ve yokus asagi akan cesitli yonlere ayrilan su gordum kendi memleketimde insallah hayirlara ciksin......daha yeni uyandim ben simdi kahvalti zamani kizlar hadi bana gelin hepiniz beraber kahvalti yapalim
en iyisi faceden eklemek birbirimizi
selam
ben yeni bursalı
gecmıste okumussundur belkı. dun geldım bende. galıba ıngtrde olan arkadas sensın.
bende hem ıngltrde hem almanyada geziciyimde... bı tanısayım dedım.
2 sene kadar londrada yasadık...canarywharf ta oturdum ben. suan stutgarttym ama ıngltryede gelyoruz.
ayrıca cokte sewıyorum ıng. cok ozledım yıne.
günaydın.cumanız mübarek olsun hayırlıs cumalar herkese
eksiklerigördüm ama yardım etcek halim yok diş ağrısı çekiyorum dün geceden beri
eğerki biraz hafiflerse yardım etmeye çalışırım .
bugun inşallah keseyi görmeye gideceğiz. çok korkuyorum hele doktor kontrol günleri,keşke doktora gidilmese sevıncem yani ...çok evham yapıyorum her an tetikte gibiyim
inşallah keseyı gorürüz ve sağlıklıdır. ne kadarda yıpranmışız yaşayamıyor insan sevincini korkudan geçmiştenn.
dualarınızda unutmayın.
cumanız mübarek olsn
tum topıke ve bursalılara selam olsuncumanız mubarek olsun..
ben yenii bursalııı
ecrincm lısteyi sen tutyomussun galiba. bende okumak ıstıorum kımın ıcın ve hangi duayı okuyosnaız?
benimde henuz yasayan evladım yok. 5 ay once dogum yaptım ama kızım melek oldu.
ayyy canim gecmis olsun cok pis bir agridir insallah tez zamanda gecer
Güzel kardeşim Allah sabırlar versin,benim de öyle bir kayıbım olmuştu çok zordur bilirim,benim karınımda ölmüştü.Ama yüce rabbim 2 evlatla sevindirdi Allahın hazinesi bol mutlaka vakti saati gelince herkese verecektir çokça isteğen sevgili kullarına.Sevgiyle kalın...:)
amin canım ya ıns...ıns bu dunyada da anne olmayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?