iyi geceler kızlar ....maşşallah allah muhabbetinizii bozmasın...ahh güzel bursam bir zamanlar bende oralardaydım...neyse siz kaynatın bir gün bizlerde bir araya geliriiz allahın izniyle...
ayşecim tek taşında hayırlı olsun...görüntüye takılma sanırım kız annenin güzelliğni alırmışş derler...demezselerde ben dedim gitti
tedavideki arkadaşlarım ve yeni başlamak isteyenler...hakkınızda hayırlısı olsun her zaman..inşallah bebişlerinize kavuşursunuz...hiiiçte kolay olmuyor ...
bende hala kocayı ikna etmek için uğraşıyorum hiçbişey zor gelmiyorda bu ividik işler var ya onlar sinirimii zıplatıyor...neyse bunun yarısııda maddiyatt işte ...kendiliğinden gelir inşallahh benim ve herkesin.. artık yoruldum ruhenn çook yıprandım....
yeni gelen arkadaşımız varr hoşgeldin diyorum...pişman olmayacaksınız en güzel bizim topikk
kays cım geçmiş olsun canımkendine dikkat ett...vitamin takviyesine devam...rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş....allahım kaldıramıcağımız acılar göstermesin...grip dediğin geçer gider....ben evden dışar çıkmadığım halde olmuştum...buda nasibimiz
bende evliliğimin 1 yıl dolmuştu sanırım....alyansımı kaybettim...birde özel yaptırdık..eşimin ki duuryor hatıra diye saklıyorum...o sonradan kendine gümüş aldıı benim zorumla aldık o yüzüğü...kurban bayramında düşürüdm eve dönmüştüm bişey almak için wc ye de gittim... biraz boldu..nerde düşürdüğümden de emin değilim ara ara bulamadık dışarda zaten bulamam yerler çimen yaprakk sonbahardı bide...içim acıdı valla sonra dan başka alyans aldım ama o benim için ilk di..
tek taşda dikiş tutturamadım...ya bol geldii ya sıkılıp değiştirmek istedim her yıl tek taşımı yeniledim...bundada bir bahtszılığım var ama hayırlısı olsun...bu yılda yenilersem 4 olucak
allahtan pırlanta değil yoksa kaybederim falan korkudan gider...kesin
eskiden böyle şeyler için çok üzülüürdüm ne bileyim özel günlerde hatırlanmak süprizler yapılsın falan....şimdii bakıyorum kii hiçbişeyin önemi yok bu bebişin geç gelmesi bana çok şey öğretti..
Aminnn canım Allah kimseninkini bozmasın inşallah yine bekleriz
kizlar ben yine umutsuzluk icindeyim yaa...bugun sanki birazcik kan geldi gibi..acaba adet baslangicimi..biraz agrilarim var bir haftadir ama tam adet agrisi deyil....yinemi olmadiki acaba....olmadigi neyse takdir-ilahi ama sonra ben nasil atlaticaammmm...yine cevremdekilerin karsimda hic cocuklerini gormemis gibi sevmelerine bakip aglayamadigim icin bogazima dugumlenen dugumleri yutmaya calisacam......yine evde sesizlik ve benim kizarik gozlerim esime agladigimi belli etmemek icin gulmeye calisicaam yalandan....geceleri aglamadan uyuyamaiycam...insanlarin aciyarak olmadimi?demelerine nasip deyilmis derken aglamamak icin kendimi tutarken dudaklarimi isirip yara edicem.....bunladan cok korkuyorum...kayb olmak istiyorum...ne olur dua edin kizlaar Allah rizasi icin
Canım inşllh hamilelik işaretidir.Başımdan geçmediği için bilemicem.Umarım güzel hayırlı haberler seninle olur
MUHATCIM
ben kvc için dün 2000 daha okudum
akşam giremedim, haber vermeye
siz tamamlamişsiniz bu arada
eğer alipta henüz tamamlamayan varsa 2000 eksik okusun
muhatcim, bu arada ben de ankaradayim.
birkaç arkadaş daha vardi, bizde ilerde ankara buluşmasi yapabiliriz.,
İnşllah sizlerde buluşursunuz kızlar
kimsecikler yok, tabi gece yarilarina kadar muhabbet etmişsiniz, sabah da buralar boş. ben mesaideyim, evde olsam da uyusam
eşim sabah parfüm hediye almiş onu verdi, benim için sevgililer günü anlamsiz, ben birsey almadim. birkac gundur küstük, barişmak için vesile yapmiş anlayacağiniz, laf aramizda hic begenmedim ama napalim düsünmesi yeter. aksam da yemeğe gidelim dedi, bu adama neler oluyor kafasina kesin bişey düştü
Canım sevgililer günü herkezin kendine özel günü değilki yinede düşünmüş almış.Güle güle kullan
İyi işte bugünlerin tadını çıkartmaya bak
Nasılsınız
oh masallah aksam ne guzel kaynatmıssınız yaa
muhat da dersınden olmus..
Ayyy bahar ben resmını göremedım merak edıyorum
ammaaaaaaaa aslıııııııııııııı senı gordum çok guzelsın masallah arkadasıma yaaa
Canım birgün müsait olursan eklerim senin içinde
Dün ekledim ama gel bana sor
Hemen kaldırdım
.Eski avatarımıda bulamadım seviyodum o bebek avatarımı
canım benim artık karşında çocuklarını görmemiş gibi sevenlere bakıp benimde var diye güleceksin,boğazına düğümlenen düğümleri yutmaya çalışacaksın ufaklık yaramaz olacak çünkü,evde sessizlik sadece ufaklık uyuduğunda olacak,geceleri ağlamadan değil yorgunluktan uyuyacaksın,insanlar acıyarak değil gıpteyle bakacaklar sana,dudaklarını ısırıp yara yapmak zorunda kalmayacaksın ama ufaklığın yanakları öpmekten yara olabilir dikkat et,kaybolacaksın maalesef ufaklığı uyurken seyredip onun güzelliğinde kaybolacaksın.veeee bizim için dua etmeye devam edeceksinnnnnnnn........
seninki seni fazla kızdırmış anlaşılan ki şaşırtmış seni.keyfini çıkaaaaaaaaaaaar.parfümde çirkin bile olsa hayat arkadaşın almış dünyanın en güzel kokusu de sık gitsin....
İnşallahcanımm
Paylaşımın için teşekkürler
hadı ya kıyamam allah sıfa versın canım
begendım ya ıcım o yuzden bı hoş oldu
bende resmımı paylasmak ısterdım ama esım ızın vermez ve ızınsız paylassamda gorur
Inş bıgun o ımkanım olur canım
Bende çok tutmadım hemen kaldırdım
benimde yok bende katilamam.
Benimdee yok
bu arada ben de dualarimi tamamladim, ins. rabbim hepimizin gonlune gore versin.
bu hafta benim de ismim var, okuyan herkesten Allah razi olsun,
okunanlara da okuyanlara da Allah muradini versin insallah
Aminnn senden de Allah razı olsun Allah kabul etsin
bugunlerde benimde tadim yok butun nesem silindi sanki daha iki gun once turkiye biletlerimizi aldik ona bile sevinemedim dogru duzgun normalde sevincten herkese arayip soylerdim geliyorum diye daha annemleri bile arayamadim icimde bir hissiyat durmadan kemiriyor icimi eminim melegim yapiyordur annesine bunu ama hic birsey yapasim yok doktor kontrolune daha 2 hafta var neredeyse ve ben melegim nasil cooook merak ediyorum bazen oyle seyler okuyorumki moralimin bozulmasina engel olamiyorum ama yinede sukurler olsun .......kafanizi sisirdigim icin ozur diliyorum,hepinize hayirli gunler ve daha simdiden hayirli cumalar diliyorum......
Canım olur bu tür duygusallıklar normaldir üzme kendini düzene girer herşey inşallah
Merhaba canlarımmm
Bi kaç gündür gelemedim şu beyannamelerdi hastalıktı derken yeni hamiş haberimiz var mı acaba
Meraktan öldüm nasılsınız iyi misiniz
Merhaba hoşgeldin
Hamişler var gibi çoğalacakta inşllh
herkese merhabalar
ben melek annesiyim. yaklasık 5 ay once kızım uctu...
takıp ettıgım bıkac topık var bugunde bu topıge bakıyodum...
senın avatarın latındakı ayet...zaten burnumun ucunda beklyen goz yaslarımı akıttı...9 ay boyunca
karnımı seve bu ayetı tekrarladım. sımdı 5 ay sonra gorup gayri ihtiyari okuyunca dayanamadım...
Allah sabır versin Rabbim yeniden anne olmanızı nasip etsin
.Meleğin mekanı cennetlik
hanımlar nasılsınız? Allahtan çok yazmamışsınız
çabuk geldim
A.s hamdolsun bugün geç oldu biraz ama evede geç geldik canım ondan giremedim akşam saatinde
Sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor
:18:
ben henüz bekarım ama size moral olsun diye yazmak istedim.cocugum olmuyor diye üzülüyorsunuzdur mutlaka yengeminde olmuyordu neler yaptı neler içmediki.ne doktorlara gitti.25 yıl boyunca cocugu olmadı
tüp bebek denedi ve 3.sünde 25 yıl sonra cocugu oldu.cok dua etti ama.48 yasında dogurdu yengem.şimdi cocugu 12 yasında o kadar akıllı yakısıklı bi oğlu varki.sakın umudunuzu kaybetmeyin ne zaman olacagını allah bilir sonuçta.o ol derse olmayacak hiçbirşey yok.demekki daha zamanı var yada allah sizin ne kadar sabretcek ne yapıcak isyan edicekmi yoksa ısrarla istemeye devammı edicek gibi imtihan ediyordur sizi belkide.herkesin bir imtihanı var bu dünyada bi şekilde.ne okuyorsunuz bende duanıza katılmak isterim kulun kula duası kabul olur kimin duasının kabul olacagını bilemeyiz.
o da hatırladığım kadarıyla adet olacakmış gibi olmuştu. ayşeyle yazış o daha net anlatır. iğne ucu kadar mı? valla dayaklıksın!!!!! bi dur ya ne kendi ne de bizim moralimizi bozma.
o zaman listeye almayalım
zelalper canım burda çok fazla bursalı arkadaş varda. bi de buluşuyolar falan. kıskanmıyoz tabi de olmuyo yani böyle:)
Seyyanın dediği gayret et seninde olur
buraslı degılım eskısehırlıyım. ama suan esımın ıs dolayısıyla eylule kadar almanyadyım
ama bursada yasıorum.
nasıl???
karısık oldu ama
Aaaa cidden Bursa çıktı.
Bende Bursalıyım bu arada memnun oldum
yani ozur dılerım ama o bursalılardan bende olabırım teknıkte...
simdilik almanyada uzaktayım ama eylulde ıns donuyoruz bursaya
İnşallah bekleriz
selam kızlar ben geldim nasılsınız çooooooooooookkkkkkkkkk özledim sizleri
A.s canımm nasılsın geçmiş doğumgünün tekrardan kutlu olsun Rabbim gönlüne göre versin
aa kımler var yurtdısında... ben suan stuttgarttym ama bıraz gezıcıyım ben
ıngltrede de yasadım bır sene kadar. londrayada gıdıoruz arada.
ama bursa en iisi. kayseriyle bir pastırma kadar yakınım malesef..
e sız burasaya gelın o zaman
Yani bizde onu diyorduk onlara kaç gündür
kız bi dur kaç gündü bu bursalılarla uğraşıyoz zaten
bi de sen oldun şimdi abowwwwwwwwwwwww valla güç yetmez artık size
sen kocanın işe ne canım. bayag gezmişsin.
Yetmez tabi ben olsam ürkerdim
:18:
evet canım mesajını gördüm çok mutlu oldum benim yokluğumu fark etmen çok hoşuma gitti Allah razı olsun.yoruldum canım hiç sorma olsun bir sürü hayır duası aldım yorgunluğumuda unuttum gitti
canım biliyormusun eşim tedavi öncesi çok iyi bir laboratuvar bulduk oraya gidip sperm testi yaptıracak çok iyi inceliyeceklermiş özel bir doktor inşallah tedavi öncesi sperm çıkarda hem umudum artar hem tedavim olumlu olur dualarınızı eksik etmeyin.cumartesi günü gidicek test için
İnşllh iyi sonuçlar alırsınız
Gittikçe çoğalıyolar netsekki
evet öyle
kızlar bende çakma bursalıyım benide alın aranıza
Yaa öylemi gel tabiki seve seve
duygulanmamak elde değil inanın varya birkaç gündür üzerimde çok farklı bir rahatlama hissediyordum birtürlü anlam verememiştim demekki sizlerin dualarıydı beni feraha çıkaran .ben geçmişi okuyamadım girdiğim birkaç topik var birkaç gündür topiğe girmediğim için neler oldu bilemiyorum ama şimdi dönüp an ve an yazdıklarınızı okuycam .bende bugün hepimiz için mevlitte dua ettirtim inşallah Rabbim dualarımıza icabet eder ve hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz.benim için ettiğiniz dualarınız kat ve kat fazlasıyla önünüze çıksın en zor anınızda ettiğiniz dualarınız hürmetine Rabbim kapalı kapılarınızı açsın amin.hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .Rabbim cennette peygamberimiz(SAV)sancağı altında toplanmamızı nasip etsin amin
Aminnn canım inşallah.Allah hepimize nasip etsin.İnşllh güzel haberler alman dileğiyle
merhaba arkadaşlar nasılsınız??geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım bşyler yoktur.sönmez ,nekadarzor ve vck inşaallah güzel hayırlı haberlerinizi alırız bende sizi bekliyorum heyecanla umarım tedavilerinizde sonuçlarınızda olumlu olur..diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşaallah...ben de okul-ev gidip geliyorum ev işleri ve yoğunluktan arta kalan zamanlarda yanınıza uğramaya çalışıyorum.umaım herkers iyidir ve her şey yolundadır.GÖNLÜNÜZDEKİ ÖMRÜNÜZDE OLSUN İNŞAALLAH:):)dua ile...
Merhaba teşkler sen nasılsın?Allah kolaylık versin
Aminnn
canım artık ne diyeceğimi bilemiyorum.psikolojik olarak gel gitler yaşaman normal aslında çünkü zor bir süreç ama ne olur kendini fazla yıpratma.hediye konusuna gelince bizde sevgililer günü ve yılbaşılarını kutlamayız.zaten bizim için hergün sevgililer günü.12 yıl sonra bile tazeliğini koruyor.maaşallah.
Yani kendini bilene öyle tabi Allah bozmasın canım
amaaan yaaaa bi sende eksik kal cakmada olsa bursali iste....muhaaaat kac arkanada bakma burasi bursali doldu annaaaammm...bursanin nesi meshur kizlar yemek olarak
İskender,pideli köfte,kestane
oncelıkle topıgın hıznı, aktıflıgını tebrık ederım
mas ne kalabalık ve aktıf
o yeni bursalı benimm eyy diger buraslılarrr
baska kımler bursadann. gercı eklıyım ben sımdılık yurtdısındayım ama ıkametım bursa olucak donunce ıns
eylulde donuyoruz ıns...
Bennnnnn de Bursadan
İnşllh hayırlısı olsun sizin için.Bursa güzeldir
kızlar şimdi eşim geldi ve süprizinizi kendisine söyledim oda çok sevindi Allah hepsinden razı olsun diyor .
Kendinden de razı olsun
İyi akşamlar candostlarım nasılsınız netimde sorun var geçmişten birkaç sayfa okudum alıntı yaptım ama netim gitti.Geçmişi de okuyamadım.
Muhat ve eslem bana da mantıklı geldi yöntem.Denesek hiç fena olmaz canlarım :)
Esmacım rüyaların hayra çıksın inşallah.Çok mutlu oldum rüyanda gördün diye :)
Ayşemmm nasılsın özlüyorum seni yaaa
Biraz geçmişi okumaya çalışayım bakalım
İyigeceler canım sen nasılsın.eVet bu akşamda sohbet koyu olmuş ne güzel
Bende dışardaydım şimdide oku oku bitmedi
kızlar dün akşam size yazmıştım ya hani sabırsızm tedavi konusunda bebeiş konusunda vs vs dieee..bugün sabah uyandım haberlere bakarken öyle bir haber izledim kiiii sankii bana ibret olsun diye karşıma çıkardı ALLAH
kadının biri tedaviyle çocuk sahibi olmuş hemde üç tanee ama velakin felçlik geçirmiş vee 70 gün yoğun bakımda kalmış
(((üçüzleri sağlıklı ama kadının sağlığı gittii bir kez daha anladımm ALLAH HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN HAYIRLI DEĞİLSE HAYIRLIYA CEVİRİP VERSİN İNŞ ALLAHIM
Allah herşeyin hayırlısını versin.Biz sevdiği kullarsak bizim için iyi olanı veriyordur Allah kötülükler başımıza gelen şer olaylar biz istediğimiz için öyle gelişiyordur.Yoksa Allah'ın merhameti sonsuz
canımm çokkk ama geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş tez zamanda kavuşursun yavrunaa..neden kaynaklı peki sebebi bellimii
yanı aslında kesın bı neden yok. hersey mukemmeldi.
sancı ve acılmayla gıttım. ben gule oyanaya kızıma kavusucam artık dıe sancılarımı karsılarken
kalp atısları dustu.
gunu gecen bebeklerde oluyomus ama genelde toparlıyolarmıs.
apar topar amelıyat ıkı gun sonrada artık melek annesiydim iste...
5 ay oluyo.
sımdı yenıden hamıle kalabılırmıyım. kalırsam o gunleri nasıl gecırırım. bılmıyorum
kızımda yada bende sımdılık bı saglık problmı yoktu...
kader
ımtıhan...
İmtihan dediğin gibi inşllh bizlerede bu imtihanı geçmek düşüyor
Ey Yüce Rabbimiz!
Azîz ve Gaffar olan Allahımız! Fazlın ve kereminle bizi Cehennem ateşinden koru ve iyi kullarınla beraber Cennetine al! Ey kullarını esmâ-i hüsnâsının ve sıfât-ı ulyâsının değişik tecellîleriyle halden hale sokan Rabbimiz! Bizim halimizi de en güzel hale tebdîl eyle!
Ey feryat edenlerin çığlıklarına cevap veren, yardım talebinde bulunanların imdadına yetişen, hüzne kapılanların gamlarını izale eden merhameti Sonsuz Rabbimiz! Halimizi görüyor, durumumuzu biliyorsun, hepsi bütünüyle Sana ayan; göstereceğin çıkış yollarıyla ol dertlerimize derman!
Amin Amin Amin
Aminnn canım güzel paylaşımın için teşekkürler
kızlar hayırlı geceler hepinize.Allaha emanet olun .ben çıkıyorum annem geldi bu akşam kadınla ikimuhabbet edemedim.yarında yalovaya cenazeye gidicem.babamın teyezesinin eşi vefat etmiş.ümreye gidecekti.motor çarpmış adamcağıza .Allah rahmet etsin inşaallah.hadi bakalım kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi.
İyigeceler canım.Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.SEnde kib.Hayırlı yolculuklar görüşürüz
bende bu forumdaki herkesin güzel dileği için 3 ihlas bir fatiha okudum cok içtenlikle isteyerek içimden geldi yani.allah kabul etsin herkesin dileğini düşünemeyeceği kadar kısa sürede ummadıgı kadar güzel bir şekilde nasip eylesin inşallah benimde içimden gecen çok istediğim dileğimi kabul etsin inşallah amin :)
Allah razı olsun teşekkür ederiz.Sizinde gönlünüzce olsun