tamam baharhemen çıkıyor ve dualarımı tamamlayıp dönüyorum Allah'ın izniyle
Aferintamam baharhemen çıkıyor ve dualarımı tamamlayıp dönüyorum Allah'ın izniyle
sen daha burdamısın hadiiiiii çabuk duaları oku gel :)))))))
selam
ben yeni bursalı
gecmıste okumussundur belkı. dun geldım bende. galıba ıngtrde olan arkadas sensın.
bende hem ıngltrde hem almanyada geziciyimde... bı tanısayım dedım.
2 sene kadar londrada yasadık...canarywharf ta oturdum ben. suan stutgarttym ama ıngltryede gelyoruz.
ayrıca cokte sewıyorum ıng. cok ozledım yıne.
bende bu forumdaki herkesin güzel dileği için 3 ihlas bir fatiha okudum cok içtenlikle isteyerek içimden geldi yani.allah kabul etsin herkesin dileğini düşünemeyeceği kadar kısa sürede ummadıgı kadar güzel bir şekilde nasip eylesin inşallah benimde içimden gecen çok istediğim dileğimi kabul etsin inşallah amin :)
sendende razı olsun bitanem
günaydınlar herkese
dişim ağrıyoda benimuyuyamıyorum
gunaydin arkadaslarr hayirli cumalar
kızlar amcam aradı sabah sabah ne kaiyer yapıyon işi bırak bebek yap dedi. yaş 30 oldu dedi, fırça attı koca adambende 2 gündür farklı hisler içindeyim karbonatla test yaptım az evvel bi köpürdü sormayın. öncede yapmıştım böyle olmamıştı.
hayirli cumalar kizlar
listenin son durumu ne oldu
çok eksik var mi acaba
tum topıke ve bursalılara selam olsuncumanız mubarek olsun..
ben yenii bursalııı
ecrincm lısteyi sen tutyomussun galiba. bende okumak ıstıorum kımın ıcın ve hangi duayı okuyosnaız?
benimde henuz yasayan evladım yok. 5 ay once dogum yaptım ama kızım melek oldu.
ayyy muhatcim insallah ya sende surpriz hamilelerden olursun bu ay ,cok sevindim ya oh oh halay cekecegiz insallah yakinda bolca....nekadarzor canim insallah geldi senin gunun yarin buyuk gun dimi kirmizilar gelmediyse bundan once dahada gelmez korkma artik o bebis gelecekinsallah hayirlisiyla tabiki
dun ne kadar kotuysem bugunde icim bir kipir kipir gunes ilk defa bu kadar guzel disarda ve hava sicacik inanilmaz derece ingilterede bu havalar malesef sayiyladadelirme etkisi yapabiliyor yani yan etkili dun ruyamda kol kalinliginda yokus yukari ve yokus asagi akan cesitli yonlere ayrilan su gordum kendi memleketimde insallah hayirlara ciksin......daha yeni uyandim ben simdi kahvalti zamani kizlar hadi bana gelin hepiniz beraber kahvalti yapalim
Hepinize gunaydınlar
umarım ıyısınızdır
cumalarınız mubarek tum dualarınız kabul olsun ıns
ben kahvaltı yapıyorum temızlık yapmam lazım aksama doğru gırerım
hepinizi çok opüyorum
Allaha emanetsınız
bugun inşallah keseyi görmeye gideceğiz. çok korkuyorum hele doktor kontrol günleri,keşke doktora gidilmese sevıncem yani ...çok evham yapıyorum her an tetikte gibiyim
inşallah keseyı gorürüz ve sağlıklıdır. ne kadarda yıpranmışız yaşayamıyor insan sevincini korkudan geçmiştenn.
dualarınızda unutmayın.
cumanız mübarek olsn
suan bebek bekleyen hamıle arkadaslarımadır bu yazım...
nolur korkamyın .rabbımden baska hıc bıseyden korkmayın .endıse etmeyın nolur.
kaderden emın olan kederden emındır.
gozunuzu seveyım...
gecen sen bu zamanlar hamıleydım. ilk gebelıgım ıngtredydık. 9 haftalıktı kalp atısını duyamamıstık. sonraki
hamılelıgımde her doktor gunu hem sevınır hem uzulurdum.
once kalp atıslarını duyar, var mı die doktora sorar. sonra rahat ederdım.
hep yuregım agzımdaydı. hamılelgımn son zamanları.hıssettıklerımı
yazdıgım gunluklerı okusam roman olur.
neyden nasıl korktyusam neyi evham yaptıysam ole olmus.
sımdı donup bakınca hayretle ızlıyorum.
doguma gıtmden bır once akımetımden korkuyorum yazmısım. hıcbısey yokken nıe ole yzdım bılmıtorum.
BU SIZE GUC VERMESI ICIN, UZMEK ICIN DEGIL
AMA LUTFEN KORKMAYIN.OLUMSUZ DUSUNUP OLUMSUZU CAGIRMAYIN cunku ole ıbret kı benım kızımın gıdısı ...mukemmeldı cunku herset
ama rabbım ol demeden olmadı. korkmayın lutfenn
iyi ıcın dua edın, iyiyi dusunun
ole olcak ıns
sa arkadaşım mesajımı adınmı? bu arada herkese hayırlı cumalar burada acaip dolu yağıyor ve ben herkes için dua ettim inş... hayırlı bi şekilde hayırlı ve kısa zamanda kabul olur..... aeo
canim bi sefer kagidi silince geldi kirmiziydi....aglarim gozlerim kizarmis esim agladinmi dedi.yok diye basimi sallarken tekrar agladim.oda uzuldu balkona sigara icmeye cikti oda agladi belli oldu..sabah igne kadar yine geldi.ama simdi bisey yok,insallahda olmaz bisey
kızlar sönmezin facesi yok mu sizde. bi tevafuk sonucu sönmezin adını öğrendim ama 2 soyadı kullanıyor. diğer soyadını unuttuğum için faceden de bulamıyorum.
ecrinesma okumak için çıktı netten, bende 2 saate kalmaz bitiriyorum. bi arkadaşın babaannesi vefat etmiş dün tefriciye topiğinde görmüştüm sanki. ama rumuzunu hatırlayamıyorum.
bi arkadaş dün mesaj yazmıştı eksikler için 2 tane yasin okudum diye. onu da düştün mü?
Ay canım nereden nereye bende eski bir Stuttgartlıyım evlendim ve İstanbullu oldum,tanıştığımıza sevindim hoşgeldin sefalar getirdin.:)
selamun aleykum arkadaşlar listedeki bütün dualarımı tamamladım. Rabbim bu hafta duaları okunan tüm arkadaşlarımın gönüllerinden geçen hayırlı duaları kabul etsin . en yakın zaamanda hayırlı sağlıklı imanlı ahlaklı evlatlar nasip etsin... tabi hepimize de ....
aa ben mesaj yazarken tam da sen bana yazıyormuşun tevafuk olmuş. hepsini tamamladım.... hatta çok eksik var ise yardımcı olurum....canımmmm dualarını tamamladın mı???
ya şu halime bakın yaaa okumayanları kovalıyorum resmen :)))
aa gercekten mı* ne guzel?
ay bu topıgı sewdım. ne kadar cok ortak paylasım alanları cıkıyo...
ben cok seyyahım yaw
biri bana cok gezsın dıe dua etmıs. gercı bende cok sewerım gezmeyı.
3 sen oldu evlenelı. evlendıgımızden berı henuz yerlesık hayata gecemdık. gercı yerlesıkızde
proje bıtcek tr ye yerlescez dıe 3 sene oldu. hayırlısı artık. bende avrupanın tadını cıkarmaya calısıyorum iste. ama ınsanın memleketı gıbı olmuyo.
8 ay kadar da ıstanbulda yasadık bu sure zarfında
ozledın mı buraları? sen de...
aa ben mesaj yazarken tam da sen bana yazıyormuşun tevafuk olmuş. hepsini tamamladım.... hatta çok eksik var ise yardımcı olurum....
Canımmmm dahaa 15 yasin eksiğimiz kaldı inşallah bugün tamamlarız :))))
aa eksık varsa bende okuyum ozaman. durun okuyum kac tane okursam yazarım
Kızlarrr dua listesiyle ilgili sizlerden bi ricam olucakkk....
Her cuma listemiz eksik oluyo ve tamamlamaya çalışıyoruz okumayan arkadaşları listeden çıkartıyoruz ancak okuyan arkadaşlar da perşembe akşamına kadar tamamlar ve haber verirlerse yada cuma 11 e kadar tamamlayıp haber verirlerse cuma vakti de dualanırr.biliyorum hepimiz yoğunuz işlerimiz varrr bazen okumaya bile fırsat bulamıyoruz ama biraz daha öne alabiliriz okuma işini bende çok yoğunum ve cuma günleri dua listesini tamamlamaya çalışıp kim okudu kim okumadı inanın çalışamıyorum ve işlerim çok aksıyo sürekli yazıyorum bunları ama yine yazmak istedim kusura bakmayınnnn lütfennn...ben listeyi severek hazırlıyorum ve takip ediyorum ama cuma günleri çok zorluyo beniii ,nolursunuz sizde biraz daha hassas davranın herkes için sölemiyorum ama bu listenin cumaya kadar tamamlanması gerektiğini bilipte tamalamayanlar olunca çok kızıyorum ben hasta olduğum zamanlar bile anneme okutturuyorum inannın nese çok yazdımmm hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?