Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ecrıncım evet ben 5 tamamladım. ıkı tanesını yeni listeye ekleyebiirsin.
dua ıcınse cok sewındım gercekten. henuz bıkac ay daha korunucaz gıbı gorunuyo ama cok sewındım benım ıcınde okunacagına. allah razı olsunn

Son düzenleme:
kızlar yeni listede benimde adım var veeee ben bugün dr.gidiyorum tedavi planı için rabbim hayırlı yere yönlersin diyorum her zaman zor olanı kolaya çevirsin diyorum ve inşallah hayırlısı ile son olsun hamileliğim olursa sağlıkla devam etsin sizlerinde öyle inşallah...
evlat acısı göstermesin rabbim
şimdiden Allah dualarınız kabul etsin

Selamün aleyküm hanımlar,Cuma'nız mübarek,dualarınız kabul olsun,Rabbim her ne muradınız varsa en yakın zamanda nasip etsin hayırlısı ile

Ecrincim,yeni listemiz için Yasin-i Şeriflerimi ve Zikirlerimi okudum canım,ekleyebilirsin...Rabbim;MERSERAYYY,SUNSHİNE06,LEBENSFREUDE,ZELALPERD,DURU1616 ve BAHAR27 arkadaşlarımızın müjdesini en kısa zamanda almamızı nasip etsin.Onlarla birlikte Mevlam hepimize,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin Cumalar hürmetine...

Geçmişi okuyamadım pek,vaktim kısıtlı şuan,kendi hatimlerim var çıkmam lazım...Nasipse gelirim sonra görüşürüz inşaallah...

Kızlar rüyada dağların secde ettiğini görmek ne anlama geliyor acaba?Nette bulamadım,evinde rüya tabiri olan varsa bana mesaj atarsa sevinirim...

Allaha emanetsiniz fıstıklarımmm görüşürük sonra

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar.umarım herkes iyidir.ben payıma düşen 6 yasinimi okudum.allah kabul etsin.ama diğerlerini okuyamadım kusura bakmayın.

kızlarrr sardunya okudum yazmış ama ben diğer liste için hatırlıyodum biliyosunuz diğer listeyi paz günü tamamlayabilmiştikk muhat okundu demişti ama hiç içime sinmedi ben listemizdeki esma ve zelalperdin 3 yasinini eski listeye ekliyorum yani bi önceki listemizde 3 yasinimiz daha eksik oluyooo valla kızlar fazla olsun da eksik olmasın içime sinmedi çünkü buraya da gelmedi haberimiz yokkk siz ne dersinizzz ben böyle düşündüm ama???

oooo maşallah çok hızlısın canım Allah kabul etsin inşallahhhh
Rüyan içinde hayırdır inşallah diyorum bu aralar bende rüyamda hep dini şeyler görüyorummm hayırlara çıkarsın rabbim galiba kapanmam lazım artık heraldeeee :)

yani dedıgın gıbı fazla zararı olmaz ama eksık daha sıkıntı...gercı nıyet cok onemli ama ii olmus bole yapman

Sardunyanın okuyup okumadığından emin olamadığım için 3 yasinimiz eksik kalıyooo inşallah tamamlanırda Ayşecim de dualarrrr

canım daha önceden 2 yasin okumuştum eksik için muhat hatırlatmıştıı sana....3 yasin daha okuurm demiştim şimdi bitirdim...ister eskiye ister yeni listeye ekle allah kabul etsin.

canım daha önceden 2 yasin okumuştum eksik için muhat hatırlatmıştıı sana....3 yasin daha okuurm demiştim şimdi bitirdim...ister eskiye ister yeni listeye ekle allah kabul etsin.

Elifcimmm canımmmm benimmmmm sayende listemiz tamamlandı önceki 2 yasini not almıştım zaten şimdi 3 yasini de eski listeye alıyorummm ve listemiz tamamlandııı Allah razı olsun canımmmmmmm
Ayşecimmmmm listemiz tamamlandı Allahın izniyle sen dualamayı yaparsın artıkkkk

ecrincim biraz yoruyoruz senii hakkını helal et canım...yeni liste içinde teşekkürler...

bu arada kızlar isimlerinizde pek orjinalll......söylemekde zorlancaz...sayenizde ingilizce de öğrenicez...

Merhaba kizlar, bugun yumurtalarim toplandi, 22 tane cikti. Simdi dollenmesi takip edilip dondurulucak. Transfer gelecek ay yapilicak. Biraz agrim sancim var. Ama cok sukur en zor kismi bitti. Anestezi beni cok kotu yapiyor, bu sefer biraz tansiyonum yukseldi ama iyiyim. Hepinize sevgikerrrrr

6 ADET Yasin ve diğerleri hepsi bitti ama liste yenilenmiş eski liste tamamlandıysa okuduklarımı yeni listeye tamamlandı olarak geçebilirsin bu arada ecrincim 2 gün önce özelden mesaj atmaya çalıştım ama posta kutun dolu mesaj atamadım bu yazımı okuyunca en azından beğene tıklarsan gördüğünü bilirim

canım yeni listeye ekledim okundu olarakkk mesaj kutumu da boşalttımmm

merhaba canım.geçmiş olsun...tühh tühh maşşallahhhh anam nede yumurtlamışsın benden 6 tane çıkmıştıı...demek dondurulmuş olucakkk hayırlısı canım...sağlıklı ve kaliteli embriyon oluşurdaa bizde diğer ay teyze oluruz...yat dinlen ilk gün kanaman olur az....sonra bişeycik kalmıyor ama...1-2 gün dikkat ett...görüşrüüz canım...ayy ne güzel yaa...hamişler çoğalıcakk ayy sanki benim tüpüm oluyo gibii heyecanlandım..olcak bu iş inşallahh..

kız aslı ne zaman gelip gidiyon hayalet gibiisin maşşallahh bende cevap yazmadan baktım yok cevap yazdım sende yorum yapıp kaçmışsın...bende kendime yalnızım diyodum...

Son düzenleme:
kız aslı ne zaman gelip gidiyon hayalet gibiisin maşşallahh bende cevap yazmadan baktım yok cevap yazdım sende yorum yapıp kaçmışsın...bende kendime yalnızım diyodum...
canım diğer topikteyim kaynatıyoruzz ara sıra da burayı kontrol ediyorum orda resimlerimizi yüklüyoruz birbirimizi tanıyoruz da

sana da muckkkk

masallah canim insallah kaliteli embiryolar olusur ve dondurulur benimde donmustu donmuslar daha savasci oluyor diyorlar insallah oyle olur Allaha emanet ol canim ve gecmis olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…