Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

EEEEEEEEEEEEEEEE HADİ HAYI OLSUNNNNN HEPSİDE BEBİŞ OLSUN OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

3 000 ya varisimi yeni bitirdimm...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn

selammm ben bu yeni haftanin kine okunmuş yazarmisin ecrinnn canım , sizden Allah razı olsun bana böyle bir fırsat verdiginiz icin ev ile is yerim 2 saat, yol boyunca okuyorum . Allah'a şükür bu yeni haftanın 6 yasını ve Ya Varis ve enbiya süresini okudum Yenice :)

kesinlikle olabilir canim benim kocis daha gelmedi bi yere daha gidecekmis bende oyle uzaniyorum aradada topige bakiyorum felaket belim agriyor(

e artık sen dıkkat etcen.. hızlı hreketler falan dıkkat et. bel agısıda cok normal. olsun gusel agrı onlar.
ıns hamilelik bekleyen arkadaslarda hayırlı ve golll haberini verirler..

suan lig tv gs macı izliyomda cok mu belli ettimm

severmisin mac seyretmeyi ben nefret ederim ama galatasarayliyim

severmisin mac seyretmeyi ben nefret ederim ama galatasarayliyim

futbol hayatım ıkıye ayrılıo evlenmeden once ve evlendıkten sonra

esımden sonra mecburen ızleyınce. artık sewıyorum yaww hatta yorumları falanda ızlerım o kadar
adam beni lig tv manyagı yaptı.
o da artık dizi takip edio..

valla tebrik ederim seni ben evlenmeden once babam ve kardeslerim sayesinde nefret ettim 7 gun 24 saat futbol vardi evde evlenincede esim izliyor tabiki ama Allahtan macini obur odada seyrediyor ben pek dizi seyretmem sayilidir takip ettigim cogunlukla trt dizilerini takip ediyorum zaten hayatimda yeteri kadar entrika var daha fazlasini kaldiramiyorum

selam kızlar bende kendi payıma düşen 6 yasin.707 ya varis ve 100enbiya suresi 89.ayeti tamamladım Allah kabul etsin inşallah hepimizin bebişi biran evvel gelir

nasıllsınız.ben dha yeni toparladım.bugün migrenim tuttu da.cenazelere hiç dayanamıyorum.bu arada ne güzel bu hafta dualar hızlı gidiyor.maaşallah.

Sendende Allah razı olsun canım.tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.Benimde listede adım vardı çok mutlu oldum.Rabbim dualarımızı kabul etsin
Aminn canım seninde. Maşallah Allah kabul etsin Allah razı olsun canım
İnşallah kapanmak kısmet olur

Arkadaşlar bu hafta listede benimde ismim olduğunu gördüm.Allah hepinizden razı olsun,dualarımız kabul olur inşallah.
İyigeceler Allah'a emanet olun

Nerdeyse ağlayacağım şimdi, listenin başında kendi adımı görünce nasıl duygulandım anlatamam, Allah hepinizden razı olsun kızlar şimdi beni hiç tanımayan insanlar benim için yasinler okuyup zikirler çekicek ve bana evlat dileyecekler öylemi? Gözlerim dolu dolu yazdığımı okuyamıyorum, Allah böyle temiz kalpli iyi niyetli insanların duasını almayı nasip ediyor bence bu, evlat sahibi olmaktan daha büyük bir mucize, Allah gönlünüzden ne geçiyorsa size en güzeliyle nasip etsin ve hakkınızda hayırlı kılsın inşallah

merhaba canım bu gece kimsecikler yok,
şansına listenin sonu geldi ve sana da okunacak
belki de bu bir işarettir ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…