merhaba canım bu gece kimsecikler yok,
şansına listenin sonu geldi ve sana da okunacak
belki de bu bir işarettir ne dersin?
canm valla cok rahatlatiyosun beni acayip morel oluyosun.evet demi ruyada kac kisi gormus..hemde 3 kez ayni ruya...hayirlisi olsun insallah ..130 bin hamileligin 70 bini yasalara uygun 60 binide kacak kurtajla son veriliyomus bir sene icinde turkiyedeki rakkam..ne kadar aci yaa...ya Rabbim sen bilirsin sen buyuksunkız var ya Allahtan aynı yerde değiliz. ciddi diyom evini basar epey fırçalardım seni.Allah Allah sen ne inatçı çıktın ya. yerleşme kanamasıdır o yerleşme!!!!!!
hayır o değil gündüz burda gece rüyalarda rahat bırakmıyon insanlarıbak kaç kişi seni görmüş rüyasında. ve bu insanlar hemen her gün dua ediyor. dilleri dualı insanlar. biraz sabret tamam mı:
canım aç karnına yapılıyo bu karbonat testiondan 2. köpürmemiştir
ilki köpürmüşteyze oluyozzzzzzzzzz
koyu deyil,guluk petim temiz hic kirlenmedi,simdi yok zaten galiba yerlesiyo bebisim, insallah,onceki tedavilerimde simdiye kadar coktan adet gormustum...bu kez oldu galiba...kafayi yedigimin bende farkindayim ruh halim cok bozuldu.bi oldu diyorum bi olmadicanim bitanem bende senin gibi delirdim durdum yarina gorecegiz bak insallah hamilesin ne olur yipratma kendini hem o yerlesme kanamasadir kipkirmizimi koyu kirmizimi parlak kirmizimi ne kadar geldi?
iyimis cnm bende yillarca futbolun f sini bilmeden gs li oldum..ne oldugundan haberim yokya is olsun..ama simdi serbest takiliyorum reklere gore yani siyah beyez seviyorum o yuzen bazen besiktas..akramin bi kizi var fanatik fenerbehce o yalvariyo fb li ol diye..bende fb li oldum kanimi kessen sari mavi akar.diyorum yenge o renk lacivert diyosevermisin mac seyretmeyi ben nefret ederim ama galatasarayliyim
nasıllsınız.ben dha yeni toparladım.bugün migrenim tuttu da.cenazelere hiç dayanamıyorum.bu arada ne güzel bu hafta dualar hızlı gidiyor.maaşallah.
Sendende Allah razı olsun canım.tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah.Benimde listede adım vardı çok mutlu oldum.Rabbim dualarımızı kabul etsin
dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun. tüm isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
durucum inşallah bu tedavinde olumlu sonuçlar alacaksın dualarım sizinle
nekadarzor bende beklıyorum hayırlı haberşlerını inş.
dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
Inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun. Tüm isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
canımmmmmm heyecanla haberini bekliyoruz inşallah halayımızı çekeceğiz
saol tatlım dün akşam kontrolüm iyi geçti rahim kalınlığı iyimiş bi problem yok dedi dr. Başlayabiliriz tedaviye dedi
kızlar çok korkuyorum :18::18lumsuzu düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum yüreğim pır pır böyle beni biri uyutsa tüm işlemler yapsa bekleme süreci geçse ve kalk artık hamilesin dese yada tüm bu yaşananlar bi rüya olsa allahım güç ver bize sabır ver
canm valla cok rahatlatiyosun beni acayip morel oluyosun.evet demi ruyada kac kisi gormus..hemde 3 kez ayni ruya...hayirlisi olsun insallah ..130 bin hamileligin 70 bini yasalara uygun 60 binide kacak kurtajla son veriliyomus bir sene icinde turkiyedeki rakkam..ne kadar aci yaa...ya rabbim sen bilirsin sen buyuksun
koyu deyil,guluk petim temiz hic kirlenmedi,simdi yok zaten galiba yerlesiyo bebisim, insallah,onceki tedavilerimde simdiye kadar coktan adet gormustum...bu kez oldu galiba...kafayi yedigimin bende farkindayim ruh halim cok bozuldu.bi oldu diyorum bi olmadi
iyimis cnm bende yillarca futbolun f sini bilmeden gs li oldum..ne oldugundan haberim yokya is olsun..ama simdi serbest takiliyorum reklere gore yani siyah beyez seviyorum o yuzen bazen besiktas..akramin bi kizi var fanatik fenerbehce o yalvariyo fb li ol diye..bende fb li oldum kanimi kessen sari mavi akar.diyorum yenge o renk lacivert diyo
allah sabir versin canim cok zor bisey..benimde var.ilacimi almazsam 4 5 gun gecmiyor ilaci icincedekendime gelemiyorum gecmiyoda...ama sukur bu aralar yok
nasıllsınız.ben dha yeni toparladım.bugün migrenim tuttu da.cenazelere hiç dayanamıyorum.bu arada ne güzel bu hafta dualar hızlı gidiyor.maaşallah.
Kızlarrr dua listesiyle ilgili sizlerden bi ricam olucakkk....
Her cuma listemiz eksik oluyo ve tamamlamaya çalışıyoruz okumayan arkadaşları listeden çıkartıyoruz ancak okuyan arkadaşlar da perşembe akşamına kadar tamamlar ve haber verirlerse yada cuma 11 e kadar tamamlayıp haber verirlerse cuma vakti de dualanırr.biliyorum hepimiz yoğunuz işlerimiz varrr bazen okumaya bile fırsat bulamıyoruz ama biraz daha öne alabiliriz okuma işini bende çok yoğunum ve cuma günleri dua listesini tamamlamaya çalışıp kim okudu kim okumadı inanın çalışamıyorum ve işlerim çok aksıyo sürekli yazıyorum bunları ama yine yazmak istedim kusura bakmayınnnn lütfennn...ben listeyi severek hazırlıyorum ve takip ediyorum ama cuma günleri çok zorluyo beniii ,nolursunuz sizde biraz daha hassas davranın herkes için sölemiyorum ama bu listenin cumaya kadar tamamlanması gerektiğini bilipte tamalamayanlar olunca çok kızıyorum ben hasta olduğum zamanlar bile anneme okutturuyorum inannın nese çok yazdımmm hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorummmmmm
canm valla cok rahatlatiyosun beni acayip morel oluyosun.evet demi ruyada kac kisi gormus..hemde 3 kez ayni ruya...hayirlisi olsun insallah ..130 bin hamileligin 70 bini yasalara uygun 60 binide kacak kurtajla son veriliyomus bir sene icinde turkiyedeki rakkam..ne kadar aci yaa...ya Rabbim sen bilirsin sen buyuksun
koyu deyil,guluk petim temiz hic kirlenmedi,simdi yok zaten galiba yerlesiyo bebisim, insallah,onceki tedavilerimde simdiye kadar coktan adet gormustum...bu kez oldu galiba...kafayi yedigimin bende farkindayim ruh halim cok bozuldu.bi oldu diyorum bi olmadi
iyimis cnm bende yillarca futbolun f sini bilmeden gs li oldum..ne oldugundan haberim yokya is olsun..ama simdi serbest takiliyorum reklere gore yani siyah beyez seviyorum o yuzen bazen besiktas..akramin bi kizi var fanatik fenerbehce o yalvariyo fb li ol diye..bende fb li oldum kanimi kessen sari mavi akar.diyorum yenge o renk lacivert diyo
Allah sabir versin canim cok zor bisey..benimde var.ilacimi almazsam 4 5 gun gecmiyor ilaci icincedekendime gelemiyorum gecmiyoda...ama sukur bu aralar yok
canımmmmmm heyecanla haberini bekliyoruz inşallah halayımızı çekeceğiz
saol tatlım dün akşam kontrolüm iyi geçti rahim kalınlığı iyimiş bi problem yok dedi dr. başlayabiliriz tedaviye dedi
kızlar çok korkuyorum :18::18lumsuzu düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum yüreğim pır pır böyle beni biri uyutsa tüm işlemler yapsa bekleme süreci geçse ve kalk artık hamilesin dese yada tüm bu yaşananlar bi rüya olsa Allahım güç ver bize sabır ver
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun. tüm isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
durucum inşallah bu tedavinde olumlu sonuçlar alacaksın dualarım sizinle
nekadarzor bende beklıyorum hayırlı haberşlerını inş.
kızlar yeni haftanın listesi yapıldımı
S.a arkadaşlar nasılsınız??dün doktordaydım yumurtam 20 mm olmuş gece iğnemi yaptırdım yarın sabah 11 de aşılamam olacak allah nasip ederse..beni de duanızda anın lütfen.inşaallah güzel sonuçlanır.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.gönlümüzdeki ömrümüzde olsun inşaallah..tavsiye edebileceğiniz bşyler varsa dinlemek isterim.sevgiyle kalın...:):)
canım inşaallah güzel olur herşey ve güzel haberlerini mutlulukla paylaşırız.burada.Allah yar ve yardımcın olsun.dualarımızdasın.S.a arkadaşlar nasılsınız??dün doktordaydım yumurtam 20 mm olmuş gece iğnemi yaptırdım yarın sabah 11 de aşılamam olacak allah nasip ederse..beni de duanızda anın lütfen.inşaallah güzel sonuçlanır.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.gönlümüzdeki ömrümüzde olsun inşaallah..tavsiye edebileceğiniz bşyler varsa dinlemek isterim.sevgiyle kalın...:):)
selam muhatçığım nasılsın nekadarzordan haber varmı sonucunu çok merak ediyorum.
bu arada eşim bugün sperm testi yaptırdı yine sıfırı gördük kısmet inşallah ameliyatta bulunur haber vermek istedim
yok canım moralimi bozmadım ama umut etmiştim o kadar okunan duaların hürmetine belki Rabbim mucizesini gönderir eşimin ameliyat olmasına bile gerek kalmaz diye düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama kısmet belki böylesi daha hayırlıdır bilemeyiz ben Rabbimden umudumu kesmiyorum dualarınız inşallah Rabbim katında yer bulur hepimiz biran evvel cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz aminhiç bozma moralini canım.inanıyorum ki bulunacak ameliyatla.niye biliyomusun.burada hepimiz çıkarsızca,birbirimizi tanımadan,birbirimize dualar edip kuran okuyoruz.Allah bundan ne kadar memnundur düşünsene.ve geri çevirmeyecektir ona masumane açılan bu elleri.inanıyorum.hepiniz inanın.sende inan canım.dualarımız seninle.yanındayız herzaman.
S.a arkadaşlar.. Lütfen benim içinde dua Eder misiniz.. Buğün kan testi verdim sonucumu beşte alacağım inşallah hamileyimdir bebişime kavuşurum biram önce lütfen bana da dua edin.. Allah' razı olsun..
ohh icim rahatladi kiz korkutuyorsunda he cok sukur hadi hayirli haberlerle gel
hadi insallah canim sende hemen hamile kalirsin insallah
tekrar tebrik ederim canim ilk korku elendi gebeligin bos degil sonrasinda bide kalp atisini duyunca butun dunya senin oluyor insallah rabbim kucagina almayida nasip etsin...
yapildi canim eskiyi bitirdik cok sukur gecen haftaki gibi aynisini okuyoruz hemserim
hadi hayirlisi canim stres yapma sadece ve cok yorma kendini tatlim hayirlisiyla tutacaktir....
selam muhatçığım nasılsın nekadarzordan haber varmı sonucunu çok merak ediyorum.
bu arada eşim bugün sperm testi yaptırdı yine sıfırı gördük kısmet inşallah ameliyatta bulunur haber vermek istedim
çok saol canım Allah razı olsun.iyi ki varsınız...canım inşaallah güzel olur herşey ve güzel haberlerini mutlulukla paylaşırız.burada.Allah yar ve yardımcın olsun.dualarımızdasın.
hiç bozma moralini canım.inanıyorum ki bulunacak ameliyatla.niye biliyomusun.burada hepimiz çıkarsızca,birbirimizi tanımadan,birbirimize dualar edip kuran okuyoruz.Allah bundan ne kadar memnundur düşünsene.ve geri çevirmeyecektir ona masumane açılan bu elleri.inanıyorum.hepiniz inanın.sende inan canım.dualarımız seninle.yanındayız herzaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?