Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canımm benim her şey de bir hayır olduğunu söylemişsin zaten inan öyle Rabbim nasip edip sonunu güzel getirsin yeter ki bn tüp bebekle hamile kalmıştım ama karnımda ödü.biliyorum ve inanıyorum ki Mevlamm bizler için güzel zamanı biliyor .inşaallah en kısa zamanda sonuna kadar götürüp ömür boyu sevebileceğin evlatlar nasip eder Mevlam sana.sabret canım çünkü "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR."Rabbimize emanet ol...

Son düzenleme:

insallah insallah ameliyatta cikar..yoksa zaten bu kadar dua eduyoruz Rabbim duymuyormu tabiki duyuyor ama hayirlisi ni diliyoruz hep o yuzden tafekkulle karsiliyoruz..insallah

amiin Allah sanada tekrar saglikli nasip etsin..bol sabir versin cok zor...ama simdilik iyim yada soktayim bilemiyorum..kv dem burda o uzulmasin diye ben onu teselli ediyorum

amiin Allah sanada tekrar saglikli nasip etsin..bol sabir versin cok zor...ama simdilik iyim yada soktayim bilemiyorum..kv dem burda o uzulmasin diye ben onu teselli ediyorum

Allahımız o kadar büyük ki sana da bana da hayırlı evlatlar nasip edicek biz de burda sevinçle paylaşıcaz inşaallah,doğum hikayelerimizi de ,büyüdüklerini de anlatıcaz.sadece sabır.ben seni görmesemde seviyorum kardeşim Rabbim gönlünün güzelliğiyle muradını hep vrsin inşaallah...

san birşey söylemek nekadarzor.o yüzden sadece seni seviyorum arkadaşım.herzaman yanındayız dualarımızla.......................................

Sa arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım sadece son sayfaya bakayım dedim nekadarzorun yazısını gördüm.
Ah canım arkadaşım benim Yüce Rabbim bir daha tedaviye bile gerek duymadan gönderecek inşallah meleğini.Dualarımız her zaman seninle.

yani bisey solemek cok zor..zaten solenende cok etkili olmuyo maalesef boyle anlarda...
ama onemli olan bu saskınlık, bu ilk anda gosterdıgın tepkıdır. rabbım hayırlı , daha gusel vakitlere bıraktı ins. gebeligini. onemli olan simdi acısada ıcın bı yerlerde umut oldugunu. sadece sabretmen gerektıgını bılmendir arkadasım...
evlat , ımtıhan vesilesi. varlıgı ve yoklugu ile...sabredebiirsek eger. kazananlardan oluruz ıns

amiin cnm benim bende sizleri seviyorum...Allah icin sizleri seviyorum...ve dua ediyorum hepimizin olsun insallah
san birşey söylemek nekadarzor.o yüzden sadece seni seviyorum arkadaşım.herzaman yanındayız dualarımızla.......................................

Allah razi olsun cnm benim..benim nick nekadarzor...gercekten bu aci nekadarzor ama nasip keske bisey yapabilsem de herkez hamis olsa ama yok iste en buyul gucumuz dua..demekki Rabbim benim sesimi seviyor beni seviyor dua etmemi istiyor..diye dusunuyorum...bu arada dualarimi okuyamam artik maglum batimla beraber battik yine....ama bir gun,bi ay adet olmuycam ve test yaptigimda hiic ummadigim bi zamanda o testte cift cizgiyi gorucem buna inaniyorum...olmazsada ne olmuski buda benim kaderim derim razi olurum...insallah cennette cokca dogururum..

amiin cnm hic boyle bi haberi yazmak istemezdim ama ama ama......amiiin

cook haklisin Rabbim sabredenlerden eylesin...amiiin

yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca

sağolasın hemşerim allah razı olsun..........

yeni kararlar aldim.....kedi alicam,ehliyet icin direksiyon dersine basliycam.....bi zaman bebek denemelerine ara vermeyi dusunuyorum...simdiki kararim bu yarin belli olmaz ne oluca
yıkılmadım ayaktayım diyorsun demekbenim canım arkadaşım Rabbim sabır versin inşallah bu sıkıntıyıda atlatacaksın inşallah en yakın zamanda meleğin sana süpriz yapacak

canim nedenir ne soylenir bilmemedim hicbir soz senin yarani suan iyilestirmeyecek biliyorum okudum yazini ama yazamadim arkadasim inanki hamile olacagina okadar inanmisimki bogazima bisey dugumlendi hem agladim hem dua ettim senin icin Rabbim sabir ihsan eylesin insallah vardir bu gun batiminda isil isil yeniden dogacagi gun insaallah yakindir seninleyiz canim dualarimdasin......

ecrin ve tüm arkadaşlar merhaba,çok özür dilerim ama geçen cuma günü bitmesi gereken duaları bitiremedim ben,hem bilgisayarım yoktu yazamadım hemde rahatsızım arkadaşlar,ama okuyorum 2 yasin bitirebldim,4 tane kaldı,2 gün içinde bitiririm ben onları,lütfen kusura bakmayın ,aslında geciktirmezdim hiç ...mutlaka okuyup haber vericem,çok çok özür dilerim...

helal olsun kız sana. bak sabır ediyor isyana gitmiyorsun. eğer rabbim geç verirse en iyisin verirmiş. hayırsız evladın olacagına geç olsun hayırlı olsun.
VCK, canım herşey nasip. zaten hayırlı süpermenleriniz olsun diyeydi niyetimiz. demekki sizin süpermenler biraz şımarık ahirette ders alıyodur o ameliyattan sonra çogu kişide yükselme olmuş zaten.

canım ya nerden geliyor bu laflar aklına süpersin ya demek ders alıyorlar.inşallah canım ameliyatta sperm çıksın onada razıyım inşallah Rabbim hepimize evlat sahibi olmamız nasip olur dualarınızın kabul olacağına canı gönülden inanıyorum kabul olmasada benim için hayırlısı böyleymiş deyip kabul edicem Rabbim inşallah sınavımdan yüz akıyla çıkmamı nasip eder

4444 tefriciye topiğinden alıntıdır.
--------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

kaynak : https://www.facebook.com/KURANgentr?ref=stream
canım bi de bu vardı. ama deniycem, çok teşekkür ederim.
emin ol uzun uzun saracagım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…