Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canlarım nasılsınız
ben yıne rahatsızım ya lokma agzıma alıyorum eksiyo agzımda
hep kusuyorum
bugun ıse geldım degısklık olsun dıye araba da kustum mahvettim her yeri tabı ustum basım battı
sinirden aglıyorum acım ama yıyemıyorum

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

sa arkadaşlar nasılsınz... sönmez hoşgeldin sonucunu MERAKLA bekliyorum bende hadi bize müjde ver artık...

gözün aydın arkadaşım hadi bismillah bakalım on ay sonrada o dondurulmuş bebişler sıcacık kusmuklu kakalı ve ağlayarak geceleri seni uykulardan uyandırarak kucağında olup sürekli mama istiyo olurlar inşaaalllaahhhh:)))

ay canim kiyamam sana az kaldi canim biraz daha sabir 3 ay tamamlansin geciyormus hersey

hayirlisi olsun canim insallah ne zaman ogrenecegiz hayirli sonucu

ben bu duayi cok begendim insallah Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin

ah canım inşallah birkaç haftaya geçer

yetercim aldın geldin bebişlerini hayırlı olsun ve inşallah son olsun
sa arkadaşlar nasılsınz... sönmez hoşgeldin sonucunu MERAKLA bekliyorum bende hadi bize müjde ver artık...
aleyküm selam canım çok şükür sönmezin haberiyle inşallah daha da iyi olucaz

Son düzenleme:

Canım ya geçmiş olsun,mide bulantısını hafifletecek birşey yok mu ki acaba :26:

Hadi hayırlısı,inşaallah hayırlı haberini alırız bu kez canım

ben bu duayi cok begendim insallah Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin

amin canım inşaallah bende bu ay adet olmayı bekliyorum inşaalla olmam aşılama dedi doktor ama inşaallah gerek kalmaz rahim filmi bi ümit oldu sanki bana filmden sonra hamile kalan çokmuş bide hala kafam karışık birden bire kendimi tedavide buldum kimseyede söylemedik tek annem biliyo kayın valide desen sade selamı gelir neyse ya aslında çok doluum birden boşaldım yada boşalaca bahane arıyorum hadi aeo....

ayy canım kıyamam. şu 12 hafta olayı çok doğruymuş. çok arkadaşım ondan sonra çok rahatladılar. sık dişini seninde az kaldı.

yetercim, o tek minnoş çok güçlü çıktı, nerelerden geldi taaa. inş. sımsıkı yapışsın sana .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn böyle güzel dua olamaz. artık çiş, kaka, mama konuaşalım. dualarımız yemek yesin, kilo alsınlar diye olsun sadece.

bende duydum canim rahim filminden hemen sonra hamile kalanlari ama ben malesef o kervana katilamadim insallah sen katilirsin ve asilamaya bile gerek kalmaz canim tedavi olacaksan sakin kimseye soyleme bencede herkes biseyler soruyor daraliyorsun ben aileme soylemedim ama burdaki herkes biliyordu birine soyleyince hepsi duymus ilk tup denememde cok yoruldum ve cok psikolojim bozuldu herkese olmadi diye cevap vermekten biktim ama onlar niye olmadiki demekten bikmadilar bide kendilerine gore birsuru sozlerde yaymislar insan uzuluyor kv ye gelince bosver onu takilma tabi isterdimki iyi olun ben uzaktayim sansliyim ama benim kaynana bambaska ya saka kaldirabiliyor cok sukur .....

Cnm hayirlisi olsun ins. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin cok sevindim senin adina 3 ude tutar ins ucuzun olur...

Cnm ya az kaldi gecicek ins. Araba daha kotu yapiyo insani keske gitmeseydin ise.ben doktora giderken bile cok kotu oluyordum. Allah yardimcin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…