canım benim benimde dualarım seninleCanım çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine inşallah bunun ardından tedavin olumlu geçer ve bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninle
o zaman erteleyelim seyyancım hepimiz bi arada olalımnasılsın canım.buluşma kesinmi.ben gelemiyebilirim.benim o gün sohbetim var.
ben anlayamadım canım dua okumadan sadece besmele mi çekiyoruzkızlar benden de size bir hacet duası gelsin
perşembe akşamı gece yarısı teheccüd namazına kalkıp 2 rekat teheccüd namazı kılıyorsunuz
ardından hacet namazına niyet ediyorsunuz ve ellerinizi bağlayıp 100tane besmele çekiyorsunuz
sonra rükuda 100 ayakta 100 secdede 100 olmak üzere namaz kılıyorsunuz en son secdede 86 besmele çekiyorsunuz
toplam 786 besmele okuyorsunuz namaz bittikten sonra ister secdeden kalkmadan isterde oturarak Rabbime dua ediyorsunuz
hacetinizi niyaz ediyorsunuz yapanlar hep Allah'ın izniyle isteklerine kavuştular inşallah bizimde hayırlı dileklerimizin olmasına vesile olur
evet evetCanım buna şimdilik diyelimsekteye felan uğramasın Allah korusun aynı şehirdeyiz çok zor değil görüşmemek
inşallah canım bursamız güzeldir hayırlısı neresi ise orası olsunyok canım ne alaka kem göze gelmişsinizdir:) bak çok üzüldüm:):):):) tühhh tühh vahhh vahhh
baharcım zaten atanırsam aklımda bursa ve erzurum var. ne alaka bilmiyorum ama bunlar geçiyo içimden.
ahirete ne kaldı şurda. burda olmazsa orda buluşuruz. elhamdürillah hayırlı bi olay içinde haşr olacagız.
saol suprizcim. inşallah sonu bebek olur. çok yumurtlamak yumurta kalitesini azaltıyor. az olsun bizim olsunmerhaba canım.geçmiş olsun...tühh tühh maşşallahhhh anam nede yumurtlamışsın benden 6 tane çıkmıştıı...demek dondurulmuş olucakkk hayırlısı canım...sağlıklı ve kaliteli embriyon oluşurdaa bizde diğer ay teyze oluruz...yat dinlen ilk gün kanaman olur az....sonra bişeycik kalmıyor ama...1-2 gün dikkat ett...görüşrüüz canım...ayy ne güzel yaa...hamişler çoğalıcakk ayy sanki benim tüpüm oluyo gibii heyecanlandım..olcak bu iş inşallahh..
canım sana ne desek yine de için paramparçadır kendimden biliyorum 6 kez yaşadım bunu. ama yıkılmak yok. allahın izniyle olana kadar devam. elbet birgün bizde kucaklayacağız bebişlerimizi.kizlar test yaptik bise yok olmadi..adetimde basladi zaten..kismat iste Rabbim den hayirlisi buymus insallah bihaki sefere....sizlere hamileyim haberi vermek cok isterdim ama Rabbimin taktiri elden bisey gelmiyo...dondurulmusum olsaydi ama o da yok nasip iste...Rabbim isyandan saklasin isyana suruklemesin
merhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....
canım hayırlısı olsun. inşallah güzel çıkıcak sonucun. 10 dk engeline takıldım mail atamadım sana. cuma opu oldu. 22 tane toplandı. 18 i oldundu işlem yapıldı. 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar dondurulucak çünkü. benim progesteron yükseldi, mustafa hoca rahim eskimesi dedi. o yüzden şansı artırmak için dondurulup gelecek ay transfer. senin donmuş kaldı mı canım? bebişlerimize kardeş yaparken zorlanmayız keşke kalsa.
ah canım benimde olmuştu insanın canı çok acıyor fazla yumurtadan kaynaklanıyor bol bol su içmerhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....
seyyancım bunu hiç duymamıştım.
bu arada riyamda hep ihlas suresini görüyorum. sanırım önce onu yapmalıyım:)
sönmez temelli gitti galiba.
inşallah canım ne güzel bir haber...içini ferah tut emin ellerdesin...merkez bu konuda çoook iyi...ben çok memnun kaldım seni bilmiyorum ama başka bir merkez olsaydı sana transferini yapıp paranıda alıp gerisini düşünmezdi.........belki gelecek aya ben kontrole giderken sende transferin için orda olursun görüşürüz......kızlarr, klinikten aradılar. 2 iyi kalitedekini bugün dondurmuşlar. kalan 8 taneyi blast olur mu diye çarşambaya kadar takip edecekermiş. nolur kuzularıma dua edin. savaşsınlar, iyi bölünsünler.
sönmezcim, eminim gerek kalmıcak, çünkü blast olması bile çok iyi kalitede demek. tutunmuştur sımsıkı.
kızlar hoşgeldiniz
ah canım benimde olmuştu insanın canı çok acıyor fazla yumurtadan kaynaklanıyor bol bol su iç
sönmezcim inşallah güzel haberler alırız sen elinden geleni yaptın hayırlısıı olsun
durucum allah kimsenin başına vermesin, ilk tedavimde ağır ohss oldum ben. 5 gün hastanede yattım. 2 günde 3-4 kilo artışım olmuştu, sıvı birikti karnımda. şimdi o kadar şiddetli değil ama yine de karnım çok gergin.bol protein ye dediler. sabah 2 yumrta yedim. dediğin gibi bol su içiyorum ki tuvalate gideyim atılsın ödem. başka ne işe yarar ki? acaba biraz yürüyüş mü yapsam, iner mi ki
durucum allah kimsenin başına vermesin, ilk tedavimde ağır ohss oldum ben. 5 gün hastanede yattım. 2 günde 3-4 kilo artışım olmuştu, sıvı birikti karnımda. şimdi o kadar şiddetli değil ama yine de karnım çok gergin.bol protein ye dediler. sabah 2 yumrta yedim. dediğin gibi bol su içiyorum ki tuvalate gideyim atılsın ödem. başka ne işe yarar ki? acaba biraz yürüyüş mü yapsam, iner mi ki
inşallah canım ne güzel bir haber...içini ferah tut emin ellerdesin...merkez bu konuda çoook iyi...ben çok memnun kaldım seni bilmiyorum ama başka bir merkez olsaydı sana transferini yapıp paranıda alıp gerisini düşünmezdi.........belki gelecek aya ben kontrole giderken sende transferin için orda olursun görüşürüz......
inşallah durucum..sen nasılsın?tedavi nasıl?
şükür canım tedavi için kontrollere gittim bu aralar çok şükür kürtaj sonrası rahim gayet iyiymiş kalınlık ölçümü falan yapıldı herşey yolundaymış ben size aslında fikir soracaktım hemen tedaviye başlarsam ay sonu başlayacağım ama martın ilk haftası psikolg randevum vardı 1-2seans gitmek istiyordum sizce bekliyeyimmi ama dr. rahim çok iyi hormon testlerinde güzel dedi karar veremiyorum kızlar
embriyoları söleyince emel hemşireye sormayı bile akıl edemedim :) bugünde düzelmezse ararım akşama doğru. akupunktura gidemedim çünkü kontrole gittiğim günler hemen geri döndüm. kalamdım ist. da. ama burdaki doktoruma devam etmiştim. transfer günü yaptırıcam diye karar vermiştim ama transferde gelecek aya kaldı. bu hafta bi geçsin, haftaya devam ederim burdaki doktoruma. çok faydası var gerçekten de.canım hiç ohss olmadım bilemiyorum...doktorunun hemşiresini arayıp sorsana tatlım onlar sana yardımcı olurlar....
canım sen merkezde akupunktur için hasan beye gittin mi????
canım, çok güzel hersey yolundaymış çok şükür. ben psikologların 1-2 seansta çok faydası olacağını düşünmüyorum canım. ama tedavin süresince de devam edebilirsen çok iyi olur. hatta transfer sonrası bekleme kısmında da. inşallah bu sefer gönlüne göre verecek rabbim.şükür canım tedavi için kontrollere gittim bu aralar çok şükür kürtaj sonrası rahim gayet iyiymiş kalınlık ölçümü falan yapıldı herşey yolundaymış ben size aslında fikir soracaktım hemen tedaviye başlarsam ay sonu başlayacağım ama martın ilk haftası psikolg randevum vardı 1-2seans gitmek istiyordum sizce bekliyeyimmi ama dr. rahim çok iyi hormon testlerinde güzel dedi karar veremiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?