embriyoları söleyince emel hemşireye sormayı bile akıl edemedim :) bugünde düzelmezse ararım akşama doğru. akupunktura gidemedim çünkü kontrole gittiğim günler hemen geri döndüm. kalamdım ist. da. ama burdaki doktoruma devam etmiştim. transfer günü yaptırıcam diye karar vermiştim ama transferde gelecek aya kaldı. bu hafta bi geçsin, haftaya devam ederim burdaki doktoruma. çok faydası var gerçekten de.
canım bende günü birlik gidip döndüm çok yorucu oldu ama ....ben önce burçak hanıma gidiyordum sonra haan beye....faydası gerçekten çok fazla..hatta 12 günlük sürede ist.da olsaydım transfer sonrasıda gitmek isterdim....hatta böyle birşey olduğunu bilsem tedavimden 2-3 ay önce başlardım akapunktura.....ben 1 kg zayıflamıştım bile...doktorum çok moral veriyordu hasan bey harika bir insan........
Kızlar günaydınnnn....İyi haftalarrrr
geçmişi oku oku bitiremedim bide okunan duaları kaçırmayım die herşeyi okudum :)))
Nekadarzor canım hayırlısı olsunnn dielim inşallah Rabbim en kısa zaman da mucizeni gönderir
Ssönmez inşallah güzel haberlerini alırızzz
durucum tedavinle gideceğin psikolog aynı şehirde mi??? ikisini bir arada yürütsen diyecem ama önce psikolojinin hazır olması gerekmez mi....ben akapuktur ve nöral terapiye gittim ama aynı merkezdeydi....ben faydasını gördüm..en azından stresimi azalttı diyebilirim...... yinede sen bilirsin bitanem.....
kızlar sönmezin facesi yok mu sizde. bi tevafuk sonucu sönmezin adını öğrendim ama 2 soyadı kullanıyor. diğer soyadını unuttuğum için faceden de bulamıyorum.
kızlar amcam aradı sabah sabah ne kaiyer yapıyon işi bırak bebek yap dedi. yaş 30 oldu dedi, fırça attı koca adambende 2 gündür farklı hisler içindeyim karbonatla test yaptım az evvel bi köpürdü sormayın. öncede yapmıştım böyle olmamıştı.
beni de çok rahatlatıyor ve karnımda net br şekilde hareketlenmeyi hissediyorum akupunktura gidince. kanlanma artıyor onu hissediyosundur dedi doktorumda. 3 aydır baya gittim, doktor seanssları 1 haftadan 15 güne çıkarmıştı en sonlarda.ilk kontrole gitmeden önceki gün yaptırdım hemen. embriyoların dondurulacağı baya bi süredir belliydi canım. mustafa hoca benim sapıtık bünyemi hemen çözdü. ilk görüşmemizde sölemişti, sana transfer yapmadan biraz dinlendirebilirim demişti. progesteron çok yükselirse rahim embriyoyu itiyormuş. hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.
daha doğrusu yumurta çatlayınca progesteron yükselmeye başlıyormuş. o 3-5 günlük süre zarfında yumurta döllenip rahime tutunursa sorun yokmuş. ama tedavide tüm yumurtaların belli büyüklüğe ulaşması beklendiği için o sürede tabi transfer olamadığı için yükselen progestron rahimin bebeği yabancı bir madde gibi algılamasına nedenmiş.ben de o sürede vücuda fazla yüklenmek istemedim. bi adet olayım, akupunktura tekrar başlarım, transferde de hasan hocanın belalısı olurum:)
kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....
merhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
durucum allah kimsenin başına vermesin, ilk tedavimde ağır ohss oldum ben. 5 gün hastanede yattım. 2 günde 3-4 kilo artışım olmuştu, sıvı birikti karnımda. şimdi o kadar şiddetli değil ama yine de karnım çok gergin.bol protein ye dediler. sabah 2 yumrta yedim. dediğin gibi bol su içiyorum ki tuvalate gideyim atılsın ödem. başka ne işe yarar ki? acaba biraz yürüyüş mü yapsam, iner mi ki
şükür canım tedavi için kontrollere gittim bu aralar çok şükür kürtaj sonrası rahim gayet iyiymiş kalınlık ölçümü falan yapıldı herşey yolundaymış ben size aslında fikir soracaktım hemen tedaviye başlarsam ay sonu başlayacağım ama martın ilk haftası psikolg randevum vardı 1-2seans gitmek istiyordum sizce bekliyeyimmi ama dr. rahim çok iyi hormon testlerinde güzel dedi karar veremiyorum kızlar
Sağol canım Allah razı olsuncanım benim benimde dualarım seninle
o zaman erteleyelim seyyancım hepimiz bi arada olalım
ben anlayamadım canım dua okumadan sadece besmele mi çekiyoruz
evet evet
inşallah canım bursamız güzeldir hayırlısı neresi ise orası olsun
A.s hadi hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar selam ben geldim...
merhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
Allah yardımcın olsun güzel haberler alırsın umarımkızlarr, klinikten aradılar. 2 iyi kalitedekini bugün dondurmuşlar. kalan 8 taneyi blast olur mu diye çarşambaya kadar takip edecekermiş. nolur kuzularıma dua edin. savaşsınlar, iyi bölünsünler.
sönmezcim, eminim gerek kalmıcak, çünkü blast olması bile çok iyi kalitede demek. tutunmuştur sımsıkı.
Günaydın iyi haftalarKızlar günaydınnnn....İyi haftalarrrr
geçmişi oku oku bitiremedim bide okunan duaları kaçırmayım die herşeyi okudum :)))
Nekadarzor canım hayırlısı olsunnn dielim inşallah Rabbim en kısa zaman da mucizeni gönderir
Ssönmez inşallah güzel haberlerini alırızzz
aynı şehirde ikiside haklısın canım psikojim bi iyi bi kötü bende anlayamıyorum zaten pozitif sonuç alırsam psikologu bırakmıcam
ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
canım bekliyorum ama dün bi mektup gördüm. ondaki duaları yapcam.iyi çalışmalar sana canım.Allah gönlüne göre versin. bu arada antepten haber varmı?:44:
yeni rumuzun gelmedi aklımaAllah iyiliğini versin yeni ismime alışamadın sanırım
nerdesin sen yaww. valla çok merak ettim. hoş geldin.kızlar selam ben geldim...
canım 1 gün önceden tekrar bize haber ver olur mu duamızı o gün de yapalım.merhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
muhatcım canım temelli gidermiyim ben hiç gitsemde haber veririm canımcım..bazen okuldan yoğunluk oluyor giremiyorum sen anlarsın beni...ama şimdiki girememin sebebi başkaydı iğnelerimden dolayı annemlere gittim..sağolsunlar çooooooook iyi baktılar bana....iğne için sürekli hastaneye taşınmaktan kurtuldum...
sen nasılsın?iyimisin?
senin adın AYŞE değil mi?muhatcım hela olsun sana....neymiş adım.....haydi yaz yaz.......beni en çoooooook merak eden kişi ilan ediyorum senii....canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben anlayamadım canım dua okumadan sadece besmele mi çekiyoruz
evet canım sadece besmele okuyoruz
canım hadi hayırlısı inşallah bebişin sana tutunmuştur bize müjdeli haber verirsinkızlar selam ben geldim...
canım benim 3 tane embriyon donduruluyormuş inşallah bebişine kavuşmana bir ay kaldı Allah2ın izniyle herşey güzel olacak dualarımız seninlemerhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?