Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar günaydınnnn....İyi haftalarrrr
geçmişi oku oku bitiremedim bide okunan duaları kaçırmayım die herşeyi okudum :)))
Nekadarzor canım hayırlısı olsunnn dielim inşallah Rabbim en kısa zaman da mucizeni gönderir
Ssönmez inşallah güzel haberlerini alırızzz

Amin canımmmmmmmmmm...

canım şimdi ecrin yazınca okudum tatlım ne diyeyim bilemiyorum..ama güçlü ol..rabbim mutlaka sana mucizeni vericektir.... hayırlısı bitanem..bakalım ben ne yapacam.....

aynı şehirde ikiside haklısın canım psikojim bi iyi bi kötü bende anlayamıyorum zaten pozitif sonuç alırsam psikologu bırakmıcam

kızlar sönmezin facesi yok mu sizde. bi tevafuk sonucu sönmezin adını öğrendim ama 2 soyadı kullanıyor. diğer soyadını unuttuğum için faceden de bulamıyorum.

muhatcım hela olsun sana....neymiş adım.....haydi yaz yaz.......beni en çoooooook merak eden kişi ilan ediyorum senii....canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

beni de çok rahatlatıyor ve karnımda net br şekilde hareketlenmeyi hissediyorum akupunktura gidince. kanlanma artıyor onu hissediyosundur dedi doktorumda. 3 aydır baya gittim, doktor seanssları 1 haftadan 15 güne çıkarmıştı en sonlarda.ilk kontrole gitmeden önceki gün yaptırdım hemen. embriyoların dondurulacağı baya bi süredir belliydi canım. mustafa hoca benim sapıtık bünyemi hemen çözdü. ilk görüşmemizde sölemişti, sana transfer yapmadan biraz dinlendirebilirim demişti. progesteron çok yükselirse rahim embriyoyu itiyormuş. hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.
daha doğrusu yumurta çatlayınca progesteron yükselmeye başlıyormuş. o 3-5 günlük süre zarfında yumurta döllenip rahime tutunursa sorun yokmuş. ama tedavide tüm yumurtaların belli büyüklüğe ulaşması beklendiği için o sürede tabi transfer olamadığı için yükselen progestron rahimin bebeği yabancı bir madde gibi algılamasına nedenmiş.ben de o sürede vücuda fazla yüklenmek istemedim. bi adet olayım, akupunktura tekrar başlarım, transferde de hasan hocanın belalısı olurum:)

Son düzenleme:

Canımcım teyze oluyormuyuz?????inşallah rabbimmmmmmmmmmmm......

bencede iyi edersin tatlımmmm..transferden önce git hasan beye...transferden sonra bir iki gün bekle istanbulda o zaman tekrar git inşallah faydasını görüceksin......Rabbim yardımcın olsun bitanem....i

kızlar selam ben geldim...
sabah kanımı verdim..ama öğleden sonra 4 te çıkar dedi...
beklemek çok zor artık....Rabbim hayırlısını versin....

hadi hayirlisi canim insallah guzel haberler verirsin

canim insallah blast asamasina ulasirlar biliyorsun en iyi durumdaki embriyolar onlar hayirlisi olsun canim bende oyleydim senin gibi bana hurma ananas butun findik fistiklari yasaklamislardi bol bol su ve sut icrmislerdi ben acidan yuruyememistim insallah cabucak iyilesirsin

bebek icin psikolaoji ve stres de en az rahim ve hormanlar kadar onemli ama bir iki seans seni rahatlatirmi ise yararmi bilemiyorum ama icin daha rahat edecekse bence basla psikolaga....

Sağol canım Allah razı olsun
A.s hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Allah yardımcın olsun güzel haberler alırsın umarım
Günaydın iyi haftalar
aynı şehirde ikiside haklısın canım psikojim bi iyi bi kötü bende anlayamıyorum zaten pozitif sonuç alırsam psikologu bırakmıcam

Canım kendi kendinin psikologu olmaya çalış inşllh gerek kalmaz psikologa.Bebeğine en kısa sürede kavuşursun inşallah

ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Aminnnnnnnn.....sağolasın a.senacım..rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun inşallah.....

saolun kızlar, iyi ki varsınız. bu arada klinikten geri aradılar. o sürede 1 tanesi daha 8 hücreli olmuş. bugün dondurulucak olan sayısı 3 e çıktı. kalanlar 6, 4 hücrelilermiş. inşallah onlarda bölünmeye devam ederler. telefonlardan sonra ağrımı sancımı unuttum :))

iyi çalışmalar sana canım.Allah gönlüne göre versin. bu arada antepten haber varmı?:44:
canım bekliyorum ama dün bi mektup gördüm. ondaki duaları yapcam.
Allah iyiliğini versin yeni ismime alışamadın sanırım
yeni rumuzun gelmedi aklıma
nerdesin sen yaww. valla çok merak ettim. hoş geldin.
canım 1 gün önceden tekrar bize haber ver olur mu duamızı o gün de yapalım.

muhatcım hela olsun sana....neymiş adım.....haydi yaz yaz.......beni en çoooooook merak eden kişi ilan ediyorum senii....canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin adın AYŞE değil mi?

muhatcım, çarşambaya kadar diğer embriyolarımızın gelişimine bakıcalar canım. bugün,yarın ya da çarşamba dualarınızda beni ve minnoşlarımı anabilirseniz çok sevinirim.

merhabalar hayırlı gunler canlarım
ben dün beklemediğim kırmızılarıma kavuştum.buhaftaki dualarımı okuyamıcam sanırım
8 gün erken geldi niyeyse anlamadım:44:hayırlısı artık
bu hafta sonu melütüm var allah nasıp ederse eger
fazla gıremeyebılırım hepınızı opuyorum.bu arada gecmısı az okuudum
orlic canım keseyi görmüşünrabbım kucagınada almayı nasıp etsın inşallah
hayırlıgunler allaha emanet olun

Sönmezz canım seni çok merak ettik,hoşgeldin...Sonuca az bir zaman kalmış,inşaallah hayırlı haberlerle dönersin.Bu defa oldu inşaallah...Rabbim dualarınızı kabul etsin,gönlünüze göre versin canım

Antisocial,canım inşaallah senden de güzel haberler alıcaz,Mevlam hepinizin gönlüne göre versin

...............

Kimse yok mu yaa,canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…