Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
canim hayirli olsun transferin insallah..tutunsunda brakmasin seni hic insallah valla gecmisi bi okuyum dedim ssonmez gelmis gordum...catladim ne oldu diye okuyamadim...ssonmezim insallah insallah...Rabbimin guzel kullari hurmetine bize hayirli haberler verirsin insallah....kizlaar cok tedaviye baslayan olmus galiba...insallah hormonlar yarasinda lop lop bebek olsun......... antisosial cim canim emriolarin ne guzel buyuyor masallah onlara...........senin kacinciydi???

nurusima cim adin hayirli olsun adinla buyucnm bizim kun fe yekun topigi demi degisti???bulamiyuorum,sonra ben okudugumu yazmistim bizim topice,1.001 fatiha topine yazmisim,ben yanlislik yapip orayami yazdiiiiimmm???yoksa topikmi degissstiiiii???/yoksa ben iyi deyilmiyiiimmmmm????bide kun fe yekun topic ini bulamiyorum niye?????

kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......

canim Rabbim sabir versin insallah ve tedavi olmadan kalirsin insallah hemen onumuzdeki aya cok uzuldum canim ya Rabbim ne verirse guzel verir demekki boylesi hayirliymis.....dualarimiz seninle tatlim sende dua etmeyi birakma canim

kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......

gecmis olsun cnm benim...hemen yeni kararlar al cook iyi geliyor..ve cok dua et...gececek bunlar bu gunler,senin dondurulmusunda var galiba hemen onu dene...benimde olsaydi keske donmus hemen yapardim ama yok yok...nasip elden gelen bisey yok

saol canım, inş. sonuna kadar iyi gider.kısaca hikayemi anlatayım,bu arada biz sebepsiz infertiliz. ben 5 yıl önce aşılamayla başladım. olmadı. sonra ilk tüp denedim. 2 tane transfer edip 6 tane dondurdular.transfer edilenler tutmadı, zaten ohss olmuştum öyleyken tutmazmış. boşuna o 2 embriyomu heder ettiler. sonra o donan 6 ttaneyi çözdüler, 2 transfer edildi olmadı. 1 yıl bekledim para biriktirdik. başka bir klinikte 2. tüpe başladım. 2 tane taze transfer edidi, tutmadı. donmulşarı çözdüler, olmadı. bu yaz timur gürgan da denedim. gebelik aşısı yapıldı, 2 embriyo oldu, gene 3. gün 8 hücreli olmadı. gebelik aşısıda yalanmış dedik.
yani 1 aşılama, 3 tüp, 2 donma çözme var şimdiye kadar. bu 7. tedavimiz.

çok severek gittiğim bir doktorum var burda. tüpçü değil her defasında ona gidiyorum tüpçüler bi hasar verdiler mi diye. o istanbulda bahçeci kliniğini önerdi çok. zaten ya memorial ya da bahçeci. türkiyede bu işi en başarılı yapanlar.
mustafa hocayla başladık. ilk defa blast için zorlayacaklar embriyoları. hep 3. gün transferiydi şimdiye kadar. bu defa 5. güne bekleticekler. son 3 aydır akupunktur, spor, beslenme hepsine birden sardırdım. birde takviye omega3, koenzimq10 kullandım.
inşallah bu son olur.

esmacim nasilsin hersey yolundami agrilarin falan varmi topigimizin ilk kizi nasil?

Saol cnm sukur iyiyim agrim yok sadece cok yurudugumde belim agriyor oda normal sanirim.yarin kendi doktoruma gidicem dualarinda unutma cnm ins.hersey yolundadir.sen nasilsin?

nasıll yaaa. inanamıyorum sönmezcim. herşey çok yolundaydı, blasttı. kliniği aradın mı? ne dediler.

aradım canım burçak hanım inanamadı...herşey çok güzeldi dedi.....nasip demekki herşeyin iyi olmasıda yetmiyormuş.rabbimin ol demesi lazım...canım inşallah sen pozitif sonuç alırsın.....

canim Rabbim sabir versin insallah ve tedavi olmadan kalirsin insallah hemen onumuzdeki aya cok uzuldum canim ya Rabbim ne verirse guzel verir demekki boylesi hayirliymis.....dualarimiz seninle tatlim sende dua etmeyi birakma canim
sağolasın canım....alıştık gibi bişey oldu artık sürekli negatifi ala ala......rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyeyim.....

gecmis olsun cnm benim...hemen yeni kararlar al cook iyi geliyor..ve cok dua et...gececek bunlar bu gunler,senin dondurulmusunda var galiba hemen onu dene...benimde olsaydi keske donmus hemen yapardim ama yok yok...nasip elden gelen bisey yok
sağolasın canım....öncelikle kilo vericem canım...ne iyisi böyle.ehliyetimde var çıkayım artık yollara...
....rabbim isteyen herkese nasip etsin.........

halbuki senin hep guzel yumurta sayin olmus canim niye hic blast beklemediler anlamadim vardir bir bildikleri eminim ama ne bileyim bizde sebepsiz infertiliteyiz canim ikinci donmuslarla oldu ve cok sukur tuttu hepsi 5 gunluktu benimkilerin yani donmuslarin insallah bu sefer guzel haberlerini aliriz.....

Saol cnm sukur iyiyim agrim yok sadece cok yurudugumde belim agriyor oda normal sanirim.yarin kendi doktoruma gidicem dualarinda unutma cnm ins.hersey yolundadir.sen nasilsin?

hepiniz icin dua ediyorum canim hep aklimdasin benimde basladi bel agrilari zaten hamilelikten oncede cekerdim bu agrilari neyse dedigin gibi normaldir yuzum sivilcelendi kabardi ergenlikte bile boyle olmamisti anlayacagin cirkin bisey oldumbugun keyifsizim cok hic halim yok sabatan beri hic birsey yapmadim bide midem yaniyor bugun neyse olunca hepsi birden oluyor

kızlar ben çıkıyorum....dualarınız için çooooooooooook teşekkür ederim...rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bir müddet olmayabilirim merak etmeyin.... azıcık kendime geleyim......Allah'a emanet olun......54::

aradım canım burçak hanım inanamadı...herşey çok güzeldi dedi.....nasip demekki herşeyin iyi olmasıda yetmiyormuş.rabbimin ol demesi lazım...canım inşallah sen pozitif sonuç alırsın.....

ben 6 kez negatif aldım şaşırmadım şu an şaşırdığım kadar. en iyi klinik, laboratuvar ortamı, ilgi alaka, embriyo herşey mükemmeldi. ben her olumsuzumda bir neden bulmuşu şunu yapmadılar bu olmadı diye. ama senin sonucuna çok üzüldüm canım.

krizantemcim, bende ona ço kızıyorum ya, ankaradan kalkıp istanbula gitmek akıl karı değil yoksa. onca embriyoyu 5. güne götürmeme konsunda inat ettiler hep. bence laboratuvarlarına güvenmiyorlardı. donma çözme de kayıp oluyor sonuçta, birde öle heba ettiler kaçını. yaşımda küçük değil ki, denerim olsun diyeyim. 36 oldum bu arada.5 yıldır tedavi peşindeyiz. çok üzücü gerçekten. hayatımızı hep erteledik tatil parası yerine tüp parası biriktirdik biz 5 yıldır. sönmez in sonucu beni çok kötü yaptı. herşey mükemmel iken de olmayabiliyor işte. ben bu denemeden sonra artık bir daha denemem sanırım. burda olursa olur. olmazsa hayatıma devam etmeyi öğrenmeliyim sanırım. çünkü en iyi tedavininde garantisi yok.
miden için şurup içebilirsin canım. bel ağrısı da çok fecidir. bilirim. çok geçmiş olsun.

bende burasi kotu diyordum belki biliyorsundur ben yurtdisinda yasiyorum her doktor randevusunda bir baska doktorla girdim muayeneye hersey dosyada yaziyor onlarda ordan bakip karar veriyorlar ilkinde ohss olmustum elime bir kagit verdiler bunlar olursa tekrar gel diye yani rahatlatma sifir yani haklisin canim bazen en iyi tedavide tutuyor bazende hic beklemedigin anda herseyde bir hayir vardir uzuluyor insan elinde olmadan ama Rabbimin vermeyisinde bir buyukluk vardir insallah bu sefer kucagina alirsin .....cevrendekilere soyleme canim hamile kalinca surpriz yap herkese ben bu sefer oyle yaptim ve cooook rahattim kafanin rahat olmasida onemli sen benden daha iyi biliyorsun
sagol canim midem herzaman yanmiyor onun icin birsey kullanmaya gerek duymadim boyle arada bir iki gun yaniyor eksiyor sonraki gun geciyor

umudunu hicbirzaman kaybetme canim burada bir komsumun arkadasi 48 yasinda nurtopu gibi oglan dogurdu tup denemesiyle olacaktir bizim sinavimiz beklemek galiba Rabbim o sinavini verenlerden eylesin.....

Cnm mide yanmasi ara ara bendede oluyo sanirim yedigim.bisey dokunuyor ama ne oldugunu bulamadim.kizin olcaktir cnm belkide ondan sivilcelendin. Ben cok kilo aldim ya bu moralimi bozuyo biraz.artik onuda dogumdan sonra veririm ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…