Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar memoria sisli hakkinda bilgisi olan varmi???ben orda yaptirmayi istiyorum,aslinda ilk dememi yapacaktim ama kayseride bi doktor dediki...istanbuldaki doktorlari biz beyenmiyoruzda onlar oraya gidiyor hepsi elimizden gecti dedi..ne buyuk bi yalan..nasil inandik buna bilmiyorum.tr.de biri vardi yillar sonra memorial sislide oglu oldu...nasip olursa orayi dusunuyorum tabi once para biriktirmek lazim..nasip bakalim ne dusunuyosunuz ora hakkinda??tecrubesi olan varmi?

Arkadaşlar hsg çektiren var mı içinizde. Gitmeden bir ilaç aldınız mı ben de yarın gidicem de çektirmek için yardımınıza ihtiyacım var

canım Allah yardım etsin. ben hiç çektirmedim ama arkadaşlar yerdımcı olacaktır. ama hiç ilaçlarını konuşmadılar şahit olmadım ben:)
inşaallah güzel haberini alırız.

kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......

canım çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun inşallah hayırlı vakit değilmiş demekki inş tez vakitte hayırlı olan vakit gelir canımm

Arkadaşlar hsg çektiren var mı içinizde. Gitmeden bir ilaç aldınız mı ben de yarın gidicem de çektirmek için yardımınıza ihtiyacım var

hsg çektirmedim cnm ama aneztesi alacaksan eger herhangi birşey yeme diyorlar.onun dışında hiç duymadım ilaç felan alıp giden

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bende durumlar kötü inanılmaz karın agrılarım varrr adet olcammm genee galibaa bu ayda olmayacak gibii ((

o kadar çok merak ediyorum kii acaba ben nezaman bebek sahibi olacamm çok duygusalım bu geceee((

iyi canım sen nasılsın....burda olduğum sürece hatim için ben kendi adıma destek olurum ...

cnm bu dua bana cok tatmin edici geldi..bir ana once baslamak istiyorum...ben yapicam nasip olursa insallah.....sagol EMA paylasimin icin ne kadar hamile olan olmus duadan sonra..masallah...kizlar sizde baslayin bu konuyu ne olur mutlaka okuyun

ay bende başlıcammm elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorum ...3. cuma sakata bindii hastalanabilirim okutacak kimsem yok...çevreyede yayılmak istemiyorum....neyse birdahaki aya kaldıı en azından fatihayı yapayım bariii....

ay inşallah bu dualar bizim vesilemiz olur...

komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki

ahhhhh ahhhh eskiden çocuk deyince cinlerim tepeme gelirdi..
şimdi istiyorum olmuyor diye soran olursa üzülüyorummm..
bende yeni hala oldum sevinemedim bile ...seni anlıyorum ama elden bişey gelmiyor...

s.a arkadaşlar nasılsınız?

a.s ...iyi canım sen nasılsın...maşşalllahh ne güzel her yere yetişmeye çalışıyosunn ...allah gönlüne göre versin..

selam kızlar nasılsınız

a.s. sen nasılsın yeni ismin hayırlı olsun avatardan bende tanımıştımm ...tam o sırada da muhatım tahmininde haklı çıkmış...

ya ben hiç hacet namazı kılmadım..teheccüd nedir bilmiyorum...ay ne cahilim sayenizde bilgileniyorum..

Kızlar nasılsınız,burda olduğunuzu görünce geldim hemen

iyi canım sen nasılsınn

canım kuzuların bölünmeye devam eder ...inşallahhh sizlerin iyii haberlerini alırıız..

hayırlı olsun canım... herkesler tedavide tam gaz devam...

herkese ii pazartesilerrr

yeni hamile haberlerının oldugu, bol bebisli haftalar aylar olsun insss

amin canım bizde tedavideki arkadaşlardan ayrı bir habe r bekliyoruz ama şimdiye kadar hüsran olduu..rabbim belki kendiliğinden verir...isteyen herkese....tedavidekilerinde hayırlı haberlerini almak nasip olur...negatfii yaşamış birii olarak çoook zorr..

canım bizler iyi çok şükürr..ayakta durmaya çalışıyoruz...sizler iyi olun yeterki..ama sanırım seninde bulantıların fazlalaşmış...kısa sürede atlatırsın inşallahh...allah yardımcın olsun ..

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

hayırlı olsun canım...takvimli görürüz senide inşallahh..

sa arkadaşlar nasılsınz... sönmez hoşgeldin sonucunu MERAKLA bekliyorum bende hadi bize müjde ver artık...

a.s. canım bizler iyi ollmaya çalışıyoruz..durumlar malum...sen nasılsın

herşeyin hayırlısı olsun...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......

sönmezim...herşeyin hayırlısı ...gerçekten ne desek boş....insanın içi acıyor...allah büyük bir gün sevincimizii paylaşırız hepimize..inşallah rabbim çok bekletmesin kimseyi..

haklısın canım...soyguncu bunlar resmen ...sanırısın ki 1 numaralı doktor hepte paralı gittim başlarda hepsi iyi ne zaman tedavi sonunda olsak o zaman anlıyosun ne oldujklarını....beş para etmezler...aynı işlem ama taa istanbula sürüündürüyorlar insanları...ben şanslıyım ankaraya dışardan gelen var...ama güvenipte kime gidicem bilmiyorum...bir kaç doktor ismi var elimde ordan burdan bulduk...ama kişiye görede iyi olma derecesi değişiyor...herkesin derdide bir değil...

ay kız ben aradım linke tıkladım taşınmıştır diye yazmışlar başka topik açılıyor....sinirlendim nereye taşımışlar diye meğersem kököünden halletmişler...yanlışlıkla olmuştur...teknolojiye güven olmuyor..

Supriz06, inanki ankaradaki klinikler berbat. Ben yillardir istanbuka gitmedigime bin pismanim. Haa irda da olmayabilir, ama ellerinden geleni yaptilar. Tum surec cok iyi gecti. Bundan sonrasi embriyonun tutunmasina bagli. Mesela ben ilk anatolia da denedim, cok yumurtam oldu dondurulacak kadar, blast ivkn bekletmediler. Ohss dim, transfer yapmayin dedim, zorladilar bisi olmaz diye. Transferde sIkIsmami bile beklemediler, hoppp sivi takviye ettiler sondayla. Canim cikti ilk denemede. 6 ay kendime gelemedim. Gürgan klinigi anlatsam inanmazsin. Timur hocaya prof ucreti odedik, beni 1 kere bile muayene etmedi, opu, transfer hicbirine katilmadi, cok yazikkkk. Birde pis ve cok duzensizdi. 10 da gidiyosun 3-4 de aliyorlar muayeneye. Alt tarafi ilac dozajini ayarlayacak, 3 saatte onu bekliyorsun. Yarida kesmedigime cok pismanim orda.

cnm bu dua bana cok tatmin edici geldi..bir ana once baslamak istiyorum...ben yapicam nasip olursa insallah.....sagol EMA paylasimin icin ne kadar hamile olan olmus duadan sonra..masallah...kizlar sizde baslayin bu konuyu ne olur mutlaka okuyun

Bende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla

canım merkez çok iyi olunca insanın beklentiside umududa fazla oluyor ama olmayıncada olmuyor benimde artık umutlarım azalıyor sanki internetten hep başarı hikayelerini okuyorum moral olsun diye evimin her yerine yapıştırdım bu hikayeleri pes etmiyeyim diye

umudunu hicbirzaman kaybetme canim burada bir komsumun arkadasi 48 yasinda nurtopu gibi oglan dogurdu tup denemesiyle olacaktir bizim sinavimiz beklemek galiba Rabbim o sinavini verenlerden eylesin.....
amin canım

en iyisi kimseye sölememek laf anlatmak daha çok yoruyor insanı tedavi için yorum yaparlar dr. için yorum yaparlar olumsuza yorum yaparlar hamile kalırsın yorum yaparlar

canım, benim bi arkadaşım 3 kez denedi orda. olmadı. sonra bahçecinin umut tüp bebek şubesinde ulun beye gitti ve ilk denemesinde hamile kaldı. kızını da aralık ayında kucağına aldı çok şükür. ordanda çok memnundu ama 3 kez üst ste olmayınca değiştirmeye karar vermişti. iyi bir klinik diye biliyorum. başka bir tanıdığımda müstecep kavrut a gitmişti, onun ikizleri oldu orda. o kontrollerini kendi şehrinde yaptırmıştı, yumurta büyüklükleri, rahim durumu telefonla bildirilmişti. sonra opu ve transfer için gitti sadece kliniğe. mesela mustafa bahçeci böyle hiç kabul etmiyor. illa ben takip edip ilaç dozajını ayarlamalıyım diyor.en önmeli kısım o zaten diyor, ben o yüzden sürekli gittim geldim. çok zor karar vermek. rabbim hayırlı sonuç alacağın yere yönlendirsin.

yani tabiki kendisi takip etmeli bencede...benim bu tedavimde gorna-f kullandim,doktorum dozajini yukseltmek istedi,ama birden fazla doktorum oldugu icin her kafadan bi ses cikarya..yok demiz diger doktorlar,5 tane yumurtam cikti,1 tanesi dollendi,daha cok yumurta olsaydi daha cok sansimiz olurdu,ama ne diyimki ben kendime kiziyorum,pek guvenerek baslamadim zaten,polip olumustu o sekilde transfer edildi,bisey olmaz dedi,tedaviyi kesin polipi alin dedim bisey olmaz yumurtalarinda buyumus zaten dedi...yok yok Allah buyuk soyletmesin bidaha burda asla...hayirlisi bakalim zaten beklemediyim o arada arastirma yapsinlar diyorum...

Allah yardımcın olsun güzel olumlu sonuçlar al inşallah
Hayırlı günler canım adet olmuşsun sağlık olsun hamile olduğun günde olur inşallah sende aeo görüşürüz
Canım ya inşllh bu sıkıntılı döneminide atlatırsın az kalmıştır umarım.Kolay değil tabiki ama sonunda bebeğine kavuşmak var Ayşeciğim Allah yardımcın olsun
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
Hayırlı olsun Allah yardımcın olsun
Canım hayırlısı olsun tabiki hiç kolay değil sonucun negatif olması.Allah sabrını verir inşllh anne olmayı nasip eder
gecmis olsun cnm benim...hemen yeni kararlar al cook iyi geliyor..ve cok dua et...gececek bunlar bu gunler,senin dondurulmusunda var galiba hemen onu dene...benimde olsaydi keske donmus hemen yapardim ama yok yok...nasip elden gelen bisey yok
Herşey nasip kısmet canım hepimiz için hayırlısı olsun
Aminnn canım Allah seninde gönlünce versin
Canım çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun ne kadar doğru ve duygulu

Ben çektirdim canım aneztezi olmadan.Gitmeden önce ağrı kesici almıştım.Biraz agrı hissettim ben.Sonrasında kanama felan olmadı.Sağ tarafım kapalı çıkmıştı.Umarım bir sorun çıkmaz çok korkacak birşey yok.Allah yardımcın olsun

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selamınaleyküm güzel günler sizlerle olsun canlar

çok takip edemiyorum çok yoğunum çokkçok şükür

bu ay inşallah güzel haberlerle dolar burasıı

neyse ALLAH cc emanet olun

ben yavaştan haftayanın okunması gereknlerine başlayım gidip

Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar

sen nerde denemiştin canım şehir olarak? bak bunca yıl o kadar tedavi oldum, en titizi bahçeci. olmasa bile bir daha denersem yine oraya giderim. çok titizler, ve çok başaşrılılar, hiçbir başarı tesadüf değildir. ben ilk mail ile ulaşmıştım mustafa hocaya. o da bana cevap yazmıştı. istersen kliniğin mail sisteminden bu durumu bi sor. ne diyecek acaba?

ayy bak kuzuya demek bişiler yiyordu :) çok sevindim canım güzel haberlerine.

Kızlar 500 Yasin okutmuştum ya ben,o esnada tanımadığım insanlardan bebekle ilgili birsürü mesaj geldi,dün aklıma geldi baktım tek tek,ben denicem inşaallah,sizler içinde yazıyorum,belki okumak istersiniz

.....Eşiyle cima yapmadan önce EL MÜTEKEBBİR İsm-i Şerifini her kim 10 kere zikrederse Hz.Allah kendisine salih bir erkek evlat verir inşaallah...

.....Arapçalarından sıklıkla okunması gereken bazı Surelerin Ayetleri : Furkan Suresi 74.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 3-6 Ayet-i Kerimeler Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 7.Ayet-i Kerime -Al-i İmran Suresi 38.Ayet-i Kerime -Enbiya Suresi 89.Ayet-i Kerime -İbrahim Suresi 40.Ayet-i Kerime

.....İstiğfarla kalbini temizle.Sıklıkla salavat ve zikir çek.Bir Cuma günü kıbleye dön,Hz.Allah'a hamd ve salavatla niyet et,İsm-i Azam duasını oku,Salavat çek duanı et,Salavat çek Kenzül Arş-ı oku,zikirle bitir.

.....Namazlardan sonra bol bol Salavat-ı Şerife

.....Sabah namazından sonra ve akşam namazının farzı ve sünneti arasında 40 Fatiha-ı Şerife

.....1001 zeytin yaprağına 1001 Ayetel Kürsiyi niyetin için oku ve okuduğun yaprakları denize at,yoksa akarsuda olur..Rabbim duanı kabul ediyor inşaallah ama inanarak ve kendin oku...

.....Kur'an-ı Kerim'de 261.sayfada 13.cüzde ''Ve ateyküm min külli ma seeltüm'' diye başlayan sayfayı 7 kişiye yeşil elmanın üstüne okut,sonra o elmanın yarısını sen yarısını da eşin yesin,çocuk için yapılan dualardan biride bu....

.....Mülk Suresinin son Ayet-i Kerimesini,hakkında hayırlısını dileyerek Arapçasını bir suya oku ve eşine içir....Ayet-i Kerime'nin meali şöyleymiş kızlar ''De ki: Suyunuz çekiliverse, söyleyin bakalım, size kim bir akar su getirebilir? ''

O kadar çok mesaj gelmiş ki Yasin okudum diye haber verenlerden başka,umarım atladıklarım yoktur aralarında.Tecrübeyle sabit olan dua usullerini göndermişler kızlar.Ben deneyeceğim inanarak.Derleyip size de söylemek geldi içimden....Rabbim tüm dua edenlerden razi olsun,tüm hayır kapılarını açsın onlara,derdime derman oldular Rabbim de onların yari yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…