Arkadaşlar hsg çektiren var mı içinizde. Gitmeden bir ilaç aldınız mı ben de yarın gidicem de çektirmek için yardımınıza ihtiyacım var
kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......
Arkadaşlar hsg çektiren var mı içinizde. Gitmeden bir ilaç aldınız mı ben de yarın gidicem de çektirmek için yardımınıza ihtiyacım var
Nasılsınız
abımler vardı gıremedım nete
öyle tatlıkı yegenım ayrılamadım bı turlu gıderlerken ağlayacaktım az daha masallah sakın uslu bı bebek
bu arada duaları bağışladım
rabbım arkadaşlarımızın gönullerındekını en yakın zamanda nasıp eder ıns.
Bı de sızden bı rıcam olacak
anne karnındakı bebege hatım çıkarmak çok ıyı oluyormus
benım doğumuma kadar 1 hatım çıkarırmısınız yanı kısı basına bırer cuz okurmusunuz suresi doguma kadar
bende ayrı baslayacagımm ıns
neyse sımdı cıkıyorum
hepiinizi çok ama çok öptum
daha sonra
gorusuruz ıns
cnm bu dua bana cok tatmin edici geldi..bir ana once baslamak istiyorum...ben yapicam nasip olursa insallah.....sagol EMA paylasimin icin ne kadar hamile olan olmus duadan sonra..masallah...kizlar sizde baslayin bu konuyu ne olur mutlaka okuyun
komsunda hamileymis 3.ye ben bu eve tasindigimda 2. cocuguna hamileydi,kiz simdi ilk okula gidiyor,simdi 3.oluyor insallah hayirlisiyla..cok sevindim ama icim niye aciyor hamile haberleri alincaki
s.a arkadaşlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız
kızlar benden de size bir hacet duası gelsin
perşembe akşamı gece yarısı teheccüd namazına kalkıp 2 rekat teheccüd namazı kılıyorsunuz
ardından hacet namazına niyet ediyorsunuz ve ellerinizi bağlayıp 100tane besmele çekiyorsunuz
sonra rükuda 100 ayakta 100 secdede 100 olmak üzere namaz kılıyorsunuz en son secdede 86 besmele çekiyorsunuz
toplam 786 besmele okuyorsunuz namaz bittikten sonra ister secdeden kalkmadan isterde oturarak Rabbime dua ediyorsunuz
hacetinizi niyaz ediyorsunuz yapanlar hep Allah'ın izniyle isteklerine kavuştular inşallah bizimde hayırlı dileklerimizin olmasına vesile olur
Kızlar nasılsınız,burda olduğunuzu görünce geldim hemen
merhaba kızlar. cuma opudan sonra biraz ağrım oldu. daha doğrusu hafif ohss belirtileri gösteriyorum. düz yatamıyorum. nefes biraz tıkanıyor. ama çok şükür 22 yumurtadan 10 tanesi döllendi. bugün arayacaklar klinikten, sanırım 3. gün dondurulup, gelicek ay çözülüp blast olana kadar beklenicek, transfer öyle olucak. ne olur dua edin kuzularıma sağlıkla bölünmeye devam etsinler.
şükür canım tedavi için kontrollere gittim bu aralar çok şükür kürtaj sonrası rahim gayet iyiymiş kalınlık ölçümü falan yapıldı herşey yolundaymış ben size aslında fikir soracaktım hemen tedaviye başlarsam ay sonu başlayacağım ama martın ilk haftası psikolg randevum vardı 1-2seans gitmek istiyordum sizce bekliyeyimmi ama dr. rahim çok iyi hormon testlerinde güzel dedi karar veremiyorum kızlar
herkese ii pazartesilerrr
yeni hamile haberlerının oldugu, bol bebisli haftalar aylar olsun insss
Canlarım nasılsınız
ben yıne rahatsızım ya lokma agzıma alıyorum eksiyo agzımda
hep kusuyorum
bugun ıse geldım degısklık olsun dıye araba da kustum mahvettim her yeri tabı ustum basım battı
sinirden aglıyorum acım ama yıyemıyorum
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
sa arkadaşlar nasılsınz... sönmez hoşgeldin sonucunu MERAKLA bekliyorum bende hadi bize müjde ver artık...
amin canım inşaallah bende bu ay adet olmayı bekliyorum inşaalla olmam aşılama dedi doktor ama inşaallah gerek kalmaz rahim filmi bi ümit oldu sanki bana filmden sonra hamile kalan çokmuş bide hala kafam karışık birden bire kendimi tedavide buldum kimseyede söylemedik tek annem biliyo kayın valide desen sade selamı gelir neyse ya aslında çok doluum birden boşaldım yada boşalaca bahane arıyorum hadi aeo....
kızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......
krizantemcim, bende ona ço kızıyorum ya, ankaradan kalkıp istanbula gitmek akıl karı değil yoksa. onca embriyoyu 5. güne götürmeme konsunda inat ettiler hep. bence laboratuvarlarına güvenmiyorlardı. donma çözme de kayıp oluyor sonuçta, birde öle heba ettiler kaçını. yaşımda küçük değil ki, denerim olsun diyeyim. 36 oldum bu arada.5 yıldır tedavi peşindeyiz. çok üzücü gerçekten. hayatımızı hep erteledik tatil parası yerine tüp parası biriktirdik biz 5 yıldır. sönmez in sonucu beni çok kötü yaptı. herşey mükemmel iken de olmayabiliyor işte. ben bu denemeden sonra artık bir daha denemem sanırım. burda olursa olur. olmazsa hayatıma devam etmeyi öğrenmeliyim sanırım. çünkü en iyi tedavininde garantisi yok.
miden için şurup içebilirsin canım. bel ağrısı da çok fecidir. bilirim. çok geçmiş olsun.
arkadaşlar bilenler biliyor ben bundan birkaç ay önce bir dua topiği açmıştım ve bu topiktende çoğu arkadaş dualara katılmıştı
maalesef az evvel kk editöründen bir mesaj geldi ve topiği yanlışlıkla silmişler bu hatayı yapan kişiyide işten çıkarmışlar
ben çok üzüldüm tekrar aynı topiği kurmaya çalışıcam giripte sorun yaşayanlar için haber vermek istedim
cnm bu dua bana cok tatmin edici geldi..bir ana once baslamak istiyorum...ben yapicam nasip olursa insallah.....sagol EMA paylasimin icin ne kadar hamile olan olmus duadan sonra..masallah...kizlar sizde baslayin bu konuyu ne olur mutlaka okuyun
ecrıncım ben bana verıln yasınlerı ya varıslerı ve enbıya surelerını okudum canım böbrek tası dökuyorum 3-4 gundur acıllerdeyım haber veremedım canım affet ıyı olsam haber verıyorum bılıyorsun ılkdefa oluyor bu tekrar haber veremedıım için özurdılerım hakkını helal et
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
muhatcım, çarşambaya kadar diğer embriyolarımızın gelişimine bakıcalar canım. bugün,yarın ya da çarşamba dualarınızda beni ve minnoşlarımı anabilirseniz çok sevinirim.
Rabbim hayırlı sağlıklı minnoşlar nasip etsin inşallah canım.Dualarımız sizinle
kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
Canım inş hayırlısıyla bebiş haberlerini de alırız
Canlarım nasılsınız
hep kusuyorum
bugun ıse geldım degısklık olsun dıye araba da kustum mahvettim her yeri tabı ustum basım battı
Ayşem anne olmak kolay mı?Hem ağlayarak miniğimizi de üzme.Birkaç haftaya geçer inşallah
Ne kadar üzülme desekte boş biliyoruz çünkü bizde üzüldük sonuca.Tedavisiz gelecek inşalah bebişlerin canım.
saol canım, inş. sonuna kadar iyi gider.kısaca hikayemi anlatayım,bu arada biz sebepsiz infertiliz. ben 5 yıl önce aşılamayla başladım. olmadı. sonra ilk tüp denedim. 2 tane transfer edip 6 tane dondurdular.transfer edilenler tutmadı, zaten ohss olmuştum öyleyken tutmazmış. boşuna o 2 embriyomu heder ettiler. sonra o donan 6 ttaneyi çözdüler, 2 transfer edildi olmadı. 1 yıl bekledim para biriktirdik. başka bir klinikte 2. tüpe başladım. 2 tane taze transfer edidi, tutmadı. donmulşarı çözdüler, olmadı. bu yaz timur gürgan da denedim. gebelik aşısı yapıldı, 2 embriyo oldu, gene 3. gün 8 hücreli olmadı. gebelik aşısıda yalanmış dedik.
yani 1 aşılama, 3 tüp, 2 donma çözme var şimdiye kadar. bu 7. tedavimiz.
çok severek gittiğim bir doktorum var burda. tüpçü değil her defasında ona gidiyorum tüpçüler bi hasar verdiler mi diye. o istanbulda bahçeci kliniğini önerdi çok. zaten ya memorial ya da bahçeci. türkiyede bu işi en başarılı yapanlar.
mustafa hocayla başladık. ilk defa blast için zorlayacaklar embriyoları. hep 3. gün transferiydi şimdiye kadar. bu defa 5. güne bekleticekler. son 3 aydır akupunktur, spor, beslenme hepsine birden sardırdım. birde takviye omega3, koenzimq10 kullandım.
inşallah bu son olur.
İnş son olur canım inş
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.
Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...
Üzülme!
Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.
Üzülme!
Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.
Üzülme!
Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.
Üzülme!
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Üzülme!
Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.
Üzülme!
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme!
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki.."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım gözyaşları içinde okudum yazını dostum.Söyleyecek bişey bulamıyorum bütün kelimeler düğümlendi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bende durumlar kötü inanılmaz karın agrılarım varrr adet olcammm genee galibaa bu ayda olmayacak gibii((
Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi hemen hemen aynıymış bazılarında.İnş görmezsin kırmızıları canım.
o kadar çok merak ediyorum kii acaba ben nezaman bebek sahibi olacamm çok duygusalım bu geceee((
Al benden de o kadar canım mutluluğun yazısını okuyunca daha da duygusallaştım
krizantemcim, bende ona ço kızıyorum ya, ankaradan kalkıp istanbula gitmek akıl karı değil yoksa. onca embriyoyu 5. güne götürmeme konsunda inat ettiler hep. bence laboratuvarlarına güvenmiyorlardı. donma çözme de kayıp oluyor sonuçta, birde öle heba ettiler kaçını. yaşımda küçük değil ki, denerim olsun diyeyim. 36 oldum bu arada.5 yıldır tedavi peşindeyiz. çok üzücü gerçekten. hayatımızı hep erteledik tatil parası yerine tüp parası biriktirdik biz 5 yıldır. sönmez in sonucu beni çok kötü yaptı. herşey mükemmel iken de olmayabiliyor işte. ben bu denemeden sonra artık bir daha denemem sanırım. burda olursa olur. olmazsa hayatıma devam etmeyi öğrenmeliyim sanırım. çünkü en iyi tedavininde garantisi yok.
miden için şurup içebilirsin canım. bel ağrısı da çok fecidir. bilirim. çok geçmiş olsun.
amin canımumudunu hicbirzaman kaybetme canim burada bir komsumun arkadasi 48 yasinda nurtopu gibi oglan dogurdu tup denemesiyle olacaktir bizim sinavimiz beklemek galiba Rabbim o sinavini verenlerden eylesin.....
evet cook iyi geldi hem agladim icimi bosalttim,hemde ne jadarcok nimetlere sahip oldugumuzu bi daha anladim...zaten bunalmistim insanlarin niye olmadi diye sormalarindan,bide acimalarindan,ben iyi oluyorum atlatiyorum insanlar bana tekrar hatirlatip uzuyorlar
kizlar memoria sisli hakkinda bilgisi olan varmi???ben orda yaptirmayi istiyorum,aslinda ilk dememi yapacaktim ama kayseride bi doktor dediki...istanbuldaki doktorlari biz beyenmiyoruzda onlar oraya gidiyor hepsi elimizden gecti dedi..ne buyuk bi yalan..nasil inandik buna bilmiyorum.tr.de biri vardi yillar sonra memorial sislide oglu oldu...nasip olursa orayi dusunuyorum tabi once para biriktirmek lazim..nasip bakalim ne dusunuyosunuz ora hakkinda??tecrubesi olan varmi?
iyi canım sen nasılsın....burda olduğum sürece hatim için ben kendi adıma destek olurum ...
ay bende başlıcammm elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorum ...3. cuma sakata bindii hastalanabilirim okutacak kimsem yok...çevreyede yayılmak istemiyorum....neyse birdahaki aya kaldıı en azından fatihayı yapayım bariii....
ay inşallah bu dualar bizim vesilemiz olur...
ahhhhh ahhhh eskiden çocuk deyince cinlerim tepeme gelirdi..
şimdi istiyorum olmuyor diye soran olursa üzülüyorummm..
bende yeni hala oldum sevinemedim bile ...seni anlıyorum ama elden bişey gelmiyor...
a.s ...iyi canım sen nasılsın...maşşalllahh ne güzel her yere yetişmeye çalışıyosunn ...allah gönlüne göre versin..
a.s. sen nasılsın yeni ismin hayırlı olsun avatardan bende tanımıştımm ...tam o sırada da muhatım tahmininde haklı çıkmış...
ya ben hiç hacet namazı kılmadım..teheccüd nedir bilmiyorum...ay ne cahilim sayenizde bilgileniyorum..
iyi canım sen nasılsınn
canım kuzuların bölünmeye devam eder ...inşallahhh sizlerin iyii haberlerini alırıız..
hayırlı olsun canım... herkesler tedavide tam gaz devam...
amin canım bizde tedavideki arkadaşlardan ayrı bir habe r bekliyoruz ama şimdiye kadar hüsran olduu..rabbim belki kendiliğinden verir...isteyen herkese....tedavidekilerinde hayırlı haberlerini almak nasip olur...negatfii yaşamış birii olarak çoook zorr..
canım bizler iyi çok şükürr..ayakta durmaya çalışıyoruz...sizler iyi olun yeterki..ama sanırım seninde bulantıların fazlalaşmış...kısa sürede atlatırsın inşallahh...allah yardımcın olsun ..
hayırlı olsun canım...takvimli görürüz senide inşallahh..
a.s. canım bizler iyi ollmaya çalışıyoruz..durumlar malum...sen nasılsın
herşeyin hayırlısı olsun...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
sönmezim...herşeyin hayırlısı ...gerçekten ne desek boş....insanın içi acıyor...allah büyük bir gün sevincimizii paylaşırız hepimize..inşallah rabbim çok bekletmesin kimseyi..
haklısın canım...soyguncu bunlar resmen ...sanırısın ki 1 numaralı doktor hepte paralı gittim başlarda hepsi iyi ne zaman tedavi sonunda olsak o zaman anlıyosun ne oldujklarını....beş para etmezler...aynı işlem ama taa istanbula sürüündürüyorlar insanları...ben şanslıyım ankaraya dışardan gelen var...ama güvenipte kime gidicem bilmiyorum...bir kaç doktor ismi var elimde ordan burdan bulduk...ama kişiye görede iyi olma derecesi değişiyor...herkesin derdide bir değil...
ay kız ben aradım linke tıkladım taşınmıştır diye yazmışlar başka topik açılıyor....sinirlendim nereye taşımışlar diye meğersem kököünden halletmişler...yanlışlıkla olmuştur...teknolojiye güven olmuyor..
Bende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı minnoşlar nasip etsin inşallah canım.Dualarımız sizinle
Canım inş hayırlısıyla bebiş haberlerini de alırız
Ayşem anne olmak kolay mı?Hem ağlayarak miniğimizi de üzme.Birkaç haftaya geçer inşallah
Ne kadar üzülme desekte boş biliyoruz çünkü bizde üzüldük sonuca.Tedavisiz gelecek inşalah bebişlerin canım.
İnş son olur canım inş
Canım gözyaşları içinde okudum yazını dostum.Söyleyecek bişey bulamıyorum bütün kelimeler düğümlendi
Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi hemen hemen aynıymış bazılarında.İnş görmezsin kırmızıları canım.
Al benden de o kadar canım mutluluğun yazısını okuyunca daha da duygusallaştım
buna şükür canım. kraker de mi yiyemiyorsun?
canım çok sevindim. bebişler senle şimdi demi
benim arkadaşımın sonucu da nagatifti hatta adet oldu. aaaaaaaaaa bi de baktılarki sonraki ay hamile
üzüldüm adamı kovmalarına. canım listede ben de vardım.kays vardı,nekadarzor vardı,
Allah razı olsun canım çok saol
canım mevlam sabrın enbüyüğünü ihsan etsin senin acını yeni umutlarla dndirsin inşaallah...
saol canımm Allah razı olsunnn...
saol canımm Allah razı olsun...
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu defayüzünü güldürsün inşaallah.dualarım seninle...
canım bende ohss olmuştum protein serum taktılar düzeldi.başka bşy tavsiye etmediler normal demişlerdi.
inşaallah az kaldı bu bulantılarda yoluna girecek canım...
hadi bismillah inşaallah güzel haberlrini alırız.bu arada ananas kivi ve k.incir kayısı kuru üüm bunları tüketir misin ben denemiştim her şey vesiledir canım...
Rabbim en yakın zamanda yeni haberlerle güldürsün inşaallah canımm Allah sabır versin inşaallah toparlanırsın dualarım seinle...
o topiği açınca beni de dahil eder misin canım...
canim hayirli olsun transferin insallah..tutunsunda brakmasin seni hic insallah valla gecmisi bi okuyum dedim ssonmez gelmis gordum...catladim ne oldu diye okuyamadim...ssonmezim insallah insallah...Rabbimin guzel kullari hurmetine bize hayirli haberler verirsin insallah....kizlaar cok tedaviye baslayan olmus galiba...insallah hormonlar yarasinda lop lop bebek olsun......... antisosial cim canim emriolarin ne guzel buyuyor masallah onlara...........senin kacinciydi???
Canım ya geçmiş olsun,mide bulantısını hafifletecek birşey yok mu ki acaba :26:
Hadi hayırlısı,inşaallah hayırlı haberini alırız bu kez canım
ayy canım kıyamam. şu 12 hafta olayı çok doğruymuş. çok arkadaşım ondan sonra çok rahatladılar. sık dişini seninde az kaldı.
yetercim, o tek minnoş çok güçlü çıktı, nerelerden geldi taaa. inş. sımsıkı yapışsın sana .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnböyle güzel dua olamaz. artık çiş, kaka, mama konuaşalım. dualarımız yemek yesin, kilo alsınlar diye olsun sadece.
gözün aydın olsun.. inşaallah bebişler bırakmayacak seni...
ay canim kiyamam sana az kaldi canim biraz daha sabir 3 ay tamamlansin geciyormus hersey
hayirlisi olsun canim insallah ne zaman ogrenecegiz hayirli sonucu
hadi bakalim hayirlisi,
insallah hamilelik haberini ne zaman alicaz?
yetercim aldın geldin bebişlerini hayırlı olsun ve inşallah son olsun
aleyküm selam canım çok şükür sönmezin haberiyle inşallah daha da iyi olucaz
KIZLAR HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKÜR EDERİMSAĞOLUNNN ŞİMDİ ARTIK BEKLEYİP DUA EDECEĞİZ RABBİM GÖNLÜMDEKİ HAKIMDA HAYIRLI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞEki Görüntüle 636737 ...........BU KADAR GÜZEL YÜREĞİ OLAN ARKADAŞALRIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM
Bende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
Allah razı olsun canım çok saol
KIZLAR HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKÜR EDERİMSAĞOLUNNN ŞİMDİ ARTIK BEKLEYİP DUA EDECEĞİZ RABBİM GÖNLÜMDEKİ HAKIMDA HAYIRLI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞEki Görüntüle 636737 ...........BU KADAR GÜZEL YÜREĞİ OLAN ARKADAŞALRIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM
o senin guzelliginden cnm benim...insallah Rabbimhayirlisiyla ol desin insallah...biliyosun nasip kismet...insallah olur
canım, benim bi arkadaşım 3 kez denedi orda. olmadı. sonra bahçecinin umut tüp bebek şubesinde ulun beye gitti ve ilk denemesinde hamile kaldı. kızını da aralık ayında kucağına aldı çok şükür. ordanda çok memnundu ama 3 kez üst ste olmayınca değiştirmeye karar vermişti. iyi bir klinik diye biliyorum. başka bir tanıdığımda müstecep kavrut a gitmişti, onun ikizleri oldu orda. o kontrollerini kendi şehrinde yaptırmıştı, yumurta büyüklükleri, rahim durumu telefonla bildirilmişti. sonra opu ve transfer için gitti sadece kliniğe. mesela mustafa bahçeci böyle hiç kabul etmiyor. illa ben takip edip ilaç dozajını ayarlamalıyım diyor.en önmeli kısım o zaten diyor, ben o yüzden sürekli gittim geldim. çok zor karar vermek. rabbim hayırlı sonuç alacağın yere yönlendirsin.
Allah yardımcın olsun güzel olumlu sonuçlar al inşallahsaolun kızlar, iyi ki varsınız. bu arada klinikten geri aradılar. o sürede 1 tanesi daha 8 hücreli olmuş. bugün dondurulucak olan sayısı 3 e çıktı. kalanlar 6, 4 hücrelilermiş. inşallah onlarda bölünmeye devam ederler. telefonlardan sonra ağrımı sancımı unuttum :))
Hayırlı günler canım adet olmuşsun sağlık olsun hamile olduğun günde olur inşallah sende aeo görüşürüzmerhabalar hayırlı gunler canlarım
ben dün beklemediğim kırmızılarıma kavuştum.buhaftaki dualarımı okuyamıcam sanırım
8 gün erken geldi niyeyse anlamadım:44:hayırlısı artık
bu hafta sonu melütüm var allah nasıp ederse eger
fazla gıremeyebılırım hepınızı opuyorum.bu arada gecmısı az okuudum
orlic canım keseyi görmüşünrabbım kucagınada almayı nasıp etsın inşallah
hayırlıgunler allaha emanet olun
Canım ya inşllh bu sıkıntılı döneminide atlatırsın az kalmıştır umarım.Kolay değil tabiki ama sonunda bebeğine kavuşmak var Ayşeciğim Allah yardımcın olsunCanlarım nasılsınız
hep kusuyorum
Hayırlı olsun Allah yardımcın olsunkızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim
Canım hayırlısı olsun tabiki hiç kolay değil sonucun negatif olması.Allah sabrını verir inşllh anne olmayı nasip ederkızlar malesef sonuç negatif.....hayırlısı..yine olmadı......rabbim evlat isteyen herkese versin inşallah.......
Herşey nasip kısmet canım hepimiz için hayırlısı olsungecmis olsun cnm benim...hemen yeni kararlar al cook iyi geliyor..ve cok dua et...gececek bunlar bu gunler,senin dondurulmusunda var galiba hemen onu dene...benimde olsaydi keske donmus hemen yapardim ama yok yok...nasip elden gelen bisey yok
Aminnn canım Allah seninde gönlünce versinkızlar ben çıkıyorum....dualarınız için çooooooooooook teşekkür ederim...rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bir müddet olmayabilirim merak etmeyin.... azıcık kendime geleyim......Allah'a emanet olun......54: :
Canım çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun ne kadar doğru ve duygulu[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.
[/TD]
[/TR]
[TR]
Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.
Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...
Üzülme!
Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.
Üzülme!
Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.
Üzülme!
Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.
Üzülme!
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Üzülme!
Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.
Üzülme!
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme!
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki.."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yani tabiki kendisi takip etmeli bencede...benim bu tedavimde gorna-f kullandim,doktorum dozajini yukseltmek istedi,ama birden fazla doktorum oldugu icin her kafadan bi ses cikarya..yok demiz diger doktorlar,5 tane yumurtam cikti,1 tanesi dollendi,daha cok yumurta olsaydi daha cok sansimiz olurdu,ama ne diyimki ben kendime kiziyorum,pek guvenerek baslamadim zaten,polip olumustu o sekilde transfer edildi,bisey olmaz dedi,tedaviyi kesin polipi alin dedim bisey olmaz yumurtalarinda buyumus zaten dedi...yok yok Allah buyuk soyletmesin bidaha burda asla...hayirlisi bakalim zaten beklemediyim o arada arastirma yapsinlar diyorum...
Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?