Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yorgunluktan bitap düştüm zaten kızlar.
niye yazmıyonusss yaw.
çok yazmasam da yazılanları okurum.
bursalı arkadaşlar yok sanırım gene buluştular:S

kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm

o gunlerde yakindir insallah canim Rabbim sabir versin insallah bidaha yasatmasin rabbim

kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız

canim oncelikle gecmis olsun bende okurum bir cuz sen yeterki dagilimini yap okuyalim bende basladim hatime iki hatim yapip nisanda umreye gideceklere yetistirmek istiyorum sonrada okuyabilirsem her ay bitane olarak hatim yapabilmeyi planliyorum ama bu aralar cok tembelim daha topigin dualarini bile okuyamadim neyse yarin hepsinini bitiririm insallah....

ben mustafa bahçeciye yazmıştım. burda ilk zamanlarda dua edenler arasında masal vardı başları okursan, o mustafa hocanın hastasıydı ama hoca kongreye gidecekti ona erbil yağmur u önerdi hoca. masal şu an 6 aylık hamile. o çok memnundu. aytun hanım da çok iyi. mustafa hoca yokken benim muayenemi yaptı 2 kez. sönmez burçak hanımdan çok memnundu. bunlardan biri olabilir canım. hepsi çok iyiler zaten en az doktorları kadar önemli olan laboratuvarları. o yüzden içinden hangisi geçerse ona yaz canım.

antisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben senin için okudum Allah kabul etsin inşallah ..

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben senin için okudum Allah kabul etsin inşallah ..

canım çok teşekkür edrim
sanırım sen de 1,5 yıldır bebek istiyorsun?
canım hasta olan bi arkadaşımızın yakını.okuduysan eger arkadaşa bildireyim

benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosver sen nasilsin?

ayyyy canım benim annelik içgüdüsü işte
canım dua et rabbime emanet et. güzel düşün çoooooooooooook güzel olsun.
geçen biraz sıkıntılıydın şimdi daha iyice misin?

ayşecim geçmiş olsun canım. erkekler ne anlar hamilelikten gülerler tabi ahh onlarında bi pogesteronları yükselse de anlasalar kadınların halini.
canım cüzleri dağıt, ben de okurum.

antisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.
merhaba muhatcım, gönder canım. okuyayım bu akşam. inşallah bebişlerime kan can olur dualarımız

aminnnn canım. canım bu dua geçenlerde bahsettiğim kişiye(Allah rahmet etsin) rüyasında tavsiye edilmiş ve elle çogaltmışlar. bende 2 gün evvel kv. nin evinde gördüm mektubu.
benim 5 günüm var. şuan okumam pek anlam ifade etmiyor ama sıkışık olan arkadaşlarım için seve seve okurum.

ayyyy canım benim annelik içgüdüsü işte
canım dua et rabbime emanet et. güzel düşün çoooooooooooook güzel olsun.
geçen biraz sıkıntılıydın şimdi daha iyice misin?

arasira gelip gidiyorlar iste iyiyim cok sukur heralde evde durmaktan boyle oldum transferimden beri esimle disari ciktim hep evdeyim Allah razi olsun esim disari cikariyor isten yorgun argin gelsede yakinda homesick olucam yaaaa
iyi seyler dusunuyorum hatta yapiyorum suan melegim icin gunluk tutmaya basladim resimlerinide koydum insallah rabbim sizede nasip eder en yakin zamanda

homesick ne canım canım patik örsene bebeğine tüglü ipten küçük battaniye falan

homesick ne canım canım patik örsene bebeğine tüglü ipten küçük battaniye falan

hamile kalmayi beklerken gecen yillarda kucuk syler yaptim bebegime ama hep dagittim sonunda olmayinca ama simdi iki yelegi ve sapkasi var icimden gelmiyor bisey yapmak bide burada ipler cok pahali canim bi sebepte ben cok iyi orucu degilim birinin gostermesi gerek
homesick evden disariya cikmaya korkanlara deniyor ve evde cok zaman gecirenlere

inş. vesile olur canım. duadan zarar gelmez, ancak faydası olur. sonuçta tüm dualarımız allaha.

saol cnm Allah razı olsun rabbım herkeze nasip etsin inş.

Allah kabul etsin canım
hayırlı yoğunluklar olsun

ohhh maşallah çok sevindim esmacım ay onun çenesini yerim ben

saol cnm Allah razı olsun ilk defa ultrason boyunca uyanıktı ve yuz ustu yatıyodu cok net gördük busefer. rabbım ıstıyen herkeze nasıp etsin inş.

inşallah canımm inşallahh

aminn tatlımmm

evet cnm cenesi oynuyodu bn sasırdım hatta doktor dedı bıseyler emıyo
cnm gecmiş olsun sanada cerez falandamı yıyemıyorsun dınç tutar seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…