ben okurum canımmm..istersen bugünkü kiş ben olayım olur mu??
canım ben rumuzu arkadaşa da iletecegim. kolay bişi zaten. inşaallah iyleşir.
kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm
kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız
tmm bi mail atiyim o zaman ne diyecek....ben ilk tedavimi turkiyede kayseri sevgi tup bebekte yaptirdim...dr.turgut aydin di toktor,tabi kendisini bir kac kez gordum..kalan 2 sinide hollandada yaptirdim,burda merkezyok tup icin. hastanenin icindeki bolumlerde ilgileniyorlar,her seferinde baska dr.geliyor...opu ve trabsferide baska sehirde yapiliyor....ne biliyim amaaaan alkim cook karisik..ama bi mail atiyim ben hangi doktora atiyim??
hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere Ya Şafi İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir. Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
tamam canım. eeeeeeeeeeeeeee hanımlar nasılsınız?
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben senin için okudum Allah kabul etsin inşallah ..
benim canim sikkin bu sabah bir baska topikte iki kisinin bebeginin kalbinin durdugunu ogrendim yakinda paronayak olup cikacam bide bende oyle bulanti falan olmadiya cok korkuyorum neyse bosversen nasilsin?
ayşecim geçmiş olsun canım. erkekler ne anlar hamilelikten gülerler tabiNasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha iyiyim
merhaba muhatcım, gönder canım. okuyayım bu akşam. inşallah bebişlerime kan can olur dualarımızantisocial, canım bahsettiğim duayı atayım mı?
sanırım yarın önemli gün.
ayşecim geçmiş olsun canım. erkekler ne anlar hamilelikten gülerler tabiahh onlarında bi pogesteronları yükselse de anlasalar kadınların halini.
canım cüzleri dağıt, ben de okurum.
merhaba muhatcım, gönder canım. okuyayım bu akşam. inşallah bebişlerime kan can olur dualarımız
ayyyy canım benim annelik içgüdüsü işte
canım dua et rabbime emanet et. güzel düşün çoooooooooooook güzel olsun.
geçen biraz sıkıntılıydın şimdi daha iyice misin?
arasira gelip gidiyorlar isteiyiyim cok sukur heralde evde durmaktan boyle oldum transferimden beri esimle disari ciktim hep evdeyim Allah razi olsun esim disari cikariyor isten yorgun argin gelsede yakinda homesick olucam yaaaa
iyi seyler dusunuyorum hatta yapiyorum suan melegim icin gunluk tutmaya basladim resimlerinide koydum insallah rabbim sizede nasip eder en yakin zamanda
homesick ne canımcanım patik örsene bebeğine tüglü ipten küçük battaniye falan
aminnnn canım. canım bu dua geçenlerde bahsettiğim kişiye(Allah rahmet etsin) rüyasında tavsiye edilmiş ve elle çogaltmışlar. bende 2 gün evvel kv. nin evinde gördüm mektubu.
benim 5 günüm var. şuan okumam pek anlam ifade etmiyor ama sıkışık olan arkadaşlarım için seve seve okurum.
sen nerde denemiştin canım şehir olarak? bak bunca yıl o kadar tedavi oldum, en titizi bahçeci. olmasa bile bir daha denersem yine oraya giderim. çok titizler, ve çok başaşrılılar, hiçbir başarı tesadüf değildir. ben ilk mail ile ulaşmıştım mustafa hocaya. o da bana cevap yazmıştı. istersen kliniğin mail sisteminden bu durumu bi sor. ne diyecek acaba?
ayy bak kuzuya demek bişiler yiyordu :) çok sevindim canım güzel haberlerine.
Allah kabul etsin canım
hayırlı yoğunluklar olsun
ohhh maşallah çok sevindim esmacım ay onun çenesini yerim ben
Ay maşallah prenseseYesin onu teyzeleri :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş canım
amin cnm inş. rabbim sanada nasip etsin inş.
Rüyaların gerçek olsun inşallah canım
Allah razı olsun canım senden de sana yazanlardan da bende okuyacağım inş
inşallah canımm inşallahh
aminn tatlımmm
inşallah geblik belirtisidir canımmm ...
Bende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
canımmm hep beraber duygulandık inşaallahh güğzel duygulara dönüşür bu hissiyatlarımız...
rica ederim canımm inşaallahh umutlarımız hiç tükenmeyecek...
kimseye aldırma sensin önemli olan canım üzme kendini ne olursa olsu insanlar üzecek bşyler bulur boşver kendimne göre hareket et canım...
Allah sizdende razı olsun canımm teşekkür ederimm...
Allah kolaylık versin arkadaşımmm....
oh oh maşallahhh çok sevindim hep iyi hberlerini aırız inşaallah canım...
amin cnm inş.
aminnn hdi hayırlısı inşaallahh canımmm....
Allah razı olsun canım paylaşım için inşaallah bende yapabildiklerimi yapıcam....
aminnnnnnnn ne üzel bir dua inşaallah canım....
canım ben kayserideyim burdan birilerini düşünürsen sana her zaman yardımcı olmaya çalışırım Allah işini rst getirsin...
Nasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?