Bende okuyacağım inşallah canım.İnş bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
Allah razı olsun canım çok saol
KIZLAR HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKÜR EDERİMSAĞOLUNNN ŞİMDİ ARTIK BEKLEYİP DUA EDECEĞİZ RABBİM GÖNLÜMDEKİ HAKIMDA HAYIRLI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞEki Görüntüle 636737 ...........BU KADAR GÜZEL YÜREĞİ OLAN ARKADAŞALRIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM
Rabbim hayırlısıyla evlatlarının cinsiyetlerini öğrenmeyi nasip etsin canım benimmmmmmm
Şu okunan ezanlar hürmetine dualarımızı kabul eylesin Allahımmm
Rabbim hayırlısıyla evlatlarının cinsiyetlerini öğrenmeyi nasip etsin canım benimmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnnn
Allah kabul etsin canım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selamınaleyküm güzel günler sizlerle olsun canlar
çok takip edemiyorum çok yoğunum çokkçok şükür
bu ay inşallah güzel haberlerle dolar burasıı
neyse ALLAH cc emanet olun
ben yavaştan haftayanın okunması gereknlerine başlayım gidip
Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
o senin guzelliginden cnm benim...insallah Rabbimhayirlisiyla ol desin insallah...biliyosun nasip kismet...insallah olur
sağol canım amin inşşşşş
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı minnoşlar nasip etsin inşallah canım.Dualarımız sizinle
Canım inş hayırlısıyla bebiş haberlerini de alırız
Ayşem anne olmak kolay mı?Hem ağlayarak miniğimizi de üzme.Birkaç haftaya geçer inşallah
Ne kadar üzülme desekte boş biliyoruz çünkü bizde üzüldük sonuca.Tedavisiz gelecek inşalah bebişlerin canım.
İnş son olur canım inş
Canım gözyaşları içinde okudum yazını dostum.Söyleyecek bişey bulamıyorum bütün kelimeler düğümlendi
Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi hemen hemen aynıymış bazılarında.İnş görmezsin kırmızıları canım.
Al benden de o kadar canım mutluluğun yazısını okuyunca daha da duygusallaştım
iyi canım sen nasılsın....burda olduğum sürece hatim için ben kendi adıma destek olurum ...
ay bende başlıcammm elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorum ...3. cuma sakata bindii hastalanabilirim okutacak kimsem yok...çevreyede yayılmak istemiyorum....neyse birdahaki aya kaldıı en azından fatihayı yapayım bariii....
ay inşallah bu dualar bizim vesilemiz olur...
ahhhhh ahhhh eskiden çocuk deyince cinlerim tepeme gelirdi..
şimdi istiyorum olmuyor diye soran olursa üzülüyorummm..
bende yeni hala oldum sevinemedim bile ...seni anlıyorum ama elden bişey gelmiyor...
a.s ...iyi canım sen nasılsın...maşşalllahh ne güzel her yere yetişmeye çalışıyosunn ...allah gönlüne göre versin..
a.s. sen nasılsın yeni ismin hayırlı olsun avatardan bende tanımıştımm ...tam o sırada da muhatım tahmininde haklı çıkmış...
ya ben hiç hacet namazı kılmadım..teheccüd nedir bilmiyorum...ay ne cahilim sayenizde bilgileniyorum..
iyi canım sen nasılsınn
canım kuzuların bölünmeye devam eder ...inşallahhh sizlerin iyii haberlerini alırıız..
hayırlı olsun canım... herkesler tedavide tam gaz devam...
amin canım bizde tedavideki arkadaşlardan ayrı bir habe r bekliyoruz ama şimdiye kadar hüsran olduu..rabbim belki kendiliğinden verir...isteyen herkese....tedavidekilerinde hayırlı haberlerini almak nasip olur...negatfii yaşamış birii olarak çoook zorr..
canım bizler iyi çok şükürr..ayakta durmaya çalışıyoruz...sizler iyi olun yeterki..ama sanırım seninde bulantıların fazlalaşmış...kısa sürede atlatırsın inşallahh...allah yardımcın olsun ..
hayırlı olsun canım...takvimli görürüz senide inşallahh..
a.s. canım bizler iyi ollmaya çalışıyoruz..durumlar malum...sen nasılsın
herşeyin hayırlısı olsun...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
sönmezim...herşeyin hayırlısı ...gerçekten ne desek boş....insanın içi acıyor...allah büyük bir gün sevincimizii paylaşırız hepimize..inşallah rabbim çok bekletmesin kimseyi..
haklısın canım...soyguncu bunlar resmen ...sanırısın ki 1 numaralı doktor hepte paralı gittim başlarda hepsi iyi ne zaman tedavi sonunda olsak o zaman anlıyosun ne oldujklarını....beş para etmezler...aynı işlem ama taa istanbula sürüündürüyorlar insanları...ben şanslıyım ankaraya dışardan gelen var...ama güvenipte kime gidicem bilmiyorum...bir kaç doktor ismi var elimde ordan burdan bulduk...ama kişiye görede iyi olma derecesi değişiyor...herkesin derdide bir değil...
ay kız ben aradım linke tıkladım taşınmıştır diye yazmışlar başka topik açılıyor....sinirlendim nereye taşımışlar diye meğersem kököünden halletmişler...yanlışlıkla olmuştur...teknolojiye güven olmuyor..
aminnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş kızlar
sen nerde denemiştin canım şehir olarak? bak bunca yıl o kadar tedavi oldum, en titizi bahçeci. olmasa bile bir daha denersem yine oraya giderim. çok titizler, ve çok başaşrılılar, hiçbir başarı tesadüf değildir. ben ilk mail ile ulaşmıştım mustafa hocaya. o da bana cevap yazmıştı. istersen kliniğin mail sisteminden bu durumu bi sor. ne diyecek acaba?
ayy bak kuzuya demek bişiler yiyordu :) çok sevindim canım güzel haberlerine.
Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
Kimse yok muuuu
Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı
Kızlar 500 Yasin okutmuştum ya ben,o esnada tanımadığım insanlardan bebekle ilgili birsürü mesaj geldi,dün aklıma geldi baktım tek tek,ben denicem inşaallah,sizler içinde yazıyorum,belki okumak istersiniz
.....Eşiyle cima yapmadan önce EL MÜTEKEBBİR İsm-i Şerifini her kim 10 kere zikrederse Hz.Allah kendisine salih bir erkek evlat verir inşaallah...
.....Arapçalarından sıklıkla okunması gereken bazı Surelerin Ayetleri : Furkan Suresi 74.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 3-6 Ayet-i Kerimeler Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 7.Ayet-i Kerime -Al-i İmran Suresi 38.Ayet-i Kerime -Enbiya Suresi 89.Ayet-i Kerime -İbrahim Suresi 40.Ayet-i Kerime
.....İstiğfarla kalbini temizle.Sıklıkla salavat ve zikir çek.Bir Cuma günü kıbleye dön,Hz.Allah'a hamd ve salavatla niyet et,İsm-i Azam duasını oku,Salavat çek duanı et,Salavat çek Kenzül Arş-ı oku,zikirle bitir.
.....Namazlardan sonra bol bol Salavat-ı Şerife
.....Sabah namazından sonra ve akşam namazının farzı ve sünneti arasında 40 Fatiha-ı Şerife
.....1001 zeytin yaprağına 1001 Ayetel Kürsiyi niyetin için oku ve okuduğun yaprakları denize at,yoksa akarsuda olur..Rabbim duanı kabul ediyor inşaallah ama inanarak ve kendin oku...
.....Kur'an-ı Kerim'de 261.sayfada 13.cüzde ''Ve ateyküm min külli ma seeltüm'' diye başlayan sayfayı 7 kişiye yeşil elmanın üstüne okut,sonra o elmanın yarısını sen yarısını da eşin yesin,çocuk için yapılan dualardan biride bu....
.....Mülk Suresinin son Ayet-i Kerimesini,hakkında hayırlısını dileyerek Arapçasını bir suya oku ve eşine içir....Ayet-i Kerime'nin meali şöyleymiş kızlar ''De ki: Suyunuz çekiliverse, söyleyin bakalım, size kim bir akar su getirebilir? ''
O kadar çok mesaj gelmiş ki Yasin okudum diye haber verenlerden başka,umarım atladıklarım yoktur aralarında.Tecrübeyle sabit olan dua usullerini göndermişler kızlar.Ben deneyeceğim inanarak.Derleyip size de söylemek geldi içimden....Rabbim tüm dua edenlerden razi olsun,tüm hayır kapılarını açsın onlara,derdime derman oldular Rabbim de onların yari yardımcısı olsun...
Ay maşallah prenseseYesin onu teyzeleri :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş canım
Rüyaların gerçek olsun inşallah canım
Allah razı olsun canım senden de sana yazanlardan da bende okuyacağım inş
inşallah canımm inşallahhBugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
Allah kabul etsin canım
hayırlı yoğunluklar olsun
:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bende durumlar kötü inanılmaz karın agrılarım varrr adet olcammm genee galibaa bu ayda olmayacak gibii((
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Al benden de o kadar canım mutluluğun yazısını okuyunca daha da duygusallaştım
canımmm hep beraber duygulandık inşaallahh güğzel duygulara dönüşür bu hissiyatlarımız...
güzel yazın için teşekkür ederim çok etkiledi beni
rica ederim canımm inşaallahh umutlarımız hiç tükenmeyecek...
evet cook iyi geldi hem agladim icimi bosalttim,hemde ne jadarcok nimetlere sahip oldugumuzu bi daha anladim...zaten bunalmistim insanlarin niye olmadi diye sormalarindan,bide acimalarindan,ben iyi oluyorum atlatiyorum insanlar bana tekrar hatirlatip uzuyorlar
kimseye aldırma sensin önemli olan canım üzme kendini ne olursa olsu insanlar üzecek bşyler bulur boşver kendimne göre hareket et canım...
inşaallah canımmmm aminnnnn....
Allah sizdende razı olsun canımm teşekkür ederimm...Allah yardımcın olsun güzel olumlu sonuçlar al inşallah
Hayırlı günler canım adet olmuşsun sağlık olsun hamile olduğun günde olur inşallah sende aeo görüşürüz
Canım ya inşllh bu sıkıntılı döneminide atlatırsın az kalmıştır umarım.Kolay değil tabiki ama sonunda bebeğine kavuşmak var Ayşeciğim Allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun Allah yardımcın olsun
Canım hayırlısı olsun tabiki hiç kolay değil sonucun negatif olması.Allah sabrını verir inşllh anne olmayı nasip eder
Herşey nasip kısmet canım hepimiz için hayırlısı olsun
Aminnn canım Allah seninde gönlünce versin
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selamınaleyküm güzel günler sizlerle olsun canlar
çok takip edemiyorum çok yoğunum çokkçok şükür
bu ay inşallah güzel haberlerle dolar burasıı
neyse ALLAH cc emanet olun
ben yavaştan haftayanın okunması gereknlerine başlayım gidip
Allah kolaylık versin arkadaşımmm....
oh oh maşallahhh çok sevindim hep iyi hberlerini aırız inşaallah canım...Bugun kendi doktoruma gittim sukurler olsun hersey yolundaymis.kendi doktorumda kasilmalarin gecmis igneye suan gerek duymuyorum dedi.bebeginde suan kilosu falan gayet normal sukurler olsun. Gittigimizde biseyler yiyodu cenesi oynuyodu ilk defa bukadar net gordum bidahaki ay renkli ultrasona gircez ins o sonuclarimizda iyi cikar
Kimse yok muuuu
Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı
aminnn hdi hayırlısı inşaallahh canımmm....
Allah razı olsun canım paylaşım için inşaallah bende yapabildiklerimi yapıcam....Kızlar 500 Yasin okutmuştum ya ben,o esnada tanımadığım insanlardan bebekle ilgili birsürü mesaj geldi,dün aklıma geldi baktım tek tek,ben denicem inşaallah,sizler içinde yazıyorum,belki okumak istersiniz
.....Eşiyle cima yapmadan önce EL MÜTEKEBBİR İsm-i Şerifini her kim 10 kere zikrederse Hz.Allah kendisine salih bir erkek evlat verir inşaallah...
.....Arapçalarından sıklıkla okunması gereken bazı Surelerin Ayetleri : Furkan Suresi 74.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 3-6 Ayet-i Kerimeler Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime -Meryem Suresi 7.Ayet-i Kerime -Al-i İmran Suresi 38.Ayet-i Kerime -Enbiya Suresi 89.Ayet-i Kerime -İbrahim Suresi 40.Ayet-i Kerime
.....İstiğfarla kalbini temizle.Sıklıkla salavat ve zikir çek.Bir Cuma günü kıbleye dön,Hz.Allah'a hamd ve salavatla niyet et,İsm-i Azam duasını oku,Salavat çek duanı et,Salavat çek Kenzül Arş-ı oku,zikirle bitir.
.....Namazlardan sonra bol bol Salavat-ı Şerife
.....Sabah namazından sonra ve akşam namazının farzı ve sünneti arasında 40 Fatiha-ı Şerife
.....1001 zeytin yaprağına 1001 Ayetel Kürsiyi niyetin için oku ve okuduğun yaprakları denize at,yoksa akarsuda olur..Rabbim duanı kabul ediyor inşaallah ama inanarak ve kendin oku...
.....Kur'an-ı Kerim'de 261.sayfada 13.cüzde ''Ve ateyküm min külli ma seeltüm'' diye başlayan sayfayı 7 kişiye yeşil elmanın üstüne okut,sonra o elmanın yarısını sen yarısını da eşin yesin,çocuk için yapılan dualardan biride bu....
.....Mülk Suresinin son Ayet-i Kerimesini,hakkında hayırlısını dileyerek Arapçasını bir suya oku ve eşine içir....Ayet-i Kerime'nin meali şöyleymiş kızlar ''De ki: Suyunuz çekiliverse, söyleyin bakalım, size kim bir akar su getirebilir? ''
O kadar çok mesaj gelmiş ki Yasin okudum diye haber verenlerden başka,umarım atladıklarım yoktur aralarında.Tecrübeyle sabit olan dua usullerini göndermişler kızlar.Ben deneyeceğim inanarak.Derleyip size de söylemek geldi içimden....Rabbim tüm dua edenlerden razi olsun,tüm hayır kapılarını açsın onlara,derdime derman oldular Rabbim de onların yari yardımcısı olsun...
aminnnnnnnn ne üzel bir dua inşaallah canım....
tmm bi mail atiyim o zaman ne diyecek....ben ilk tedavimi turkiyede kayseri sevgi tup bebekte yaptirdim...dr.turgut aydin di toktor,tabi kendisini bir kac kez gordum..kalan 2 sinide hollandada yaptirdim,burda merkezyok tup icin. hastanenin icindeki bolumlerde ilgileniyorlar,her seferinde baska dr.geliyor...opu ve trabsferide baska sehirde yapiliyor....ne biliyim amaaaan alkim cook karisik..ama bi mail atiyim ben hangi doktora atiyim??
canım ben kayserideyim burdan birilerini düşünürsen sana her zaman yardımcı olmaya çalışırım Allah işini rst getirsin...
kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm
Nasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha
Mutluluk,Rabbim en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin canım.
Ayşecim,geçmiş olsun,demek açsın ha kıyamam canım...Ben yardım ederim sana hatim konusunda,annemler Umreye gitmeden kendi hatimlerimi yapayım,sonra seninkine başlarım canım.Rabbim kabul etsin.
ben okurum canımmm..istersen bugünkü kiş ben olayım olur mu??hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?