Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah kabul etsin canım
hayırlı yoğunluklar olsun

ohhh maşallah çok sevindim esmacım ay onun çenesini yerim ben

tmm bi mail atiyim o zaman ne diyecek....ben ilk tedavimi turkiyede kayseri sevgi tup bebekte yaptirdim...dr.turgut aydin di toktor,tabi kendisini bir kac kez gordum..kalan 2 sinide hollandada yaptirdim,burda merkezyok tup icin. hastanenin icindeki bolumlerde ilgileniyorlar,her seferinde baska dr.geliyor...opu ve trabsferide baska sehirde yapiliyor....ne biliyim amaaaan alkim cook karisik..ama bi mail atiyim ben hangi doktora atiyim??

Ay maşallah prensese Yesin onu teyzeleri :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inş canım

Kimse yok muuuu

Bugün rüyamda bol bebiş gördüm,biri de benim kucağımdaydı,hadi hayırlısı

Rüyaların gerçek olsun inşallah canım

Allah razı olsun canım senden de sana yazanlardan da bende okuyacağım inş

Amin inşaallah canım...Rabbim şimdiden kabul etsin,inşaallah müjdeyi verirsin en kısa sürede

inşallah canımm inşallahh
Allah kabul etsin canım
hayırlı yoğunluklar olsun

:

aminn tatlımmm

kızımı ozledımm:84:
ara ara bastırıo bu durum ama...
artık yeniden evlat umutlarının oldugu ve sonunda bebegımın kucagımda oldugu gunler gelsın istiorumm

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bende durumlar kötü inanılmaz karın agrılarım varrr adet olcammm genee galibaa bu ayda olmayacak gibii ((

inşallah geblik belirtisidir canımmm ...

Nasılsınız gerıye donuk okuyamadım ıns herkes ıyıdır
ssonmez canım rabbım en yakın zamanda nasıp eder ıns
esma canım hersey yolundaymıs çok sukur ama normal ultrasonda mı gorundu bıseyler yedığı
kurban olurum ben ona yavrum yaaa
bu arada dun aksam acıle gıttık 3 saat göndermedı dr serum verildi
dr sıkayetlerımı sorunca açım aç dedım eşim ve dr gulduler
Sukur suan dune gore daha iyiyim

Son düzenleme:
kızlar bebişime hatim cıkarmak ıstedğimi yazdım çogunuz gormedı sanırım sayfalar çabuk ilerliyo
dogumuma kadar sızlerden birer cüz okumanızı istiyorum özelden de yazabılırsınız

şikayetlerin tmamen biter ve hiç kalmaz inşaallah canımm...

Mutluluk,Rabbim en yakın zamanda sana hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin canım.

Ayşecim,geçmiş olsun,demek açsın ha kıyamam canım...Ben yardım ederim sana hatim konusunda,annemler Umreye gitmeden kendi hatimlerimi yapayım,sonra seninkine başlarım canım.Rabbim kabul etsin.

Allah razı olsun canımmmm çok teşekkür ederim.inşaallah mevam hepimize gönlümüzün mradını verir.

ayşe canımmm ben okurum demiştim okuyanlar belli olsun sen paylaşımı yaparsın her zaman yanındayız inşaallah dualarımızla...

Son düzenleme:
hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere “Ya Şafi” İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir.” Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allah’ım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi

ayşecim hatimler için belli tarih sınırlaması koydun mu?

ben okurum canımmm..istersen bugünkü kiş ben olayım olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…