Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım türkiyeye geleceksin demi? burda çeşit çeşit ipler var bi görsen örmesen de alasın gelir.
öyle deme canım ya kötü de olsa bebeğim için yaptım, ben yaptım dersin. hatıra olur hem.

inş. vesile olur canım. duadan zarar gelmez, ancak faydası olur. sonuçta tüm dualarımız allaha.
öyle tabi canım. şimdi yolladım mesaj olarak sana.

cnm bende okumak isterim.enıde eklıyebılırsınız lıstenıze.rabbim acil şifalar versin inş.

bende homesick oldum galiba evden dısarı cıkmaya cıkmaya

dogru soyluyorsun aslinda turkiyeye gelince alirim iyi fikir annem yapar zaten bide simdiden battaniyesi hazirlaniyor annem yaptiriyormus dantelden ayy ona nasil kiyilir ya kardesime yaptirmisti harika birsey olmus gelsin elime resimi paylasirim

bende homesick oldum galiba evden dısarı cıkmaya cıkmaya

ne olacak bizim bu halimiz esmacim ben evde simdiden yorulmaya basladim sabah evi toparlayayim dedim soluk soluga kaldim simdiden boyle bakalim sonradan ne olacagim seninde nefesin daraliyormu ara sira ben bugunlerde ondan sikayetciyim

Son düzenleme:

eeeeeeee 14 gr bebek seni şimdiden bu kadar yorarsa vayy senin haline :O

öyle tabi canım bircik meleğin var:)
benim yengem hamileyken daha rahat iş yaptığını söylerdi. 8. katta otururdu doğumdan sonra daha yorucu merdivenler demeye başlamıştı.
umarım burda rahat olursun ama malum dedeler teyzeler onu şımartır. hop hop hoplar bak demedi deme

aynen cnm ya kuran okurken bıle sesli okuyamıyorum hemen nefesim tukenıyor.hamilelikten önce sıgara kullanıyodum ben ona baglıyorum cnm sende kullanıyomuydun

Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..

Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...

Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..

selam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER

aynen cnm ya kuran okurken bıle sesli okuyamıyorum hemen nefesim tukenıyor.hamilelikten önce sıgara kullanıyodum ben ona baglıyorum cnm sende kullanıyomuydun

malesef canim o seyi kullaniyordum insallah dahada agzima surmem

canim hamile kaldigin gunude goreceksin insallah birakma kendini

cok guzel bir haber canim insallah senin esindede cikar sperm ve sende hamile kalirsin ameliyat ne zaman bellimi?

ay ne güzel cnm ya.rabbım kucagına almayıda nasip etsin inş.
rabbim sanada nasip etsin inşallahh cnmm

s.a arkadaşlar nasılsınz sönmezz ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı olsun hakkında inş. hz Allah seni de bizide bekletmesin ve hayırlarla iki dünyada yüz akı olacak evlatlar nasib etsin kısa zamanda inş. kızlar ben bu gün çok doluyum yine köyde cenaze vardı ve eşimi çağırdılar hazırlanması için vs... düşünüyorum da her şey boş sabahta berihiç bişey yaptığım yok ölmeye gör bi telaş bi telaş koşturmaca bir an önce defn ediliyorsun... bi de biraz konuştuk eşimle şimdi münker nekir gelmiştir Allah kolaylık versin falan diye çok etkilendim sanırım durup durup ağlıyorum Hz Allah bizlerin sorgusunu kolay eylesin son nefese kada son nefes de dahil imanı kamilden ayırmasın inşaallah.... kızlar deiğişik dua usullerinden bahsetmişsinz eğer ki siz lerde kabul ederseniz...LİSTE TAMAMLANDIKTAN SONRA FARKLI AYETLERİ YADA FARKLI SURELERLE DEVAM EDEKİM MESELA MERYEM SURESİ GİBİ HEPSİ ğır gelirse arkadaşlara tek bi sure okuyalım ve her liste sonunda değiştirelim okuduğumuz sureleri BİRBİRMİZE EMBİYA AYETLERİ İLE SECDE AYETLER İLEDE DUALAR EDELİM BU AYETLER KISA AYETLER ZATEN BR HAFTA DA BEKLEMEMİŞ OLURUZ SONUÇTA KURANI KERİM MÜMİNE ŞİFADIR İNŞALLAH KALPLERİ KÖRELMEYEN DAİM HZ ALLAHI ANAN KULLARDAN OLURUZ.... SON NEFESİMİZİ KOLAYLIKLA VERİRİZ VE ARKAMIZDA SADAKAİ CARİYE OLACAK HAYIRLI EVLATLAR BIRAKIRIZ.. BAŞINIZI AĞRITTIM SANIRIM AEO HAKKINIZI HELAL EDİN...

canım, hz. Hacer annemiz yıllarca bebek veremedi peygamberine ama yıllar sonra bi bebek verdi o da sırdan değildi. bir peygambere bir peygamber evlat nasip etti.
şimdi elhamdürillah de verdiklerine de vermediklerine de.
hasta bi evlat, hayırsız bi evlat, tecavüzcü bi evlat, katil bi evlat istemedik, hep HAYIRLI EVLAT diledik. demekki onun için biraz daha zamana ihtiyaç var.
sen Hacer annemizin sınavıyla sınav oluyorsun, bırak kendini rabbine İBRAHİM'ini bekle. Hacer'e nasıl yakışıyorsa isyansız bekle canım arkadaşım, seni çok seviyoruz biz.
bak kaç tane Hacer var burda İbrahimini bekleyen.

inş. cnm bende kullanmam daha suan anlıyorum zararlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…