canım türkiyeye geleceksin demi? burda çeşit çeşit ipler var bi görsen örmesen de alasın gelir.hamile kalmayi beklerken gecen yillarda kucuk syler yaptim bebegime ama hep dagittim sonunda olmayinca ama simdi iki yelegi ve sapkasi var icimden gelmiyor bisey yapmak bide burada ipler cok pahali canim bi sebepte ben cok iyi orucu degilim birinin gostermesi gerek
homesick evden disariya cikmaya korkanlara deniyor ve evde cok zaman gecirenlere
öyle tabi canım. şimdi yolladım mesaj olarak sana.inş. vesile olur canım. duadan zarar gelmez, ancak faydası olur. sonuçta tüm dualarımız allaha.
hanımlar bi topikte arkadaşın hastası varmış. 45 gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. yapılacak şey şu:
45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,arkasından (422) kere Ya Şafi İsmi Şerifi okunur.Ve şöyle dua edilir. Ya Rabbi! Sen şifa vericisin.Bu hastaya(bana) şifa ver.Onu (Beni) iyi edecek,ancak Senin şifandır.Ey Allahım ! Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin(görmeyeyim).
her gün için 1 kişi okuyacak. sizde bir gün için okumak ister misiniz?
1 fatiha 422 ya şafi
hamile kalmayi beklerken gecen yillarda kucuk syler yaptim bebegime ama hep dagittim sonunda olmayinca ama simdi iki yelegi ve sapkasi var icimden gelmiyor bisey yapmak bide burada ipler cok pahali canim bi sebepte ben cok iyi orucu degilim birinin gostermesi gerek
homesick evden disariya cikmaya korkanlara deniyor ve evde cok zaman gecirenlere
cnm bende okumak isterim.enıde eklıyebılırsınız lıstenıze.rabbim acil şifalar versin inş.
bende homesick oldum galiba evden dısarı cıkmaya cıkmaya
canım türkiyeye geleceksin demi? burda çeşit çeşit ipler var bi görsen örmesen de alasın gelir.
öyle deme canım ya kötü de olsa bebeğim için yaptım, ben yaptım dersin. hatıra olur hem.
öyle tabi canım. şimdi yolladım mesaj olarak sana.
bende homesick oldum galiba evden dısarı cıkmaya cıkmaya
dogru soyluyorsun aslinda turkiyeye gelince alirim iyi fikir annem yapar zaten bide simdiden battaniyesi hazirlaniyor annem yaptiriyormus dantelden ayy ona nasil kiyilir ya kardesime yaptirmisti harika birsey olmus gelsin elime resimi paylasirim
ne olacak bizim bu halimiz esmacim ben evde simdiden yorulmaya basladim sabah evi toparlayayim dedim soluk soluga kaldim simdiden boyle bakalim sonradan ne olacagim seninde nefesin daraliyormu ara sira ben bugunlerde ondan sikayetciyim
ben evimde daha fazla vakit geçirmek istiyorum
eeeeeeee 14 gr bebek seni şimdiden bu kadar yorarsa vayy senin haline :O
dogru soyluyorsun aslinda turkiyeye gelince alirim iyi fikir annem yapar zaten bide simdiden battaniyesi hazirlaniyor annem yaptiriyormus dantelden ayy ona nasil kiyilir ya kardesime yaptirmisti harika birsey olmus gelsin elime resimi paylasirim
ne olacak bizim bu halimiz esmacim ben evde simdiden yorulmaya basladim sabah evi toparlayayim dedim soluk soluga kaldim simdiden boyle bakalim sonradan ne olacagim seninde nefesin daraliyormu ara sira ben bugunlerde ondan sikayetciyim
ben evimde daha fazla vakit geçirmek istiyorum
aynen cnm ya kuran okurken bıle sesli okuyamıyorum hemen nefesim tukenıyor.hamilelikten önce sıgara kullanıyodum ben ona baglıyorum cnm sende kullanıyomuydun
Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
selam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER
selam arkadaşlar nasılsınız okunan ezanlar hürmetine RABBİM HEPİNİZİN YANAN ATEŞİNİ SÖNDÜRSÜN KUCAKLARIMIZ BİRAN EVVEL EVLATLARIMIZLA DOLSUN İNŞALLAH.BEN AZ ÖNCE ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM EŞİMLE AYNI SORUNLU BİR ARKADAŞIN EŞİNDE AMELİYATLA SPERM ÇIKMIŞ VE ŞU ANDA HAMİLE RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE ETTİĞİ DUALAR HÜRMETİNE BANA DA NASİP EDER
Kesin adet oldum kızlar....Rabbim halimi bilen Sensin deyip tevekkül etmiştim oysa ilk gördüğümde..Daha deminden beri ağlıyorum,engel olamıyorum...Kalbim öyle mahzun,öyle mahzun ki anlatamam,dünyanın en garibiyim sanki.İnsanın içi de dışı da yanar mı,içimde dışımda yangın yeri,alev alev yüzüm,gözyaşlarım yanağımı değil yüreğimi ıslatıyor sanki.Başıma ağrılar girdi inanın..
Oysa bu Sabah Ezanında yana yakıla dua etmiştim.Sizlerede isim isim ettim.Rabbim hiç olmazsa teselli olsun rüyamda bana işaret ver dedim.Rüyamda bebekler gördüm,biride benim kucağımdaydı.Çok sevinmiştim uyanınca....Şimdi niye böyle oldu.Saçma sapan yerleşme kanamasını araştırmaya başladım,kapatıcam ama şimdi.Artık teselli aramıcam kendime,yok çünkü yerleşme falan değil...
Ezan-ı Muhammedi okunuyor şimdi,gönlüm öyle mahzun ki....Rabbim hakkıyla tevekkül edebilmeyi nasip etsin...İyi değilim,girmicem bi süre...Dua edin lütfen benim için..
malesef canim o seyi kullaniyordum insallah dahada agzima surmem
canim hamile kaldigin gunude goreceksin insallah birakma kendini
cok guzel bir haber canim insallah senin esindede cikar sperm ve sende hamile kalirsin ameliyat ne zaman bellimi?
amin canım inşallah canım benim günüm 26.dan sonra 28gibi tedaviye başlarım kısmetse opu günü şim ameliyat olacak inşallah sperm çıkarsa tedavim devam edecek diğer ihtimali şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum
amin inşallah hamile olduktan sonrasıda önemli özellikle genetik problemlilerde kalp atışını duymak lazım kaç arkadaşım kürtaj olmak zorunda kaldı Rabbim sonucunu hayırlı etsinay ne güzel cnm ya.rabbım kucagına almayıda nasip etsin inş.
rabbim sanada nasip etsin inşallahh cnmminşallah canım bende görürüm o günleri artık bütün dünyaya ilan ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?