Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben okurum diyecektim ama...

2 yasini muhat okurum demiş :) Sana da maşallah canım her duaya yetişiyorsun maşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı bebiş haberi vermeni nasip etsin bu ay inşallahhhhhh.Hamileyim yazmanı yürekten diliyorum

iyiki varlar dimiayyy ozledim simdi kocisi arama zamani demekki geldi

evet çok sukur canım dur bende arayayım bakalım ne zaman gelecek

Allah muhabbetinizi artırsın eşlerinizle canlar :)

Evet kuzum pek karşılaşamıyoruz nasılsın

tamam canım çok sağol. evet maşallah.. o zaman kalıyor 2 yasinim.. ve 100 adet enbiya suresinin 89, ayeti

2 yasini ve 89.ayeti okurum Allah'ın izniyle canım

İnş bulunur canım dualarımızdasın

Olur mu öyle şey hastalık senin elinde değil ki eksikler için okuruz ve senin sayını da tamamlarız Allah'ın izniyle

Amin Candan ablacım evet Mevlam neylerse güzel eyler...

Rabbim hepimiz için güzellikler nasip eylesin inşallah.Sana da şimdiden hayırlı cumalar.

Bu arada eslemliva inşallah kendini daha iyi hissediyorsundur canım.Merak ediyorum seni

kan testi yaptırdım dün sabah aile hekimliğinde negatif dedi doktor. eşimin sigortası bu hafta başlayacak hemen bi kadın doğuma görünecem mutlaka :/ kendimde hem merak ediyorum hem korkuyorum dua edin yaaa

kan testi yaptırdım dün sabah aile hekimliğinde negatif dedi doktor. eşimin sigortası bu hafta başlayacak hemen bi kadın doğuma görünecem mutlaka :/ kendimde hem merak ediyorum hem korkuyorum dua edin yaaa

anlıyorum cnm dualarımız seninle inş birşey yoktur korkma

Canım Allah razı olsun ama size haksızlık ediyorum gibi geliyor çok üzülüyorum daha yeni geldim eve birazdan da koltukta sızarım zaten
Allahım sizlerden razı olsun

kimse kalmamış bende çıkıyorum gören görmeyen herkese hayırlı geceleeeeer

çoooook sevindimmmmm gözün aydın Allah hayırlı uğurlu etsin canım nasıl oldu özel bir şey denedin mi kendine dikkat et .

Canım hamilemisin çok sevindim yaa, yazın hangi sayfada bulamadım bir arkadaş alıntı yapmış ordan gördüm, ya çok sevindim demek üstüne görme yaşadın , hayırlı olsun ya Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ya kusura bakma yanlış anlamışım yaaa :) sanırım sende o yazıyı başkasından alıntı yapmışsın Allah iyiliğimi versin benim :) canım inşallah tez zamanda senden de böyle bir yazı okurum

kesin sonuc kadin dogumda belli olur ben acikcasi aile hekimligine bu konuda guvenemedim
anasglıklar aldıkları kanı zaten oraya gönderiyorlar tahlil orda yapılıyor canım pek bişi farketmez ama 3 gün daha bekle derim.
bursayı basamam ama ankarayı basarım
selam kızlar ben geldimkızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim
ayyy benimkiler de erken geldi
sağol canım Allah RAZI OLSUN UMUT TÜPBEBEKTE BAŞLIYORUZ TEDAVİYE ULUN BEY DOKTORUM İNŞALLAH SONUCU HAYIRLI OLUR ARTIK EŞİMDE SPERM ÇIKMASI İÇİN DUA EDİCEM
biz de duana icabet etcez inşaallah.
tamam canım çok sağol. evet maşallah.. o zaman kalıyor 2 yasinim.. ve 100 adet enbiya suresinin 89, ayeti
canım ben regl oldum 2 gün erken geldiler okuyamadım yine EMA ya kaldı:)
100 enbiya ve 707 ya varisi tamamladım...rabbim arkadaşlarımızın dileklerini kabul etsin........
sen nerdesin canım ya!!

arkadaslarim hakkinizi helal edin ben yasinlerimi okumadim adetimden dolayi bayagi uzun surdu halada kasilmadi,ilaclardan diyor doktor ama eslem sagolsun benimkileri okumus..Allah ondan razi olsun 707 ya Varis okudum eksik ya Varisleri hepsini bana verin ben okuyum toplam ne kadar eksik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…