Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kızlar ben geldimkızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim

Hayirli olsun cnm tedavin.. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

sağol canım bilgin için ama biz sona geldik sanırım inşallah şimdiye kadar kullandıkları şifa olmuştur eşime rabbim sonucunu güzel etsin amin
selamunaleykum canım anladığım kadarıyla eşinde sorun vardı ve düzeldi. baya zamandır uğraşıyorsunuz. biz evleneli 1,5 yıl oldu. doktora gideli 3 ay oldu eşimde sorun var tüp bebekten başka çaresi yok dedi. sen ne tür bi tedavi uyguladın doğal, bitkisel ilaçlar mı ya da doktor mu tedavi verdi. ben de bişeyle yapmak istiyorum ama eşim hiç bişey yapmak istemiyor. k

kızlar kızlarr dışardan tavukları pizzaları yerken dikkat edin haaa kesim meselesi malum haram helal ..... Et suları bile kullanmayın ahmet akgündüz ün konferanslarını dinleyin derim size netten.....
evet canım rabbım ıslah etsın boyle ınsanları
amın canım sen nasılsın görusemıyoruz ya
selam kızlar ben geldimkızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim
CANIM INS TEDAVINDEN HAYIRLI OLUMLU SONUCLAR ALIRSIN INS
liste acaba neden böyle çıktıki? Nese yarın hallederimherkesi öpüyorummmmduaları yarın öğle vaktine kadar tamamlarız inşallahhhh

Bende lısteye bakınca ne olmus bu lısteye ya dedım
bu araada ben ve dılek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns

Son düzenleme:
Kızlar ben cıkıyorum esım yolda
yarın gorusuruz ıns yarın cok guzel bı gun ıns dualarımızı tamamlarız gunlerın en hayırlısında bagışlarız
hepinizi opuyorum
Allaha emanet olun

6 yasin, 707 ya varis ve 100 tane ayeti okudum arkadaşlar, Allah kabul etsin inşallah

hayirli olsun cnm tedavin.. Rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
sağol canım allah razı olsun inşallah canım dua et inşallah bizde sizin gibi bebişimize kavuşuruz rabbim sanada sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah

eşimde sorun vardı ama henüz düzelmiş sayılmaz çünkü eşimde sıfır sperm sorunu var ameliyatla sperm aranacak bulunursa bebeğimiz olacak bulunmazsa tedavi iptal olacak.canım senelerdir ilaç kür ne ararsan kullandı şimdide ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandı en son detaylı bilgi istersen yazarım yine

canım dediğim gibi ben aktarı aradım sordum 100 kişi bebek sahibi oldu nerdeyse dedi zaten memnun kalan insanlar tavsye ediyorlarmış diğerlerine ve öyle buluyorlarmış bu aktarı kk dada okudum birisi böle hamile kalmış sonuçlarınızı gönderin yada okuyun ona göre ürün hazırlayalım dedi adam tlf al netten ve kendin ara ayrıntılı bi şekilde konuş ben sadece danışmak için aradıpımı söledim adam da anlattı işte böle... bizimde hiç bi sorunumuz yok Allaha hamd olsun bakalım hayırlısı inşaallah hiç bişeye gerek kalmadan gelir miniklerimizi..... amin

Canlarım çok özür dileyerek sizden ricada bulunmak istiyorum.
Şu 2-3 haftadır iş yoğunluğu hastalık vs durumlarından bana düşen kısmı okuyamadığım için sizlere haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve beni listeden çıkarmanızı rica ediyorum. Haklarınızı helal edin nolur......
gece 10da eve gidiyorum ölü bir şekilde sizlere bu şekilde daha fazla haksızlık edemem nolur kusuruma bakmayın

ecrincim dua listesi ne alemde canım.eksikler varmı yada kaç eksik var.inş bu akşam girersin ve ona göre tamamlarız eksiklerimizi.

yaa canım bir karışıklı var sanırsam bu hafta dualarımı ben henüz bitiremedim yani okundu görünce karıştırdık galibaa:))ben hafta sonu diğer haftanın dularını bitirip yazmıştım bu haftanınkini henüz tamamlayamadım benn

canım neden bir doktora gitmiyorsun kan testide yaptırırsın için rahat olur ya bebiş varsa neticede herkesin belirtisi farklı oluyor dimi..bazısı adet bile görebiliyor hamileyken bence ihmal etme bazen idrarda çıkmıyo olabilir belki bebiş vardır allah korusun kanama durmuyosa düşük felanda olabilirr yarin hemen gitt

Merhaba

Benim dualarımı da okundu olarak düzenleyebilirsiniz.

Benden kaynaklı bir aksaklık ve gecikme olsun istemem...

Yapılan tüm dualar, gönüllerden, kalplerden istenen her birşeyler ve yine bu şekilde edilen duaların her biri, bizlerin dahi düşünemeyeceği boyutuyla Yüce Mevla'ya ulaşıp, kabul görüyordur mutlaka...

Bizler için bilip bilmediğimiz en hayırlı haliyle karşılık geliyordur, her ne kadar kimi zaman biz farkında olmadan dileklerimiz, dualarımız gerçekleşmediğinde -sanki birşeyler olmuyormuş- gibi düşünsek de işin aslı öyle midir acaba?

İşte bu soruya verilecek cevap biraz zor... Daha doğrusu çok basit... Bazen, sandığımızın aksine...

Sonuçta; Mevlam neylerse güzel eyler...

Hepinizi ayrı ayrı ve kocaman öpüyorum, güzel gözlerinizden, güzel yanaklarınızdan. ve güzel kalplerinizden...

Gönlünüzdekilerin; hem hakkınızda en hayırlısı hem de sizlerin istediği haliyle, tez zamanda gerçekleşmesi dilek ve dualarımla iyi akşamlar diliyorum herkese ve hayırlı Cumalar olsun diyorum şimdiden...

Sevgimle

canım benimde eşimde sorun vardı ve biz keçi boynuzu kürü ve hakiki arı sütü kullandık değerlerimiz arttı doğrusu yeterli değil tabiki ama yinede 2 katı arttı

Amin candanım amin Allah herkesin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.Sevgiler bizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…