Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar kızlarr dışardan tavukları pizzaları yerken dikkat edin haaa kesim meselesi malum haram helal ..... et suları bile kullanmayın ahmet akgündüz ün konferanslarını dinleyin derim size netten.....

Kızlar merhaba
ayşe esma krizantem maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş aranızda rabbim sizlere sağlık versin
ecrin canım banada okudu yazabilirsin kısmetse bu akşam biter canım 1yasin ve enbiya surem kaldı
seybil canım inşallah transferinde güzel geçer sonucuda güzel olur
baharcım dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin
mutluluk sonucun ne zaman canım
sönmez gelmedi galiba inşallah iyidir
ema karşılaşamıyoruz canım
orlic inşallah kalp atışıda duyulacak
a.sena canım bende üzülüyorum eşimde okusa bende çok sevinicem
kays ve sivilcesi inşallah güzel haber nedenidir
süpriz eslem nasılsınız
yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz
topiğin güzel anne ve adayları herkes iyidir umarım

Son düzenleme:
kuru yolum tavuk bulmak zor bu devirde erpiliç helal sertifikası var bizede onu tavsiye etmişlersi mecbur kalırsanız erpiliç kullanın diye bilginz olsun istedim.... neyseki biz köydeyiz yumurtamız sütümüz bol:)))

selam kızlar ben geldimkızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim

selam kızlar ben geldimkızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim

hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin nerde başlıyorsun tedaviye

durucum Allah cızırtını vermesin emi ben güldürdn ya Allah da seni bebeişinle güldürsün inşaallah tai bizide:)))

hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin nerde başlıyorsun tedaviye
sağol canım Allah RAZI OLSUN UMUT TÜPBEBEKTE BAŞLIYORUZ TEDAVİYE ULUN BEY DOKTORUM İNŞALLAH SONUCU HAYIRLI OLUR ARTIK EŞİMDE SPERM ÇIKMASI İÇİN DUA EDİCEM

sağol canım bilgin için ama biz sona geldik sanırım inşallah şimdiye kadar kullandıkları şifa olmuştur eşime rabbim sonucunu güzel etsin amin

kızlar ben bu aktarı aradım 100 kişinin nerdeyse çocuğu oldu dedi ismi recep telefonu var sitede sperm ve kan sonuçlarına göre gönderim yapıyormuş 150 tl....

dogru diyorsun canim frikik kotu olur dusunsene donlar asagi ama malum bizim gobusler biraz buyuduya tutuyorlar iste bisekilde ama kendime cooook guluyorum

kızlar kızlarr dışardan tavukları pizzaları yerken dikkat edin haaa kesim meselesi malum haram helal ..... et suları bile kullanmayın ahmet akgündüz ün konferanslarını dinleyin derim size netten.....

kuru yolum tavuk bulmak zor bu devirde erpiliç helal sertifikası var bizede onu tavsiye etmişlersi mecbur kalırsanız erpiliç kullanın diye bilginz olsun istedim.... neyseki biz köydeyiz yumurtamız sütümüz bol:)))

ayy canim benim cok sanslisin ben bu ulkeye geldigimde ogrendim ette helal aramayi burdada sertifikasi olan yerler var oradan yiyip iciyoruz ama nekadar guvenilir Rabbim bilir kendimizde kesemiyoruz yasak cok gec bile kaldi turkiyede helal kesim helal gida ben alisveriste teker teker okuyorum hepsini vejetaryan ve alkol yoksa aliyorum ama cogunda varmis E le baslayan gidar varya iceriklerinde E471 falan hep haram burda ama turkiyede nasil bilemiyorum genelde hayvandan yapiliyormus

hadi hayirlisiyla bismillah diyelim canim

amann yopk yok ki yediklerimizin içinde işlte hep onların yüzünden uğraşıyoruz yok siperm yok yumurta diye eskiden böle bişeymi varmış.... para uğruna ticaret uğruna insanlığı zehirlediler... bizim türklerde ağzını açıyo daha avrupa amerika diye biz olupda şaha kalkmayı beceremedik gerçi böle pc başıbda oturarak zor ama neyse ya ben böle konularda çok doluyum zaten bide korkutuyo beni hep böle haberler.... krizantemcim aman ne garip oldu deni krizantemcim diye:) islam kültür merkezi yokmu orda onların et satış yerleri vardır muhtemelen yada gidip sorun ordaki hocalar nerden alıyorsa sizde ordan alın tek güvenilir yer yurt dışında islam kültür merkezleri...

Dualarımız,MERSERAYYY,SUNSHİNE06,LEBENSFREUDE,ZELALPERD,DURU1616 ve BAHAR27 için okunacak…***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…DUA LİSTEMİZ 22,02,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken NİCK YASİNİ ŞERİF ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET NE İÇİN OKUYORUZ?DURU1616 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar BAHAR27 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ANTİKDENİZ 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar TONDORA 6 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum SARDUNYA 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ANTİSOCİAL 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ORLİC 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar HAYALOT 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar MELEK04 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum ESMACVS 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum AYŞE035 6 ADET 100/707 ADET Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum TURKUAZ8 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik SEYYAN 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar E_M_A 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar CANDAN 6 ADET 100/707 ADET Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması RAİNSUN 6 ADET OKUNDU , 100/707 ADET OKUNDU+ Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum ECRİNN07/ASLI 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar DİLEK 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar SEVİL61 6 ADET 100/707 ADET OKUNDU Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar MUHAT 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ASBELOVE 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ECRİN23 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar NEKADARZOR 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar SÜRPRİZ06/ELİF 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ESLEMLİVA 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar SSÖNMEZ 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar REYYAN1984/EDA 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar KAYS 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar KRIZANTEM83 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum MELEK181 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar SEYBİLL 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ESMA 6ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar GURBETKIZ 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar MUTLULUK27 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar DERİNSUBERFU 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar A.SENA 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar NURUSİMA81 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar MERSERAYY 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar SUNSHİNE06 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar LEBENSFREUDE 6 ADET 100/707 ADET Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar ZELALPERD 6 ADET OKUNDU 100/707 ADET OKUNDU+ Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar NOTLAR:2yasin seyyan,6 yasin reyyan,6 yasin bahar2142,2 yasin sevil61, 246ADET 4.100 enbiya suresi 89.ayeti, 28.987 ya varis

Liste acaba neden böyle çıktıki? nese yarın hallederimHerkesi öpüyorummmmDuaları yarın öğle vaktine kadar tamamlarız inşallahhhh

canim zaten sertifikayi onlar veriyorlar onlarin sertifikasini kullanan restorant ve marketlerden alisveris yapiyoruz ama yinede insan emin olamiyor sonucta bu ulke elle kesime izin vermiyor makineylede benim pek icim rahat degil ya kesimi yapan besmeleyi unutursa diye insan kusku duyuyor her lokmada besmeleyle yiyoruz Rabbim affetsin insallah yediklerimiz helaldir biz helal diye yiyoruz

merhaba canım...sen nasılsın bizler iyi işte ben biraz geç kalkıyorum nasılsa yalnızım diye sonra iş güç falan bitmiyorr nete de takılıyorum yanii zaman akıp gidiyor...bebiş için evde çalışmalara devam ..daha tık yok...sizlerden bekliyoruz...iyi haberler..zaten benim moral asansör gibi bir inip bir çıkıyor..

ayy kendin yetiştirip kendin tüketmek gibisi var mıı neyin ne olduğunu biliyosun...hemde taze...resmen taze sebze bulmak zor...

sperm haraket

sinabaharatci@hotmail.com kızlar bu aktar konyada imiş mail atıp soru sorabiliriz konyada bi çok kişinin işine yaramış ve mutlu son... başka bi topicten aldım adresi

canım hamile kalıyormuyuz. yani şimdi..ne yediriyor ne içiriyor.. arayan birii olarak sana soruyorum..eşimde bende de bir sıkıntı yok ama ..bir sebepp..

Merhaba cnm biz iyiyiz sen nasilsin? Sende katil muhabbetimizee.. Karsilasamiyoruz seninle. Rabbim sanada saglik versin saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…