selam kızlarben geldim kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim
sağol canım Allah RAZI OLSUN UMUT TÜPBEBEKTE BAŞLIYORUZ TEDAVİYE ULUN BEY DOKTORUM İNŞALLAH SONUCU HAYIRLI OLUR ARTIK EŞİMDE SPERM ÇIKMASI İÇİN DUA EDİCEMhayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin nerde başlıyorsun tedaviye
sağol canım bilgin için ama biz sona geldik sanırım inşallah şimdiye kadar kullandıkları şifa olmuştur eşime rabbim sonucunu güzel etsin aminsperm haraket
[emaıl="sinabaharatci@hotmail.com"]sinabaharatci@hotmail.com[/emaıl] kızlar bu aktar konyada imiş mail atıp soru sorabiliriz konyada bi çok kişinin işine yaramış ve mutlu son... Başka bi topicten aldım adresi
canım hoşgeldin...allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
hoşgeldin aramıza maşşallahh topiğimiz kalabalıklaşıyor..inşallah pozitifi görürsün....rahat olmaya çalış...
muhatım allahın hikmeti işte ...
canım eşin için geçmiş olsun...allah büyükk.. ben ne kadar kendimii sıktıysam ...sonunda dediğim olduysada tedaviler olumsuz oldu ....onun için herşeyin hayırlısı olsun...
ay yeşil çay iyi mi geliyormuş...bende dokunur diye bıraktım....
inşallah canım...herşey yolunda gider...bazen para giderse gitsin diyorum. yeterki olsun ...ama doktor çook önemlii...en azından denemeye değer...inşallah hamişte kalırsın..
yok canım nerde benimki kuran bilmiyor....tesbih çek diyorum onuda yapmıyorr....bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ..72.000 fatiha ya başladım dün...yavaş gidiyor...belki okurken gelir belki bitince gelir bilinmez... bir ümit iştee...ne yaparsak kar....
canım kaygılarınız çokk normall hele bu zmanada bebk dünyaya getirmekk zorlaştıı...oldu muda öyle rahat olanlarınki var kii..allahın takdirii iştee...herşey gönlünüzce olsun...
canım zaten kişi az olmuş normal adetinden...iştee beklenmedik bi zamanda gelmiş demekkii...sonuçta hamile ne güzell rabbim bizlerede nasip etsin
canım bol bol oku ben tüp denememde hiç yapmadım ne zaman negatifii gördüm .. o zmaan aklım başıma geldii.. inşallah bebişin seninle olucakkk...şüphelerlede olsa hamişliği tadıyosun....allah gönlüne göre versin..
bence banyo yapma 3-4 gün .bir kaç topikte okudum 1 hafta yapmayan var..zaten ilk 3 gün içinde tutunuyormuşş... doktorlar 24 saat geçince yapabiliyosunuz diyorlarda..yapacaksanda çook ılık mümkünse soğuğa yakın ve fazla kalma ...içim rahat eetmeyip abdest almak istedim bende yaptım sonra içime kuşku düştüü bişey oldumu diyee....
canım çevrenin ağzı kapanmaz bizler hala uğraşıyoruz...elalemle....benimde sıkıntım yok ama gelmedi bebiş hiç..canım stres yapma bak süt hormonun yükselir...oda etkiliyor..onun için tedavine devam ett ..ertelemenin bir anlamı yok..tecrübeler konuşuyorr...ama kendiiğinden ama tedaviyle gelir allah bilir..
inşallah yine iyii haberlerle gelirsin....allah yardımcınız olsun...
ayy sorma kız bende yumurta, et ,süt,tüketemiyorum..bazen zorla yiyorum yumurtayı ama kokuyor mübarekkk...o kadarda faydalıymışş..
anam kızlar dikkattt firikik vermeyinn....düşmesin sonraa
allah sanada banada isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...
hoşgeldin canım sende....amin isteyen herkese allah hayırlı evlat nasip etsin...
ay bende ankaraya geçen sene eşimin tayiniyle geldik...bir komşu yok..alışamadım bende ...bir yere doğru düzgün gitmiyorum...bilmiyorum valla..herkes kendi ailesiyle görüşüyor yada çalışıyor...bekleme sakın çevre yapıcam diyee...aprt dakilerle transit geçiyoruz...tık yokk slm o hiç yok...
amin canım allah hepimizin dualarını kabul eder inşşallah..
kızlar kızlarr dışardan tavukları pizzaları yerken dikkat edin haaa kesim meselesi malum haram helal ..... et suları bile kullanmayın ahmet akgündüz ün konferanslarını dinleyin derim size netten.....
kuru yolum tavuk bulmak zor bu devirde erpiliç helal sertifikası var bizede onu tavsiye etmişlersi mecbur kalırsanız erpiliç kullanın diye bilginz olsun istedim.... neyseki biz köydeyiz yumurtamız sütümüz bol:)))
selam kızlarben geldim kızlar size bir haberim ben hastalandım erken geldi benim kırmızılar ve kısmetse cumartesi günü tedaviye ilk adımı atıyorum ilk önce sizlere haber vermek istedim
amann yopk yok ki yediklerimizin içinde işlte hep onların yüzünden uğraşıyoruz yok siperm yok yumurta diye eskiden böle bişeymi varmış.... para uğruna ticaret uğruna insanlığı zehirlediler... bizim türklerde ağzını açıyo daha avrupa amerika diye biz olupda şaha kalkmayı beceremedik gerçi böle pc başıbda oturarak zor ama neyse ya ben böle konularda çok doluyum zaten bide korkutuyo beni hep böle haberler.... krizantemcim aman ne garip oldu deni krizantemcim diye:) islam kültür merkezi yokmu orda onların et satış yerleri vardır muhtemelen yada gidip sorun ordaki hocalar nerden alıyorsa sizde ordan alın tek güvenilir yer yurt dışında islam kültür merkezleri...
tamam canım çok sağol. evet maşallah.. o zaman kalıyor 2 yasinim.. ve 100 adet enbiya suresinin 89, ayetiema gelmeden 2 yasinini ben okurum canım. ema gliyo hemen o okuyo( maşaallah emaya valla)
Kızlar merhaba
ayşe esma krizantem maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş aranızda rabbim sizlere sağlık versin
ecrin canım banada okudu yazabilirsin kısmetse bu akşam biter canım 1yasin ve enbiya surem kaldı
seybil canım inşallah transferinde güzel geçer sonucuda güzel olur
baharcım dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin
mutluluk sonucun ne zaman canım
sönmez gelmedi galiba inşallah iyidir
ema karşılaşamıyoruz canım
orlic inşallah kalp atışıda duyulacak
a.sena canım bende üzülüyorum eşimde okusa bende çok sevinicem
kays ve sivilcesi inşallah güzel haber nedenidir
süpriz eslem nasılsınız
yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz
topiğin güzel anne ve adayları herkes iyidir umarım
kuru yolum tavuk bulmak zor bu devirde erpiliç helal sertifikası var bizede onu tavsiye etmişlersi mecbur kalırsanız erpiliç kullanın diye bilginz olsun istedim.... neyseki biz köydeyiz yumurtamız sütümüz bol:)))
sperm haraket
sinabaharatci@hotmail.com kızlar bu aktar konyada imiş mail atıp soru sorabiliriz konyada bi çok kişinin işine yaramış ve mutlu son... başka bi topicten aldım adresi
Kızlar merhaba
ayşe esma krizantem maşallah ne güzel muhabbetler geçmiş aranızda rabbim sizlere sağlık versin
ecrin canım banada okudu yazabilirsin kısmetse bu akşam biter canım 1yasin ve enbiya surem kaldı
seybil canım inşallah transferinde güzel geçer sonucuda güzel olur
baharcım dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin
mutluluk sonucun ne zaman canım
sönmez gelmedi galiba inşallah iyidir
ema karşılaşamıyoruz canım
orlic inşallah kalp atışıda duyulacak
a.sena canım bende üzülüyorum eşimde okusa bende çok sevinicem
kays ve sivilcesi inşallah güzel haber nedenidir
süpriz eslem nasılsınız
yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz
topiğin güzel anne ve adayları herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?