Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ay çok güzel bi cümle bu şimdi çatlatma iğnemi vurdum. Pazartesi aşılamam olucak. İlk aşılamam ve başka bir topikte biri bana normal ilşki gibi olma olasılığı dedi ve üzüldüm biraz.

nasip canım inşallah olur kısmetten öteye geçilmez sen elinden geleni yapmışsın duanı et boll bolll inş olur şansı normal ilişki gibi olsaydı egerr normal ilişki tarihlerini verir aşılama yapmazlardııkulak asma böle şeylere

yaniiiiiiiiiiiii mart ayının en güzel anne adaylarından biride sensiiiiiiiiiiiiin.(inşaallah ya RABBİ)
aminnnn canım, ben her aya adayım:) size bişi sormak istiyorum ya, hepiniz evliliğinizde mutlu musunuz? bana bu aralar şöyle gelmeye başladı;evliliğinde sıkıntı olanlar pıtır doguruyor, ama mutlu olanlar tırt:) onlar evliliğiyle biz bebegimizle mi sınanıyoruz??

aminnnnnn canım.
hamile arkadaşlarımız içinde amin, kolay dogum ve saglıklı evlat için aminn.

duru için amin.ema için amin,eslemliva için amin,antisocial için amin...............................

cnm sana moral vermek isterdim cok..tedavide oldugunu biseydiminan sesimi cikarmazdim bile..ama benimkiler malesef hep negatiff ama benim 3 de tup negatiff..insallah seninkide ayse gibi ilk seferse tutar

bennnn çok mutluyumm çok seviyorumm onuu hatta diorumki ALLAHIM KOCAMIN CANI SAGOLSUN SAGLIĞI YERİNDE OLSUN BEN ONUN YANINDA HERDAİM OLABİLİYİMM bebişim varsın geç olsunn buda bizim en zor sınavımız olsunn:))ben kocamııı çok seviyorummmm zaten delidivane aşık oldum evlendimm :))

RABBİM modunuzu bozmasın inaşaallah

Kızlar girmediğim için durumlardan haberim yok,geçmişi okumaya kalktım ama çok ilerlemiş vazgeçtim...Tedaviye başlayan herkesin Rabbim yardımcısı olsun,inşaallah bu son tedaviniz olur da alırsınız bebişlerinizi kucağınıza hayırlısı ile...Belirsizlik yaşayan arkadaşlarım inşaallah hayırlı sağlıklı bebişle son bulur belirsizliğiniz.İnşaallah önemli şeyler kaçırmamışımdır.

tabi kesinlikle ayşem için,esmacvs için,krizantem için,orlic için hepsi için amin.

cnm sana moral vermek isterdim cok..tedavide oldugunu biseydiminan sesimi cikarmazdim bile..ama benimkiler malesef hep negatiff ama benim 3 de tup negatiff..insallah seninkide ayse gibi ilk seferse tutar

Allah sana sağlıklı bi bebek versin inşallah en kısa zamanda. Tabi bana da. Bnm polikistikoverim var. Hemen tüp yaptırmak istedik ama doktor aşılamayı önerdi. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Allah sana sağlıklı bi bebek versin inşallah en kısa zamanda. Tabi bana da. Bnm polikistikoverim var. Hemen tüp yaptırmak istedik ama doktor aşılamayı önerdi. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

polikistikover çokda korkulacak hemen tüpü gerektircek bir durummu canım arkadaşlar var hepside doğal yoldan hamiş kaldılarr vallaa inşş seninde aşılaman tutarr ki 2 yumurta birden bile tuttabilir valla::)))eşinin degerleri daha önemli oluyo aşılamada yüksek çıkarsa şans artıyorr

Bnm zayıflamam gerekiyo zayıfladıktan sonra da doğal yollarla hamile kalıcakmışım ama gizli şeker çıktı. Ondan zayıflayamıyorum. Gizli şekerin oluşmasına neden olan da polikistik :) bir döngünün tam ortasındayım. Bnde uzun tedavi süreçlerine girmek istemeyip kafamdakini yapma gibi bi takıntıya sahip olduğum için bi an önce olsun diye tüp istedim :)

canım eşim okumaz ki o eminim ben den daha çok dua ediyordur ama ben deyince yapmıyo

antikdenizle sana mümkün olsada acı biber yollayabilsem. gül bakıyım bi:) kocaman gülll kocaman bak sonra çocugun olursa annen çok suratsızdı, gülmüyodu deriz bilesin.
düzeltin artık şu moralinizi. hadi kızlar ya:)
yok canım herkes birbirine diyo sen hamilesin diye, kimse üstüne kondurmuyo. haa bide hasta olanda dertli hasta olamayanda:) bugün bi tuhafız:)

tabi kesinlikle ayşem için,esmacvs için,krizantem için,orlic için hepsi için amin.

asenat123,reyyan,bahar27 aminnnnnn

en güzel anne adayları.benim yarın kahvaltıya misafirim gelecek.o yüzden çıkmam ve artık yatmam gerekiyor.muhabbetinize hiç doyum olmuyor inanın.sizler benim moral kaynağımsınız valla..kız iyiki bulmuşum sizi ben yaw.:118:sizleri Allah rızası için çok seviyorum.Allah emanet olun.hayırlı gecelr,bol bebişli rüyalar..aaaa rüya dedimde dün gece kendimi hamile gördüm.8 aylıkmışım.bir güzelleşmişim ki kendi kendime ay oğlum olacak heralde diyorum.(kız bozar erkek güzelleştirirmiş ya)hayır olsun ve gerçek olsun inş.hoşçakalın

kız baharı dediydim.amaaaaaaa sen beni hiç şaşırtmadın.asenatı unutmayarak.güzel yüreğin herşeyin güzeline layık.keşke asenatta okusaydı şu yazdığını.

hakikaten çok tuhafızz olsak bir dertt olmasak bir dertttt vallaa:))))nese çok degilll birhaftaya hersey net belli olur hatta ben dayanamam olmazsamm en geç salıya doktordayımm :))aslında pazartesi giderim dicem ama pazartesi günleri aşırı yoğunum ve urfada kadın doğum doktorlarında sıra bulmak mesellee her yer kalabalık sıra gelmiyor bir türlüü tabii burdaki kadınlarr her sene bir tane doğuruyolar vallaa:))işin sırrı isottamıdır nedirr anlamadımki

aminnnnnnn:)) inşallah yaaa içim kıpır kıpır oldu valla

ayyyy hadi bakalım inşaallah.
kızzzz ecrini unutuyorduk ona da amin diyelim Allah razı olsun listelerle o ugraşıyo
canım Allah rahatlık versin. biz de seni iyki tanımışız

yok canım herkes birbirine diyo sen hamilesin diye, kimse üstüne kondurmuyo. haa bide hasta olanda dertli hasta olamayanda:) bugün bi tuhafız:)

Anladım canım,inşaallah hepiniz hamilesinizdir...Girmesemde gönüller bir olduğu için,bende aynı duyguları hissetmişim sizle...

Bende temizliğe vurdum kendimi,sabahın körlerinde kalkıp azıcık uykuyla soğukta balkonları yıkadım.Mutfağı değiştirdim.Birsürü misafirim geldi.Hazırlık şu bu derken vakit geçirdim.Allah razi olsun,çok iyi geldi komşularımın gelmesi...Siz hep aklımdaydınız,özlemişim valla

kız baharı dediydim.amaaaaaaa sen beni hiç şaşırtmadın.asenatı unutmayarak.güzel yüreğin herşeyin güzeline layık.keşke asenatta okusaydı şu yazdığını.

onun gitmesine benden daha fazla kimse üzülmemiştir.
ama anlatmak istediklerimi yanlış anladı. olmasaydı keşke ama oldu.
bize çok duası geçti, ona sıra gelmeden gitti ne yazıkki.
zaten 21 gündür gelmiyor kk ya takipteyim:) arkadaşlık kurduğu kişiler çok hoşuma gitmedi o yüzden çok üzüldüm.

ayyyy hadi bakalım inşaallah.
kızzzz ecrini unutuyorduk ona da amin diyelim Allah razı olsun listelerle o ugraşıyo
canım Allah rahatlık versin. biz de seni iyki tanımışız

ecirnde dediydim ben ama iki kere amin olsun ona dimi ama......kafiyeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…