- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Ay çok güzel bi cümle bu şimdi çatlatma iğnemi vurdum. Pazartesi aşılamam olucak. İlk aşılamam ve başka bir topikte biri bana normal ilşki gibi olma olasılığı dedi ve üzüldüm biraz.
aminnnn canım, ben her aya adayım:) size bişi sormak istiyorum ya, hepiniz evliliğinizde mutlu musunuz? bana bu aralar şöyle gelmeye başladı;evliliğinde sıkıntı olanlar pıtır doguruyor, ama mutlu olanlar tırt:) onlar evliliğiyle biz bebegimizle mi sınanıyoruz??yaniiiiiiiiiiiii mart ayının en güzel anne adaylarından biride sensiiiiiiiiiiiiin.(inşaallah ya RABBİ)
amin canım benim amiin.hepimiz için amin.isteyen herkes için amin.bu topikteki dostlarım için amin.muhat için amin,nurusima için amin,nekadarzor için amin,bahar için amin,kays için amin,seybil için amin,s.sönmez için amin,ecrin için amin,mutluluk için amin,merseray için amin,senin için amin aklıma gelmeyen dostlarım için amin...........özledik,vuslat için amiiiiiiiiiiiiin.
amin canım benim amiin.hepimiz için amin.isteyen herkes için amin.bu topikteki dostlarım için amin.muhat için amin,nurusima için amin,nekadarzor için amin,bahar için amin,kays için amin,seybil için amin,s.sönmez için amin,ecrin için amin,mutluluk için amin,merseray için amin,senin için amin aklıma gelmeyen dostlarım için amin...........özledik,vuslat için amiiiiiiiiiiiiin.
vallaa birileri hamişşş çıkacak bu gidişleee birbirmize diozz sende kanama oluyoo o yanıltıyo benimm kan gelmiyooo adet geçioo ama test negatifff gülelim mi ağlayalımm mıııııı kızzz inşşş süprizlerr arka arkaya gelirrr şimdi sizlerle konuşuncaa umudum katbekat arttıııı valla benimde hamile moduna girdim bilehatta eşimdee ben hamileymişim modunda bugünden beriii
aminnnn canım, ben her aya adayım:) size bişi sormak istiyorum ya, hepiniz evliliğinizde mutlu musunuz? bana bu aralar şöyle gelmeye başladı;evliliğinde sıkıntı olanlar pıtır doguruyor, ama mutlu olanlar tırt:) onlar evliliğiyle biz bebegimizle mi sınanıyoruz??
benim de aklıma gelir hep bu ben kendi adıma çok mutluyum(çok şükür).dünyaya milyonlarca kez gelsem tereddütsüz,şeksiz,şüphesiz,yine kocişle evlenirdim,canım benim ya çok seviyorum ben onu.bak sana ilanı aşk yaptım diyorum kız maaşallah demeyi unutmasınlar diyor.evet sınav dünyası bizimde böyleymş sınavımız.
aminnnnnn canım.
hamile arkadaşlarımız içinde amin, kolay dogum ve saglıklı evlat için aminn.
cnm sana moral vermek isterdim cok..tedavide oldugunu biseydiminan sesimi cikarmazdim bile..ama benimkiler malesef hep negatiff ama benim 3 de tup negatiff..insallah seninkide ayse gibi ilk seferse tutar
RABBİM modunuzu bozmasın inaşaallah
Allah sana sağlıklı bi bebek versin inşallah en kısa zamanda. Tabi bana da. Bnm polikistikoverim var. Hemen tüp yaptırmak istedik ama doktor aşılamayı önerdi. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
canım eşim okumaz kibende denicem bu ay duayı ama eşin ve sen ayrı sulara okuyaacaznız canım 70000 sen 70000 eşin malum günlerdeeee:))))cup suyu içippppp gecesindee artıkın inş bebişin seninlee:)))
ben meryem süresini bitireli 1 hafta olduuu çok umutluyum ondan bir kaç ay içinde inş olurr çünkü gecen sene şubatta bitirmiştim süremi eşim okumuştu o zaman çoğunlukla vee martta hamiş oldumu öğrenmiştimmmm ayrıyeten o ay tefriciyede okumuştummm :)hatta ve hatta adet olmadan bitirmeye calışıyordummm eşimde sen bu aya mı yetiştirmeye caşıyon ne yapıyon demiştiii:))hakikaten olmuştu o ayy ve cidden doğru kocamın değeri düşükdüü
bak şimdi çok pişman oldum gene az önce yazdıklarımdan dolayııı tövbe yarabbimmmm nasılll umutsuzum diyebildim halbuki gecensene muhteşem bir mucize yaşamıştımm bennn
antikdenizle sana mümkün olsada acı biber yollayabilsem. gül bakıyım bi:) kocaman gülll kocamancnm sana moral vermek isterdim cok..tedavide oldugunu biseydiminan sesimi cikarmazdim bile..ama benimkiler malesef hep negatiff ama benim 3 de tup negatiff..insallah seninkide ayse gibi ilk seferse tutar
yok canım herkes birbirine diyo sen hamilesin diye, kimse üstüne kondurmuyo. haa bide hasta olanda dertli hasta olamayanda:) bugün bi tuhafız:)Kızlar girmediğim için durumlardan haberim yok,geçmişi okumaya kalktım ama çok ilerlemiş vazgeçtim...Tedaviye başlayan herkesin Rabbim yardımcısı olsun,inşaallah bu son tedaviniz olur da alırsınız bebişlerinizi kucağınıza hayırlısı ile...Belirsizlik yaşayan arkadaşlarım inşaallah hayırlı sağlıklı bebişle son bulur belirsizliğiniz.İnşaallah önemli şeyler kaçırmamışımdır.
tabi kesinlikle ayşem için,esmacvs için,krizantem için,orlic için hepsi için amin.
canım eşim okumaz kio eminim ben den daha çok dua ediyordur ama ben deyince yapmıyo
antikdenizle sana mümkün olsada acı biber yollayabilsem. gül bakıyım bi:) kocaman gülll kocamanbak sonra çocugun olursa annen çok suratsızdı, gülmüyodu deriz bilesin.
düzeltin artık şu moralinizi. hadi kızlar ya:)
yok canım herkes birbirine diyo sen hamilesin diye, kimse üstüne kondurmuyo. haa bide hasta olanda dertli hasta olamayanda:) bugün bi tuhafız:)
asenat123,reyyan,bahar27 aminnnnnn
aminnnnnnn:)) inşallah yaaa içim kıpır kıpır oldu valla
en güzel anne adayları.benim yarın kahvaltıya misafirim gelecek.o yüzden çıkmam ve artık yatmam gerekiyor.muhabbetinize hiç doyum olmuyor inanın.sizler benim moral kaynağımsınız valla..kız iyiki bulmuşum sizi ben yaw.:118:sizleri Allah rızası için çok seviyorum.Allah emanet olun.hayırlı gecelr,bol bebişli rüyalar..aaaa rüya dedimde dün gece kendimi hamile gördüm.8 aylıkmışım.bir güzelleşmişim ki kendi kendime ay oğlum olacak heralde diyorum.(kız bozar erkek güzelleştirirmiş ya)hayır olsun ve gerçek olsun inş.hoşçakalın
yok canım herkes birbirine diyo sen hamilesin diye, kimse üstüne kondurmuyo. haa bide hasta olanda dertli hasta olamayanda:) bugün bi tuhafız:)
kız baharı dediydim.amaaaaaaa sen beni hiç şaşırtmadın.asenatı unutmayarak.güzel yüreğin herşeyin güzeline layık.keşke asenatta okusaydı şu yazdığını.
ayyyy hadi bakalım inşaallah.
kızzzz ecrini unutuyordukona da amin diyelim Allah razı olsun listelerle o ugraşıyo
canım Allah rahatlık versin. biz de seni iyki tanımışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?