Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım valla hiçbirimiz sosyal değiliz:) aslında gezmelere gitsek daha mı iyi gelir acaba?
canım üşütürsün niye dikkat etmiyorsun.
mevsim geçişi zaten, hastalık kol geziyo.

bende geçen candan ablayala konuşurken tel.de asenatın adı geçtiydide o dediydi başka topiklerde denk geldim diye.ne kadar dikkatlisin.biz anladık canım senin ne demek istediğini.oda küçük daha ona verdiydim.neyse kulakları çınlasın.Rabbim ona da dua nasip ettiyse şu anda vardır bir hayır.onunda gönlüne göre olsun herşey.birdaha görürsen o topikte söylede uyarayım onu.güzel dostluklar kursun isterim.

canım valla hiçbirimiz sosyal değiliz:) aslında gezmelere gitsek daha mı iyi gelir acaba?

Bende sosyal değilim ki kuzum.Biri gelmek istemiş,ardından tüm mahalle toplandı geldi Çokta iyi oldu ama

Hasta olmadım nedense canım.Kafa dağıtmam lazım Muhat,inan iyi görmüyorum kendimi.Hayırlısı hakkımızda canım

ecirnde dediydim ben ama iki kere amin olsun ona dimi ama......kafiyeye bak
canım 2 tane ecrin var:) birinin yerine sen diğerinin yerine ben demiş olalım durumu kurtarıyım derken bak hatırladım bi kişi

tabi canım kim ister kötü olsun. burda dua etmesi çok güzel bişiydi. burdan ayrılınca hiçbir dua topiğine girmemiş.
21 gün önce balandı. sonrada hiç girmedi. farklı rumuzla giriyorsa bilmiyorum ama.

Candan ablanın adı geçince,ona burdan tekrar teşekkür etmek istedim.Görür görmez bilmiyorum ama Candan ablacım,seni çok seviyorum.

Kızlar kırmızıları görünce,burdan size haber verip çıktığım gün vardı ya...Candan ablamda okumuş.ben hüngür hüngür ağlarken aradı beni...Konuştuk,öyle rahatlattı ki,o olmasaydı kocam gelene kadar ağlardım ben...Allahım razi olsun Ondan...En yakınınıza anlatamadığınız şeyleri,yüzünü bile görmediğiniz birisine en içten şekilde anlatıyosunuz.Bu gönüllerin bağlılığı,aramızdaki sevginin gücüdür...Candan ablacım iyi ki varsın...İyi ki hepiniz varsınız kader arkadaşlarım...

gezmelerdee daha cok üzülüozz kız ha bire cocukdan bahsediolarr :)))ama ben ev gezmesi değilde böle tarihi yerleri felan gezmeyi çok severimmm

yaa ben candan ablayı çok merak ediyorummm amaa hiç denk gelmedik onunla sizler burdanmı tanıyorsunuz yoksa öncedendei tanıyordunuzz

evet canım terapi gibi onunla konuşmak.sende İYİKİ VARSIN..........

canım öyle şey mi olur ya? ne demek iyi görmüyorum kendimi.
bak bunalmışsın, ne yap biliyor musun 3 ay bebeği ertele. 3 ay bebek gelecek mi gelmiycek mi telaşı yapma, ne var sanki 90 gün altı üstü. zihnen rahatla. sonra hepimiz gün yapalım. hep bursalılar mı yapacak canım:) demi ama.
günü nasıl yapıcaz her hafta birinin evinde toplanacagız, nasıl mı ahhaaa da böyle;
MEKTUPPPPPP
her hafta birinin evine mektupla misafir olalım. çok da güzel hatıra olur. kimse adresini vermesin. ptt şubesini söylesin aynı gün yollayalım yine aynı gün ptt den sıradaki arkadaş misafirlerini koysun çantaya gelsin eve.,kafa dağıtalım biraz hem eglenceli bi hatıra olur.
baksanıza kalkıp Bursaya da gidemiyoz, zaten onlarda buluşamıuo:O

yaa ben candan ablayı çok merak ediyorummm amaa hiç denk gelmedik onunla sizler burdanmı tanıyorsunuz yoksa öncedendei tanıyordunuzz

Canım inşaallah tanışırsınız Candan ablayla.Ya anlatamam öyle bir insan ki,gerçekten iyi ki var....Ben daha önce tanımıyordum,telefonla görüşüyoruz,yüzyüze görüşmedik hiç ama inşaallah nasip olur...Telefonlaşmadan önce,kesin afallarım saçmalarım nasıl konuşurum,nasıl biri ki falan derken,başladık görüşmeye...Sanki ilk kez görüşmemişiz gibi,öyle bir bağ oluştu ki,bi saati falan geçti sanırım konuşmamız....Gerçek bir dost...O gün görür görmez aradı beni;dedim ablacım;düşün ben anneme anlatamadığım sorunu sana anlatıyorum.Bu çok farklı birşey ya..Allah razi olsun..

Bidaha görüşmemizde söylememi ister misin ismini,görüşünce hak vericeksin bana canım.Beraber ağlayıp,beraber gülünecek biri.Hani omzuna yatıp herşeyi anlatıp,ağlayıp doya doya,sonra uykuya dalmak istediğiniz bir şefkat kolu ararsınız ya,işte Candan abla benim için öyle biri...

canım bu kadar sıkma kendinii hersey olacagına varıyorrr birazda boşvermek lazımm sevdiğin ne varsa onu yappp hesapsız düşünmeden sadece sevdiğin şeylerii ben böle oldugum zamanlarımda kendimii bol bol şımartıyorumm

senin için yapabiliceğimiz bişe olursa hepyanındayız canım

ptt mii:))))süper fikir tek sorun aynı gün mektupları alamayacak olmamızz bu pttnin nasıl bir yer oldugunu bir ben bilirimm:))

kizlar laptopu kocia aldi butun gun bunun basindasin diye bide fircaladi,gozlerim kizarmis okumaktan oyle diyor.bende yattim guyaa teden girdim simdide.ama rahat olmuyro yazana kadar anam agladi..burasi cok sogur kar yagiyor..dallarima hep karlar yagdi,yagsin bakalim nasilsa birgun yaz gelecek ve hepsi eriyecek...kendimi kurumus calilara benzettim bugun onlarda meyve veremiyorlar.aglayasim varda cikmiyo ates gibi yureyimi dagliyo..heppinize iyi geceler..

Canım misafirlerle kafamı dağıtmıştım baya bi..Evde tek başıma gerçekten inanılmaz bunalıyorum.Arada komşulara gitmeye karar verdim,iyi gelicek sanırım...

3 ay korun mu diyosun yani canım,yoksa fikri zihnimden mi atayım?

Herzaman istemişimdir mektup arkadaşı.Muhatcım çok güzel fikir bu,harika olur,ben varım...Aslında fecede grup oluştursak bence yine çok güzel olur.Sadece burdakileri alırız.

Haklısın canım,hem kendime eziyet ediyorum hem eşime.Oysa onu öyle seviyorum ki,çok üzülüyorum sonra ama elimde değil.Eşimden Allah razi olsun,Rabbim eksik etmesin başımdan..

Dua etmeniz yeter canım benim...Annecimde Meryem Suresine başlamış yeniden,Umreye gidince hediye edicem dedi.Bu üçüncü Meryem Suresi,inşaallah kabul olur..

((bugün kimsenin keyfi yokkk(kendine iiyi bak cnm iyi gecelerr

inşş canımmm olur inşşş heseyin zamanı var ..ALLAH başka dert vermesin inan varya gözümüzde çok büyütüyoruz bizz belki bu kadar büyütmesek sabırla dualarımızı etsekk ama üzülmeyerek hayatı zehrederek değill olacakk..ben bu akşam hamile kalmayı beklemeye bile hakkım yok diyerek öle büyük bir gaflet yaptımkii bak nasıl pişman oldum o saatten bu saatee halbukii çok şükür ne derdimiz varr bir bebişş nazlanıyo o kadar oda inş vakti zamanı geldiğinde olurr yeterkii sabırlı olalımmm dua edelimmm benimki zaaman zaman kendini bilmez laflar etmeyelimm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…