Anladım canım,inşaallah hepiniz hamilesinizdir...Girmesemde gönüller bir olduğu için,bende aynı duyguları hissetmişim sizle...
Bende temizliğe vurdum kendimi,sabahın körlerinde kalkıp azıcık uykuyla soğukta balkonları yıkadım.Mutfağı değiştirdim.Birsürü misafirim geldi.Hazırlık şu bu derken vakit geçirdim.Allah razi olsun,çok iyi geldi komşularımın gelmesi...Siz hep aklımdaydınız,özlemişim valla
onun gitmesine benden daha fazla kimse üzülmemiştir.
ama anlatmak istediklerimi yanlış anladı. olmasaydı keşke ama oldu.
bize çok duası geçti, ona sıra gelmeden gitti ne yazıkki.
zaten 21 gündür gelmiyor kk yatakipteyim:) arkadaşlık kurduğu kişiler çok hoşuma gitmedi o yüzden çok üzüldüm.
canım valla hiçbirimiz sosyal değiliz:) aslında gezmelere gitsek daha mı iyi gelir acaba?
canım üşütürsün niye dikkat etmiyorsun.
mevsim geçişi zaten, hastalık kol geziyo.
canım 2 tane ecrin var:) birinin yerine sen diğerinin yerine ben demiş olalım
ecirnde dediydim ben ama iki kere amin olsun ona dimi ama......kafiyeye bak
bende geçen candan ablayala konuşurken tel.de asenatın adı geçtiydide o dediydi başka topiklerde denk geldim diye.ne kadar dikkatlisin.biz anladık canım senin ne demek istediğini.oda küçük daha ona verdiydim.neyse kulakları çınlasın.Rabbim ona da dua nasip ettiyse şu anda vardır bir hayır.onunda gönlüne göre olsun herşey.birdaha görürsen o topikte söylede uyarayım onu.güzel dostluklar kursun isterim.
bende geçen candan ablayala konuşurken tel.de asenatın adı geçtiydide o dediydi başka topiklerde denk geldim diye.ne kadar dikkatlisin.biz anladık canım senin ne demek istediğini.oda küçük daha ona verdiydim.neyse kulakları çınlasın.Rabbim ona da dua nasip ettiyse şu anda vardır bir hayır.onunda gönlüne göre olsun herşey.birdaha görürsen o topikte söylede uyarayım onu.güzel dostluklar kursun isterim.
canım valla hiçbirimiz sosyal değiliz:) aslında gezmelere gitsek daha mı iyi gelir acaba?
canım üşütürsün niye dikkat etmiyorsun.
mevsim geçişi zaten, hastalık kol geziyo.
Candan ablanın adı geçince,ona burdan tekrar teşekkür etmek istedim.Görür görmez bilmiyorum ama Candan ablacım,seni çok seviyorum.
Kızlar kırmızıları görünce,burdan size haber verip çıktığım gün vardı ya...Candan ablamda okumuş.ben hüngür hüngür ağlarken aradı beni...Konuştuk,öyle rahatlattı ki,o olmasaydı kocam gelene kadar ağlardım ben...Allahım razi olsun Ondan...En yakınınıza anlatamadığınız şeyleri,yüzünü bile görmediğiniz birisine en içten şekilde anlatıyosunuz.Bu gönüllerin bağlılığı,aramızdaki sevginin gücüdür...Candan ablacım iyi ki varsın...İyi ki hepiniz varsınız kader arkadaşlarım...
Candan ablanın adı geçince,ona burdan tekrar teşekkür etmek istedim.Görür görmez bilmiyorum ama Candan ablacım,seni çok seviyorum.
Kızlar kırmızıları görünce,burdan size haber verip çıktığım gün vardı ya...Candan ablamda okumuş.ben hüngür hüngür ağlarken aradı beni...Konuştuk,öyle rahatlattı ki,o olmasaydı kocam gelene kadar ağlardım ben...Allahım razi olsun Ondan...En yakınınıza anlatamadığınız şeyleri,yüzünü bile görmediğiniz birisine en içten şekilde anlatıyosunuz.Bu gönüllerin bağlılığı,aramızdaki sevginin gücüdür...Candan ablacım iyi ki varsın...İyi ki hepiniz varsınız kader arkadaşlarım...
Bende sosyal değilim ki kuzum.Biri gelmek istemiş,ardından tüm mahalle toplandı geldiÇokta iyi oldu ama
Hasta olmadım nedense canım.Kafa dağıtmam lazım Muhat,inan iyi görmüyorum kendimi.Hayırlısı hakkımızda canım
yaa ben candan ablayı çok merak ediyorummm amaa hiç denk gelmedik onunla sizler burdanmı tanıyorsunuz yoksa öncedendei tanıyordunuzz
Bende sosyal değilim ki kuzum.Biri gelmek istemiş,ardından tüm mahalle toplandı geldiÇokta iyi oldu ama
Hasta olmadım nedense canım.Kafa dağıtmam lazım Muhat,inan iyi görmüyorum kendimi.Hayırlısı hakkımızda canım
canım öyle şey mi olur ya? ne demek iyi görmüyorum kendimi.
bak bunalmışsın, ne yap biliyor musun 3 ay bebeği ertele. 3 ay bebek gelecek mi gelmiycek mi telaşı yapma, ne var sanki 90 gün altı üstü. zihnen rahatla. sonra hepimiz gün yapalım. hep bursalılar mı yapacak canım:) demi ama.
günü nasıl yapıcaz her hafta birinin evinde toplanacagız, nasıl mı ahhaaa da böyle;
MEKTUPPPPPP
her hafta birinin evine mektupla misafir olalım. çok da güzel hatıra olur. kimse adresini vermesin. ptt şubesini söylesin aynı gün yollayalım yine aynı gün ptt den sıradaki arkadaş misafirlerini koysun çantaya gelsin eve.,kafa dağıtalım biraz hem eglenceli bi hatıra olur.
baksanıza kalkıp Bursaya da gidemiyoz, zaten onlarda buluşamıuo:O
ptt mii:))))süper fikir tek sorun aynı gün mektupları alamayacak olmamızz bu pttnin nasıl bir yer oldugunu bir ben bilirimm:))
canım isteyenin iş adresine ya da ev adresinede yollayabiliriz:)
canım öyle şey mi olur ya? ne demek iyi görmüyorum kendimi.
bak bunalmışsın, ne yap biliyor musun 3 ay bebeği ertele. 3 ay bebek gelecek mi gelmiycek mi telaşı yapma, ne var sanki 90 gün altı üstü. zihnen rahatla. sonra hepimiz gün yapalım. hep bursalılar mı yapacak canım:) demi ama.
günü nasıl yapıcaz her hafta birinin evinde toplanacagız, nasıl mı ahhaaa da böyle;
MEKTUPPPPPP
her hafta birinin evine mektupla misafir olalım. çok da güzel hatıra olur. kimse adresini vermesin. ptt şubesini söylesin aynı gün yollayalım yine aynı gün ptt den sıradaki arkadaş misafirlerini koysun çantaya gelsin eve.,kafa dağıtalım biraz hem eglenceli bi hatıra olur.
baksanıza kalkıp Bursaya da gidemiyoz, zaten onlarda buluşamıuo:O
canım bu kadar sıkma kendinii hersey olacagına varıyorrr birazda boşvermek lazımm sevdiğin ne varsa onu yappp hesapsız düşünmeden sadece sevdiğin şeylerii ben böle oldugum zamanlarımda kendimii bol bol şımartıyorumm
senin için yapabiliceğimiz bişe olursa hepyanındayız canım
kizlar laptopu kocia aldi butun gun bunun basindasin diye bide fircaladi,gozlerim kizarmis okumaktan oyle diyor.bende yattim guyaa teden girdim simdide.ama rahat olmuyro yazana kadar anam agladi..burasi cok sogur kar yagiyor..dallarima hep karlar yagdi,yagsin bakalim nasilsa birgun yaz gelecek ve hepsi eriyecek...kendimi kurumus calilara benzettim bugun onlarda meyve veremiyorlar.aglayasim varda cikmiyo ates gibi yureyimi dagliyo..heppinize iyi geceler..
Canım misafirlerle kafamı dağıtmıştım baya bi..Evde tek başıma gerçekten inanılmaz bunalıyorum.Arada komşulara gitmeye karar verdim,iyi gelicek sanırım...
3 ay korun mu diyosun yani canım,yoksa fikri zihnimden mi atayım?
Herzaman istemişimdir mektup arkadaşı.Muhatcım çok güzel fikir bu,harika olur,ben varım...Aslında fecede grup oluştursak bence yine çok güzel olur.Sadece burdakileri alırız.
Haklısın canım,hem kendime eziyet ediyorum hem eşime.Oysa onu öyle seviyorum ki,çok üzülüyorum sonra ama elimde değil.Eşimden Allah razi olsun,Rabbim eksik etmesin başımdan..
Dua etmeniz yeter canım benim...Annecimde Meryem Suresine başlamış yeniden,Umreye gidince hediye edicem dedi.Bu üçüncü Meryem Suresi,inşaallah kabul olur..
kizlar laptopu kocia aldi butun gun bunun basindasin diye bide fircaladi,gozlerim kizarmis okumaktan oyle diyor.bende yattim guyaa teden girdim simdide.ama rahat olmuyro yazana kadar anam agladi..burasi cok sogur kar yagiyor..dallarima hep karlar yagdi,yagsin bakalim nasilsa birgun yaz gelecek ve hepsi eriyecek...kendimi kurumus calilara benzettim bugun onlarda meyve veremiyorlar.aglayasim varda cikmiyo ates gibi yureyimi dagliyo..hepp
o kuru dallar meyve verecek çünkü kökleri çok derinde ve saglamda.
sen bi çalıyım diyorsun, kalk bi güçlen agaç olki meyven olsun, yeşerki dalda çiçegin dursun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?