kızlar nihayet transferim oldu 2 bebiş koydular5 martta test yaptırıcakmışım nasıl sabredeceksemmm geeeellll 5 mart gel salııı gel gel gel kızlar dualarınızda beni unutmayın
muhatcımm söylediğini yaptım duayı hep okudum
canım sabah kalkarkalmaz ilk idrarla yaptım zaten ama şimdiyedek olmalıydı zaten ben hayatımda böle geçikmedim((ama ufacık bir çizgi bile çıkmadı bakalım hafta içi olsun veya olmasın mutlaka gidecem doktoraa elimde bir test daha var olmazsa onuda yaparım yarin ay birde belirtilerimde kaçtııı:)))korktular galiba benden ne agrı ne sızı kaldı karnım bile ağrımıyo şoktayımmm vallaa
bu inatçı bebişlerrr birr gelseee zatenn:))))akşam bir ark geldi tüp bebekler oldu bebegi 1 yaşında şimdii akşam konuşuyoruz işte dioyorki çok ağladımmm çok yıprattım kendimide evliliğimide ama noldu oldu şimdi dönüpp baktımda boşuna o kadar ağlamışımm strese koymuşum kendimi diyor::)))bizde eminimmm gün gelecekk bu yazdıklarımızı belki okuyacagızz neler yaşamışım dicezzzz gözlerimiz dolacak o zaman belkide ağlayacazz:))kızlar hep diyorum yaa ALLAH BAŞKA DERTLE SINAMASIN BİZİ DİE EN ZOR SINAVIMIZ BU OLSUN DİEE hakilaten çok düşünüyorum bunu neler neler varrrrr gecen tvde haberleri izlemişinizdir kadın hem kendi hem de karnında ikizleri öldüü((
RABBİM HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN BEBİŞİNDEE TABİKİ
ben de tedavi öncesi kan tahlillerimi verdim.bu hafta sonuçlar çıkar büyük ihtimalle.adet olduğum içinpazartesi gidip histeroskopi için gün alıcam.oda adet bitiminde hemen oluyor.ve sonuçlar iyi çıkarsa inşaallah birdahaki adetimde benimde tedavi sürecim başlamış olacak Allahın izniyle.5.tüp son tüp olacak inşaallah.kızlar ettiğinizi zaten biliyorum ama dualrınızı eksik etmyin ne olur.
tabi kesinlikle ayşem için,esmacvs için,krizantem için,orlic için hepsi için amin.
gezmelerdee daha cok üzülüozz kız ha bire cocukdan bahsediolarr :)))ama ben ev gezmesi değilde böle tarihi yerleri felan gezmeyi çok severimmm
kizlar laptopu kocia aldi butun gun bunun basindasin diye bide fircaladi,gozlerim kizarmis okumaktan oyle diyor.bende yattim guyaa teden girdim simdide.ama rahat olmuyro yazana kadar anam agladi..burasi cok sogur kar yagiyor..dallarima hep karlar yagdi,yagsin bakalim nasilsa birgun yaz gelecek ve hepsi eriyecek...kendimi kurumus calilara benzettim bugun onlarda meyve veremiyorlar.aglayasim varda cikmiyo ates gibi yureyimi dagliyo..heppinize iyi geceler..
inşş canımmm olur inşşş heseyin zamanı var ..ALLAH başka dert vermesin inan varya gözümüzde çok büyütüyoruz bizz belki bu kadar büyütmesek sabırla dualarımızı etsekk ama üzülmeyerek hayatı zehrederek değill olacakk..ben bu akşam hamile kalmayı beklemeye bile hakkım yok diyerek öle büyük bir gaflet yaptımkii bak nasıl pişman oldum o saatten bu saatee halbukii çok şükür ne derdimiz varr bir bebişş nazlanıyo o kadar oda inş vakti zamanı geldiğinde olurr yeterkii sabırlı olalımmm dua edelimmm benimki zaaman zaman kendini bilmez laflar etmeyelimm(
hadi hayirlisi canim insallah senin cileklerin ikisi birden tutar insallah...
ayyy canim insallah hamissindir....dogru soyluyorsun canim ama en buyuk sinavimiz bu olsun bugun duydiugum bir haberle yikildim resmen cok aciydi Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin,,,,
Hadi ya bismillah seyyancim hayirlisiyla bu sefer olacak gununu soyleki dua edelim bide etrafinda umreye falan gidecek varsa dua iste tatlim....
Allah Razi olsun kizlar
bana gelin kizlar londraya ben sizi gezdiririm her yeri burda kimse kimseye karismiyor:))
kendine gel tatlim ne olur sen kuru bir agac dgilsin acmak icin zamanini bekleyen kardelensin biliyorsun kardelenler zorda olsa cok guzel ciciek verirler zamaninda.....
kizlar laptopu kocia aldi butun gun bunun basindasin diye bide fircaladi,gozlerim kizarmis okumaktan oyle diyor.bende yattim guyaa teden girdim simdide.ama rahat olmuyro yazana kadar anam agladi..burasi cok sogur kar yagiyor..dallarima hep karlar yagdi,yagsin bakalim nasilsa birgun yaz gelecek ve hepsi eriyecek...kendimi kurumus calilara benzettim bugun onlarda meyve veremiyorlar.aglayasim varda cikmiyo ates gibi yureyimi dagliyo..heppinize iyi geceler..
yok korunma ama olması içinde ekstra bişi yapma. çok düşünme mola verdiniz say. devre arasındasınız say tamam mı? bu 3 ayda eksiklerin varsa onları yap, kuran hatmin, örgün, oyan vb.Canım misafirlerle kafamı dağıtmıştım baya bi..Evde tek başıma gerçekten inanılmaz bunalıyorum.Arada komşulara gitmeye karar verdim,iyi gelicek sanırım...
3 ay korun mu diyosun yani canım,yoksa fikri zihnimden mi atayım?
Herzaman istemişimdir mektup arkadaşı.Muhatcım çok güzel fikir bu,harika olur,ben varım...Aslında fecede grup oluştursak bence yine çok güzel olur.Sadece burdakileri alırız.
Haklısın canım,hem kendime eziyet ediyorum hem eşime.Oysa onu öyle seviyorum ki,çok üzülüyorum sonra ama elimde değil.Eşimden Allah razi olsun,Rabbim eksik etmesin başımdan..
Dua etmeniz yeter canım benim...Annecimde Meryem Suresine başlamış yeniden,Umreye gidince hediye edicem dedi.Bu üçüncü Meryem Suresi,inşaallah kabul olur..
((bugün kimsenin keyfi yokkk (kendine iiyi bak cnm iyi gecelerr
Ahh canım,bende zaman zaman çok gaflette bulunuyorum,Rabbim affetsin..İsyan değil,isyan etmiyorum.Ama çok mahzunlaşıyorum,gönlüm çok kırık çok buruk oluyo.Ne yapsam rahatlayamıyorum,krizlere giriyorum bazenİnşaallah hayırlı zaman yakındır hepimiz için canım,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımın,onların dışında tüm evlat hasreti yaşayanların yüzünü güldürsün.
Adeti gecikenlerden biride senmiydin canım,öyleyse eğer inşaallah meleğine seninledir.Rabbim gönlünüze göre versin
yok korunma ama olması içinde ekstra bişi yapma. çok düşünme mola verdiniz say. devre arasındasınız say tamam mı? bu 3 ayda eksiklerin varsa onları yap, kuran hatmin, örgün, oyan vb.
ama bi ricam var bursadaki arkadaşlar buluşmadan önce yazalım mektupları
hazır seyyan çıkmışken plan yapıyım
ben senin keyfini getirecek bişi biliyorum: iyi bi dayak!!!!
daha yeni ne güzel moralin yerindeydi, oldu mu şimdi.
aşk olsun valla. böyle herşeyde zırt bırt yıkılacaksan işimiz var
muhattt urfaya gelsene bana dayak atmaya:)))mektubun içine kendinide koy gel
yok korunma ama olması içinde ekstra bişi yapma. çok düşünme mola verdiniz say. devre arasındasınız say tamam mı? bu 3 ayda eksiklerin varsa onları yap, kuran hatmin, örgün, oyan vb.
ama bi ricam var bursadaki arkadaşlar buluşmadan önce yazalım mektupları
hazır seyyan çıkmışken plan yapıyım
inş canım bu sabah test yaptım negatiff çok ağladımmm çok hemdee gözlerim öğleyedek davulduuu yeni yeni topluyomm çünkü dün kesin var dedimm kendi kendime sabahda kalktım olmaınca çok mutlu oldum ama test koca bir negatiff tabii kendime engel olaamadım agla babam aglaa...akşam biraz topladım
Adetim bitince,soğan suyuna başlıcaktım.Onuda mı yapmıyım acaba.Bu ay maşaallah zamanında geldi aslında.Napsam ki şimdi canım sence soğan suyunu,iyi olmaz mı yapsam?
Adetim bi bitsin,kalan hatimlerime devam edicem zaten canım.Biliyosun birsürü hatimim var,yetiştirmem lazım.Rabbim bitirmek nasip etsin....Geçen haftadan beri dualı su içiyorum,inşaallah onunda şifası olacak inanıyorum...Hayırlısı canım,az kaldı inşaallah..
Canım inan anlıyorum hislerini,hepimizin yaşadığı anlık şeyler...Ama güvenme o evdeki testlere.Ben geçen sene yedi sekiz tane yaptım,gördüm ikinci çizgiyi.Bir iki hafta sonra kan testine gittiğimde negatifti.Öyle hayal kırıklığı yaşadım ki...Güvenme testlere..Aradan bikaç gün geçince,kan testi yaptır bence..Belki yeniyse,gözükmüyordur idrarda..Canım benim inşaallah tutunmuştur bebeğin sana,inşaallah hayırlı haberler verirsin bize de...
canım onları yap ama bebeği ay diye düşün. tedavi amaçlı kullan yani soğansuyunu.
zihnin rahatlasın,
kızlar bir kps kitabının daha sonuna geldim
kitap da ben de bittik:)
rabbim sizi de sevdiklerinizi de , beklediğiniz yolcuyu da korusun.
hayırlı geceler
kızlar bugün bişe öğrendimm eşiniz ve siz bir suya ayrı ayrı ama 70 000 defa lem yelid die okunuyormuş sonra o su içilip o gece birlikdelik oluyormuş ALLAHIN İZNİYLE OLUYORMUŞŞ denesekmi acaba görümceme bir hoca sölemişş oda bugün bana söledi
aminnnn canım, ben her aya adayım:) size bişi sormak istiyorum ya, hepiniz evliliğinizde mutlu musunuz? bana bu aralar şöyle gelmeye başladı;evliliğinde sıkıntı olanlar pıtır doguruyor, ama mutlu olanlar tırt:) onlar evliliğiyle biz bebegimizle mi sınanıyoruz??
aminnnnnn canım.
hamile arkadaşlarımız içinde amin, kolay dogum ve saglıklı evlat için aminn.
en güzel anne adayları.benim yarın kahvaltıya misafirim gelecek.o yüzden çıkmam ve artık yatmam gerekiyor.muhabbetinize hiç doyum olmuyor inanın.sizler benim moral kaynağımsınız valla..kız iyiki bulmuşum sizi ben yaw.:118:sizleri Allah rızası için çok seviyorum.Allah emanet olun.hayırlı gecelr,bol bebişli rüyalar..aaaa rüya dedimde dün gece kendimi hamile gördüm.8 aylıkmışım.bir güzelleşmişim ki kendi kendime ay oğlum olacak heralde diyorum.(kız bozar erkek güzelleştirirmiş ya)hayır olsun ve gerçek olsun inş.hoşçakalın
onun gitmesine benden daha fazla kimse üzülmemiştir.
ama anlatmak istediklerimi yanlış anladı. olmasaydı keşke ama oldu.
bize çok duası geçti, ona sıra gelmeden gitti ne yazıkki.
zaten 21 gündür gelmiyor kk yatakipteyim:) arkadaşlık kurduğu kişiler çok hoşuma gitmedi o yüzden çok üzüldüm.
yaa canım bir karışıklı var sanırsam bu hafta dualarımı ben henüz bitiremedim yani okundu görünce karıştırdık galibaa:))ben hafta sonu diğer haftanın dularını bitirip yazmıştım bu haftanınkini henüz tamamlayamadım benn
canım kaç çıktıki fsh senin doktorun ne dedi tedaviye başladımı yaa ben aslında en son ekimmiydi neydi gitmiştim doktora iyi demişti ama bu ay tekrardan gidecem bakalım yazarım sonucu sana
canm gittin mi doktora
canm gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?