Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi hayirlisi canim insallah senin cileklerin ikisi birden tutar insallah...

ayyy canim insallah hamissindir....dogru soyluyorsun canim ama en buyuk sinavimiz bu olsun bugun duydiugum bir haberle yikildim resmen cok aciydi Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin,,,,

Hadi ya bismillah seyyancim hayirlisiyla bu sefer olacak gununu soyleki dua edelim bide etrafinda umreye falan gidecek varsa dua iste tatlim....

tabi kesinlikle ayşem için,esmacvs için,krizantem için,orlic için hepsi için amin.

Allah Razi olsun kizlar

gezmelerdee daha cok üzülüozz kız ha bire cocukdan bahsediolarr :)))ama ben ev gezmesi değilde böle tarihi yerleri felan gezmeyi çok severimmm

bana gelin kizlar londraya ben sizi gezdiririm her yeri burda kimse kimseye karismiyor:))

kendine gel tatlim ne olur sen kuru bir agac dgilsin acmak icin zamanini bekleyen kardelensin biliyorsun kardelenler zorda olsa cok guzel ciciek verirler zamaninda.....

Ahh canım,bende zaman zaman çok gaflette bulunuyorum,Rabbim affetsin..İsyan değil,isyan etmiyorum.Ama çok mahzunlaşıyorum,gönlüm çok kırık çok buruk oluyo.Ne yapsam rahatlayamıyorum,krizlere giriyorum bazen İnşaallah hayırlı zaman yakındır hepimiz için canım,Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımın,onların dışında tüm evlat hasreti yaşayanların yüzünü güldürsün.

Adeti gecikenlerden biride senmiydin canım,öyleyse eğer inşaallah meleğine seninledir.Rabbim gönlünüze göre versin

kocam suan benimle tv seyrettigin icin tesekkurler demeye basladi gideyim gonlunu alayim hepinize iyi geceler hepinizi opuyorum

canım testte negatif ama ALLAHDAN UMUT KESİLMEZZ BELKİM OLURRR arkadaşların dediği gibi bekleyelim bakalım inşş hayırlısıyla olurr ..olmayacaksada biran önce adet olayım :))beklemekde kötüymüşş ayy:))

londra haa:))bak bu güzel fikirr

Canım...Canım üzülme...İnşaallah bizimde baharımız yakında,bizimde dallarımız yeşerecek,evimiz şenlenecek..Rabbim öyle bir zamanda verecek ki meleklerimizi,kışımız bahara dönecek,evlerimiz Bayram yerine benzeyecek...İnşaallah o vakit çok yakındadır.Rabbim hepimize,sağlık sıhhat afiyet versin.Hayırlı geceler canım...

yok korunma ama olması içinde ekstra bişi yapma. çok düşünme mola verdiniz say. devre arasındasınız say tamam mı? bu 3 ayda eksiklerin varsa onları yap, kuran hatmin, örgün, oyan vb.
ama bi ricam var bursadaki arkadaşlar buluşmadan önce yazalım mektupları
hazır seyyan çıkmışken plan yapıyım
((bugün kimsenin keyfi yokkk(kendine iiyi bak cnm iyi gecelerr

ben senin keyfini getirecek bişi biliyorum: iyi bi dayak!!!!
daha yeni ne güzel moralin yerindeydi, oldu mu şimdi.
aşk olsun valla. böyle herşeyde zırt bırt yıkılacaksan işimiz var

inş canım bu sabah test yaptım negatiff çok ağladımmm çok hemdee gözlerim öğleyedek davulduuu yeni yeni topluyomm çünkü dün kesin var dedimm kendi kendime sabahda kalktım olmaınca çok mutlu oldum ama test koca bir negatiff tabii kendime engel olaamadım agla babam aglaa...akşam biraz topladım

tamam tamam ben iyiyimmm çok şükürr canımcımm sizle konuştukdan sonra iyi oldum sadece akşamkiii 2 şeyden dolayı vicdanım sızım sızım sızlıyorr..inş onuda halledecemm

horozzz ötüyorr vallaaa:))))))))))))sabahıda ettikk valla kızlarr hadi bende kaçayım artık sonra sabah uyanamayacamm

hoş pazar günleri benim tembellik günümmmm

ALLAH GÖNLÜNÜZDE OLANI VERSİN İNŞALLAH KIZLARR DUALRINIZDA OLMAK DİLEĞİYLEE ALLAHA EMANET OLUN SAĞLIKLA KALINNN BEDENİNİZE VE RUHUNUZA İYİ BAKIN

Adetim bitince,soğan suyuna başlıcaktım.Onuda mı yapmıyım acaba.Bu ay maşaallah zamanında geldi aslında.Napsam ki şimdi canım sence soğan suyunu,iyi olmaz mı yapsam?

Adetim bi bitsin,kalan hatimlerime devam edicem zaten canım.Biliyosun birsürü hatimim var,yetiştirmem lazım.Rabbim bitirmek nasip etsin....Geçen haftadan beri dualı su içiyorum,inşaallah onunda şifası olacak inanıyorum...Hayırlısı canım,az kaldı inşaallah..

Canım inan anlıyorum hislerini,hepimizin yaşadığı anlık şeyler...Ama güvenme o evdeki testlere.Ben geçen sene yedi sekiz tane yaptım,gördüm ikinci çizgiyi.Bir iki hafta sonra kan testine gittiğimde negatifti.Öyle hayal kırıklığı yaşadım ki...Güvenme testlere..Aradan bikaç gün geçince,kan testi yaptır bence..Belki yeniyse,gözükmüyordur idrarda..Canım benim inşaallah tutunmuştur bebeğin sana,inşaallah hayırlı haberler verirsin bize de...

Son düzenleme:

canım onları yap ama bebeği ay diye düşün. tedavi amaçlı kullan yani soğansuyunu.
zihnin rahatlasın,
kızlar bir kps kitabının daha sonuna geldim
kitap da ben de bittik:)
rabbim sizi de sevdiklerinizi de , beklediğiniz yolcuyu da korusun.
hayırlı geceler

İnşaallah öyle düşünürüm,zor olacak ama

Şifa olsun inşaallah soğan suyuda..

Amin canım sizide...Görüşmek üzere,hayırlı geceler.Allaha emanet ol canım.

bir sürü duaya başladım nasipse onuda yaparız yeterki bebişimiz hayırlısıyla gelsin..

kimi zaman iyi kimi zaman sıkıntılı....evliliğim ilk zamanları birbirimize kaynaşma dönemiydi zamamn zaman tatsızlıklar olabiliyorduu...neyse sıklık dereceelri azaldı şükür tam anlamıyla oturdu fakat bu seferde bebek olmuyor diye içimdeki bu hüzün bu kasvet beni boğuyor...onun sıkkınlığıyla gerginliğim devam ettiğindenn birbirimizii kırabiliyoruz...zaten 2.5 yıldır nefes alıyorum şükür.ot gibii yaşıyorum resmen kalabalıktayken milletin lafı bunaltıyordu...1 yıldır yalnızım ne komşu ne arkadaş hiçbişey yok burda bu sfeerde yalnızlık sıktı...zaman zmana boğuluyorum ister istemez.....aklımdan hiç çıkmıyorr...her ay ümitle bekledim...ruh durumum allah bullakk...kendime hayrım yok ki kocamlada nasıl ilgileneyim kiii onunda sabrı elbet bir gün taşıcakk... neyse yaa ...hakkımızda hayırlıısıı...

dediğin söz kısmende olsa doğruu birçok evli ve çocuklu kişiler aile içinde gerçekten sıkıntı varr...kimii boşanıyor...çok şükürr ...eşimdde bende herşeyin farkındayız...tabii ama insan zaman zaman geriliyor...

ya muhat sen bu gidişle zorlada olsa duğuracan bu kadar mı denk gelir...herkesin seni hamile sanması belkide gerçektir kimbilir

inşallahh rüyaların gerçek olurr...o günleri görmekte nasip olur allahın izniyle..

allah iyi etsin ne diyelim...hayra çevirsin...büyük ihtimal taşınacaktılar...kayıplarda olması normal..

siz bu yazıyı okuduğunuz zaman ben uykumda rüyalarıma eşlik ediyor olucağım...yeni gün yeni umut yeni hamişler olması dileğiyle...durmak yok yola devam....kızlarr

canm gittin mi doktora

eşim için mi diyorsun canım??evet gitti hormonlarına baktırdık düşmüşş gene o kadar ilaç kullnıyo nere gidiyor bu hormon ilaçları anlamadık 4 martta tüm testler tekrarlanacak vee hocaya gönderecezz bakalım ne dicekkk iğnlere başlamk istiyoruzz bakalım 4 martı dört gözle bekliyoruz

canm gittin mi doktora

eger benim için sorduysan canım hayır henüz adet olmadıgım için gidemedim hesaplarıma göre cuma günü adet olacaktım cumartesi gidecektim doktora ama kısmet olmadımm(((korkudan stresden adet olamıyorum hayatımda ilk defa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…