Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gecmis olsun cnm insallah gecer gideer....ben iyim cnm doktor asamalirina ara verdik..bayagi yiprandik bu sefer,herkesde biliyodu,bisey sormasalarda gozleriyle soruyolar sanki bana oyle geliyor maglum bu zamanlar biraz sancili geciyor..

cnm sen nasilsin toparlaya bildinmi kendini???iyi olucaz insallah hepimizde insallah

Canım iyiyim nasıl olayım.ama spora başlamaya ve kilo vermeye karar verdim......adet oldum bir yandan sevindim şişlik ve sıkıntım gitti çok şükür..bir yandanda keşke pozitif olsaydı demedende edemedim..ama olan oldu artık.....yeniden toparlanıp hayata devam etmem lazım....

gecmis olsun cnm insallah gecer gideer....ben iyim cnm doktor asamalirina ara verdik..bayagi yiprandik bu sefer,herkesde biliyodu,bisey sormasalarda gozleriyle soruyolar sanki bana oyle geliyor maglum bu zamanlar biraz sancili geciyor..

canım yaa. üzme kendini. milleti boşver. ben evleneli 10 yıl oldu nerdeyse artık soran olunca olmuyo diyorum utanıp sormuolar artık.
sanki bebemiz olunca bakımına yardım edecekler, sadece sormuş olmak için soruyolar.

merhaba kızlar nasılsınız? seybil transferin hayırlı olsun rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah...
mutluluk canım az kalmış teste inşallah iyi haber alırsın canım.....tüm tedavide olan ve bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun rabbim...

kızlar,
dua listesine yeniden başlamışız yeni fark ettim..beni maruz görün ben yeni listede olmayacam..biraz toparlanmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum.spora başlayacam.kilo vermek istiyorum..yoksa bebişler tutunamayacak bana...yarın burçak hanımı arayacam bakalım nasıl bir yol çizecek benim için....herşey çok güzelken neden olmuyor nedenini bulmam lazım.....inşallah buluruz....
...ecrincim beni yeni listeden çıkar canım..sadece tefriciye listesine devam edicem onuda tamamladıktan sonra devam etmeyecem ....sonra tekrar gelirim inşallah..ama ara sıra girip takılırım size.....ama gönlüm dualarım sizlerle olacak kızlar..mutlu haberlerinizi alıcam inşallah.gelişmelerinizi takip edicem....en çokta antisocialcim inşallah sen benim gibi negatifi almazsın.seni çok merak edicem...... rabbim tedavilerinize hayırlısıyla başlamayı ve güzel ve pozitif bir şekilde sonlanmasını ve tamammına erdirmesini nasip etsin.....sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum tümmmm isteyenlere..........kızlar benim için etmiş olduğunuz dualarınız ve iyi dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az...Allah hepinizden razı olsun..bu bir veda değil...bu benim yeniden doğuşum olucakkkkkk........

hepinizi öpüyorum.... rabbim hepimizi nazarlardan ,kötü insanlardan,kötü sözlerden korusun.....görüşmek üzere......

sönmezcim, seni o kadar iyi anlıorum ki canım. insan 1-2 de olmayınca çok sarsılmıyor. hele de bizim gibi bir neden bulunamazken. sonra 3-4 de olur diye bi güç geliyor. ama denedikçe ve oolmadıkça insan çok umutsuzluğa kapılıyor. yani ben de öyle oldu. ama eminim Burçak hanım içini rahatlatıcak cevaplar verecektir sana. Rabbim güç versin, sağlık versin. sonra hayırlısıyla bebekler olur inşallah. canım. çok öpüyorum seni.

ayy daha yeni okudum, meğer sıra bana da gelmiş :) transfer öncesi okunmasına çok sevindim. rabbim dualarımızı kabul etsin. ne bu listedeki arkadaşlarımdan ne de gönülden bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın.

insallah dogurursun cnm..kizz 1.80 boyun varimis nerden buldun boyuna gore kocayi....anaaam 1.80 masallah..kac kg.sun merak ettim valla boyunu gorunce
canım istihareye yatmıştım orda buldum
fikrine bayıldım.çünkü yazmak insanı en çok rahatlatan şeylerden biri.amaaaaabiz bursalıyız diye bizi güne almayacakmısınız
kız birlikte yapalım diyorum işte, ama siz buluşmadan yazalım mektupları diyorum
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!

Arkadaşlar 1,5 yıldır tedavi görüyorum yaklaşık 3 yıldır evliyim bebişimiz olsun diye sürekli doktordayım dua zaten dilimden düşmüyor bütün tetkiklerim yapıldı klomen kullanıyorum ama iiice pskoloji bitti ba ay kendim doktora gitmeden klomen aldım ama ne yapayım diğer türlüde stres yaptım doktora gidiyorum yum.catlamış diyo bende bi stres...bende kendim aldım kullandım beklemedeyim benim gibi olan varsa lütfen paylaşalım

canım hoşgeldin,
ben tam olarak yardımcı olamayacagım sana ama anladığım kadarıyla yumurtalıkla falan bi sıkıntın yok.
eşin gitti mi doktora?

cnm insallah bir gun o pozitifi alicaz..senin donmusun yokmuydu onu denesen bi kac ay sonra...

muhat,nekadarzor nasılsınız??????????????????????????????*

yani demi bende 11yil 7 ay oldu evleneli bunca yilda kim istemez cocugu...bide insanlar yuzume dua ediyolar.cocuk torun konusuyolar konusuyolar bi bakiyolarki benim morelim gitmis basliyolar yuzume karsi dua etmeye senin olur isallah soyle olurda boyle olurda,Allah razi olsun ama benim zaten icim aciyo bide acikli acikli dua edince ne biliyim amaan..gecen esimin halasina bozuk caldim..yine konustu konustu basladi duaya bende dinledim bisey demedim,kizz amin desene niye amin demiyon diyo..bende dedimki cocuk istemiyorumya ondan amin demiyorum,benim her anim her dakkam amin demekle geciyor her anim duayla geciyor ben amin demezmiyim bana edilen duaya icimden diyorum ibadetin gizlidi makbul duaninda gizlisi makbul dedim...bidahada yapmiyo simdi

muhat,nekadarzor nasılsınız??????????????????????????????*

iyi cnm ne olsun esime kizdim oturuyorum..kedi gosteriyorum su guzel diye yok onun orasi boyle bunun burasi boyle diyo beyenmiyor..bende dedimki sen almiycanda benimi oyaliyosun diyorum..zaten o istemiyorda benim zorumla olucak bu is...diyor ben sana ayrliycam bi kedi diyor ama emin olamiyorum unutturmaya calisiyor gibi geliyor bilmiyorum dur bakalim gorucez....sen nasilsin cnm

mrb hoşgeldin
bende 4 ay bekledim ilk ay doktor muayane edip klomen vermişti baktık o ay olmayınca eşine bakalım dedi benim şansım doktorun direk bana odaklanmadan önce birde eşime bakmak istemesi olduki zaten eşimin değerleri oldukça düşük çıktı malesef tedavi görüyoruzz 2 yıldırr bence birde eşine baktırın
stres zaten hepimizin başına bela her ay olmadı endişesiylee yıkılıyoruzz ama her ay aynı zamanda yeni umutları getiriyorr:)

kendi kendine kullanmışsın klomeni canım kaç tane içtin bilemiyorum yazmamışsın ama her ne olursa olsun hormon ilacını kafana göre kullanman doğru değill vücudunda kiste neden olabilirr takipsiz kullanma bencee cnm

iyiyim canım çok şükür .belki güzel bir sürpriz yapar eşin o yüzden sana unutturmaya çalışıyordur canım.biraz bekle baktın gelmedi sürpriz sen ona yaparsın..............alırsın kediyi gelirsin

amannnnn boşverrr canımmm ya insanları agızları torba değilki büzüp kaldırakk:))
banada soruyolar her yerde en sonundaa söledim vallaa olmuyor diee..anlamıyorumm ısrarla soruyolar zaten bu kadar yıl geçmişse illa vardır bişe olmuyodur neden sorupda içimizi acıtıolar anlamıyorum
insanlar zaten lise biter hayatına karışmaya başlarlarr okul için önce dderler ne yaptı puanı kaçç sınavı nasıl nereyi kazandı üniversiteye gittimm bu sefer dediler ne olacak işi olacakmı ne iş neyse her gören sorduu sonra iş olduuu evlilik evilikkk die sordular eee evlendikk ilk aydannn bebek bebk die başladılarr:)))

ve ben eminimki 1 bebeğim oldugunda 2 içinde aynını derler 2 ne zaman olacak olsunn ne duruyonuzz isteyin haa beklemeyinn ömrüm boyunca başkalarının sorularından rahatsız oldumm hepde sorularla karşılaştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…