iyiyim canım çok şükür .belki güzel bir sürpriz yapar eşin o yüzden sana unutturmaya çalışıyordur canım.biraz bekle baktın gelmedi sürpriz sen ona yaparsın..............alırsın kediyi gelirsin
iyi cnm ne olsun esime kizdim oturuyorum..kedi gosteriyorum su guzel diye yok onun orasi boyle bunun burasi boyle diyo beyenmiyor..bende dedimki sen almiycanda benimi oyaliyosun diyorum..zaten o istemiyorda benim zorumla olucak bu is...diyor ben sana ayrliycam bi kedi diyor ama emin olamiyorum unutturmaya calisiyor gibi geliyor bilmiyorum dur bakalim gorucez....sen nasilsin cnm
al kız ehliyet.ama sözde kalmasın başla bir an önce şu yeniliklere.iyi gelecek göreceksin.az daha bekleyim bakalim insallah supriz yapar bugun bitane gordum turkiyedeki kedime benziyordu,daha 10 aylik.kisirlastirilmis tum asilari yapilmis,kadin butun mazemelerinide veriyor,yatagini felan,yok dedi...yeri uzakta benimde ehliyetim yokki mecburum kocise..ama ahada buraya yaziyorum bende o ehliyeti almassamm ahada yasim...insallah Allahin izniyle
kızlarr bu arada ben henüz adett olamadımm bugün bir test daha yaptım ama negatif hiç belirti yokk((ama gelen gidende yokk adet olamadıkça iyice panik oluyorum ALLAH korusun kist felanmı oldum acaba 2 gün daha beklimm gidim doktoraa bakalım neee çıkcakk inşallah hersey yolundadırr
haklisin sorular sorular..bide boyle aciyarak bakmalari varya beni olduruyor...cocuklugumdan beri acinmaktan nefret ettim,uvey babayla buyudugum icin herkes parmagiyla gosterdi yazik dediler..simdide yine aynini yapip cocugu olmuyor yazik diyolar..ama ben hep guclu gozuktum yine aynini yapiyorum cunki bu hal uzere buyudum ama yoruldum guclu gozukmekten o kadarda guclu deyilimamannnnn boşverrr canımmm ya insanları agızları torba değilki büzüp kaldırakk:))
banada soruyolar her yerde en sonundaa söledim vallaa olmuyor diee..anlamıyorumm ısrarla soruyolar zaten bu kadar yıl geçmişse illa vardır bişe olmuyodur neden sorupda içimizi acıtıolar anlamıyorum
insanlar zaten lise biter hayatına karışmaya başlarlarr okul için önce dderler ne yaptı puanı kaçç sınavı nasıl nereyi kazandı üniversiteye gittimm bu sefer dediler ne olacak işi olacakmı ne iş neyse her gören sorduu sonra iş olduuu evlilik evilikkk die sordular eee evlendikk ilk aydannn bebek bebk die başladılarr:)))
ve ben eminimki 1 bebeğim oldugunda 2 içinde aynını derler 2 ne zaman olacak olsunn ne duruyonuzz isteyin haa beklemeyinnömrüm boyunca başkalarının sorularından rahatsız oldumm hepde sorularla karşılaştımm
cnm yaa beklemede hada yarin bi git bence cunki bayagi oldu..benim bi tanidigim var kadin hamileliginde 9 ay boyunca idrarda pozitif cikmamis kandan bulmuslar..sende bi baktirsan keske..Allah korusun hadi hamissende bisey olursa sonra dersin keske bilseydimdikkat etseydim falan gec olmadan bi git bencekızlarr bu arada ben henüz adett olamadımm bugün bir test daha yaptım ama negatif hiç belirti yokk((ama gelen gidende yokk adet olamadıkça iyice panik oluyorum ALLAH korusun kist felanmı oldum acaba 2 gün daha beklimm gidim doktoraa bakalım neee çıkcakk inşallah hersey yolundadırr
alırsın inş canım yurtdışında sınavları nasıl türkiyede oldugu gibimiiaz daha bekleyim bakalim insallah supriz yapar bugun bitane gordum turkiyedeki kedime benziyordu,daha 10 aylik.kisirlastirilmis tum asilari yapilmis,kadin butun mazemelerinide veriyor,yatagini felan,yok dedi...yeri uzakta benimde ehliyetim yokki mecburum kocise..ama ahada buraya yaziyorum bende o ehliyeti almassamm ahada yasim...insallah Allahin izniyle
al kız ehliyet.ama sözde kalmasın başla bir an önce şu yeniliklere.iyi gelecek göreceksin.
valla ne zor kızlar bizim bu durumlar ya....evet canım sen doktora git biran önce hiç olmazssa için rahatlar ne olduğunu bilirsen dimi ama..........
,yiyyim canım sen nasılsın?muhat,nekadarzor nasılsınız??????????????????????????????*
kızlarr bu arada ben henüz adett olamadımm bugün bir test daha yaptım ama negatif hiç belirti yokk((ama gelen gidende yokk adet olamadıkça iyice panik oluyorum ALLAH korusun kist felanmı oldum acaba 2 gün daha beklimm gidim doktoraa bakalım neee çıkcakk inşallah hersey yolundadırr
hiç deme olsak bir olmasak bir dertt korkuyorumm kist felanmı oldu acaba seyyanım ya ben hayıt içmiştim bu ay ilk defa içtimmm acaba omu yaptııı :26:
,yiyyim canım sen nasılsın?
canım teste zaman geçtikten sonra tekrar baktın mı? umarım bebek vardır
al kız ehliyet.ama sözde kalmasın başla bir an önce şu yeniliklere.iyi gelecek göreceksin.insallah canim aslinda gecen yil basliycaktim ama tup tedavileri vardi yarida kalmsin diye baslamadim ama zaten ara verdik bu arada aliyim insallah alabilirsemvalla ne zor kızlar bizim bu durumlar ya....evet canım sen doktora git biran önce hiç olmazssa için rahatlar ne olduğunu bilirsen dimi ama..........
insallah cnm yaa ama cok zor burda ince eleyip sik dokuylar.ama trafik kazalarida az oluyor iyi bisey aslinda....insallah basaririmalırsın inş canım yurtdışında sınavları nasıl türkiyede oldugu gibimii
iyi nolsun işte .aynı be ya......................
beni en kızdıran şeylerden biri de bu yüzüne karşı yapılan dualar. ne gerek var. bir de beni hamileler paylaşmaktan korkuyor, gebeyim demeye. o çok sinirlendiriyor. sanki bizim bebeğimiz yok diye onunkini yiyecekmiyiz? paylaşmaktan korkuyolar. en son duyan ben oluyorum genelde bu haberleri. allah herkesin çocuğunu bağışlasın tabi. ama hayat bu demek mi sadece? yani kişinin tüm hayatı bir bebeğe mi bağlı? o kişi iyi midir, kötü müdür, üretken midir? yaşadığı toplumun neresindedir? insanlarımız çok cahil gerçekten. bebebğim yok diye ben hayattan kopmak zorunda mıyım? allaha çok şükür, çok iyi anlaştığım bir eşim var. işim gücüm var. bebek de elbet olur birgün. insanların bizi bununla vurmasına müsade etmememiz lazım diye düşünüyorum. hormonlarımız tedavi dolayısıyla çok dalgalı oluyor, ama kırılgan olmamak önemli bu konuda. bir kez kırıldığını, hassas karnını gösterirsen insanlar hep ordan vuruyor.yani demi bende 11yil 7 ay oldu evleneli bunca yilda kim istemez cocugu...bide insanlar yuzume dua ediyolar.cocuk torun konusuyolar konusuyolar bi bakiyolarki benim morelim gitmis basliyolar yuzume karsi dua etmeye senin olur isallah soyle olurda boyle olurda,Allah razi olsun ama benim zaten icim aciyo bide acikli acikli dua edince ne biliyim amaan..gecen esimin halasina bozuk caldim..yine konustu konustu basladi duaya bende dinledim bisey demedim,kizz amin desene niye amin demiyon diyo..bende dedimki cocuk istemiyorumya ondan amin demiyorum,benim her anim her dakkam amin demekle geciyor her anim duayla geciyor ben amin demezmiyim bana edilen duaya icimden diyorum ibadetin gizlidi makbul duaninda gizlisi makbul dedim...bidahada yapmiyo simdi
insallah cnm yaa ama cok zor burda ince eleyip sik dokuylar.ama trafik kazalarida az oluyor iyi bisey aslinda....insallah basaririm
senin dün müydü adet günün canım. inşallah gelmemiştir kırmızılar.
evet canım ama erken oldum, oldum denilirse tabi. bitti bileiilk gün çok fenaydım 2. gün biraz geldi,3.gün de geldi ama parça gelmedi hiç(afedersiniz bunu yazdıgım için).
beni en kızdıran şeylerden biri de bu yüzüne karşı yapılan dualar. ne gerek var. bir de beni hamileler paylaşmaktan korkuyor, gebeyim demeye. o çok sinirlendiriyor. sanki bizim bebeğimiz yok diye onunkini yiyecekmiyiz? paylaşmaktan korkuyolar. en son duyan ben oluyorum genelde bu haberleri. allah herkesin çocuğunu bağışlasın tabi. ama hayat bu demek mi sadece? yani kişinin tüm hayatı bir bebeğe mi bağlı? o kişi iyi midir, kötü müdür, üretken midir? yaşadığı toplumun neresindedir? insanlarımız çok cahil gerçekten. bebebğim yok diye ben hayattan kopmak zorunda mıyım? allaha çok şükür, çok iyi anlaştığım bir eşim var. işim gücüm var. bebek de elbet olur birgün. insanların bizi bununla vurmasına müsade etmememiz lazım diye düşünüyorum. hormonlarımız tedavi dolayısıyla çok dalgalı oluyor, ama kırılgan olmamak önemli bu konuda. bir kez kırıldığını, hassas karnını gösterirsen insanlar hep ordan vuruyor.
yaaaaaa. peki normali böyle mi? acaba başka birşeyler mi oluyo
evet canım ama erken oldum, oldum denilirse tabi. bitti bileiilk gün çok fenaydım 2. gün biraz geldi,3.gün de geldi ama parça gelmedi hiç(afedersiniz bunu yazdıgım için).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?