ah canıııııııııım.sen dolmuşsun.aslında hepimiz doluyuz ama yine kendimize ediyoruz aslında.sinir olduğumuzla,üzüldüğümüzle kalıyoruz.o yüzden üzlmemek için bazen lafını esirgemeyeceksin.sonrada diyeceksin ki öylelerine.eeeeeee istediğini söyleyen istemediğini iştir. diyorum ama bunu hiç bir zaman beceremiyorum.
canım strestenidr. ya ada o gün misafirim gelecekti mutfak masası sipariş etmiştik. eşimde eve gec,kince adamları içeri almadım dışardan içeri ben taşıdım masayı. acaba odan mıdır??
canım gene de bu ay sanmıyorum:) 1 ay daha bekleyelim de. 5 gün önce yaptım negatif çıktı.daha önce böyle olmuyorduysa(ay sanki bunu daha öncede yazdıydım)valla hemen kan tahlili falan yaptır.kız bu üstüne görme daa
asllında bu ay bayag bi verimli geçmişti ama bilmiyorum. 1 ay daha bekleyelim:)yani az oldu deyince ilk aklıma gelen üstüne görme olabilir diye geldi. sen yine de dikkatli ol bu ara. ağır filan taşıma. inşallah bebektir sebebi.
seyyancım, kızmamak mümkün olmuyor işte bazen. hele de en yakındakiler yapıyor ya bunu. ona sinirleniyorum işte. ben artık soranlara açık açık diyorum, olmuyor diye. arkamdan konuşmalarındansa soğuk bir edayla ben veriyorum cevabını. allah ıslah etsin, ne diyeyim.
canım gene de bu ay sanmıyorum:) 1 ay daha bekleyelim de. 5 gün önce yaptım negatif çıktı.
asllında bu ay bayag bi verimli geçmişti ama bilmiyorum. 1 ay daha bekleyelim:)
kız Allah iyiliğini versin.adetten önce test ne zaman sonuç vermiş ben duymadım.ne yani bir daha test yapmıcan mı.karar senin tabi ama dikkat et bari ağır iş falan yapma
ayy ne bileyim ilk evlendiğim ay bu kadar olmamıştı vardır zaaar diye düşünmüştüm başım dönüyordu. dayanamadım yaptım
canım yaparım ama anasaglıkta komşum çalışıyor:) onun yanında da zırt bırt - almak hoş olmazpek samimi değilim zaten apartmanla. yeni taşındım.
canım evde 2 tane test var ama biraz daha zaman geçsin istiyoru:)canım sen bilirsin.nasıl istersen tabi.ama yine de yazmadan edemi,cem istersen eczaneden al tatlım tahlil evde kendin yaparsın.fazla baskıcı olmak istemiyorumda.sonra üzülüyorum ümitlendiriyomuş gibi oluyo bende vicdan yapıyorum sonra.hakkında hayırlısı olsun canım.inş.güzel haberini alırız.
biliyorum canım.atkadaşım vardı benim fransada.oraya gitmeden önce türkiyede aldı ehliyet.ama sen başarırsın.alırsın sen o ehliyeti.:128:
hosgeldin cnm iyiz sen nasilsin????Selam kızlar nasılsınız
canım evde 2 tane test var ama biraz daha zaman geçsin istiyoru:)
topikçe yeterince negatif aldık. bi negatif daha gelmesin, istemiyorum:)
hosgeldin cnm iyiz sen nasilsin????
ayyy valla muhat ehliyetim olsa supurgeme atlayip gelecemyani okadar..catladim kiizzz git baska anasaglikta yaptir...tabi sen bilirsin yinede
canım sen bilirsin.nasıl istersen tabi.ama yine de yazmadan edemi,cem istersen eczaneden al tatlım tahlil evde kendin yaparsın.fazla baskıcı olmak istemiyorumda.sonra üzülüyorum ümitlendiriyomuş gibi oluyo bende vicdan yapıyorum sonra.hakkında hayırlısı olsun canım.inş.güzel haberini alırız.
Allah iyilik versin canım...
Aynı işte bende bildiğiniz gibi devam
Allah bu gunlerimizi aratacak dert vermesin cnm yuvarlanip gidiyoruz iste cok sukurler olsun
canım evde 2 tane test var ama biraz daha zaman geçsin istiyoru:)
topikçe yeterince negatif aldık. bi negatif daha gelmesin, istemiyorum:)
Amin kuzum,seneye bu zamanlar bebeklerimizle yuvarlanalım inşaallah
İnşaallah seneye;kocişlerle bu gece ben uyucam sen bakıcan bebeğe kavgası yapıyo oluruz
Selam kızlar nasılsınız
Amiiin cnm..ben her sene Ramazanda derimki insallah seneye bu zaman bebeyimizde olur yanimizda.11yil bitti hala gelmedibebeyim,gecen Ramazan demedim cunki tedavideydim...insallah bu Ramazana hamile gireriz,bulantidan orucumuzu tutamayizda sonrada burda beraber borc oruclarimizi tutariz...hasretten ne dileyeceyimide sasirdim
Amiiin cnm..ben her sene Ramazanda derimki insallah seneye bu zaman bebeyimizde olur yanimizda.11yil bitti hala gelmedibebeyim,gecen Ramazan demedim cunki tedavideydim...insallah bu Ramazana hamile gireriz,bulantidan orucumuzu tutamayizda sonrada burda beraber borc oruclarimizi tutariz...hasretten ne dileyeceyimide sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?