iyiyiz canım sen nasılsın.
,yiyyim canım sen nasılsın?
canım teste zaman geçtikten sonra tekrar baktın mı? umarım bebek vardır
hayıt hormonları düzenler ama bilemedim şimdi.ben de aldıydım hayıt suyu ama hormon düzensizliğim yok diye içmedim.hala duruyor.çünkü endişelendim yani bir düzensizlik yokken içersem bide düzenim falan şaşar diye.sen daha önce böyle hiç gecikme olmadığını yazmışsın.ya hakkaten birde kanda baktırsan .kist falan yoktur ya inş.arada bir şaşar böyle düzen .stres yapma şimdi.
beni en kızdıran şeylerden biri de bu yüzüne karşı yapılan dualar. ne gerek var. bir de beni hamileler paylaşmaktan korkuyor, gebeyim demeye. o çok sinirlendiriyor. sanki bizim bebeğimiz yok diye onunkini yiyecekmiyiz? paylaşmaktan korkuyolar. en son duyan ben oluyorum genelde bu haberleri. allah herkesin çocuğunu bağışlasın tabi. ama hayat bu demek mi sadece? yani kişinin tüm hayatı bir bebeğe mi bağlı? o kişi iyi midir, kötü müdür, üretken midir? yaşadığı toplumun neresindedir? insanlarımız çok cahil gerçekten. bebebğim yok diye ben hayattan kopmak zorunda mıyım? allaha çok şükür, çok iyi anlaştığım bir eşim var. işim gücüm var. bebek de elbet olur birgün. insanların bizi bununla vurmasına müsade etmememiz lazım diye düşünüyorum. hormonlarımız tedavi dolayısıyla çok dalgalı oluyor, ama kırılgan olmamak önemli bu konuda. bir kez kırıldığını, hassas karnını gösterirsen insanlar hep ordan vuruyor.
canım strestenidr. ya ada o gün misafirim gelecekti mutfak masası sipariş etmiştik. eşimde eve gec,kince adamları içeri almadım dışardan içeri ben taşıdım masayı. acaba odan mıdır??
canım evde 2 tane test var ama biraz daha zaman geçsin istiyoru:)
sabah aç karına ilk idrarla deneyebilirsin zaten artık varsa gösterir çünkü bitmek üzereymiş adetin
topikçe yeterince negatif aldık. bi negatif daha gelmesin, istemiyorum:)
bende onu izliyorummm canımm hatta acıktım kalktım zeytin ekmek yedimm:))))ayy samanyolunda davetsiz misafire bakiyorum,kadayif felan yaptilar simdide makrube yapiyolar ne oldugunu bilmiyorum ama acikitm buna bakerken.. olmayanlar ne yapsin yaa..Rabbim onlarada nasip etsin insallah ac cocuk dolu dunyada..
Amin kuzum,seneye bu zamanlar bebeklerimizle yuvarlanalım inşaallah
İnşaallah seneye;kocişlerle bu gece ben uyucam sen bakıcan bebeğe kavgası yapıyo oluruz
İyi olmaya çalışıyorum canım.İstemeden en yakınlarımı üzdüm,kafama onu taktım bugünde,çok içim sızladı...Allahım hayırlı salihlerden sağlıklı evlat versin bize en yakın zamanda,bitsin bu üzüntüler artık.
İnşaallah bu sene gelir canım.Bende her Bayram öyle dedim hep,inşaallah çifte Bayram yaşarız diye diye,olmadı...Bugünde kendimi yatak odasına attım,kaldırdım düzelttim falan...Dolabımda birşeyi görünce başladı yine üzüntüm..Geçen sene kermese,bebek kıyafetleri gelmişti,çok şeker elbiselerdi.Bende iki tane aldım,biri yeşil biri pembe...Hatta kadının biri demişti ki,sen niye alıyosun bunları napıcaksınRabbime havale ediyorum onu
Bugün serdim yatağıma onları,oturdum karşılarına..Ağladım ağladım boşaldım,ağladıkça dua ettim,dua ettikçe ağladım.Baya bir toparlayamadım kendimi,birde bi hadise yaşadım üzücü,onunda etkisi vardı,koyverdim kendimi.İnşaallah seneye hayırlısı ile,o elbiselerin içinde bebeklerim olur.Bu sene Rabbim hepimizin dualarını kabul edip kavuştursun bizi meleklerimize...
evet cok guzel kiziyo ogluna sanki benimde hosuma cok gidiyor..bende az once bi topic gordum baktim..kiskananlar catlasin diye baslik atmislar herkes hamile,kiminin kizi kiminin oglu olucak....kim niye kiskansinki onlara verende Allah bizi vermeyerek sinayanda Allah biraz uzuldum boyle yamalarinaçok zor ya dimi.ne yapalım Allah daha büyük dertlerle sınamasın diyelim.gelecek inş.canım bebişlerimizde gelecek.bir topik vardı.çok hoşuma gittiydi başlığı.o bebek buraya gelecek.bir de muhatın yazısını seviyorum çok.oğlum,bak gel..........
İnşaallah bu sene gelir canım.Bende her Bayram öyle dedim hep,inşaallah çifte Bayram yaşarız diye diye,olmadı...Bugünde kendimi yatak odasına attım,kaldırdım düzelttim falan...Dolabımda birşeyi görünce başladı yine üzüntüm..Geçen sene kermese,bebek kıyafetleri gelmişti,çok şeker elbiselerdi.Bende iki tane aldım,biri yeşil biri pembe...Hatta kadının biri demişti ki,sen niye alıyosun bunları napıcaksınRabbime havale ediyorum onu
Bugün serdim yatağıma onları,oturdum karşılarına..Ağladım ağladım boşaldım,ağladıkça dua ettim,dua ettikçe ağladım.Baya bir toparlayamadım kendimi,birde bi hadise yaşadım üzücü,onunda etkisi vardı,koyverdim kendimi.İnşaallah seneye hayırlısı ile,o elbiselerin içinde bebeklerim olur.Bu sene Rabbim hepimizin dualarını kabul edip kavuştursun bizi meleklerimize...
kıskananlar çatlasın topiği hiç hoş değil daha ağır birşey diyemiyorum banlarlar falan.yok dayanamıcam ne biçim isim o ya tövbe tövbe.sende o hamile elbiseni ver canım.daha çok üzülüyorsunuz.hadi artık çıkalım şu havadan.yeni umutlara merhaba diyelim hep birlikte nolur.evet cok guzel kiziyo ogluna sanki benimde hosuma cok gidiyor..bende az once bi topic gordum baktim..kiskananlar catlasin diye baslik atmislar herkes hamile,kiminin kizi kiminin oglu olucak....kim niye kiskansinki onlara verende Allah bizi vermeyerek sinayanda Allah biraz uzuldum boyle yamalarina
canimsin yaaa kiyamam..gozlerim doldu aglayamadim kocis zaten gozume bakiyo hep agliyomuyum diye..bende almistim ama olmayinca cocuk gormeye giderken verdim...benimde bi hamile elbisem var kimsenin gormedigi bazen ona bakar aglarim bende
canım insanoğlunun sınavı ölenedek bitmezki o biter bebişimiz olur bu sefer başka sorunlar başlarr hayırlısı çok bunaldın sen bu aralarr canım yaa biraz sakin olalım birlikde aşalım bu zor günlerii burda birbirimize destek olalımm stresimizi en aza indirelim ben eminim hepimizz bir bir verecez güzel haberleri olmaması için hiç bir neden yokk yeterki RABBİM istesinn zamanı geldiğinde üzüntümüz yanımıza kar kalacakk
canım hemen onları yok et.olunca daha güzellerini alırsın.daha fazla yıpratma kendini.bir zamanlar bende bebek botu gördüydüm.dayanamadım aldım.sonra her başarısız tedavi sonrası kahrettim kendimi onlara bakıp ağlaya ağlaya.sonra verdim.Rabbim bizlerinde kucağını doldursun en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlarla inş.
evet cok guzel kiziyo ogluna sanki benimde hosuma cok gidiyor..bende az once bi topic gordum baktim..kiskananlar catlasin diye baslik atmislar herkes hamile,kiminin kizi kiminin oglu olucak....kim niye kiskansinki onlara verende Allah bizi vermeyerek sinayanda Allah biraz uzuldum boyle yamalarina
canimsin yaaa kiyamam..gozlerim doldu aglayamadim kocis zaten gozume bakiyo hep agliyomuyum diye..bende almistim ama olmayinca cocuk gormeye giderken verdim...benimde bi hamile elbisem var kimsenin gormedigi bazen ona bakar aglarim bende
canım çok uzuldum.. bızım sorunlarımıza aılemız bızım kadar uzulmesede gercekten çok uzuluyorlar yanım yanım yanıyorlar ve bız mutlu olsakta onları ınandırmak zor oluyor onların aklında kalan hep uzgı-un sorunlu halımızdırCanlarım benim iyiki varsınız.Düşünüyorum da burası olmasa napardık acaba?Dediğiniz gibi gerçekten çook çok bunaldım...Dün gündüz yine ağlamıştım baya bi.Annem aradı o sıra,anladı sesimden;numara yaptım gribim diye;ama anlamış yinede...Kaç defa aradı dün,dedim canım sıkkın bunalıyorum anne.Oda dediki,bizde zor zamanlar geçirdik,ben 9 ay gidemedim memlekete,bende çok sıkıldım dedi.Bende dedim ki,ama ben vardım senin yanında;ben hemen olmuşumOysa benim bi bebeğim yok ki,bunu söylemedim ama
Annem takmış kafasına uyuyamamış gece,başıda ağrımış çok.Sabah kahvaltıda babamla konuşmuşlar,demiş Eslem böyle böyle dedi bana.Babamda demişki,istemiyolarsa bebek kendi tercihleri;ama olmuyosa insanlık hali,maddi manevi yanlarındayız her zaman demiş.Bugünde babam aradı,sesin niye öyle kızım dediTemizlik yapıyorum yoruldum baba dedim Ama titriyo sesim,ben aileme dayanamam Konuştuk biraz işte;sonra annemle konuştuk;bana anlattı babamla konuştuklarını...Anlatmadan önce dedi ki,kızım bişe dicem ama korkuyorum kızarsın sinirlenirsin diye dedi,kıyamam ya anneme Dedim tamam söyle sakinim anne,oda anlattı,konuştuk babanla diye...Bende lafı çevirdim;ben dün öylesine dedim sana öyle,benimde çocuğum olur niye olmasın hem,bunu mu taktın yani kafana diye hafifletmeye çalıştım durumu.Annemde olur tabi inşaallah dedi...Dün grip değildin ağladın dimi dedi Hayır griptim dedim
Öyle işte kızlar,elimde değil öyle gerginim ki,engel olamıyorum;benim iyi bi duaya ihtiyacım var sanırım..Şu hastalığım bi geçsin,belki hatimlerime devam edince azalır stresim.Şimdi bişeyde okuyamıyorum ya,daha çok sıkılıyorum.Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,çok zormuş çok
Kızlar günaydın ve iyi haftalarrr
Geçen haftaki listemizde 1 yasinimiz eksik vardı okudum ve tamamlandı.Ayşecim duasın yaparsınn
Lİstemizden de Raınsun,Tondora ve Ssönmez listeden çıkmak istediklerini yazmışlar haftaya yeni listeden silicem ama bu haftaki listede varlar umarım okurlar okumazlarsa çok eksiğimiz olacak en azından şimdiden bu haftalık bi kaç yasin daha fazladan okursak listemiz tamamlanır inşallahh
Kızlarr listeyle ilgileniyorum ama bu benim işlerimi çok aksatıyo heleki cumartesi pazar olmayışım tüm geçmişi teker teker okumamı gerektiriyo yazılan varsa atlamayım die... bide o kadar rica etmeme rağmen cuma günlerine tamamlanamıyo liste ve ben cuma günleri koca bi gün listeyle uğraşıyorumBakın bugün pazartesi ve 1 tane eksik var okunmamış...
İşyerimde de yoğunluk artıyo ben bu haftaki listeyi de tamamlayorum takip ediyorum ama sonrasında burda aktif olan bi arkadaş listeyi takip ederse sevinirim çalışmasam yine sorun değil ama çalışınca aksıyo işte kusura bakmayın nolurrr
Bu arada Sibelkoçak listeye eklemiştim ama yasin okuyamadığını sölemiş geri çıkartıyorummm
Kızlar bu hafta listede okumayacak olan çok kişi varrr birer yasin bile fazla okusak tamamlarız
Herkesiii öppüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?