Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

=============bahar27 ve aruna için ayet el kursi listesi=====

umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tandora = 50 ayetel kürsü okuyacak
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak
antikdeniz==200 tane okuyacak
yandev==50 tane okudu
geleybebeğim==50 tane okuyacak

canlarım 11.gün değerim 85,87 çıktı allah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere

çok rebrik ederim perlanore. Allah 9 ay sağlıklı bir gebelik, kolay bir doğum nasip etsin.

kızlarr,
listelerde bir eksiklik var. perşembe yazmıştım yasinlerimi bitirdim diye rehairedgirl ve ozne hayat için. bir de yeni listede 4 yasin, 50 ayetel kürsi yazabilirsiniz bana da.
Allah kabul etsin inş.

geldim kuzum her zaman hazırım ayetel kürsi ve yasin kaç tane olursa yaz canım seve seve okurum

s.a.arkadaşlar haftaya cumaya kadar katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.yapmamız gereken katılan arkadaşlarımıza sırasıyla niyet edip 7 tane meryem suresini okuyup o arkadaşımıza hediye edicez. belki az gelebilir ama fazla topik oldugu için agırlık olmasın kimseye diye 7 tane okuyup cumadan cumaya bagışlayacak arkadaşları bekliyorum.listeyi ben yapıcam siz sadece okudugunuzu ve duanızın kabulünü bildirin yeter .inşallah meryem suresi bize hayırlı ve ugurlu olur ve dualarımız kabul olur amiiiinnnn.katılımınızı bekliyorum arkadaşlar.haftaya cumaya kadar.

canımm benimmm hayırlı ugurlu olsun allah tamamını erdirsin inşallaa darısıda bizlere olsun tatlım:)

canım benim bu süper bi haber allahım elim ayağım titriyo heyecandan oleyyyyyy..
rabbim hayırlısağlıklı evlat etsin çok sevindim yaaa

allah hepinizden razı olsun inşallah değerim katlanarak yükselecek rabbim tamamına erdirsin sizlerinde tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah hepimizin yüzü gülsün çok istiyorum kızlar rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın dualarımızı hiç aksatmayalım sırayla hepimiz mutlu sona erişeceğiz inşallah

canım benim bebek olma ihtimali yokmu

kan testimde yok bu ay bütün hamilelik belirtilerimide yaşadım doktor bile kesin hamilesin dedi ama çıkmıyo testlerde ve ultrosonda sanırım psikolojık.(( 1 hafta daha beklicem sonra kontrolüm var zaten pkoluydum geçen ay yendim kistleri umarım tekrarlamamistır canım sadece bekliyorum işte allahtan ümit kesilmez

canlarım 11.gün değerim 85,87 çıktı allah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere

canım benim ne kadar sevindim anlatamam okuyunca inan gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim katlaya katlaya götürsün inşallah değerini. Dün senin ve başka bir arkadaş için kuran okumuştum. Benim okumam çok iyi değildir ama seninkini okurken su gibi okumuştum içimdende umutlanmıştım olacak bu sefer galiba diye çünkü senin vazgeçmeyişin,azmin o kadar etkilemiştiki beni. İnan kendim hamile olmuş kadar sevindim. Rabbim okadar büyük ki yeterki "ol" desin. Allah sağ selim kucağına almayı nasip etsin. Allaha emenat ol sen ve bebişin.

çok çokk mutlu oldum tatlımm sen bana ilk özel mesaj atmıştın adını vermek için vallahi o akşam ben hissettim bilmiyorum saçma gelecek belki ama senden umutluydum.. rabbim utandırmasın sağlıkla,tadını çıkar canım hayırlı olsun..

ayşemm ben okudum bu haftayı çoktann
ama renksiz oldu sen renk verirsin bacım olur mu :)

tondora = 50 ayetel kürsü okudu
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
yandev==50 tane okudu

Allah razı olsun hepinizden, sağol Ayşeciğim yardımın için
baharım anlayışın için teşekkür ederim sıra karışmasın zaten baştan katılanlar girmiyor ya da tatilde olanlar var bakalım onları nasıl ayarlayacağm
Rica ederim canım.Evet bende farkettim bazı arkadaşlara okumuştuk onlar artık gelmiyor topiğe liste eksildi gibi.En azından tedavileri neoldu onlardan haberimiz olsaydı bari.Dua içinde içinden gelecekki okuyacak.İçinden gelmedikten sonra zorla okutulmuş gibi olur
Sendende canım aminn inşallah hepimiz mutlu sona kavuşalım

İnşallah bebeğin seninledir

bende okıudum canım haberin olsun.rabbim dualarımızı kabul eylesin.aminnn inşallah

perlaaaaa, çook sevindim canım... allah sağlıcakla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah taze anneeee

geldim kuzum her zaman hazırım ayetel kürsi ve yasin kaç tane olursa yaz canım seve seve okurum

bi tanem hoşgeldin tekrar tebrik ediyorum seni rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
yasinler için cuma günü yapılacak listeye katıl ama istediğin kadar ayet el kursi çekebilirsin

canım benim inan çok mutluyum rabbim sonuna kadar daim etsin hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş.dualarımızdan hiç gitme sen hamilesin hamilelerin duaları kabul olurmuş

canım üzme kendini ve dua et hakkımda hayırlısı de rabbim hayırlısını nasip etsin inş.bebek vardır inş.hayırlı güzel haberlerini alırız

tamam canım sen merak etme allah kabul etsin inş..

yasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okudu
orlic = 9 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 5 yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okudu
bahar27 = 5 yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okudu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak

arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin ..

tondora = 50 ayetel kürsü okudu
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okudu
yandev==50 tane okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…