sen düzenlersin galiba
canlarım 11.gün değerim 85,87 çıktıallah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere
canımm benimmm hayırlı ugurlu olsun allah tamamını erdirsin inşallaa darısıda bizlere olsun tatlım:)
canım benim bu süper bi haber allahım elim ayağım titriyo heyecandan oleyyyyyy..
rabbim hayırlısağlıklı evlat etsin çok sevindim yaaa
Sağlık olsun üzme kendini inşallh diğer ay güzel haber alırsın
Ne güzelHayırlı olur inşallah.Senden de Allah razı olsun canım.Haberini bekliyoruz
Tamam canım sen bildiğin gibi yap.Hepinizden Allah razı olsun şimdiden
Kib görüşmek üzere
çok rebrik ederim perlanore. Allah 9 ay sağlıklı bir gebelik, kolay bir doğum nasip etsin.
kızlarr,
listelerde bir eksiklik var. perşembe yazmıştım yasinlerimi bitirdim diye rehairedgirl ve ozne hayat için. bir de yeni listede 4 yasin, 50 ayetel kürsi yazabilirsiniz bana da.
Allah kabul etsin inş.
canım benim bebek olma ihtimali yokmu
canlarım 11.gün değerim 85,87 çıktıallah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere
=============bahar27 ve aruna için ayet el kursi listesi=====
umutlu-u = 150 ayetel kürsü okuyacak
yaseminseza= 50 ayetel kürsü okuyacak
perlanore = 50 ayetel kürsü okuyacak
tondora = 50 ayetel kürsü okuduuuuuuuu
orlic = 200 ayetel kürsü okuyacak
şaşkınanne= 50 ayetel kürsü okuyacak
hayalot = 50 ayetel kürsü okuyacak
sebilem = 100 ayetel kürsü okuyacak
öznehayat= 100 ayetel kürsü okuyacak
aruna = 50 ayetel kürsü okuyacak
reyyan1984= ? okuyacak
ayse035 = 200 ayetel kürsü okuyacak
redhairedgirl= ? okuyacak
antikdeniz==200 tane okuyacak
yandev==50 tane okuyacak
geleybebeğim==50 tane okuyacak
Düzenleyen: orlic Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme
Allah razı olsun hepinizden, sağol Ayşeciğim yardımın içinyasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okuyacak
orlic = 9 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 5 yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okuyacak
bahar27 = 5 yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okuyacak
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin ..
Rica ederim canım.Evet bende farkettim bazı arkadaşlara okumuştuk onlar artık gelmiyor topiğe liste eksildi gibi.En azından tedavileri neoldu onlardan haberimiz olsaydı bari.Dua içinde içinden gelecekki okuyacak.İçinden gelmedikten sonra zorla okutulmuş gibi olurbaharım anlayışın için teşekkür ederim sıra karışmasın zaten baştan katılanlar girmiyor ya da tatilde olanlar var bakalım onları nasıl ayarlayacağm
Sendende canım aminn inşallah hepimiz mutlu sona kavuşalımallah hepinizden razı olsun inşallah değerim katlanarak yükselecek rabbim tamamına erdirsin sizlerinde tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah hepimizin yüzü gülsün çok istiyorum kızlar rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın dualarımızı hiç aksatmayalım sırayla hepimiz mutlu sona erişeceğiz inşallah
kan testimde yok bu ay bütün hamilelik belirtilerimide yaşadım doktor bile kesin hamilesin dedi ama çıkmıyo testlerde ve ultrosonda sanırım psikolojık.(( 1 hafta daha beklicem sonra kontrolüm var zaten pkoluydum geçen ay yendim kistleri umarım tekrarlamamistır canım sadece bekliyorum işte allahtan ümit kesilmez
bende okıudum canım haberin olsun.rabbim dualarımızı kabul eylesin.aminnn inşallahyasini şerif listemiz
umutlu-u = 9 yasin okuyacak
yaseminseza= 2 yasin okuyacak
perlanore = 4 yasin okuyacak
tandora = 4 yasin okuyacak
orlic = 9 yasin okuyacak
şaşkınanne= 3 yasin okuyacak
hayalot = 5yasin okudu
sebilem = 5 yasin okuyacak
öznehayat= 4 yasin okuyacak
aruna = 5 yasin okuyacak
reyyan1984= 4 yasin okuyacak
ayse035 = 4 yasin okuyacak
bahar27 = 5 yasin okuyacak
redhairedgirl = 2 yasin okuyacak
yandev==4 tane okuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
geleybebeğim==3 tane okuyacak
antikdeniz==4 tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
merva02==3tane okuyacak
arkadaşlar bazı arkadaşlar ekledim ve bazı arkadaşlardan eksiltmeler yaptım.. bu son hazırladığım liste..bahar27 ve aruna için okuyoruz allah kabul etsin ..
allah hepinizden razı olsun inşallah değerim katlanarak yükselecek rabbim tamamına erdirsin sizlerinde tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah hepimizin yüzü gülsün çok istiyorum kızlar rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın dualarımızı hiç aksatmayalım sırayla hepimiz mutlu sona erişeceğiz inşallah
geldim kuzum her zaman hazırımayetel kürsi ve yasin kaç tane olursa yaz canım seve seve okurum
allah hepinizden razı olsun inşallah değerim katlanarak yükselecek rabbim tamamına erdirsin sizlerinde tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah hepimizin yüzü gülsün çok istiyorum kızlar rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın dualarımızı hiç aksatmayalım sırayla hepimiz mutlu sona erişeceğiz inşallah
kan testimde yok bu ay bütün hamilelik belirtilerimide yaşadım doktor bile kesin hamilesin dedi ama çıkmıyo testlerde ve ultrosonda sanırım psikolojık.(( 1 hafta daha beklicem sonra kontrolüm var zaten pkoluydum geçen ay yendim kistleri umarım tekrarlamamistır canım sadece bekliyorum işte allahtan ümit kesilmez
çok çokk mutlu oldum tatlımm sen bana ilk özel mesaj atmıştın adını vermek için vallahi o akşam ben hissettim bilmiyorum saçma gelecek belki ama senden umutluydum.. rabbim utandırmasın sağlıkla,tadını çıkar canım hayırlı olsun..
ayşemm ben okudum bu haftayı çoktann
ama renksiz oldu sen renk verirsin bacım olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?