İyiakşamlar arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin, bebeklerimize kavuştursun inşallah.Bu arada bu hafta bizler için dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin
iyiakşamlar canım inş. hamile haberleri gelir herkesin rabbim en yakın zamanda anneliği tattırsın canım
arkadaşlar yarın test günüm, dualarınızı bekliyorum, Allah hepinizden razı olsun göbüşlerimiz bebek dolsun inşallah.
canım benim inan çok mutluyum rabbim sonuna kadar daim etsin hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş.dualarımızdan hiç gitme sen hamilesin hamilelerin duaları kabul olurmuş
perlaaaaa,çook sevindim canım... allah sağlıcakla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah taze anneeee
canım benim ne kadar sevindim anlatamam okuyunca inan gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim katlaya katlaya götürsün inşallah değerini. Dün senin ve başka bir arkadaş için kuran okumuştum. Benim okumam çok iyi değildir ama seninkini okurken su gibi okumuştum içimdende umutlanmıştım olacak bu sefer galiba diye çünkü senin vazgeçmeyişin,azmin o kadar etkilemiştiki beni. İnan kendim hamile olmuş kadar sevindim. Rabbim okadar büyük ki yeterki "ol" desin. Allah sağ selim kucağına almayı nasip etsin. Allaha emenat ol sen ve bebişin.
canlarım 11.gün değerim 85,87 çıktıallah hepinizden razı olsun inşallah 2 gün sonrada katlanmış olacak ve yine güzel haber veririm sizlere
ay canım allah senden razı olsun ne kadar güzel bi yüreğin var rabbim seninde yüzünü güldürsün mutlu haberler alalım benimde yarın ikinci testim olacak inşallah katlanmıştır değerim
kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:
canım şöyle benim tüp bebek olduğu için transfer sonrası 11.ilk test yaptırdım bugün de 13.gün ama adeti sorarsan geçen ay 29 ağustosta adet olmuştum
anladım canım yani bugün 27 . günün ve eger bi insan gebe ise 27.günde de anlaşılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?