Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyiakşamlar arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin, bebeklerimize kavuştursun inşallah.Bu arada bu hafta bizler için dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin

İyiakşamlar arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin, bebeklerimize kavuştursun inşallah.Bu arada bu hafta bizler için dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin

iyiakşamlar canım inş. hamile haberleri gelir herkesin rabbim en yakın zamanda anneliği tattırsın canım

arkadaşlar yarın test günüm, dualarınızı bekliyorum, Allah hepinizden razı olsun göbüşlerimiz bebek dolsun inşallah.

canım benim inan çok mutluyum rabbim sonuna kadar daim etsin hayırlı sağlıklı bi evlat etsin inş.dualarımızdan hiç gitme sen hamilesin hamilelerin duaları kabul olurmuş

perlaaaaa, çook sevindim canım... allah sağlıcakla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah taze anneeee

canlarım gidermiyim hiç dualara devam sizlerde benim için dua edin sağlıklı bir şekilde ilerlesin

ay canım allah senden razı olsun ne kadar güzel bi yüreğin var rabbim seninde yüzünü güldürsün mutlu haberler alalım benimde yarın ikinci testim olacak inşallah katlanmıştır değerim

günaydın kızlar
ne hoşkı 1 hamilemiz var Rabbim tamamına erdirsin inş. darısı hepimizin başına
cumlemızın dualarını kabul eylesın inş.

günaydın kızlar, bana 5 yasin 100 Ayetel Kürsi gözüküyor kısmetse bu akşam başlarım okumaya inş. cumaya yetiştirebilirim.

ay canım allah senden razı olsun ne kadar güzel bi yüreğin var rabbim seninde yüzünü güldürsün mutlu haberler alalım benimde yarın ikinci testim olacak inşallah katlanmıştır değerim

aaaaa gozumden kacmıs benım:):):) ne guzel bır haber bu canımm benımmm masallah:):)cok sevındım cokkk..rabbim kucagına almayı nasıp etsın :):)

kızlarrrrr sonucumu aldım 202,25 e yükselmiş çok şükür :119::119::119::119::118::118::118::118::118::119::119:

canım şöyle benim tüp bebek olduğu için transfer sonrası 11.ilk test yaptırdım bugün de 13.gün ama adeti sorarsan geçen ay 29 ağustosta adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…