diğer tarafta yazıştımız kızların hepsi hamiş şuan maaşallaa sıra sendee en sona ben kalıyorum sanırım aa birde sinem var :)inşş hayırlısıyla hamiş kalmayan olmaz hepimiz tadarız bu duyguyu
soğan kürü kullanmaya başladım ptesi günü.15 gün sonra 10 mart olacak.benimde tahmini adet tarihim 13 mart.ama nette adetten önce de bi kaç gün kullanın yazıyor.nasıl yapayım sizcee??
Şurda cumartesiye ne kaldı cnımcım sonuçlar yüzünüzü güldürecek inşalllaaaaahhhhhhh
Ve aşılamaya başladık diye geleceksin hayırlısıyla canım benim sen umudunu kaybetme yeter ki
EVET CANIM ANESTEZİLİ OLACAK.AMİİİİİİN
MAAŞALLAH HADİ BAKALIM 6 YA TAMAMLA İNŞ.
CANIM LİSTEYE OKUNDU YAZAYIMMI BEN ŞİMDİ.
benim yazdığım şey seyyan dan alıntı yazıyor :) :)
soğan kürü kullanmaya başladım ptesi günü.15 gün sonra 10 mart olacak.benimde tahmini adet tarihim 13 mart.ama nette adetten önce de bi kaç gün kullanın yazıyor.nasıl yapayım sizcee??
İnşallah canım inşallahhh hepimiz bu duyguyu yaşarız
Canım soğan kürü hakkında çok detay bilgim yok ama yumurtlama döneminden sonra bırakılmalı diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyor diye duymuştum eğer çalışma yoksa bu ay devam et derim çok faydalı olduğunu biliyorum çünkü bütün iltihapları söküyor
İNŞ CANIM EN SON OCAK 8 DE ANKARADA KAAN HOCANIN ORDA YAPILMIŞ 600 BİN ÇIKMIŞTI..ama hız ilk defa 49 çıkmıştı çok şükürr şimdi inşalla artmıştırr en azından aşılamaya yeterr inş yoksa zaten tüp ama onada eşim bir kaç sonra istiyo
nasıl yapayım anlamadım.. nette 15 gün uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız yazıyor.
şu tavşancıl otuna bi bakın hanımlar.
hapı bile çıkmış bebek için
Canımcım ben seni yanlış yönlendirmeyeyim ama sen en iyisi bu linkten bak oradaki arkadaşlar deneyimlidir yardımcı olurlar muhakkak sana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html
tamam teşekkür ederim canım sağolasın :)
bizde bebişimiz yok diye üzülüyoruz halbuki hepimizin evinde bir tane bebek mevcut
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn nasıl sevindim anlatamammm
bebişler yolda geliyorlar geliyorlarrrrrrr
geldim ama eşlemimize ne olmuş yaaaaa
hadi yaaa herkes kendine mi okuyor şimdi nasıl olcak:44:
cnm ben herkez kendi okuycak diye baslamistim..kurrada olur bana hepsi uyar...nasil isterseniz kialar
Rica ederim tatlım bi parça faydam sokunduysa ne mutlu bana
bide cevap gelirse :) süper olcak
yine sayflar dolmus,,kizlar benim fikrim ecrine kolaylik olsun diye...duasini bitiren ecrine ozel mesajla bildirse onun icin daha kolay olmazmi ne dersiniz????
ben bugun diye biliyorum..ama yanlis galiba..zaten meryem suresini okumaya baslamistim ek olarakta fetih suresini okudum...bide ayet el kursiyi..bekleyelim en iyisibana da canım hiç farketmez ama eşleminde onayını almadan başlamak rahatsız ediyor beni sanki bilemedim arkadaşlar da ne der bir de ona göre başlayayım diyorum yarınmı başlanacak bugün mü canımcım ne konuşulmuştu ben dün gece öğrendim gündüzde giremediğim için bilgi alamadım
bide cevap gelirse :) süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?