Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşallah canım inşallahhh hepimiz bu duyguyu yaşarız

soğan kürü kullanmaya başladım ptesi günü.15 gün sonra 10 mart olacak.benimde tahmini adet tarihim 13 mart.ama nette adetten önce de bi kaç gün kullanın yazıyor.nasıl yapayım sizcee??

Canım soğan kürü hakkında çok detay bilgim yok ama yumurtlama döneminden sonra bırakılmalı diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyor diye duymuştum eğer çalışma yoksa bu ay devam et derim çok faydalı olduğunu biliyorum çünkü bütün iltihapları söküyor

Şurda cumartesiye ne kaldı cnımcım sonuçlar yüzünüzü güldürecek inşalllaaaaahhhhhhh
Ve aşılamaya başladık diye geleceksin hayırlısıyla canım benim sen umudunu kaybetme yeter ki

İNŞ CANIM EN SON OCAK 8 DE ANKARADA KAAN HOCANIN ORDA YAPILMIŞ 600 BİN ÇIKMIŞTI..ama hız ilk defa 49 çıkmıştı çok şükürr şimdi inşalla artmıştırr en azından aşılamaya yeterr inş yoksa zaten tüp ama onada eşim bir kaç sonra istiyo

soğan kürü kullanmaya başladım ptesi günü.15 gün sonra 10 mart olacak.benimde tahmini adet tarihim 13 mart.ama nette adetten önce de bi kaç gün kullanın yazıyor.nasıl yapayım sizcee??

bende yapacam bu ayy aslında daha öncede yaptım ya valla ben adetin 5 günü başlayacam nolcak sanki

nasıl yapayım anlamadım.. nette 15 gün uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız yazıyor.

Canım inşallah artış vardır da rahatlarsın ama iki yönü de düşünmeniz lazım eşini birazcık ikna etmen gerekecek çünkü sayılar artabileceği gibi azalabiliyor da o yüzden biz işlemlere başladık dün Dr.umda aynı şeyi söyledi normal yoldan çocuk sahibi olan bir baba 1yıl sonra azospermi olabiliyor hem kadınların yumurta rezervide çok önemli bu da 30undan sonra hızla azalıyor biz zaman kaybetmek istemiyoruz artık gerçi ilk eşimi ikna sırasında bende çok zorlandım ama şimdi keşke beklemeseymişiz dedi eşim

şu tavşancıl otuna bi bakın hanımlar.
hapı bile çıkmış bebek için

cnm ben herkez kendi okuycak diye baslamistim..kurrada olur bana hepsi uyar...nasil isterseniz kialar

yine sayflar dolmus,,kizlar benim fikrim ecrine kolaylik olsun diye...duasini bitiren ecrine ozel mesajla bildirse onun icin daha kolay olmazmi ne dersiniz????

cnm ben herkez kendi okuycak diye baslamistim..kurrada olur bana hepsi uyar...nasil isterseniz kialar

bana da canım hiç farketmez ama eşleminde onayını almadan başlamak rahatsız ediyor beni sanki bilemedim arkadaşlar da ne der bir de ona göre başlayayım diyorum yarınmı başlanacak bugün mü canımcım ne konuşulmuştu ben dün gece öğrendim gündüzde giremediğim için bilgi alamadım

ben bugun diye biliyorum..ama yanlis galiba..zaten meryem suresini okumaya baslamistim ek olarakta fetih suresini okudum...bide ayet el kursiyi..bekleyelim en iyisi
bide cevap gelirse :) süper olcak

cnm kusura bakma soru neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…