- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Teşekkürler canım evet kızmışbahar cnm tekrar gozun aydin kizinmi olucakmis???nasilda mucize olmus insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin
AMİnn canım Allah isteyen herkeze versin inşallahTekrar tebrik ederim canım,inşaallah kucağına aldığın günlerin sevincini de paylaşırsın bizlerle...Mucize gerçekten.Dua et bizim için bol bol,Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla
Tencereci kendi menfaatine,ben onların menfaatine çalışıyorum ama
Becerebilir miyim dersin,bi düşüneyim
Hoşgeldin canım aramızagünaydın bayanlar.bende aranıza katılmak istiyorum.
Canım doğrudur bende şaşırdım Allah büyükcanım valla burda biz çok şaşırdık seni tahmin bile edemiyorum
bebek çizelgesi ya da ne kadar büyüyo bakalım
günaydın canım hoşgeldin,
ne kadarlık evlisin ve bebek planınız ne zamandır var.
Teşekkür ederim canım darısıda sizlere inşalalhcanım kaç haftadır gelmiyosun bu hafta listeden çıkartılacaktın ama sıra sana gelince içim el vermedi bu haftadan sonra çıkartırım diodum...napalım canım bize bişe sölede ona göre listeyi düzenlicem
Kızlarrrrr günaydınnnn nasılsınız???
Baharcım gözün aydın Allahım ne kadar büyük iştee hiç bişeye olmaz demeyinn...
Teşekkür ederim canım darısıda size olsunbahar çok sevindim valla. Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inş.
topic hamiş doldu ne güsel.
darısı diğerlerinin başına inş hayırlı şekilde. Amin
İnşallah seninde haberini alıcaz kısa süre sonrah.bulduk canım
3 yıllık evliyim ve 3 yıldır düşünüyoruz. Ekim ayında bir negatif aşılmamamız var. 26 şubat ta ise tekrar aşılma olduk.
Hoşgeldin aramızaslm kızlar beni de ekler misiniz listeye bende okumak istiyorum
Aminnn canım çok teşekkürler darısıda isteyen herkeze hepinize tez zamandatesekkurler senacim cok fena hemde popoyu dondu simdiden bize
kizlar masallah azminize hayran kaldim Rabbim emeklerinizin mukafatini versin insallah
Allahim ne guzel bir haber sabah sabah gunum aydinlandi Rabbim kucaginada almayi nasip etsin
ayyy cok sevindim canim hayirlisi olsun ne guzel bir surpriz Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin.....
Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim sifa versin ve hayirli evlatlar nasip etsin
hayirlisi olsun yetercim insallah belki gec tutunanlardandir.......
Rabbim onlari kahhar ismiyle kahretsin insallah turkiyeninde suyu cikti cinsiyet degistirmeyi bile normal sayiyorlar artik ve goze hos gosteriyorlar
Rabbim ol derse olur canim boyle bir hikayeyi bende yeni duydum bes aylik hamile oldugunu ogrenmis:))
Amiiiiin insallahhhhhhh
hosgeldin canim aramiza
sunshine la bahar hamile cok sukur baharda 6 bucuk aylikmissssss
insallah pozitif sonucunu alirsin tatlim Rabbim hayirlisini versin
insallah pozitif sonucunu alirsin tatlim Rabbim hayirlisini versin
işallah işallah ama çok umutsuzum. çok belim ağrıyor. olumsuz gibi.[/QUOTE]
Umutsuz olma Allah büyüktür
Bende okurum bir tane canım birazdankızlar dualara nasıl katılıcam ?? nolur biri bana yardım etsin. bi arkadaşım dedi ki 41 hamileden ayetel kürsi topla dedi. acaba okuyabilir misiniz ki??
Üzülünce birşey olmuyor en iyisi dua edip Allah'a bırakmak hayırlısını dilemeksayfalar çok hızlı ilerledi canımm yaaa, göremedim ben fotoyu. senin foto kısmında da gözükmüyo, sanırım yükleyip kaldırdın. çok sevindim herşey yolunda olmasına. aslında biz hep tedavi, yumurta, embriyo peşindeyiz de asıl sınav gebelik galiba. bizler için o 9 ayı stressiz geçirmek pek mümkün olmuyor. bu kadar zor elde edilince. ama ben bahar27 nin süprizinden sonra söz verdim kendime. hiç üzmicem kendimi. nasıl bir mucize. 28. hafataya kadar kontrol yok, test yok. rabbim ol desin yeter ki.
A.s canıms.a kzlarrr napıyonuzzz:)
Aminn canım çok sağolAaaa şok oldum ya :) Maşallah demek 6.5 aylık Rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın inşallah canım
İyiyim hamdolsun canım sizler nasılsınız özledim sizleri ya
Bir sorun yok hamdolsun canım sizler nasılsınız bende çok özledim sizi
Canımmmmmmmm bu ne güzel bir haber gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİN
As canım dualarımız seninle
Bende yeni gördüm resmi ah yesin teyzeleri minik ellerini :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım
Evet canım doğru duymuşsunseyyan cım çok saol canım. Cümlemiz için herşey hayırlı ve güzel olsun inş.
ya ben anlamadım sanırımbahar 6,5 AYLIK mı hamileymiş. aylık haftalık filan değil.
yalnışmı okuyorum ya bu ay bildiğiniz 30 günden oluşan ay. tam tamına 6,5 hiç anlamamış mıııııııııııııııııııııııııııı
çok şaşırdım
hayırlısı ile kucağına alsın inş.
Sağol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkeze olsun sağlıklı hayırlı evlatlarbaharım canım bu ne guzel bı haber yazını okuyunca çok sevındım çok sukur canım ya
rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ıns ..
rabbım sonuna kadar daım etsın ıns hayırlısıyla kucagına alırsın ıns
darısı tum arkadaslarımıza
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alcanlarım nasılsınız
kusura bakmayın fazla gıremıyorum bugun dra gıttım ikili tarama için kan verdım sonuc 1 hafta sonra ıns hayırlı sonuclar alırım
dr ultrasonda bakarken bebıs çok guzel poz verıyor dedı bızı ugrastırmayacak dedı
agzını burnunu gordum superdı
resmıne bakıyorum oylece
allahım sızınde evlerınızı sen etsın bu heyecanı yasatsın ıns
allahım hepinize nasıp etsın ıns ..
ve dualarımız kabul olacak allahın ıznı ıle sırayla hepinizin yuzu guler ıns canlarım
Hayırlısı olur inşallah canım hakkınızdas.a. arkadaşlar nasılsınızkendimden haber vereyim biraz bugün umut tüpbebekte randevum vardı yumoşlarıma baktı doktorum herşey güzel dedi.cumartesi günü tekrar kontrolüm var.yumurtaların çatlamasını önlemek için bir iğne varmış doktorum yazmamış ve raporunda günü geçtiği için mecburen onları aldık 2 günlük 120tl tuttu hem doktorun hem eczacının hatasını biz çektik aslında raporumuzda yazıyor ama çıkış yapılmadığı için sıkıntı yaşayan yine biz olduk inşallah başka sıkıntılar yaşamadan hayırlısıyla herşey çok güzel olur ve sonucu bebişli olur.
Allah büyüktür istedimi herşey olurarkadaşlar size umut olsun diye yazmak istedim bir aile dostumuzun gelini 15 senedir evlat hasreti çekiyordu
gitmediği doktor hacı hoca kalmamıştı ondan sonra evlenen eltisinin bile 2 tane çocuğu olmuştu
çok üzülüyordu ama artık durumu kabullenmişti ve senelerdir verdiği sınavdan hamiş olarak ayrıldı
çok mutlu oldum hemde tedavi olmadan kendiliğinden geldi mucizesi
6tüpbebek,5 aşılama ve ömür boyu hep evlatsız kalma sınavı Allah'ın izniyle bebişinin gelmesiyle son bulacak
darısı isteyen tüm insanların başına Rabbim kimseyi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin
Çok sağol canım Allah razı olsun darısıa hepinize isteyen herkezebizde bebişimiz yok diye üzülüyoruz halbuki hepimizin evinde bir tane bebek mevcut
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnnn nasıl sevindim anlatamammm
bebişler yolda geliyorlar geliyorlarrrrrrr
geldim ama eşlemimize ne olmuş yaaaaa
hadi yaaa herkes kendine mi okuyor şimdi nasıl olcak:44:
Hayırlı Cumalar canım Allah kabul etsinhayırlı cumalar kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım işlerim çok yoğun yazıp hemen çıkıyorum dualarımı bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah